Χαίρετε παίδες,
Είμαι καινούργιος τόσο στο forum όσο και στις μοτοσυκλέτες.
Πέρασα την πορεία και περιμένω να περάσω του αυτοκινήτου για να μου έρθει σε κανα μήνα το δίπλωμα.
Μπαίνω λοιπόν σε αναζήτηση αγοράς. Δεν έχω εμπειρία από τεχνικά θέματα, ούτε ασχολούμαι ιδιαίτερα, αλλά ξέρω περίπου τι παίζει και τι "ακούγεται" για διάφορα μοντέλα.
Θέλω ένα παπί, 100-135 κυβικά, αξιόπιστο και με όσο το δυνατόν μικρότερη κατανάλωση. Το μπάτζετ μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα τι θα αγοράσω, με ΜΑΞ τα 1500 (που βέβαια σημαίνει ότι θα αργήσω να το πάρω γιατί τα λεφτά θα βγουν απ'τη δουλειά). Αν παίζει κάποιο ρόλο, σκέφτομαι μελλοντικά να το χρησιμοποιήσω για delivery.
Γενικά έχω δει κάποια crypton R, κάποια supra, innova carb και στο ταβάνι τιμών innova injection και wave, αλλά έχω δει και κάποια daytona dv-r 125 πχ που στην ίδια τιμή είναι μοντέλα του 14 με εγγύηση ακόμα και 5000 χλμ.
Να προτιμήσω κάτι γιαπωνέζικο αλλά παλιό; Και αν ναι πώς να επιλέξω, αφού είναι όλα με εκατομμύρια χιλιόμετρα ή ανακατασκευή από άγνωστο μάστορα;
Τέλος έχω δει το kymco agility, το οποίο μεταχ. παίζει στα 800 σε καλή κατάσταση με λίγα χλμ, αλλά νομίζω πως η συντήρηση είναι απαγορευτική συγκριτικά με το παπί έτσι;
Οποιαδήποτε συγκεκριμένη πρόταση ή tip για το πώς να κινηθώ στα μτχ είναι πάνω από ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα!![]()