Παιδια καλησπερα...
Μολις γραφτηκα και απ'αυτα τα λιγα που διαβασα μεσα στο φορουμ καποιοι ειναι αρκετα ψαγμενοι για να με διαφωτισουν λιγο...
Εχω το yamaha crypton 105,μοντελο του 00' το οποιο το αγορασα σε εξεφτελιστικη τιμη απο ενα φιλο που εφυγε για τα ξενα(οπως λενε καποιοι)...
Μιας και το προσεχω και εννοειται πως δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο απ'αυτο,θελω να μου προσφερετε τις γνωσεις σας...
Το μηχανακι οποιος το εφτιαξε του βγαζω το καπελο γιατι το εφτιαξε πολυ καλα και σωστα...Το εχουν κανει 130 κυβικα,δεν ξερω,νομιζω 54mm,πειραγμενες οι εισαγωγες λιγο και ενα 22mm καρμπυρατερ και δεν ξερω κι εγω τι αλλο...
Προκειται να του κανω ενα γενικο service(πιστονι καινουργιο, δισκους,φλαντζες,τσιμουχακια βαλβιδων,καρμπυρατερ κ.α)
Θελω να επισημανω πως ψαγμενος σ'αυτον τον τομεα δεν ειμαι(στα παπια εννοω),ειναι το πρωτο μου παπακι που εχω,μιας και ασχοληθηκα μονο με διχρονιλες motocross...Και το λεω αυτο γιατι ειδα καποιες παρεξηγησεις μεσα στο φορουμ και δεν παω να το παιξω πονηρος οτι ξερω απο παπια...
Επειδη ειπα πολλα,η ερωτησεις μου ειναι η εξης:
Τι πιστονι μου προτεινετε να βαλω,να βαλω μονο πιστονι η και κυλινδρο?...Η κεφαλη θα θελει πλανιαρισμα?..Και τι καρμπυρατερ θα ηταν σωστο να μπει...
Υ.Γ Δεν το θελω για κοντρες,το θελω για να παω στη δουλεια αλλα που και που θελω να ανοιγω και λιγο το γκαζακι να προχωραει καλα...
Ευχαριστω...Περιμενω γνωμες....