Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Ζημια απο λαθος οδικης!

Μέλος Το avatar του/της ammoulianiotis

Ζημια απο λαθος οδικης!

Καλησπερα σας, μεχρι προχθες ημουν ενας χαρουμενος αναβατης μεχρι που το καλο μου αποφασισε να μεινει απο μπαταρια.. Συμφωνα με αυτα που με ειχε πει ο προηγουμενος ιδιοκτητης ηταν η ωρα της.

Ολα καλα μεχρι εδω, πηρα τηλεφωνο την οδικη και περιμενα.

Σκαει μυτη το φορτηγο, βγαζουμε το πλαστικο που σκεπαζει την μπαταρια και παει ο μαστορας να δωσει ρευμα. Ελα ομως που ειχε βαλει τους πολους αναποδα και εγινε το ελα να δεις!!!

Ενα ωραιο τσαφ με σπιθες, φλογα και λαμψη! Γυριζει και μου λεει 'δεν καναμε ζημια', αλλαζει πολους με βαζει μπρος και εξαφανιζεται!

Την επομενη μερα αλλαζω μπαταρια και μου λεει ο ηλεκτρολογος οτι υπαρχει καποιο θεμα που θελει ψαξιμο μια και εδειχνε οτι δε φορτιζε η μπαταρια.

Απο τον ηλεκτρολο στο συνεργειο λοιπον και βγηκε το πορισμα οτι καηκαν τα πηνια (κλαψτε μαζι μου ελευθερα).

Πηρα τηλεφωνο στην οδικη (interamerican) και εκανα παραπονα σημερα.
    Το παλικαρι στην αλλη ακρη της τηλεφωνικης γραμμης ειπε οτι θα επικοινωνησει μαζι μου ενας υπευθυνος αυριο για να δει τι εγινε.

Γνωριζει καποιος αν μπορω να κερδισω εστω και μια μικρη αποζημιωση;

Να σημειωσω οτι μαζι μου ειχα την κοπελια οποτε εχω και ενα μαρτυρα (λεμε τωρα)
    Τελευταία τροποποίηση από ammoulianiotis; 20/07/2016 στις 12:46.

Δεν έχω ιδέα για να βοηθήσω απλά σου εύχομαι να το επιλύσεις εύκολα και χωρίς να παιδευτείς.

Μεγάλη μλκ ρε γαμώτο καλά ξεμπερδέματα φίλε μου

Μέλος Το avatar του/της ammoulianiotis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω ιδέα για να βοηθήσω απλά σου εύχομαι να το επιλύσεις εύκολα και χωρίς να παιδευτείς.

Μεγάλη μλκ ρε γαμώτο καλά ξεμπερδέματα φίλε μου
    Ευχαριστω! Αν το εκανα εγω δεν θα ειχα κανενα προβλημα αλλα υποτιθεται οτι ειναι επαγγελματιες...

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Αμα δε μπορεις να το αποδειξεις δε γινεται, μπορει να σου πουν οτι ηταν καμμενα απο πριν γιαυτο και εμεινες... Αν εχουν λιγο φιλοτιμο ισως.....

Δικαστικα μετα. Αλλα πριν απο αυτο κανε τη κινηση και πεστους οτι εχεις πραγματογνωμοσυνη για την αιτια. Αν σου πουν οτι την δεχονται πληρωνεις εναν πραγματογνωμονα και σου βγαζει ενα πορισμα. Με καθε επιφυλαξη στο λεω.
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Αμα δε μπορεις να το αποδειξεις δε γινεται, μπορει να σου πουν οτι ηταν καμμενα απο πριν γιαυτο και εμεινες... Αν εχουν λιγο φιλοτιμο ισως.....

Δικαστικα μετα. Αλλα πριν απο αυτο κανε τη κινηση και πεστους οτι εχεις πραγματογνωμοσυνη για την αιτια. Αν σου πουν οτι την δεχονται πληρωνεις εναν πραγματογνωμονα και σου βγαζει ενα πορισμα. Με καθε επιφυλαξη στο λεω.
    Οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι αυτές;;;; :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    ρεύμα σου έδωσε από πού ακριβώς;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Υπάρχει ιστορικό με ανάποδα φορτισμένη μπαταρία που όταν γύρναγες τον διακόπτη καιγόταν μια κεντρική ασφάλεια.
    Είναι λίγο περίεργο να σου κάψει πηνία με ένα τσαφ. Το πολύ μέχρι να καεί η ασφάλεια ή να σου έκαιγε το κύκλωμα ανόρθωσης.

Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ περίεργη μου φαίνεται και η ιστορία. Οδηγός μεταφορικής και να μην ξέρει ότι το κόκκινο πάει στο κόκκινο και το μαύρο στο μαύρο?

Αλήθεια γιατί να μην βάλεις μπροστά σπρώχνοντας με την βοήθεια ενός περαστικού έστω και να πας σε ένα συνεργείο για καινούργια μπαταρία
    (εκτός και εάν έχεις τα νέα σουπερ-ντουπερ συστήματα χωρίς κλειδί και δεν γίνεται διαφορετικά).

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik69 Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει ιστορικό με ανάποδα φορτισμένη μπαταρία που όταν γύρναγες τον διακόπτη καιγόταν μια κεντρική ασφάλεια.
    Είναι λίγο περίεργο να σου κάψει πηνία με ένα τσαφ. Το πολύ μέχρι να καεί η ασφάλεια ή να σου έκαιγε το κύκλωμα ανόρθωσης.

Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ περίεργη μου φαίνεται και η ιστορία. Οδηγός μεταφορικής και να μην ξέρει ότι το κόκκινο πάει στο κόκκινο και το μαύρο στο μαύρο?

Αλήθεια γιατί να μην βάλεις μπροστά σπρώχνοντας με την βοήθεια ενός περαστικού έστω και να πας σε ένα συνεργείο για καινούργια μπαταρία
    (εκτός και εάν έχεις τα νέα σουπερ-ντουπερ συστήματα χωρίς κλειδί και δεν γίνεται διαφορετικά).

Αυτό μα την παναγία όσο κι αν προσπάθησα δεν το κατάλαβα
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ρεύμα σου έδωσε από πού ακριβώς;
    Προφανώς από τους πόλους της δικιάς του μπαταρίας αλλά αν ήταν τόσο γάτος και το φορτηγό του ήταν 24v με 2 μπαταρίες συνδεδεμένες σε σειρά και του έδωσε 24 αντί για 12 και τα πηνία δικαιολογούνται και ο κρότος και η λάμψη.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Προφανώς από τους πόλους της δικιάς του μπαταρίας αλλά αν ήταν τόσο γάτος και το φορτηγό του ήταν 24v με 2 μπαταρίες συνδεδεμένες σε σειρά και του έδωσε 24 αντί για 12 και τα πηνία δικαιολογούνται και ο κρότος και η λάμψη.
    χαίρομαι που αντιλαμβανόμαστε γιατί το ρώτησα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Συνηθως αν μπουνε αναποδα οι πολοι καιγεται η κεντρικη ασφαλεια... τσεκαρε το μηπως ο ηλεκτρολογος θελει να βγαλει μεροκαματο...
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Σου λέει υπάρχει ιστορικό αφού..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Αυτό μα την παναγία όσο κι αν προσπάθησα δεν το κατάλαβα
    Εάν πάρεις μια άδεια μπαταρία και την βάλεις στον φοριστή ανάποδα (το + του φορτιστή στο - της μπαταρίας ) στο τέλος θα πάρεις μια φορτισμένη μπαταρία όπου στον πόλο με το σήμα - θα είναι το + και το ανάποδο στον 2ο πόλο. Και όμως γίνεται

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι αυτές;;;; :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
    Εννοουσα αν εχουν φιλοτιμο ισως γινει κατι και αρχισουν και το συζητησουν το θεμα το ψαξουν κλπ κλπ και ισως να εχει και ευτυχη καταληξη!
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δε συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τις μπαταρίες των οχημάτων τους. Συνήθως έχουν φορτιστές ή έξτρα, αποσυνδεδεμένες μπαταρίες, για να κάνουν τη δουλειά.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
    από gsxr600 k7 στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2007, 07:37
  2. απο λαθος...
    από el_hymador στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2007, 12:58
  3. Ζημιά από το πουθενά!