Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΤΟΡΙ.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac

ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΤΟΡΙ.

ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ CBR954RR ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟΚ 9800Ε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ??ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΟ...ΞΕΡΕΤΕ...ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΛΠ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΡΙΑΣ ΓΙΟΚ.! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΡΑ ΚΙ ΕΧΩ ΨΙΛΟΤΡΕΛΑΘΕΙ. ΠΗΡΕ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ (ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ, ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΛΠ.) ΕΝΑ CBR600RR ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΟ SPIDI ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΠΑΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Καταναλωτικό από τράπεζα = σκίσιμο !!!!

Το πιθανότερο να χρειαστείς εγγυητή .....

....Με πια τράπεζα σκέφτεσαι ;;; Δες τα επιτόκια και επέλεξε το χαμηλότερο !

Με τα επιτόκια των καταναλωτικών μάλλον θα χρειαστεί να βγείς στην βίζιτα αν θες να το ξεπληρώσεις σίγουρα το επιτόκιο του καταστήματος είναι χαμηλότερο.......αλλά χωρίς εκκαθαριστικό δεν κάνεις τίποτα....βρες εγγυητή η αν έχεις ένα ποσό σεβαστό δώστο και ψήσε τους για γραμμάτια......

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac

ΘΑ ΔΩΩΩ.

ΣΠΙΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΛΕΞΗ ΑΠΟ C...ΕΓΓΥΗΤΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ 'ΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟ...ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 7500Ε ΣΕ ΓΡΑΜΑΤΙΑ.

Μανιακέ...

Να πάρεις το μοτόρι αν σ΄αρέσει...

α. Τα χρηματοδοτικά των μαγαζιών είναι στην ουσία δάνεια από τράπεζες

β. Οι τράπεζες δε δίνουν καταναλωτικά χωρίς αποδείξεις μισθοδοσίας, αλλα δε χάνεις τίποτε να ρωτήσεις (και να δεις τα επιτόκια)

γ. Εσύ θα δεχόσουν γραμμάτια;

Τουλάχιστον το καινούριο ΜΗΝ το τεζάρεις από κρύο....λυπήσου το το κακόμοιρο....

Αν τα καταφέρεις, καλορίζικο

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ρε παιδιά πλάκα κάνετε?
    Μήπως όλοι είστε εισαγωγείς?
    Εγώ το έψαξα πάρα, πάρα πολύ και τελικά πήρα καταναλωτικό το οποίο στην χειρότερη είχε επιτόκιο κατα 0,5% χαμηλότερο από οποιοδήποτε χρηματοδοτικό...

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ

Είναι απλά ακόμη ένας τρόπος να τα τσεπώνουν οι dealers από μεσιτικά.

Ασε που άν την πάρεις με καταναλωτικό, δεν έχεις παρακράτηση. Είναι δικιά σου από την πρώτη μέρα.

Παρόμοια θέματα

1. Τέλος... θα πάρω κότερο
    από super_toto στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2007, 07:11
  2. Δεν θα παρω ποτε...
    από reptile4 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2007, 22:16
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2006, 12:33
  4. Δημόσια Νοσοκομεία; Δεν θα πάρω ευχαριστώ.
    από Θάνος στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 08:55
  5. Αυτή τη μηχανή θα πάρω...
    από sleepless9 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2006, 17:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας