Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: giati kaneis den prosexei

Μέλος

giati kaneis den prosexei

giati kaneis den prosexei tous mixanobious????striboun opos theloun outoi odigoun les kai einai dikos tous o dromos den koitane pote kathreftes giati o kosmos na einai tosos kakos kai min prosexei kanenan????????giati na bgenoun apo ta stena xoris na koitoun giati na min bgazoun pote flash???giati ola auta????

(den epatha tpt alla ta blepo kathe mera)

Απλούστατο.

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ.

π.χ. Οι εταιρείες στην Αγγλία δεν φοροδιαφεύγουν όχι επειδή δεν θέλουν, αλλά επειδή αν σε πιάσουν ...

τωρα το γιατι ειναι μεγαλη συζητηση.......αλλα τουλαχιστον αυτο που ξερω ειναι οτι για να οδηγας μηχανη πρεπει να εισαι μεγαλος πιλοτος με ατσαλινα νευρα και γαιδουρισια υπομονη .......

Γιατι πολυ απλα υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ!

Μονο που οταν τους συναντας στην τραπεζα,στην εφορια, στο σινεμα, απλως σε τσαντιζουνε, ενω αμα τους συναντησεις στην ασφαλτο, απλα σε σκοτωνουνε....

Ο Ζάσκαλος ! Το avatar του/της Ζ109
    Αν δείτε τον τρόπο που οδηγούν μερικοί-ές,απο τη θέση οδήγησης μέχρι τα αξεσουάρ του οδηγού(κινητό,σάντουιτς...),εύκολα καταλαβαίνουμε πως τα αντανακλαστικά του μοτοσυκλετιστή θα πρέπει να ισοδυναμούν σε εγρήγορση με αυτά επαγγελματία πιλότου,οδηγού αγώνων,τερματοφύλακα και ζογκλέρ σε τσίρκο... :rotflmao:
    Z...ee you later!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζ109
    Αν δείτε τον τρόπο που οδηγούν μερικοί-ές,απο τη θέση οδήγησης μέχρι τα αξεσουάρ του οδηγού(κινητό,σάντουιτς...),εύκολα καταλαβαίνουμε πως τα αντανακλαστικά του μοτοσυκλετιστή θα πρέπει να ισοδυναμούν σε εγρήγορση με αυτά επαγγελματία πιλότου,οδηγού αγώνων,τερματοφύλακα και ζογκλέρ σε τσίρκο... :rotflmao:
    ....και καμια συμβασουλα με κανενα
    αγιο.....καλη ειναι!!!!!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει και για αυτοκίνητα όχι μόνο για τις μοτό. έχει τύχει σε 2 φίλους μου (σε διαφορετικά μέρη) να πηγαίνουν με το τουτού και η τύπισσα (και στις 2 φορές ήταν γυναίκα. όχι πως έχει σημασία δηλ) ξεκινάει. το αυτοκίνητο έχει φτάσει μπροστά από την ηλίθια οδηγό και ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ!!!!!! συνεχίζει και προχωράει σα να μην υπάρχει τίποτα. στο τσάκ γλιτώσανε την τράκα κ στις 2 περιπτώσεις.

Κ μετά λέμε ότι δε βλέπουν τις μοτό...

Σταβομάρα έχουν; Παρτε τους τα διπλώματα λέμεεεεεεεε!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Να κανω μια ερωτηση??
    Ποσοι απο εμας εχουμε και αυτοκινητο?
    Ποσοι απο εμας καταλαθος καναμε μια μαμακια με το κουτι και φεραμε σε δυσκολη θεση καποιον συναδελφο μοτοσυκλετιστη?
    Ποσοι απο εμας που εχουμε αυτοκινητο ειμαστε αφηρημενοι και ξεχνουμε οτι υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι γυρω μας εκτος απο κουτια?

Ολα αυτα και αλλα πολλα αποδεικνυουν οτι οι ελληνες δεν εχουμε παιδεια στην οδηγηση,
    Φταει το κρατος ? ΝΑΙ
    Εμεις ?? ΝΑΙ

Στην ευρωπη οι μοτοσυκλετιστες ποτε μα ποτε δεν κανουν σφηνες οπως κανουμε εδω σαν τρελοι εμεις.
    Και μην μου πειτε οτι φταει ο οδηγος του αυτοκινητου οταν εμεις αλλαζουμε λωριδες εντος πολης σαν τρελοι..
    Δεν λεω οτι το κανουμε ολοι,Αλλα οι περισσοτεροι.

Ζ109 ΕΣΥ λες..........Αν δείτε τον τρόπο που οδηγούν μερικοί-ές,απο τη θέση οδήγησης μέχρι τα αξεσουάρ του οδηγού(κινητό,σάντουιτς...
    Και εγω σου απαντω...
    Δεν εχεις δει να μιλανε πανω σε μοτο στο κινητο εν ωρα κινησης?
    Δεν εχεις δει μοτοσυκλετιστη να καπνιζει.?
    Δεν εχεις δει ,ειδικα γυναικα οδηγο μοτοσυκλετας με γοβες?????
    Εχεις δει τρικαβαλα?
    Εχεις δει 15χρονα και 16χρονα χωρις διπλωμα ,χωρις κρανος???
    Εχεις δει οδηγους πιτσαριας και courier oι οποιοι οδηγουν σαν τον rossi μεσα στην πολη?(αυτο το εκανα και εγω μικρος)

Μην κατηγορουμε μονο τα αυτοκινητα.
    Και εμεις κανουμε τις μαμακιες μας
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!!!!!!!!

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Εγώ πιστεύω πως αν για να πάρεις δίπλωμα αυτοκινήτου έπρεπε υποχρεωτικά να έχεις και μηχανής τότε τα πράγματα θα ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ σήμερα.

Οι Μαλ@κίες που κάνουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων και θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των μοτοσυκλετιστών (όχι μόνο γιατι βαριούνται στην οδήγηση και δεν δίνουν σημασία αλλά και γιατί δεν καταλαβαίνουν τι μαλ@κία κάνουν) θα ήταν πολύ λιγότερες!

Έχω κι εγώ αυτοκίνητο και μηχανή! Κανείς δάσκαλος δε μου είπε:

1) να προσέχω τους ελιγμούς μου γιατί δίπλα μπορεί να βρίσκεται ένα μηχανάκι και να το χτυπήσω

2) να κοιτάζω τον δεξί καθρέπτη όταν στρίβω δεξιά (άφού έχω ανάψει το φλάς έγκαιρα!) γιατί κάποιος βλάκας μηχανόβιος μπορεί να προσπερνα από δεξιά

3)Πριν το κοκαλώσω στο κόκκινο φανάρι να δω μήπως πίσω μου βρίσκεται μηχανή και δεν προλαβαίνει να φρενάρει

κλπ...κλπ...

Μόνο όταν έχεις βρεθεί και στις 2 πλευρές οδήγησης μπορείς να έχεις ευρύτερη αίσθηση του κινδύνου!
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Αγαπητε Villy κανεις δεν σου ειπε να προσεχεις οταν κανεις ελιγμους με το αυτοκινητο διοτι α) ειναι αυτονοητο οτι αν θελεις ας πουμε να αποφυγεις μια λακουβα δεν ¨κοβεις¨ αποτομα ολο το τιμονι και οποιον παρει ο χαρος και β) δεν προβλεβεται απο τον ΚΟΚ ελιγμος μοτοσυκλετας αναμεσα απο αυτοκινητα. Αρα θα πρεπει να το καταλαβεις μονος σου.

Οσο για τον δεξιο καθρεφτη, σου το ειπαν αλλα μαλλον δεν το θυμασαι.

Παντως θελοντας να διαφωνησω με το τιτλο της συζητησης, δεν νομιζω οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν προσεχει. Υπαρχουν βεβαια και μερικοι απαραδεκτοι αλλα δεν ειναι ολοι. Οπως υπαρχουν και απαραδεκτοι οδηγοι μηχανων.

Παντως αν ακολουθεις τον κανονα που λεει "Οδηγα σαν να εισαι Αορατος¨ και αν εισαι παντα (στο μετρο του δυνατου διοτι ειμαστε και ανθρωποι) ετοιμος για το απροσμενο ,εχεις πολλες πιθανοτητες να τη γλυτωσεις....

Χαρης

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    ΓΙΑΤΙ

όπως δεν σεβόμαστε τους άλλους στην ουρά και τους παιρνουμε την θέση.....

όπως δεν σεβόμαστε τους πεζούς όταν περνούν από διαβάσεις......

όπως..........

ΓΙΑΤΙ

ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: giati kaneis den prosexei

Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
    giati kaneis den prosexei tous mixanobious????striboun opos theloun outoi odigoun les kai einai dikos tous o dromos den koitane pote kathreftes giati o kosmos na einai tosos kakos kai min prosexei kanenan????????giati na bgenoun apo ta stena xoris na koitoun giati na min bgazoun pote flash???giati ola auta????

(den epatha tpt alla ta blepo kathe mera)
    Δεν ξέρω αν οδηγεις αυτοκίνητο,αλλα αν ναι.....αναλογίσου με πόσο κόπο,εκπαιδευση,και πρακτικη εξάσκηση το απέκτησες....και θα απαντηθουν όλα τα ερωτήματα σου.

Υ.Γ.
    Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε σενα προσωπικα....απλα ήθελα να ανφερθώ στον τρόπο με τον οποιο αποκτιουνται τα διπλώματα στην Ελλάδα.

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Αγαπητε Villy κανεις δεν σου ειπε να προσεχεις οταν κανεις ελιγμους με το αυτοκινητο διοτι α) ειναι αυτονοητο οτι αν θελεις ας πουμε να αποφυγεις μια λακουβα δεν ¨κοβεις¨ αποτομα ολο το τιμονι και οποιον παρει ο χαρος και β) δεν προβλεβεται απο τον ΚΟΚ ελιγμος μοτοσυκλετας αναμεσα απο αυτοκινητα. Αρα θα πρεπει να το καταλαβεις μονος σου.

Οσο για τον δεξιο καθρεφτη, σου το ειπαν αλλα μαλλον δεν το θυμασαι.

Χαρης
    Συμφωνόντας με τον PortisHead θέλω να μου πείς τον δικό σου δάσκαλο γιατί πρέπει να αποτελεί φοβερή εξαίρεση!

Όσο για το αυτονόητο του πράγματος θα έλεγα ότι δεν είναι αυτονόητο για όλους, ιδίως γι'αυτούς που δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου όταν οδηγούν, που μπάνουν στο αυτοκίνητο και το μόνο που σκέφτονται είναι η διαδρομή που έχουν να ακολουθήσουν από εκεί που ξεκινάνε μέχρι να φτάσουν!

Πίστεψέ με υπάρχουν πολλοί τέτοιοι οδηγοι αλλά δεν θα βρεις τέτοιους μέσα σε φόρουμ αυτοκινήτου ή μηχανής! Είναι προφανές το γιατί!!!
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
    Συμφωνόντας με τον PortisHead θέλω να μου πείς τον δικό σου δάσκαλο γιατί πρέπει να αποτελεί φοβερή εξαίρεση!
    Ναι αποτελει εξαίρεση...γιατι το δίπλωμα το πήρα στη Γερμανία,οπου εχεις αναγκαστικά:
    30 ωρες οδήγηση στην πόλη
    20 ώρες οδηγηση νύχτα
    15 ωρες επαρχιακό δρομο
    και 15 ωρες αυτοκινητόδρομο με ταχύτητες ανω των 130.

Μετα...δικαιούσαι να δώσεις εξετάσεις....οι οποιες διαρκουν 1 ώρα και περιλαμβάνουν αρκετα απο τα παραπάνω.

Για μοτοσυκλετα τα πραγματα νομιζω οτι ειναι ακομα ποιο δύσκολα.

Οταν εδινα εξετασεις για διπλωμα αυτοκινητου ( Ας μην σχολιασω τις εξετασεις για μοτο 50αρι ουτε τις εξετασεις για μεγαλυτερη μηχανη) θυμαμαι πολυ χαρακτηριστικα το δασκαλο που ελεγε οτι πριν βγεις απο το αυτοκινητο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ κοιτας τον καθρεφτη σου αλλοιως θα¨ κοπεις¨. Λοιπον τοτε τα αυτοκινητα (1984) δεν ειχαν standard δεξι καθρεφτη (ποσο μαλλον ζωνες ασφαλειας) οποτε πραγματι δεν μου ειπε για τον δεξι καθρεφτη ομως ειναι ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ οτι παντα κοιτας τους καθρεφτες σου. Τωρα βεβαια τα μισα μηχανακια που κυκλοφορουν δεν εχουν καθρεφτες (ασχετο με το θεμα) η μερικοι εχουν μονο εναν (αυτο δεν το εχω καταλαβει ειναι μια ενδειξη ¨μαγκιας¨η κατι τετοιο που εχω χασει μαλλον).Αν ξερει καποιος ας μου το εξηγησει επι τη ευκαιρια.

Οσο για την αισθηση του κινδυνου, η αληθεια ειναι οτι την αποκτας με τα χρονια (μερικοι δε, δεν την αποκτουν και ποτε) και θα διαφωνισω παλι σου Villy (δε θα τσακωθουμε, κουβεντα κανουμε ) αλλα νομιζω οτι ακομη και στα φορα βρισκεις τετοιους και μαλιστα αρκετους!

Χαρης

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. flash!!!!! giati den to patane...
    από nirve στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2008, 16:04
  2. Kanei krio kairos gia 2
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 21:34
  3. ego den pao reee sto Dafni...