Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: flash!!!!! giati den to patane...

Παλαιό μέλος

flash!!!!! giati den to patane...

kalimera re paides, xtes to vrady pigane na me fane kai 15 fores... den anavei kanenas flash me apotelesma na prepei na myrisw ta nyxia mou kai na apoktisw mantikes ikanotites gia to ti tha kanei o kathe asynideitos!!!

kati prepei na ginei me ayto to pragma giati opws pame tha mas tsakisoun olous
    kai na kaneis ti? na stamataw se kathe m................ka kai na tou episimenw oti to koumpi to flash den to xei gia mostra? i oti ton kathrefti den ton exoume gia na leme poso omorfoi eimaste....
    proteinw na mazepsoume xrimata na ftiaksoume mia diafimisi (i' apo kapoia kondilia tou kratous) wste na ginei thema... sigoura tha synnexisoun na yparxou asyniditoi, omws prepei kati na ginei... 15 fores tin glytwsa xtes. o enas koitage tin gomena tou, o allos den koitage kan tous kathreptes etc...
    panagiwta k mixalis....

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    1.Το ποστ σου ειναι σε λαθος κατηγορια
    2.Γραφε Ελληνικα
    3.Διαβασε αυτο
    4.Δικιο εχεις

http://www.moto.gr/forums/showthread...E7%E3%E7%F3%E7
    - Omnia mea mecum porto -

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Συνηθως οι οδηγοι τουτου μας γραφουν στα τετοια τους.
    Οι οδηγοι μοτο... Χμμμμμμ Παλια μονο κατι παπια και διχρονα πενηνταρια εβλεπες με την υποτιθεμενη μαγκια να κυκλοφορουν χωρις καθρεφτες, τωρα βλεπεις ακομη και μεγαλες κι ακριβες μηχανες. Εχω ακουσει μαλιστα τη δικαιολογια οτι πιο γρηγορα βλεπουν στρεφοντας το σβερκο αλλο αν εγω καθε φορα που αλλαζουν λωριδες πλακωνομαι στα φρενα. Μαλιστα απαραιτητος εξαπλισμος και η τελικη καμιναδα για να τους ακουνε....ως προειδοποιηση.
    Το τελευταιο που εμαθα.... Το σημα κατατεθεν του γρηγορου ειναι να βγαζει τελειως τα φλας.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Και επειδή το πρόβλημα γίνεται εμφανέστερο με το παπάκι,μου περνάει κατα καιρούς η ιδέα να βάλω καμια εξάτμιση να ξυπνάει και νεκρούς και να ξυπνάει και τους μ@λ@κες!Έχε χάρη όμως που προσπαθώ να σέβομαι τους γύρω μου

Παρόμοια θέματα

1. Den Maresei To Kainourgio Z
    από C E N S O στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 11:16
  2. giati kaneis den prosexei
    από EddY στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2006, 06:41
  3. to fisao kai den krionei
    από lygonis στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2006, 12:49
  4. den exei poly kosmo to forum !!!
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2005, 13:38
  5. Den odigoume me to stoma anoixto
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2004, 11:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα