Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: O μ@λ@κ@ς ο ΕΛΛΗΝΑΣ

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

O μ@λ@κ@ς ο ΕΛΛΗΝΑΣ

Επειδη εχω δει πολλα εδω μεσα,δυστηχως ηρθε και μενα η ωρα μου να σας πω τι πηγα ΕΥΤΥΧΩΣ να παθω στα καλα του καθουμενου!!!12.55 χθες το βραδυ μολις εχουμε (εγω και η κουκλα μου suzuki)χωρισει απο την παρεα που ειμασταν εχθες(ξερετε ποιοι )φευγοντα απο την αχιλλεως και μετα την γεφυρα της που συνεχιζει για καβαλας προς ελευσινα ακολουθω τον ησυχο δρομο για το αιγαλεω οπου και διαμενω τα τελευταια 26 χρονια (παει γερασαμε)!πηγαινα σταθερα με 100-120 χιλ σε τελειως αδειο δρομο (τρεις λωριδες εχει εκει χαλαροτατα)καποια στιγμη ακουω να ερχεται απο πισω μου με ολα ενα rallye(χαρακτιριστικος ξερος ηχος)εχοντας χασει την προσοχη μου κοιτωντας να τον αφησω να περασει δεν εχω δει το εργο του αθανατου ελληνα κηπουρου που για μισο μετρο διαζωμα με γρασιδι εχει βαλει μπεκακια νερου που αντιστοιχουν να ποτισει το γ@μημεν@ το καραισκακη!!!!Εν τελει με προσπερναει και οταν κοιτω μπροστα μου τον βλεπω εκπληκτος να πλακωνεται στα φρενα μπροστα μου(πιθανως να μην λερωσει το μπουρδελ@κι του) τα χανω προς στιγμη γιατι τον πλησιαζω αποτομα και κανοντας ελιγμο δεξια για να τον αποφυγω ταυτοχρονα φρεναρω σκεφτομενος "please κανε να μην ερχεται και αλλος απο πισω και πεσει πανω μου και μας μαζευουν με τις οδοντογλυφιδες"Τελικα φρεναρα σωος μεσα στην λιμνη και εκανα δεξια να βρω ξανα τους παλμους μου που ειχαν φτασει καπου κοντα στους 250(φοβερη cardiomasciular ασκηση ρε παιδια)Εβγαλα και δυο-τρεις φωτο για να δειτε για τι πραγμα σας μιλαω,400-500 μετρα στο τιγκα στο νερο!!!!και ρωταω εγω τωρα αν γινοταν η μ@λ@κι@ ποιος θα πηγαινε στο σπιτι να πει στην οικογενεια μου οτι ξερετε ο γιος σας δεν ειναι μαζι μας πια!ο οδηγος του κουτιου που μολις με ειδε να φρικαρω το πλακωσε και εφυγε η ο γ@μημεν@ς εργολαβος που εκανε την μ@λ@κι@ να ποτησει την ασφαλτο για να βγει καινουργια εεεε????

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00699.jpg 
Προβολές:	747 
Μέγεθος:	44,6 KB 
ID:	54416

2

Όνομα:	dsc00700.jpg 
Προβολές:	731 
Μέγεθος:	49,5 KB 
ID:	54417

3

Όνομα:	dsc00701.jpg 
Προβολές:	726 
Μέγεθος:	44,7 KB 
ID:	54418

Αδερφέ σε καταλαβαίνω απόλυτα, θα έπρεπε να υπάρχει μελέτη για τον τρόπο που γίνεται το πότισμα στα διαζώματα. Και φυσικά όχι μόνο για την αποφυγή ατυχημάτων που είναι το κυριότερο, αλλά και για την σπατάλη του νερού που γίνεται καθημερινά. Αλλά δυστυχώς τι δουλεύει σε αυτή τη χώρα; Πάντως μια έγγραφη αναφορά στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου ίσως σώσει κάποιους άλλους που θα έρθουν στη θέση σου. Θέλω να πω πως ίσως να μελετήσουν το θέμα και γίνει κάτι, αλλά και πάλι αυτή η κίνηση είναι σταγόνα στον ωκεανό αφού σε πάρα πολλούς δήμους το πότισμα γίνεται με αυτόν τον τρόπο.
    Όρθια χιλιόμετρα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    παρε κρις κραφτ!!!!!!!!!!!!!!!!!

δε φταιει το καραισκακη ...μη βριζεις τον ναο!!!!!!!!!

τελος καλο-ολα καλα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν ερχόταν με πολλά όπως είπες, θα φρέναρε , ακριβώς για τα νερά και οτι μπορεί να υπάρχει μέσα σε αυτά (βλ. σαπουνάδες, πετρέλαιο κτλ..)
    Για αυτό , ανεξάρτητα με το τι έγινε με το rally, σκέψου λίγο και εσύ να κόβεις όταν είναι να περάσεις μέσα απο τέτοιες λίμνες.
    Ποτέ δεν γνωρίζεις πόσο γλυστράει εκείνο το σημείο. Λίγο σαπουνόνερο αρκεί , για να σε στείλει χωρίς καν να προσκρούσεις σε κανένα...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αν ερχόταν με πολλά όπως είπες, θα φρέναρε , ακριβώς για τα νερά και οτι μπορεί να υπάρχει μέσα σε αυτά (βλ. σαπουνάδες, πετρέλαιο κτλ..)
    Για αυτό , ανεξάρτητα με το τι έγινε με το rally, σκέψου λίγο και εσύ να κόβεις όταν είναι να περάσεις μέσα απο τέτοιες λίμνες.
    Ποτέ δεν γνωρίζεις πόσο γλυστράει εκείνο το σημείο. Λίγο σαπουνόνερο αρκεί , για να σε στείλει χωρίς καν να προσκρούσεις σε κανένα..
    Gandalf
    Θα φρεναρα απλα ειχα το νου μου να κοιταξω απο που θα περασει και δεν τα ειδα ημουν σε αρκετα μεγαλη αποσταση και θα τα εβλεπα ανετα απλα η βλακεια μου ηταν οτι αφαιρεθηκα εχοντας το νου μου μην περασει πολυ κοντα μου,οπως κανουμε εννιοτε και μεις με τις μηχανες,με μεγαλη ταχυτητα.οσο για τον δρομο σωστος για τα πετρελαια και σαπουνονερα αλλα οχι για αυτα,για να μην το λερωσει γιατι θα ειχε να παει σε γνωστο σημειο πιο πανω στο χαιδαρι,μην το δουν λερωμενο πανω στην κοντρα και παθει τιποτα τον δρομο σιγουρα τον ηξερε για λακουβες οπως και γω,δεν υπαρχουν επικυνδυνες λακουβες σε ολο το κομματι εκεινο οποτε ητο μ@λ@κ@ς ps:TROOPER ο ναος ειναι αλλος και χτιζεται στον ελαιωνα

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Αυτό το κομμάτι κάθε βράδυ έχει νερά.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Μυνηση αγορι μου!
    Απαγορευεται να πλενεις οτιδηποτε στον δρομο, οπως και να ριχνεις οποιαδηποτε υγρα τελος παντων.

ΟΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ
    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΕΝΟ, ΓΙΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    re paidia mpas kai telika prokeitai gia ..................... "topikes kataigides"?

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Καλά τέτοια νερά παίζουν παντού, και στην Συγγρού έχει περίπου στην μέση.....εκεί έχει και κλαδιά που μπαίνουν μέσα στο δρόμο από τους μικρούς φοίνικες, τι να λέμε τώρα.......

Αλλά ρε παιδιά έλεος με τη χτεσινή βραδιά, καλύτερα να μην πηγαίναμε αυτόν το καφέ, έπεσε και χτύπησε η Εύη, εσύ Γιάννη παραλίγο, ε τι να πω πια.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Μυνηση αγορι μου!
    Απαγορευεται να πλενεις οτιδηποτε στον δρομο, οπως και να ριχνεις οποιαδηποτε υγρα τελος παντων.
    Χαχαχαχαχα, τι λες ρε after, πότε γίναμε Ελβετία?!?!?!?!? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε εδώ κάνουν αναστροφές στην ΑΟ και λες για μήνυση για νερά? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Προχτές πέρασα δίπλα από μια τρύπα που αν δεν την είχα δει θα είχε σφηνώσει μέσα το σκουτεράκι, τα νερά είναι πταίσμα!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Καθρεφτες εχεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Καθρεφτες εχεις?
    Έχει.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΡΚΑΡΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!!
    από castor στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2008, 09:32