Επειδη εχω δει πολλα εδω μεσα,δυστηχως ηρθε και μενα η ωρα μου να σας πω τι πηγα ΕΥΤΥΧΩΣ να παθω στα καλα του καθουμενου!!!12.55 χθες το βραδυ μολις εχουμε (εγω και η κουκλα μου suzuki)χωρισει απο την παρεα που ειμασταν εχθες(ξερετε ποιοι)φευγοντα απο την αχιλλεως και μετα την γεφυρα της που συνεχιζει για καβαλας προς ελευσινα ακολουθω τον ησυχο δρομο για το αιγαλεω οπου και διαμενω τα τελευταια 26 χρονια
(παει γερασαμε)!πηγαινα σταθερα με 100-120 χιλ σε τελειως αδειο δρομο (τρεις λωριδες εχει εκει χαλαροτατα)καποια στιγμη ακουω να ερχεται απο πισω μου με ολα ενα rallye(χαρακτιριστικος ξερος ηχος)εχοντας χασει την προσοχη μου κοιτωντας να τον αφησω να περασει δεν εχω δει το εργο του αθανατου ελληνα κηπουρου που για μισο μετρο διαζωμα με γρασιδι εχει βαλει μπεκακια νερου που αντιστοιχουν να ποτισει το γ@μημεν@ το καραισκακη!!!!Εν τελει με προσπερναει και οταν κοιτω μπροστα μου τον βλεπω εκπληκτος να πλακωνεται στα φρενα μπροστα μου(πιθανως να μην λερωσει το μπουρδελ@κι του) τα χανω προς στιγμη γιατι τον πλησιαζω αποτομα και κανοντας ελιγμο δεξια για να τον αποφυγω ταυτοχρονα φρεναρω σκεφτομενος "please κανε να μην ερχεται και αλλος απο πισω και πεσει πανω μου και μας μαζευουν με τις οδοντογλυφιδες"Τελικα φρεναρα σωος μεσα στην λιμνη και εκανα δεξια να βρω ξανα τους παλμους μου που ειχαν φτασει καπου κοντα στους 250(φοβερη cardiomasciular ασκηση ρε παιδια)Εβγαλα και δυο-τρεις φωτο για να δειτε για τι πραγμα σας μιλαω,400-500 μετρα στο τιγκα στο νερο!!!!και ρωταω εγω τωρα αν γινοταν η μ@λ@κι@ ποιος θα πηγαινε στο σπιτι να πει στην οικογενεια μου οτι ξερετε ο γιος σας δεν ειναι μαζι μας πια!ο οδηγος του κουτιου που μολις με ειδε να φρικαρω το πλακωσε και εφυγε η ο γ@μημεν@ς εργολαβος που εκανε την μ@λ@κι@ να ποτησει την ασφαλτο για να βγει καινουργια εεεε????
![]()