Καλοφόρετο κι αγραντζούνιστο !!
Είναι κρανάρα και μου έχει μπει πολύ επικίνδυνα στο μάτι αυτό τον καιρό παρόλο που είναι φρέσκο ακόμα το XR-1000 μου.
Το δοκίμασα και τρελάθηκα με την εφαρμογή που κάνει στο κεφάλι, είναι απίστευτο και ο συγκεκριμένος χρωματισμός άψογος !
Να είσαι καλά να το χαίρεσαι !
![]()
![]()
![]()
γινενε 2 τα ιδια κρανη στο φορου μ τουτο?
![]()
καλοριζικο και αχρειαστο.
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Καλορίζικο κι αγρατσούνιστο..
Αχρείαστο να'ναι..
Πόσο πήγε το μαλλί..;;
![]()
450 ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ........
ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....
Ο Tζωρτζόπουλος το έχει 800€!!!!! Μέσω internet το αγόρασες; Αν μπορείς γράψε λεπτομέρειες για τον τρόπο αγοράς. Ευχαριστώ.
Όσο το κοιτάω άλλο τόσο μου χαμογελάει η πιστωτική !Αρχικά δημιουργήθηκε από fundurakias.gr
450 ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ........
ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....![]()
ΛΕΓΕ !!!
Βράδυασε !!![]()
![]()
![]()
![]()
www.j-helmet.com
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΩΣ ΔΩΡΟ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ.ΑΥΤΑ.
Να είσαι καλά !!Αρχικά δημιουργήθηκε από fundurakias.gr
www.j-helmet.com
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΩΣ ΔΩΡΟ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ.ΑΥΤΑ.
Αν το αποφασίσω θα ενημερώσω !!
![]()
![]()
![]()
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΤΩΡΑ....ΠΟΣΤΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΧΕΛΜΕΤ .ΚΟΜ
ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕ Η ΡΕΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΓΙΟΝΑΡΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΜΠΛΕ(ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ)ΕΝΩ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΡΙΚ ΜΕ 400Ε?
ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΜΕΝΟ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006.ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΤΟ.ΔΙΑΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ 50 Ε ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΜ
ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΜΩΛ (55-56)