Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑ (εγώ κι οι απορίες μου)

RIDDLER

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑ (εγώ κι οι απορίες μου)

...και καλώς σας βρήκα!
    -(όπως καταλαβαίνετε είμαι νέο μέλος)-

Δεν σκόπευα να ξεκινήσω με forum μιας και αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι απλό και θα μπορούσε να απαντηθεί μέσω του chat, αλλά στο chat δεν μπορώ να μπω.
    :a16:
    Μοιραία λοιπόν η πρώτη ερώτηση είναι τι συμβαίνει με το chat: φταίει ότι σερφάρω από net-cafe ή είναι γενικό το πρόβλημα; (και ελπίζω και προσωρινό)

Αυτό που πραγματικά ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής:
    Άκουσα ότι πλέον για δίπλωμα μεσαίου κυβισμού (ως 125) μαθαίνεις και εξετάζεσαι υποχρεωτικά σε μοτό με συμπλέκτη. Ίσχύει αυτό ή θα μπορουσα να χρησιμοποιήσω το παπί μου (που δεν έχει συμπλέκτη φυσικά) στην διαδικασία να αποκτήσω δίπλωμα 125cc;;;

Κι αν ισχύει, μήπως είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή (κι όχι μετά την απόκτηση του διπλώματος όπως σχεδίαζα) για να πάρω ένα καινούριο μηχανάκι και να΄χει και συμπλέκτη για να εξασκηθώ ή το να οδηγείς με συμπλέκτη μαθαίνεται σχετικά ευκολα και ανησυχώ άδικα;

Η γνώμη σας θα με βοηθήσει πολύ!
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Re: ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑ (εγώ κι οι απορίες μου)

Αρχικά δημιουργήθηκε από RIDDLER
    ...και καλώς σας βρήκα!
    -(όπως καταλαβαίνετε είμαι νέο μέλος)-

Δεν σκόπευα να ξεκινήσω με forum μιας και αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι απλό και θα μπορούσε να απαντηθεί μέσω του chat, αλλά στο chat δεν μπορώ να μπω.
    :a16:
    Μοιραία λοιπόν η πρώτη ερώτηση είναι τι συμβαίνει με το chat: φταίει ότι σερφάρω από net-cafe ή είναι γενικό το πρόβλημα; (και ελπίζω και προσωρινό)

Αυτό που πραγματικά ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής:
    Άκουσα ότι πλέον για δίπλωμα μεσαίου κυβισμού (ως 125) μαθαίνεις και εξετάζεσαι υποχρεωτικά σε μοτό με συμπλέκτη. Ίσχύει αυτό ή θα μπορουσα να χρησιμοποιήσω το παπί μου (που δεν έχει συμπλέκτη φυσικά) στην διαδικασία να αποκτήσω δίπλωμα 125cc;;;

Κι αν ισχύει, μήπως είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή (κι όχι μετά την απόκτηση του διπλώματος όπως σχεδίαζα) για να πάρω ένα καινούριο μηχανάκι και να΄χει και συμπλέκτη για να εξασκηθώ ή το να οδηγείς με συμπλέκτη μαθαίνεται σχετικά ευκολα και ανησυχώ άδικα;

Η γνώμη σας θα με βοηθήσει πολύ!
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Καλώς όρισες!

Σχετικά με το chat δεν ξέρω! Λογικά αν έχεις java τρέχει! Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει κιόλας για να σου πω.

Σχετικά με το δίπλωμα:

Κατ' αρχάς δεν υπάρχει πλέον δίπλωμα έως 125cc. Η αντίστοιχη κατηγορία πλέον είναι έως και 25ΚW ισχύος ή αναλογία ισχύος προς βάρος έως και 0,16KW/Kg.

Εγώ όταν είχα δώσει πάντως με πάπια ημιαυτόματη έδωσα. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει αυτό.

Καλό είναι πάντως να πάρεις με συμπλέκτη για να συνηθίσεις και να σου είναι πιο εύκολη η μετάβαση στην επόμενη-μεγαλύτερου κυβισμού μηχανή.

Υ.Γ. Το δίπλωμα αυτό αναβαθμίζεται μετά από 2 χρόνια σε απεριορσίστων κυβικών.

Καλές βόλτες!!!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    καλώς ήρθες!

όταν είχα ρωτήσει εγώ τον δάσκαλό μου, είχε πεί ότι στην μικρή κατηγορία δίνεις με ότι θες. Με συμπλέκτη ή χωρίς.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Καλώς ήρθες στην παρέα !

RIDDLER
    ρε παιδιά η αναβάθμιση σε απεριορίστων μετά 2 χρόνια ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ δεν γίνεται επειδή στη μεσαία κατηγορία σε υποχρεώνουν να μάθεις τον συμπλέκτη;

για την μικρή κατηγορία (ως 50cc) πας και με scouter χωρίς ταχύτητες, δε το συζητάμε!

αυτά περί ισχύος όμως τι τα'θελες; με μπέρδεψες περισσότερο. με μεσαίο δίπλωμα θα μπορούσε κανείς να οδηγήσει και μοτο με πάνω από 125cc θεωρητικά;

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Θεωρητικα ναι.
    Μπορεις να οδηγησεις μηχανη μεχρι 25kW και με αναλογια kW/κιλο: =<0,16 kW/Κg
    Η αναβαθμιση γινεται μετα απο 2 χρονια η οταν κλεισεις τα 21, οτι συμβει πρωτο.
    Αν εισαι ανω των 21, τοτε πας αυτοματα για απεριοριστων.
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Αρχικά δημιουργήθηκε από RIDDLER
    ρε παιδιά η αναβάθμιση σε απεριορίστων μετά 2 χρόνια ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ δεν γίνεται επειδή στη μεσαία κατηγορία σε υποχρεώνουν να μάθεις τον συμπλέκτη;

αυτά περί ισχύος όμως τι τα'θελες; με μπέρδεψες περισσότερο. με μεσαίο δίπλωμα θα μπορούσε κανείς να οδηγήσει και μοτο με πάνω από 125cc θεωρητικά;
    Αν δεν μας πιστεύεις μπες εδώ Υπουργείο Μεταφορών

Για τη 2ή ερώτηση:
    Για παράδειγμα το CBF-250 μπορείς να το οδηγείς.

Δες και εδώ link
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    καλως ηρθες και ελπιζουμε να σε βλεπουμε εδω..οχι μονο να ρωτας!!!!!

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2008, 00:07
  2. Κι αλλες αποριες για την αποσυρση
    από Vagabond στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2007, 00:26
  3. Επιτέλους ήρθε κι η δικιά μου !!
    από makis206 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 08:12
  4. Εχουνε λυθει ολες οι αποριες.....