Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Αστερι γεννιεσαι η γινεσαι;

Αστερι γεννιεσαι η γινεσαι;

Εχω ενα προβληματισμο...

Οσο και να προσπαθω να μην το σκεφτομαι, μου εχει κατσει στο λαιμο. Μολις πριν λιγη ωρα ετυχε να πεσει το ματι μου σε μια συνεντευξη που ειχε η Τατιανα Στεφανιδου στον Αντεννα, με μια κοπελα ονοματι Aimee Mullins.

Υπο αλλες συνθηκες θα ειχα γυρισει το καναλι εν ριπη οφθαλμου, ομως αυτη δεν ηταν μια συνηθισμενη συντευξη και η κοπελα δεν ειναι μια συνηθισμενη κοπελα.

Ισως γνωριζετε, ισως οχι (εγω παντως δεν ηξερα) η κοπελα αυτη ειναι μοντελο, ηθοποιος και διακεκριμενη αθλητρια του στιβου. Που ειναι το περιεργο λοιπον;
    Η κοπελα αυτη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΔΙΑ. Γεννηθηκε μια σπανια ασθενεια, οπου τα κατω ακρα δεν σχηματιστηκαν σωστα και ετσι σε ηλικια μολις ενος ετους υποβληθηκε σε ακρωτηριασμο και των δυο ακρων.

Αν σκεφτεστε ομως να την λυπηθειτε θα κανατε τεραστιο λαθος! Η κοπελα οχι απλα δεν το εβαλε κατω, αλλα μεγαλωσε κανοντας πρωταθλητισμο, ηταν αριστουχος μαθητρια στο σχολειο, πηρε μια εξαιρετικα δυσκολη υποτροφια στις Διεθνεις Σχεσεις στο Georgetown University στην Washington, εχοντας για καθηγητρια την Madlin Albright, ενω μετα το τελος των σπουδων της την προσελαβαν στο Πενταγωνο στο Joint Chiefs of Staff, οπου αφεντικο της ηταν ο ...Colin Powell, και εγινε η νεοτερη γυναικα που εχει ποτε εργαστει σε αυτη τη θεση (και η μονη γυναικα αναμεσα σε 249 αντρες συναδελφους)!

Ενας οποιοσδηποτε (και αρτιμελης) ανθρωπος νομιζω θα ειχε καθε λογο να ειναι τρομερα περηφανος με τον εαυτο του αν ειχε στα 21 του καταφερει τοσα πολλα!
    Για την Aimee ομως αυτα ΔΕΝ ηταν αρκετα.

Εφυγε απο το Πενταγωνο, επικεντρωθηκε στον πρωταθλητισμο, ξεπληρωσε ΠΛΗΡΩΣ την υποτροφια της, ενω εξελεγη (αναμεσα σε πληρως αρτιμελεις αθλητες) να εκπροσωπησει το πανεπιστημιο της σε διεθνη meeting, και εχει διαγωνιστει με αξιωσεις σε Παραολυμπιαδες, οπου εσπασε παγκοσμια ρεκορ στα 100 μετρα, τα 200 και στο αλμα εις μηκος!

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, (λες κ δεν εφταναν αυτα) εγινε ηθοποιος και μαλιστα πολυ πετυχημενη, παιζοντας σε πολλες σειρες και εργα (με τελευταιο τους Διδυμους Πυργους του Oliver Stone.
    ΚΑΙ σαν ολα αυτα να μην ηταν αρκετα εργαζεται εδω και χρονια και ως μοντελο, και προσωπικα θα ελεγα οτι ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εντυπωσιακη!

Και ας μην αναφερουμε οτι οταν μεγαλωνε εκανε μεχρι και ...Ελληνορωμαικη παλη, ενω κανει sky diving, σκι, ακομα και boxing!

http://www.theage.com.au/articles/20...854124922.html

Οπως ειπε στη συνεντευξη της απο μικρη οι γονεις της την μαθανε να αντιμετωπιζει το προβλημα της σαν μια μικρη ενοχληση, οπως οταν εχεις μυωπια!
    "Εχοντας μυωπια θα βαλεις γυαλια" ειπε. "Σιγουρα μερικες φορες θα ειναι λιγο ενοχλητικο, αλλα ειναι απλα ενα μερος της ζωης σου. Το ιδιο και με την ελλειψη ακρων."

Για τον πρωταθλητισμο της, εφτιαξαν ειδικα ποδια απο Carbon fibre ενω αν την βλεπατε στην εκπομπη οπου ειχε μερικα βιντεο απο αγωνες η οταν ηρθε στην Ελλαδα δεν θα μπορουσατε να καταλαβετε οτι δεν εχει ποδια, μιας και περπαταει με τον πλεον φυσικο τροπο!

Η Aimee ειναι ενας απο τους σπανιους εκεινους ανθρωπους που πραγματικα πανε το ανθρωπινο γενος ενα βημα παραπερα!
    Για την ιδια το να μην εχει ποδια δεν την εμποδισε σε ΤΙΠΟΤΑ απο το να διαπρεψει (και κατι παραπανω) στη ζωη της.

Εδω ομως μπαινει και ο προβληματισμος μου: στη συνεντευξη ειπε οτι παροτι ειναι παιδι μεταναστων (οι γονεις της ειναι Ιρλανδοι), στην Αμερικη την βοηθησαν και την στηριξαν.
    Χαρακτηριστικα ειπε οτι οταν ρωτανε ενα παιδι τι θα γινει οταν μεγαλωσει, αλλος λεει αστροναυτης, αλλος πυροσβεστης, αλλη μοντελο κλπ. Εκει οι ανθρωποι δεν χαμογελουν απλα συγκαταβατικα ακουγοντας αυτα τα πραγματα, αλλα τα παιρνουν πολυ σοβαρα και κανουν οτι μπορουν για να εχεις τις ευκαιριες να πραγματοποιησεις το ονειρο σου. Συγκεκριμενα "the crazier the dream, the more seriously they take you".

Ενω μεγαλωνε δεν την αντιμετωπισαν ρατσιστικα, ουτε υποτιμητικα. Της εδωσαν ΙΣΕΣ ευκαιριες με ολα τα αλλα παιδια, και εκεινη εχοντας τη Φωτια και το Παθος διεπρεψε σε ΟΛΑ.
    Σε τεχνες, επιστημες, αθλητισμο, μα πανω απο ολα σε Ηθος!

Και ερχομαι να ρωτησω: ειλικρινα και με το χερι στη καρδια, ΤΙ πιστευετε οτι θα ειχε γινει η Aimee αν ειχε γεννηθει στην Ελλαδα; ΤΙ απο ολα αυτα θα ειχε καταφερει;

Εδω, σε εμας θα ειχε βρει στηριξη, θα την ειχαν αντιμετωπισει με την ιδια σοβαροτητα και σεβασμο, ως ενα ισο μελος της κοινωνιας; Τι πιστευετε;

Γιατι οι Αμερικανοι μπορει να ειναι πολλα πραγματα, (και δεν τους χωνευω καθολου), αλλα σε καποια πραγματα ειναι πολυ τυπικοι και σωστοι...

Τελικα σε ΤΙ ειδους χωρα ζουμε ρε παιδια;;;
    Νίκος
    Open Horizons

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    Στην ερωτηση που εθεσες αν γεννιεσαι αστερι ή γινεσαι, εγω εχω να απαντησω, πως αστερι γεννιεσαι, αλλα για να λαμψεις, χρειαζονται καποιες προυποθεσεις, που στην δικη μας χωρα απλα ΔΕΝ υπαρχουν ......Κι αυτο στην καλυτερη των περιπτωσεων που εισαι υγιης και αρτιμελης,γιατι ετσι κι εχεις την ατυχια να μην εισαι, τοτε οσο αστερι και να εισαι για τους μονους που υπαρχεις ειναι οι γονεις σου οι οποιοι απο ελλειψη στοιχειωδους κρατικης μεριμνας καταληγουν οσιομαρτυρες......

Προσφατα εβλεπα σε καποια εκπομπη καποιους δικους μας αθλητες της παραολυμπιαδας κι επειδη φανταζομαι με τι υπερπροσπαθεια εφτασαν εκει συγκινηθηκα, και σκεφτηκα πως αυτοι οι ανθρωποι ειναι τιτανες πραγματικοι, γιατι εχουν να παλεψουν εκτος απο ολα τα αλλα και με την κρατικη αδιαφορια ....Ενω σε αλλα κρατη εχουν στηριξη απο παντου.......

victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    άστο... μην το πιάνεις.

Επειδή ειδικά το θέμα, εμένα με καίει προσωπικά (οικογενειακό θέμα) μπορώ να σου πω οτι είμαστε κάτι χειρότερο απο Ουγκάντα. Αν δεν έχεις δε και χρήματα , τότε είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα, αν κάποιο συγγενικό σου άτομο, έχει αναπηρία μεγάλη ή μικρή.

Το άσχημο της υπόθεσης είναι πως ειδικά οι Νεο-Έλληνες (Βλάχοι... οχι όλοι) αντιμετωπίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες σαν ασθενείς με μολυσματική ασθένεια και δεν τα πλησιάζουν καν!!! Φοβούμενοι τι ακριβώς;

Δείγμα πολιτισμού φίλε μου .... δυστυχώς... αυτό πρωτίστως, τα ορφανά που παρατάνε σε νοσοκομεία, τα ζώα που κλωτσάνε και ...και...και... είναι ώρες που πραγματικά ντρέπεσαι να πείς οτι μένεις στην Ελλάδα απο αυτά που κάνουν κάποια δίποδα τομάρια , που μπορεί ο κόσμος να ήταν καλύτερα τελικά χωρίς αυτούς (ντροπή μου που το λέω... αλλά έτσι νιώθω)

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    άστο... μην το πιάνεις.

Επειδή ειδικά το θέμα, εμένα με καίει προσωπικά (οικογενειακό θέμα) μπορώ να σου πω οτι είμαστε κάτι χειρότερο απο Ουγκάντα. Αν δεν έχεις δε και χρήματα , τότε είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα, αν κάποιο συγγενικό σου άτομο, έχει αναπηρία μεγάλη ή μικρή.

Το άσχημο της υπόθεσης είναι πως ειδικά οι Νεο-Έλληνες (Βλάχοι... οχι όλοι) αντιμετωπίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες σαν ασθενείς με μολυσματική ασθένεια και δεν τα πλησιάζουν καν!!! Φοβούμενοι τι ακριβώς;

Δείγμα πολιτισμού φίλε μου .... δυστυχώς... αυτό πρωτίστως, τα ορφανά που παρατάνε σε νοσοκομεία, τα ζώα που κλωτσάνε και ...και...και... είναι ώρες που πραγματικά ντρέπεσαι να πείς οτι μένεις στην Ελλάδα απο αυτά που κάνουν κάποια δίποδα τομάρια , που μπορεί ο κόσμος να ήταν καλύτερα τελικά χωρίς αυτούς (ντροπή μου που το λέω... αλλά έτσι νιώθω)

Gandalf
    Και ξαναρωταω: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΡΕ ΓΜΤ ΜΟΥ;;; Η μηπως ειναι απαντηση η ισοπεδωτικη ατακα: αν δεν σας αρεσει φυγετε που εχω ακουσει κατα καιρους;;;
    Νίκος
    Open Horizons

Ολη η ουσια ειναι να ειναι θυρια οι γονεις ,να μη μασανε τον π.. τους και να θεωρουν μεγαλητερη αναπηρια αυτη που δεν αφηνει τοσους αρτιμελεις και υγειης να ζησουν τη ζωη τους οπως την θελουν,και ζοριζονται κι αγκομαχανε και δε μπορουν να χαρουν τον ερωτα ,την οικογενεια ,την εργασια και οτι αλλο γουσταρουν τελος παντων.
    Οι γονεις ειναι τα απολυτα προτυπα.Αμα εμφυσησουν στο παιδι ζωη και αυτοπεποιθηση ,το παιδι τη γλυτωσε,νομοτελεια.

Βεβαια αυτο μπορει να γινει πραξη μονο απο υγηεις ψυχικα και πνευματικα ανθρωπους και αυτοι σπανιζουν.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ότι σου λέει και ο Stavrogin.. αν είσαι γονιός κάνεις υπομονή και έχεις τεράστια επιμονή , έτσι ώστε το παιδί σου να έχει αυτά που πρέπει δικαιωματικά να έχει.

Δίνεις δύναμη, το στηρίζεις και στέκεσαι σαν Κέρβερος μέχρι να μπορεί μόνο του αυτό σε κάποιο σημείο να σταθεί και να έχει αυτά που μπορεί να κατακτήσει.

Δυστυχώς στην Ελλάδα που ζούμε, όπου κάθε τι είναι σαθρό και για πέταμα , απο δική μας νοοτροπία, δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι. Ίσως στο μέλλον αν οι γενιές που έρχονται , ξεπεράσουν τον κομπλεξισμό της γενιάς μας και δουν με τα δικά τους μάτια, αλλιώς την χώρα που ζουν.

Αν και αυτό ακούγεται αισιόδοξο... ας πούμε οτι είναι μια ελπίδα που μπορεί και να βγεί πραγματική.

Αλλιώς... μια απο τα ίδια σκατά θα παραμείνει και μερικοί άνθρωποι που και που , σαν εσένα, σαν εμένα και μερικούς ακόμα θα ρωτάνε που και που , μπας και υπάρχουν άνθρωποι στο ίδιο μήκος κύματος και τους ακούνε. Και δεν συγκαταλέγονται στην γνωστή μάζα που κουβαλάει πίττουρο αντί για μυαλό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μαγε, πρεπει να γινουμε η "μαγεια" φιλε... Δεν ειμαστε και τοσο λιγοι οσο νομιζεις..... Αντισταση και πολεμος!
    Νίκος
    Open Horizons

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Η μηπως ειναι απαντηση η ισοπεδωτικη ατακα: αν δεν σας αρεσει φυγετε που εχω ακουσει κατα καιρους;;;

egw thn akouw se ka8e post pou lew thn apopsh mou gia kati.

O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

δεν εχει σημασια που παμε σ αυτη τη χωρα αλλα τι κανουμε!!!
    δεν μπορουμε ουτε να βριζουμε το κρατος ουτε να το καταδικαζουμε
    επειδη η κοπελα διεπρεψε εξω
    κ εδω δεν θα μπορουσε να κανει τιποτα

εμεις φταιμε κ εμεις παντα θα φταιμε
    για οτιδηποτε γινεται!!!

εγω κ εσυ ειμαστε το κρατος
    βεβαια οι γονεις μου γερασανε εχουν βολευτει οποτε δεν τρεχει μια
    κ εγω ειμαι μικρη κ σε αλλο κοσμο πολυ χαρουμενο για να θελω να ασχοληθω με την κυβερνηση+τους αναπηρους...

ολα στην ελλαδα ειναι ενας φαυλος κυκλος
    το κακο ειναι οτι δυσκολα μπορει να αλλαξει
    το καλο ειναι οτι το παραπανω μπορει να γινει...

την ειδα κ εγω την κοπελα
    κ ειδα κ τη συντευξη
    εμεινα μαλακας βεβαια οταν η τατιανα τη ρωταγε ποσο σεξυ νιωθει χωρις ποδια
    πραγματικα τσαντιστηκα κ ηθελα να σπασω την tv

αντι να θιξει η ηλιθια αυτο που ρωτησε ο ταξιδευτης που ειναι αποριας αξιο
    καθεται κ λεει μαλακιες αν ειναι ποτε δυνατον - το μονο που μας ενδιαφερει ειναι ποσο σεξυ νιωθει η κοπελα ρε γμτ?

κ βεβαια επαναλαμβανω οτι εμεις φταιμε !!!!!!
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

απολυμένο μέλος..... Το avatar του/της melenia
    στάνταρ θα έπρεπε να ρωτήσει για το αν οι ευκαιρίες εξαρτόνται
    απ'την χωρα στην οποία βρίσκεσαι......(αν και δεν είδα την εκπομπή)
    αλλά damm είσαι λάθος όταν λες γιατί να θίξει το θέμα σεξουαλικότητα
    σε αυτή την κοπέλα!
    γιατί εχεις την εντύπωση οτι αυτά τα άτομα δεν έχουν ανεπτυγμένο
    το ένστικτο της σεξουαλικότητας και της φιλαρέσκιας????
    το έχουν και μάλιστα όταν έχουν δύναμη ψυχής όπως η κοπέλα που
    περιγράψατε έχουν και αποδέκτη!!!
    δουλεύω και κινούμε σ'αυτούς τους χώρους και έχω δεί πάρα πολλά!!!

και κάτι γενικότερα.....όλοι εμείς εδώ ωραία τα λέμε στα λόγια,στην πραξη
    όμως τι κάνουμε??????
    είμαστε τόσοι πολλοί δεν μπορούμε να βάλουμε ένα πετραδάκι???
    .....you may say i'm a dreamer......
    ....but i'm not the only one....
    ....i hope some day you'll join us...
    ....and the world will live as one....

Αρχικά δημιουργήθηκε από melenia
    στάνταρ θα έπρεπε να ρωτήσει για το αν οι ευκαιρίες εξαρτόνται
    απ'την χωρα στην οποία βρίσκεσαι......(αν και δεν είδα την εκπομπή)
    αλλά damm είσαι λάθος όταν λες γιατί να θίξει το θέμα σεξουαλικότητα
    σε αυτή την κοπέλα!
    γιατί εχεις την εντύπωση οτι αυτά τα άτομα δεν έχουν ανεπτυγμένο
    το ένστικτο της σεξουαλικότητας και της φιλαρέσκιας????
    το έχουν και μάλιστα όταν έχουν δύναμη ψυχής όπως η κοπέλα που
    περιγράψατε έχουν και αποδέκτη!!!
    δουλεύω και κινούμε σ'αυτούς τους χώρους και έχω δεί πάρα πολλά!!!

και κάτι γενικότερα.....όλοι εμείς εδώ ωραία τα λέμε στα λόγια,στην πραξη
    όμως τι κάνουμε??????
    είμαστε τόσοι πολλοί δεν μπορούμε να βάλουμε ένα πετραδάκι???
    ειχαμε μιλησει για το συγκεκριμενο θεμα αλλα πολυ λιγο
    κ εγω προσπαθω να ασχολουμαι οπως προσπαθω να ευαισθητοποιησω κ τα αστερακια μου στο Σ.Ε.Ο.
    κ νομιζω σου χα πει ενα σκηνικο που ερχεται η μητερα 2 κοριτσιων 5+6 χρονων
    κ με κλαματα μου ελεγε οτι τα κοριτσια πηγαν κ ειπαν τα καλαντα κ ζητησαν απο τη μαμα τους να παει τα λεφτα στο χαμογελο του παιδιου...
    εκει οχι μονο κατι κανεις
    καταλαβαινεις οτι υπαρχει αποτελεσμα σε αυτο που προσπαθουσες τοσο καιρο!!!
    κ νομιζω το ξερεις πολυ καλα
    πως ειναι να προσπαθεις για μια ομαδα ατομων
    κ στο τελος να σε αγκαλιαζουν να γελανε
    κ να σε παρακαλανε να ξαναπας συντομα

οσο για τη συγκεκριμενη συνεντευξη
    δεν θα ελεγα οτι θα με πειραζε μια τετοια ερωτηση ή οτι σιγα μην νιωθει σεξουαλικη
    αλλα με τσαντισε που η κοπελα που ακουγε την ερωτηση
    ειχε ενα στραβωμενο βλεμα κ λεει "δεν καταλαβα την ερωτηση σας"
    δλδ οπως το πηρα εγω -αλλαξε ερωτηση!
    κ η τατιανα εκανε αλλες 2 φορες την ιδια ερωτηση
    κ ολο αυτο το σοου στην αρχη της συνεντευξης

οσο για τα ελληνικα δεδομενα
    εχω μια μικρη αισθηση οτι προτεραιοτητα εχει
    η διευκολυνση στη μεταφορα αυτων των ατομων
    που δεν μπορουν να κανουν ουτε ενα χλμ με ασφαλεια
    κ μετα ολα τ αλλα
    αμα δεν τους δινουμε την ευκαιρια για ισες ευκαιριες
    (πραγμα που σχεδον ολοι κανουν-αμαξια σε ραμπες-μηχανακια στους διαδρομους των τυφλων
    ειμαστε πολυ καλοι κ μασς φταιει κ το κρατος)
    δεν μπορουμε να σκεφτουμε κ για τη σεξουαλικοτητα τους..
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΡΕ ΓΜΤ ΜΟΥ;;;

Toυς ξαναψηφίζουμε

Παιδες το έχω ξαναπεί και θα το πώ και ακόμη μια.

ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

απολυμένο μέλος..... Το avatar του/της melenia
    σε αυτά τα άτομα πρέπει να επεμβαίνεις συνολικά
    σε όλους τους τομείς και να τα αντιμετωπίζεις
    σα συνολική πρωσοπικότητα,κι αν μιλήσεις
    μαζί τους πάνω κάτω το ίδιο θα σου πούν.....

αχ....4μέρες έχουν περάσει που τελείωσε το σχολείο
    για τα παιδιά και ήδη μου λείπουν...ήμουν το πρωί στο
    σχολείο και μου φαινόταν άδειο....
    .....you may say i'm a dreamer......
    ....but i'm not the only one....
    ....i hope some day you'll join us...
    ....and the world will live as one....

Σαν μια μικρή απάντηση στο τι κάνεις, θα πρότεινα όπου μπορείς να βοηθάς τη κατάσταση.

Για παράδειγμα ένας φίλος παλιότερα στην Αθήνα μου έλεγε ότι όταν ήταν με πατερίτσες κανένας ταρίφας δεν τον έπαιρνε.

Και φυσικά όλη μου η παρέα από τότε άμα κάποιος από αυτή έβλεπε ταρίφα να αρνείται να πάρει οποιονδήποτε άνθρωπο που είχε ανάγκη, άρχιζε τη φασαρία μέχρι να του κάνει τη χάρη ο λεβιές ο ταρίφας...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Και φυσικά όλη μου η παρέα από τότε άμα κάποιος από αυτή έβλεπε ταρίφα να αρνείται να πάρει οποιονδήποτε άνθρωπο που είχε ανάγκη, άρχιζε τη φασαρία μέχρι να του κάνει τη χάρη ο λεβιές ο ταρίφας...

Αυτο ακριβως...λιγο λιγο προσπαθεις να αλλαξεις την κατασταση...

Το ξερεις οτι δεν εισαι Θεος ...εισαι ανθρωπος που αυτο σημαινει ειναι στο χερι σου να κανεις
    καποιες ενεργειες...Αν αλλαξεις κατι τοτε ΜΠΡΑΒΟ τα καταφερες...

Αν δεν αλλαξεις τουλαχιστον προσπαθησες...

Μα συνηθως αυτος που προσπαθει το πετυχαινει....
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι?
    από DimChios στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2008, 19:45
  2. Γινεσαι αλλος αδηγος...
    από mpou στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 16:26
  3. Πωλεται Xr 600 Αστερι