Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Adventure 990 Kmm (Κάθε Μέρα Μάστορα)

Adventure 990 Kmm (Κάθε Μέρα Μάστορα)

Ωραίο το 990,γαμάτο στην οδήγηση,γρήγορο.......κλπ "ΑΛΛΑ''

ΤΙ να το κάνω εάν κάθε μέρα το πηγαίνω συνεργείο και κάθε μέρα τρέμει το κοκαλάκι μου τι άλλο θα μου συμβεί και εάν θα την γλυτώσω.Έχουμε και λέμε:

1ον:Μου έσπασε ο αισθητήρας του χιλιομετρητή και μου κόλησε το ABS ενώ πήγαινα ταξίδι πάνω σε μία στροφή και κολήσανε και τα δύο φρένα και πήγα ευθεία.Ευτυχώς δεν ερχότανε κανένας από απέναντι γιατί αλλιώς τώρα θα ήμουνα στα κυπαρισσάκια.

2ον:Κατέβαινα αρκετά κατηφορικό κομμάτι χωματόδρομο δικάβαλο και πατάω πίσω φρένο και κατέβηκε η μανέτα του φρένου τέρμα κάτω χωρίς να έχω καθόλου φρένο.Από τα σκατ... την γλύτωσα με το μπροστινό φρένο.Μετά από λίγο καιρό βγήκε η ανάκληση της ΚΤΜ για ενα λαστιχάκι στο πίσω φρένο και όταν πήγα να το αλλάξω μου άλλαξαν το λαστιχάκι,το σωληνάκι του φρένου και τα υγρά.Και ερωτώ έτσι φιάχνονται τα καινούρια μηχανάκια????Τα βγάζουν στην παραγωγή και μετά περιμένουνε να δούνε εάν θα σκοτωθεί κάποιος και απο τι και τότε τα κάνουν ανάκληση και τα φιάχνουν????Έλεος!

Αυτά μου έτυχαν πριν τις ανακλήσεις.

3ον:Ανάκληση για την γλύστρα στην αλυσίδα.Ξεβιδονόντουσαν οι βίδες λέει και υπήρχε περίπτωση να κολίσει η μηχανή εκεί που πήγαινες ανέμελος στην εθνική με 200 χλμ.Λέω εγώ τώρα.Αυτό ευτυχώς δεν μου έτυχε.

4ον:Ανάκληση για τις βίδες στην καμπάνα.Όυτε αυτό μου έτυχε.

5ον:Τέλος θα αναφερθώ στο πολυσυζητημένο θέμα του συμπλέκτη που σε αφήνει στα καλά καθούμενα και εαν είσαι τυχερός σε αφήνει κάπου κοντά σε συνεργείο ή τουλάχιστον με κάποιον άλλον με μηχανή μαζί σου,γιατί εάν εισαι μόνος σου και στου διαόλου την μάνα την έκατσες.

Αυτά έτυχαν σε εμένα και πόσα ακόμα έχω ακούσει από άλλους δεν θα τα αναφέρω.Απλώς αναρωτιέμαι ΑΞΙΖΕΙ να δίνεις 14000 Ευρώ για μία μηχανη που θα παίζει με τα νέυρα σου,με τα λεφτά σου και κυρίως με την ΖΩΗ σου?????????

Προσωπικά πιστέυω ΟΧΙ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Πίκρα φίλε μου πίκρα.Περαστικά...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Adventure 990 Kmm (Κάθε Μέρα Μάστορα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από NTINOSSS
    Ωραίο το 990,γαμάτο στην οδήγηση,γρήγορο.......κλπ "ΑΛΛΑ''

ΤΙ να το κάνω εάν κάθε μέρα το πηγαίνω συνεργείο και κάθε μέρα τρέμει το κοκαλάκι μου τι άλλο θα μου συμβεί και εάν θα την γλυτώσω.Έχουμε και λέμε:

1ον:Μου έσπασε ο αισθητήρας του χιλιομετρητή και μου κόλησε το ABS ενώ πήγαινα ταξίδι πάνω σε μία στροφή και κολήσανε και τα δύο φρένα και πήγα ευθεία.Ευτυχώς δεν ερχότανε κανένας από απέναντι γιατί αλλιώς τώρα θα ήμουνα στα κυπαρισσάκια.

2ον:Κατέβαινα αρκετά κατηφορικό κομμάτι χωματόδρομο δικάβαλο και πατάω πίσω φρένο και κατέβηκε η μανέτα του φρένου τέρμα κάτω χωρίς να έχω καθόλου φρένο.Από τα σκατ... την γλύτωσα με το μπροστινό φρένο.Μετά από λίγο καιρό βγήκε η ανάκληση της ΚΤΜ για ενα λαστιχάκι στο πίσω φρένο και όταν πήγα να το αλλάξω μου άλλαξαν το λαστιχάκι,το σωληνάκι του φρένου και τα υγρά.Και ερωτώ έτσι φιάχνονται τα καινούρια μηχανάκια????Τα βγάζουν στην παραγωγή και μετά περιμένουνε να δούνε εάν θα σκοτωθεί κάποιος και απο τι και τότε τα κάνουν ανάκληση και τα φιάχνουν????Έλεος!

Αυτά μου έτυχαν πριν τις ανακλήσεις.

3ον:Ανάκληση για την γλύστρα στην αλυσίδα.Ξεβιδονόντουσαν οι βίδες λέει και υπήρχε περίπτωση να κολίσει η μηχανή εκεί που πήγαινες ανέμελος στην εθνική με 200 χλμ.Λέω εγώ τώρα.Αυτό ευτυχώς δεν μου έτυχε.

4ον:Ανάκληση για τις βίδες στην καμπάνα.Όυτε αυτό μου έτυχε.

5ον:Τέλος θα αναφερθώ στο πολυσυζητημένο θέμα του συμπλέκτη που σε αφήνει στα καλά καθούμενα και εαν είσαι τυχερός σε αφήνει κάπου κοντά σε συνεργείο ή τουλάχιστον με κάποιον άλλον με μηχανή μαζί σου,γιατί εάν εισαι μόνος σου και στου διαόλου την μάνα την έκατσες.

Αυτά έτυχαν σε εμένα και πόσα ακόμα έχω ακούσει από άλλους δεν θα τα αναφέρω.Απλώς αναρωτιέμαι ΑΞΙΖΕΙ να δίνεις 14000 Ευρώ για μία μηχανη που θα παίζει με τα νέυρα σου,με τα λεφτά σου και κυρίως με την ΖΩΗ σου?????????

Προσωπικά πιστέυω ΟΧΙ!!!
    βαλτο για πουλημα φιλε.
    το οτι εδωσες 14000 ε και φυσικα δεν επιτρεπει στο μηχανακι να χαλασει ποτε και να εχει προβληματα ανακλησης.

επισης πουλατο και παρε σκουτερ χωρισ συμπλεκτη γιατι εκτος του γνωστου προβληματος που δε στο εβγαλε!!..παλι καλα γιατι τι να κανεις χωρις συμπλεκτη στη μεση του πουθενα..

μπορει να παρεις κανα αλλο με συρματοσχοινο και να σου κοπει (εμενα στο σουζουκι μου κοπηκε...) και να μην μπορεις και παλι να κουνησεις.

περαστικα για οτι επαθες και μακρυα απο ζημιαρικες μοτο φιλε και μοτο που εχουνε βγάλει προβληματα ανακλησης.
    να σου θυμιζω μερικες μην πας και πεσεις πανω τους...SUZUKI GSXR K7 ...BMW 1200 GS ...κατι honda (δε ξερω ποια ακριβως-ρωτα στο Σαρακάκη) κτλ κτλ.

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της DARK749
    Δηλαδη για να καταλαβω χαλιεσαι που εγιναν ανακλησεις για διαφορα πραγματα στη μηχανη σου;
    Θα καραγουσταρες η αντιπροσωπεια να σου ελεγε ποσο καλο ειναι το μηχανακι σου αλλα στην στραβη να τα ριχνανε στην κακια στιγμη.
    Για να ξερεις οταν μια μαρκα βγαζει μια ανακληση σημαινει οτι το ψαχνει , παρακολουθει το προιον της και σεβεται τον πελατη της.
    Τωρα σιγουρα ΔΕΝ θα επρεπε να υπηρχαν τετοιου ειδους προβληματα , αλλα πιστεψε με η αποκρυψη τους δεν ειναι η σωστη λυση
    ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s

Re: Re: Adventure 990 Kmm (Κάθε Μέρα Μάστορα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    βαλτο για πουλημα φιλε.
    το οτι εδωσες 14000 ε και φυσικα δεν επιτρεπει στο μηχανακι να χαλασει ποτε και να εχει προβληματα ανακλησης.

επισης πουλατο και παρε σκουτερ χωρισ συμπλεκτη γιατι εκτος του γνωστου προβληματος που δε στο εβγαλε!!..παλι καλα γιατι τι να κανεις χωρις συμπλεκτη στη μεση του πουθενα..

μπορει να παρεις κανα αλλο με συρματοσχοινο και να σου κοπει (εμενα στο σουζουκι μου κοπηκε...) και να μην μπορεις και παλι να κουνησεις.

περαστικα για οτι επαθες και μακρυα απο ζημιαρικες μοτο φιλε και μοτο που εχουνε βγάλει προβληματα ανακλησης.
    να σου θυμιζω μερικες μην πας και πεσεις πανω τους...SUZUKI GSXR K7 ...BMW 1200 GS ...κατι honda (δε ξερω ποια ακριβως-ρωτα στο Σαρακάκη) κτλ κτλ.

+950
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Ναι, να το πουλήσει είναι μια κουβέντα....Και να χάσει αμέσως αμέσως 3.000€ ?

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    50000 χλμ και το μόνο ψιλοσοβαρό που μου έκατσε είναι η τρόμπα συμπλέκτη.

Πάντως δεν χρειάστηκα σε καμία περίπτωση οδική (μέχρι τώρα.....φτου φτου φτου )

Μάλλον έχεις κακό κάρμα με τα ΚΤΜ φίλε μου (όχι ότι δεν βγάζουν τα προβληματάκια τους)

Ρε φιλε τι να πω...
    Απαραδεκτο αυτο που εγινε με τα φρενα σου...
    Οπως μου ειχαν πει εμενα για πλακα στο συνεργειο μου για ενα '03 640 Adventure
    που ειχα, με 2 φορες, παρακαλω, προβληματικο υδραυλικο συμπλεκτη και ραγισμενη κεφαλη:
    Ειναι μηχανακι που το εχουν φτιαξει ή Παρασκευη ή Δευτερα!
    Γιατι τα μαστορια την Παρασκευη βιαζονται να φυγουν να πανε σπιτια τους για ξαπλα
    και την Δευτερα βαριουντε και δεν πολυ γουσταρουν επειδη καθοσαντε το ΣΚ...
    Περα απο την πλακα ενα ωραιοτατο μαιλ στην Αυστριακη μαμα δεν θα εβλαπτε.
    Ειπαμε τα καραγουσταρουμε τα Γ4ΜΗΜ3Ν4 με τρελλα ΑΛΛΑ
    ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι που παιζουν με τις ζωουλες μας?

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από black mamba

Ειπαμε τα καραγουσταρουμε τα Γ4ΜΗΜ3Ν4 με τρελλα ΑΛΛΑ
    ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι που παιζουν με τις ζωουλες μας?
    +949

Re: Re: Adventure 990 Kmm (Κάθε Μέρα Μάστορα)

βαλτο για πουλημα φιλε.

DUKASII
    Συγνώμη για να καταλάβω το σκεπτικό σου, δλδ ο φίλος φταίει που του χαλάει? φταίει που διάλεξε να αγοράσει KTM και να σκάσει 14 χήνες? ή μήπως πρέπει να ζητήσει και συγνώμη που αγόρασε την καραμάρκα των μαρκών?
    Η ΚΤΜ και οποιαδήποτε κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσυκλετών οφείλει, αν μη τι άλλο, να ελέγχει 40 φορές το μοντέλο που θα βγάλει στην αγορά και όχι να σπαταλάει ένα σκασμό ευρο για διαφήμιση του σουπερντουπερ πύραυλου.
    Καλή η κ@υλα αλλά και τα φράγκα για το ψώνιο είναι από τη δουλειά μας και απαιτούμε τουλάχιστον σεβασμό στη ζωή μας.

Re: Re: Re: Adventure 990 Kmm (Κάθε Μέρα Μάστορα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    DUKASII
    Συγνώμη για να καταλάβω το σκεπτικό σου, δλδ ο φίλος φταίει που του χαλάει? φταίει που διάλεξε να αγοράσει KTM και να σκάσει 14 χήνες? ή μήπως πρέπει να ζητήσει και συγνώμη που αγόρασε την καραμάρκα των μαρκών?
    Η ΚΤΜ και οποιαδήποτε κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσυκλετών οφείλει, αν μη τι άλλο, να ελέγχει 40 φορές το μοντέλο που θα βγάλει στην αγορά και όχι να σπαταλάει ένα σκασμό ευρο για διαφήμιση του σουπερντουπερ πύραυλου.
    Καλή η κ@υλα αλλά και τα φράγκα για το ψώνιο είναι από τη δουλειά μας και απαιτούμε τουλάχιστον σεβασμό στη ζωή μας.
    πιο σκεπτικο μου ρε φιλε μου?
    λεω απλά οτι ολες οι εταιρίες κανουν ανακλησεις σε πολλά μοντελα τους και αυτο δεν ειναι για κουβέντα τωρα.(γιατι και κουβεντα να κανουμε δε θα βγαλουμε ακρη γιατί αυτο γινεται)
    σαφως και οι μοτοσυκλετες και τα αυτοκινητα δε θα πρεπε να χαλανε και να εχουνε προβληματα ανακλησης.

ειπα εγω οτι φταίει πουθενα ο φίλος?πως το καταλαβες αυτο εσυ?

δε σε πιάνω.

Re: Re: Re: Re: Adventure 990 Kmm (Κάθε Μέρα Μάστορα)

πιο σκεπτικο μου ρε φιλε μου?
    λεω απλά οτι ολες οι εταιρίες κανουν ανακλησεις σε πολλά μοντελα τους και αυτο δεν ειναι για κουβέντα τωρα.(γιατι και κουβεντα να κανουμε δε θα βγαλουμε ακρη γιατί αυτο γινεται)
    σαφως και οι μοτοσυκλετες και τα αυτοκινητα δε θα πρεπε να χαλανε και να εχουνε προβληματα ανακλησης.

ειπα εγω οτι φταίει πουθενα ο φίλος?πως το καταλαβες αυτο εσυ?

δε σε πιάνω.
    Αν διάβαζες την παράθεση στο πρώτο μου μήνυμα, θα είχες την απάντηση.
    Φιλικά πάντα, κουβέντα κάνουμε άλλωστε.

Re: Re: Re: Re: Re: Adventure 990 Kmm (Κάθε Μέρα Μάστορα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Αν διάβαζες την παράθεση στο πρώτο μου μήνυμα, θα είχες την απάντηση.
    Φιλικά πάντα, κουβέντα κάνουμε άλλωστε.
    διάβασα αλλα δε λεω κατι για τον φίλο και να ζητησει συγνωμη. αληθεια.

δεν του τη λεω.λεω απλα οτι πανω κατω ολα τα μηχανακια χαλάνε μωρε.ανακλήσεις παντου..αλλα κοβουν πλαισια..αλλα βαραν καμπανες..αλλα καινε λαδια...

απροβληματιστα μηχανακια δεν γνωρίζω εγω.

Φίλε Σπύρο σε αυτό ακριβώς συμφωνώ κι εγώ, απλά μου φάνηκε κάπως ειρωνική η πρώτη σου απάντηση στο φιλαράκι, τα παίρνω με όλους αυτούς που πατάνε στη κ@υλα μας για να μας τα παίρνουν, τπτ προσωπικό μαζί σου.
    Καλά και σπιντάτα χλμ φίλε.

εδω δε θα διαφωνήσω..εχω μια τάση να ειρωνεύομαι είναι η αλήθεια +ότι είμαι και λίγο μαλακακος όταν μιλαω για τα κτμ.

αλλά..
    εμένα με κόπηκε στο τζιξερ η ντιζα του συμπλέκτη..
    τι να κάνω τώρα?
    να αρχίσω τα καντήλια που κόπηκε?
    να βρίζω τη σουτζούκι?
    ..??
    πριν λίγες μέρες φίλος πήγε το κ7 για ανάκληση..

τι να κανει??να πάει να τους βρίσει γιατί βρήκαν ένα πρόβλημα και κάλεσαν τους πελάτες να φτιάξουν??\
    σε μαζικές παραγωγές οι ανακλήσεις είναι σύνηθες φαινόμενο.
    καλα χιλ και σε εσένα φιλε.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 8.000 Ψυχές φέυγουν κάθε μέρα
    από kapeos στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2005, 17:15
  2. Adventurer 990 = Sm 990???
    από drade στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2005, 13:47
  3. Απαντήσεις: 56