Ωραίο το 990,γαμάτο στην οδήγηση,γρήγορο.......κλπ "ΑΛΛΑ''
ΤΙ να το κάνω εάν κάθε μέρα το πηγαίνω συνεργείο και κάθε μέρα τρέμει το κοκαλάκι μου τι άλλο θα μου συμβεί και εάν θα την γλυτώσω.Έχουμε και λέμε:
1ον:Μου έσπασε ο αισθητήρας του χιλιομετρητή και μου κόλησε το ABS ενώ πήγαινα ταξίδι πάνω σε μία στροφή και κολήσανε και τα δύο φρένα και πήγα ευθεία.Ευτυχώς δεν ερχότανε κανένας από απέναντι γιατί αλλιώς τώρα θα ήμουνα στα κυπαρισσάκια.
2ον:Κατέβαινα αρκετά κατηφορικό κομμάτι χωματόδρομο δικάβαλο και πατάω πίσω φρένο και κατέβηκε η μανέτα του φρένου τέρμα κάτω χωρίς να έχω καθόλου φρένο.Από τα σκατ... την γλύτωσα με το μπροστινό φρένο.Μετά από λίγο καιρό βγήκε η ανάκληση της ΚΤΜ για ενα λαστιχάκι στο πίσω φρένο και όταν πήγα να το αλλάξω μου άλλαξαν το λαστιχάκι,το σωληνάκι του φρένου και τα υγρά.Και ερωτώ έτσι φιάχνονται τα καινούρια μηχανάκια????Τα βγάζουν στην παραγωγή και μετά περιμένουνε να δούνε εάν θα σκοτωθεί κάποιος και απο τι και τότε τα κάνουν ανάκληση και τα φιάχνουν????Έλεος!
Αυτά μου έτυχαν πριν τις ανακλήσεις.
3ον:Ανάκληση για την γλύστρα στην αλυσίδα.Ξεβιδονόντουσαν οι βίδες λέει και υπήρχε περίπτωση να κολίσει η μηχανή εκεί που πήγαινες ανέμελος στην εθνική με 200 χλμ.Λέω εγώ τώρα.Αυτό ευτυχώς δεν μου έτυχε.
4ον:Ανάκληση για τις βίδες στην καμπάνα.Όυτε αυτό μου έτυχε.
5ον:Τέλος θα αναφερθώ στο πολυσυζητημένο θέμα του συμπλέκτη που σε αφήνει στα καλά καθούμενα και εαν είσαι τυχερός σε αφήνει κάπου κοντά σε συνεργείο ή τουλάχιστον με κάποιον άλλον με μηχανή μαζί σου,γιατί εάν εισαι μόνος σου και στου διαόλου την μάνα την έκατσες.
Αυτά έτυχαν σε εμένα και πόσα ακόμα έχω ακούσει από άλλους δεν θα τα αναφέρω.Απλώς αναρωτιέμαι ΑΞΙΖΕΙ να δίνεις 14000 Ευρώ για μία μηχανη που θα παίζει με τα νέυρα σου,με τα λεφτά σου και κυρίως με την ΖΩΗ σου?????????
Προσωπικά πιστέυω ΟΧΙ!!!