από αυτή την μάστιγα που λέγεται AIDS. Σήμερα είναι 1 Δεκεμβρίου. Είναι παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα θλίβεται η καρδιά μου. Δεν έχω χάσει ποτέ κάποιον δικό μου και δεν θα ήθελα να χαθεί κάνενας δικός μου ή μη. Κάποτε θυμάμαι σαν σήμερα είχα στείλει μήνυμα σε όλη την τηλεφωνική ατζέντα σχετικά με αυτή την μέρα, και θυμάμαι ότι 2-3 μου τηλεφώνησαν λέγωντας μου τι μαλακίες είναι αυτές που στέλνω.
Μετά από συζήτηση και χλευασμό προς το πρόσωπό μου, κατάλαβα ότι υπάρχουν πολλοί και πολλές που κάνουν sex από την πρώτη μέρα της γνωριμίας χωρίς προφυλακτικό. Οι λόγοι είναι πολλοί : Δεν είχαν μαζί τους, ντράπηκαν να φορέσουν, δεν το ευχαριστιούνται κλπ Λογοι που θεωρώ μαλακισμένους.
Αναφέρομαι σε ηλικίες 24, 30, 35 και άλλες. Δεν ξέρω τι να πω. Δηλ τι πρέπει να "ευχηθώ" σε αυτούς??? Περαστικά για αργότερα ή να το ρίξω στις παροιμίες του τύπου "Πίσω έχει η αχλάδα την ουρα" και τέτοια.
Και να καταλήξω σε ένα ερώτημα.Πριν μερικούς μήνες χάλασα μια σχέση 6 ετών. Σε όλη την διάρκεια εγώ έπερνα προφυλάξεις. Στην αρχή για νοσήματα και μετά για εγγυμοσύνες. Είμαι σεχουαλικός ανώριμος για την εποχή μας ??????
![]()