Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: K1200r-eskase To Moter/3000km

Νέο μέλος

Angry K1200r-eskase To Moter/3000km

Aγορασα καινουργια την Κ1200R στις 28/01/08 αφου εχω απο τo 2000 την F650GS χωρις να εχω κανενα ουσιαστικο προβλημα και πηγαινω συχνα στην εθνικη Αθηνων-Λαμιας(Καμ.Βουρλα)οσο μπορουσε για 650cc πηγαινε και πηγαινει ακομα(υ.σ.και αυτη καινουργια την ειχα παρει).Πηρα λοιπον το ¨θηριο¨που λενε τα περιοδικα.Αφου κανω το στρωσιμο στα 1200κμ που συστηνει ο κατασκευαστης(BMW να μην ξεχνιομαστε πρωτα )μεχρι τις 7000rpm ανωτατο οριο στροφων ολα καλα ως εδω.Κανω το πρωτο σερβις στον Παναγιωτοπουλο Α. απου την πηρα οπως αλλωστε και ολα τα σερβις του 650 τον οποιο συστηνω ανεπιφυλαχτα σε οσους εχουν BMW.Moυ λεει οπως αλλωστε και ο κατασκευαστης για αλλα 1000κμ να εχω ανωτατο οριο στροφων τις 7000rpm.Φτανουμε στο συμβαν εχω κανει 2700κμ με το ¨θηριο¨ οπως λεει ο κατασκευαστης και μια ωραια πρωια ξεκιναω για Καμενα Βουρλα που παρεπιπτοντως φτιαχνω κατι διαμ/τα εκει για αυτο και χρειαζομουν μεγαλη μηχανη για τις μετακινησεις μου.Αφου εκανα τις δουλειες μου και εφαγα για μεσημερι ειπα να παρω το δρομο της επιστροφης.Ξεκινησα απο τα Καμ. Βουρλα και κατεβαινα με 160κμ χαλαρα για να χωνεψω:smilea: και ουτε 7000rpm που ειναι τα 180κμ.Εκει που εφτανα στην ευθεια στις Λιβανατες ειπα να χαιδεψω λιγο το γκαζι(8000rpm) μπας και δουμε τα 200κμ ετσι για χαβαλε!Εκει που διακοσαρισαμε για πλακα και ενω προσπερναγα κατι αμαξακια διλιτρα ενοιωσα ενα κενο στο γκαζι λεω μπα κανω δεξια και παω να το ανοιγοκλεισω λιγο να δω τι ηταν ενω την εβλεπα να μην κραταει τα χιλιομετρα και απο 200κμ επεσα στα 180κμ και δεν προλαβαινω να πω τι εχεις παθει ακουω ενα κρακ-μπαμ τι ακουσα δεν καταλαβα αλλα βλεπω ενα συννεφο καπνου να βγαινει απο την εξατμιση τον πισω τροχο να γλιστραει απο τα λαδια και εγω εξαλος απο τα νευρα να προσπαθω να τη σταματησω με επιτυχια ευτυχως ενω ταυτοχρονα την εβλεπα να καιγεται χωρις να εχει φτασει ποτε στα κοκινα η μηχανη ποτε και μην παιρνοντας τις 8000 στροφες η μηχανη πεταξε την δεξια μπιελα εξω και εγω ημουνα Εχει περασει 1βδομαδα και ακομα να ακουσω απο την BMW NEA ενω μετα απο αυτο σκεφτομαι να τη γυρισω πισω και θελω τη συμβουλη σας.Ευχαριστω.
    RAVEN.GR

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Ευχομαι να μην σου ξαντυχει τιποτα παρομοιο φιλε!Παλι καλα που εσυ εισαι καλα!

Καλο θα ειναι να στειλεις και ενα mail στα κεντρικα της BMW εαν δεις οτι ο αντιπροσωπος εδω δεν ασχολειται.

Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Τι mail ρε παιδιά .... η Γιαγιά Αρκούδα περιμένει απάντηση εδώ και μήνες και τον έγραψαν στα @@ τους , με το mail θα σωθείς ;;;

Βάλε ένα δικηγόρο της προκοπής και στείλε τους αύριο ένα εξώδικο και μετά κάνε και μια μήνυση ζητώντας αντικατάσταση και ότι επιπλέον προκύψει από απώλειες λόγω ακινησίας της μηχανής ... κάνε και στο ΙΝΚΑ μια καταγγελία και πορεύεσαι αναλόγως ...

καλό κουράγιο μόνο μπορώ να πω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Για κάνε ένα τηλεφώνημα στη ΜΟΤΕΚ...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=53779

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    ... ο αντιπροσωπος .....
    ....είναι θυγατρική του εργοστασίου....

You BETA believe...

Παλαιό μέλος

Re: K1200r-eskase To Moter/3000km

Αρχικά δημιουργήθηκε από hawk
    ταυτοχρονα την εβλεπα να καιγεται χωρις να εχει φτασει ποτε στα κοκινα η μηχανη ποτε και μην παιρνοντας τις 8000 στροφες η μηχανη πεταξε την δεξια μπιελα εξω και εγω ημουνα Εχει περασει 1βδομαδα και ακομα να ακουσω απο την BMW NEA ενω μετα απο αυτο σκεφτομαι να τη γυρισω πισω και θελω τη συμβουλη σας.Ευχαριστω.
    :a53: :a53: :a53:

Καλή συνέχεια. Το μηχανάκι κάηκε;

Μέλος Το avatar του/της nasos75
    Φιλε μου καλα ξεμπερδεματα και να κανεις τον σταυρο σου που εισαι ζωντανος ακομη!!!!
    Θα μπορουσε να σου ειχε συμβει εν κινησει και τοτε δεν θα ησουν εδω να το περιγραφεις...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos75
    Φιλε μου καλα ξεμπερδεματα και να κανεις τον σταυρο σου που εισαι ζωντανος ακομη!!!!
    Θα μπορουσε να σου ειχε συμβει εν κινησει και τοτε δεν θα ησουν εδω να το περιγραφεις...
    Μα εν κινηση το επαθε ο ανθρωπας φιλε μου.

Τρομακτικο...δεν θελω να σκεφτομαι τν ποσοτητα του λαδιου να σκαει πανω στην πισω ροδα και να χαροπαλευεις να το κρατησεις ορθιο και συναμα να driftαρεις!:hypnotize
    Keep spamming!!!:a13:

Re: K1200r-eskase To Moter/3000km

Φαντάζομαι λάδια δεν τσέκαρες πριν ξεκινήσεις για την επιστροφή ε ;;
    (μπορεί και εγώ να μην κοιτούσα σε καινούργιο μηχανάκι ... πάντως με το που έπαιρνα μηχανή από σέρβις κοιτούσα τη στάθμη καλού κακού ... )

.....ενοιωσα ενα κενο στο γκαζι λεω μπα κανω δεξια και παω να το ανοιγοκλεισω λιγο να δω τι ηταν ενω την εβλεπα να μην κραταει τα χιλιομετρα και απο 200κμ επεσα στα 180κμ και δεν προλαβαινω να πω τι εχεις παθει ακουω ενα κρακ-μπαμ .....

αυτό (από τις λίγες γνώσεις που έχω ) είναι απόρροια υπερθέρμανσης των κινούμενων μερών που "εφάπτονται" .... ο κινητήρας υπερθερμάνθηκε.... στην αρχή ελατήρια ....

..... η μηχανη πεταξε την δεξια μπιελα εξω ....
    ... και μετά η μπιέλα ....

διάβασε καλά αυτό το thread και βρες και κάποιον πραγματογνώμονα του ΤΕΕ που θα τον πληρώσεις εσύ και θα πάρεις και τιμολόγιο - απόδειξη ... αυτό καλό είναι να γίνει και πριν ανοιχτεί ο κινητήρας (πρώτη γνωμάτευση) αλλά και αφού ανοιχτεί ... σε εξουσιοδοτημένο πάντα ...

πάντως ότι είναι να κάνεις .... κάντο γρήγορα .... και πάντα να ζητάς αποδείξεις και έγγραφα που πιστοποιούν ότι μπήκε η μηχανή συνεργείο ..... πότε έγιναν τα σέρβις .... τα πάντα που μπορείς να σκεφτείς ...

Δυστυχώς υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που έτρεξαν πολύ από τέτοια περιστατικά και θα σε βοηθήσουν αν χρειαστείς κάτι ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

καλα ξεμπερδεματα αδερφε!!

ποιος νανε????????
    file exo thn idia motosikleta tha ithela na moy grapsis ti soy ipane stin antiprosopia
    ειναι κατι παιδια που δεν γινονται αντρες.

Καλό θα ήταν, για πολλούς λόγους, να ποστάρεις και καμιά φωτογραφία απ την ζημιά που έπαθες.
    Πάντως, έχουν ακουστεί πολλά για τα BMW, σε σημείο που είμαι λίγο δύσπιστος......

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Η γνώμη μου είναι σε πρώτη φάση, βάζεις δικηγόρο και παίρνει αυτός τηλέφωνο στο τμήμα παραπόνων να σουπούνε πότε θα πάρεις την μοτοσυκλέτα σου ξανά.

Εάν δεν δείς αποτέλεσμα ζητάς εντολές εργασίας, αντίγραφα από βιβλία εισερχομένων email με την απάντηση από την BMW Hellas και κάνεις μια μήνυση σάν έσχατη λύση.

όπως λένε και παραπάνω...αν δεν έχεις άμεσα νέα....στείλε ενα pm στην Γιαγιά Αρκούδα να μιλήσετε για τα καθέκαστα.....καμμένος κι αυτός...!!
    Ευτυχώς που δεν έσκασες κάτω με 200km/h....πάλι καλά....!
    Καλά ξέτελα!
    CALCULATOR ISLAND

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Η γνώμη μου είναι σε πρώτη φάση, βάζεις δικηγόρο και παίρνει αυτός τηλέφωνο στο τμήμα παραπόνων να σουπούνε πότε θα πάρεις την μοτοσυκλέτα σου ξανά.

Εάν δεν δείς αποτέλεσμα ζητάς εντολές εργασίας, αντίγραφα από βιβλία εισερχομένων email με την απάντηση από την BMW Hellas και κάνεις μια μήνυση σάν έσχατη λύση.
    Δεν συμφωνώ ρε Σταύρο .... σαν να λέμε άστο στην εταιρεία .... έτσι μπορεί να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων ...

αν κινηθεί έτσι νωθρά δεν θα τελειώσει ποτέ .... είναι σαν να περιμένει αυτός πρώτα να κάνει κίνηση η εταιρία ... τι απαντήσεις και email και να του λένε περιμένουμε από Γερμανία απόφαση και και και .... ο καιρός να περνάει ... δες το Ρούσσο τι μανίκι πέρασε ο άνθρωπος και ακόμη περνάει ...

και η εταιρία αν δει ότι είναι λάσκα τα πράγματα θα το τρενάρει μέχρι να του πει:
    "εντάξει σας επισκευάσαμε τον κινητήρα με δικά μας έξοδα και είστε καλυμμένος "....

εσύ το εμπιστεύεσαι μετά το μηχανάκι να πας μπούνια τελικές ;;; (γιατί εγώ προσωπικά δεν ... ψυχολογικά και μόνο .. )

και για να μην παρεξηγούμαστε .... είτε μιλάμε για BMW είτε για DUCATI είτε για γιαπωνέζικα το ίδιο μου κάνει .... γιατί σε τελική ανάλυση όλες οι εταιρείες σαν καταναλωτές μας αντιμετωπίζουν και τίποτα παραπάνω ... αν εγώ έχω στάξει ένα ποσό Χ για μοτόρι καινούργιο με εγγύηση περιμένω να μου κάνουν κολοτούμπες σε τέτοια περίπτωση γιατί απλά.... ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΑ ...

και μια ιστορία που έτυχε σε φίλο μου "αδερφό" ... πήρε ο άνθρωπος αυτοκίνητο καινούργιο μάρκα δεν αναφέρω γιατί όπως είπα δεν έχει καμία σημασία ... τα σκάει ωραία και καλά ... το στρώνει και στην εθνική οδό το αμάξι σκορπάει ...

Τρελαίνεται ο δικός μου και βάζει ένα δικηγόρο που εκτός από άσχετος ήταν και μαλάκας γιατί ήθελε σπρώξιμο ... κάθε μέρα τηλέφωνο για να προχωρήσει το πράγμα ... εν τω μεταξύ η αντιπροσωπεία τον κινέζο .... (περίμεναν οδηγίες από "πάνω" .. :a31: ) ...

τελικά αλλάζει δικηγόρο (έβαλε ένα γατόνι ) και τους αρχίζει στο κυνήγι ... τους ζήτησε με μήνυση την αξία του κάρου .... ΕΠΙ ΔΕΚΑ!!! ... μετά από ένα μήνα πήρε πίσω καινούργιο αμάξι (όχι κινητήρα επισκευή ... ολόκληρο αυτοκίνητο .. )

αυτά τα ολίγα ...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbr 1000 rr 2008 giati exoun diaforetiko xroma to moter ??
    από kon/nos στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2010, 04:19
  2. K1200r-eskase To Moter/3000km
    από byron στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2008, 12:14
  3. poulao to kawa mou
    από sakoulakis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:35
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio