Προφανως το ασημι ειναι παραεισαγωγης μιας και ασημι δεν νομιζω να εχει φερει ο σφακιανακης φιλε μου.Φαινεται και πο το ανακλαστικο σηματακι στις μπροστινες μπουκαλες,κατι τετοιο δεν εχουμε εδω.Πρεπει μαλλον να εχουν αλλο χρωμα στο μοτερ στο εξωτερικο.![]()
Keep spamming!!!:a13:
υπ οψιν το 1000 του 08 ειναι διχρονο...κατα τ'αλλα καταπληκτικο μηχανακι...
frankly my dear, i dont give a damn...
Κανε μας την χάρη ρε μλκ Χαρλεά...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υπ οψιν το 1000 του 08 ειναι διχρονο...κατα τ'αλλα καταπληκτικο μηχανακι...
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το ανακλαστικό που λες το έχει το μηχανάκι με το μαύρο μοτέρ :PΑρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Προφανως το ασημι ειναι παραεισαγωγης μιας και ασημι δεν νομιζω να εχει φερει ο σφακιανακης φιλε μου.Φαινεται και πο το ανακλαστικο σηματακι στις μπροστινες μπουκαλες,κατι τετοιο δεν εχουμε εδω.Πρεπει μαλλον να εχουν αλλο χρωμα στο μοτερ στο εξωτερικο.![]()
Κατά τ'άλλα, ναι είχαν 1-2 θεματάκια τα '08, γι'αυτό και τα βρίσκεις πάμφθηνα στο εξωτερικό. Παρολαυτά, μπορείς να πετύχεις και απροβλημάτιστα. Δώσε μου ένα '08 με 6000 κι ας καίει 2 λίτρα λάδι στα 1000 χλμ.
Life begins at 45°.
μλκ το μαστορα????:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κανε μας την χάρη ρε μλκ Χαρλεά...
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Το ανακλαστικό που λες το έχει το μηχανάκι με το μαύρο μοτέρ :P
Κατά τ'άλλα, ναι είχαν 1-2 θεματάκια τα '08, γι'αυτό και τα βρίσκεις πάμφθηνα στο εξωτερικό. Παρολαυτά, μπορείς να πετύχεις και απροβλημάτιστα. Δώσε μου ένα '08 με 6000 κι ας καίει 2 λίτρα λάδι στα 1000 χλμ.
2 litra to hondaaaa![]()
![]()
![]()
malon to moter to exi kataskevasi alos![]()
![]()
ladi den ekapse to cbr250rr stis 18500rpm me 60.000xil
episis ke i gria cbr600f 1998 me 89.500xil simera.
apo to 2008 sto 2009 ti alakse sto mixanaki, tsimouxakia ke elatiria gia na min kei ladi!!!!!![]()
![]()
ok. to 08 me to 09 exoun kapia simantiki diafora??