Εχω μια φορμα spidi και αναζητω μια θηκη για να τη βαλω μεσα να μην σκονιζεται και τα σχετικα.
Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω-αγορασω μια?
Εχω μια φορμα spidi και αναζητω μια θηκη για να τη βαλω μεσα να μην σκονιζεται και τα σχετικα.
Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω-αγορασω μια?
Ευχαριστω αλλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
και στο ΙΚΕΑ ναυλον (φτηνές)![]()
Δε θελω ναυλον![]()
θελω κατι καλυτερο ποιοτικα να εχει και μεγαλυτερη διαρκεια στο χρονο.
Ελεγα για πανινες-υφασματινες, αλλα δε μπορω να βρω.
Εχω πάρει από Σκλαβενίτη-Champion τις θήκες που σου είπα. Τις βγάζει μια εταιρία που έχει κάτι τετράγωνες θήκες αποθήκευσης ρούχων. Δεν είναι όλη πάνινη, αλλά και η πλαστική αν έχει τρύπες εξαερισμού δεν θα έχεις πρόβλημαΑρχικά δημιουργήθηκε από S16
Ευχαριστω αλλα...
Δε θελω ναυλον![]()
θελω κατι καλυτερο ποιοτικα να εχει και μεγαλυτερη διαρκεια στο χρονο.
Ελεγα για πανινες-υφασματινες, αλλα δε μπορω να βρω.
Υπάρχει κι ένα μέρος που λέγετε νουλάπα..... την κρεμάς εκεί μέσα και κλείνεις την πόρτα να μην μπαίνει η σκόνη μέσα....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δες εδώ
http://www.motocard.com/en/Articulos...?ref=M-0369381
Την έχω πάρει και είναι μία χαρά.Έχει μικρές τρυπούλες για να αερίζεται χωρίς να... σκονίζεται.
sorry ρε γιατρέ μου.... αλλά βάζεις μέσα κι αυτά τα αρωματικά να μυρίζει όμορφα η φόρμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Δες εδώ
Την έχω πάρει και είναι μία χαρά.Έχει μικρές τρυπούλες για να αερίζεται χωρίς να... σκονίζεται.![]()
![]()
![]()
Κάτι δεν πάει καλά σ' αυτόν τον τόπο.....![]()
Για δερμάτινες φόρμες μηχανής λέμε τόση ώρα, έτσι;
Καρντια μου στην ντουλαπα την εχω, αλλα να ειναι χυμα δεν μου παει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Υπάρχει κι ένα μέρος που λέγετε νουλάπα..... την κρεμάς εκεί μέσα και κλείνεις την πόρτα να μην μπαίνει η σκόνη μέσα....![]()
θα πάθει πολύ λιγότερα εκεί μέσα από όταν την φοράς και καβαλάς το μηχανάκι σου.....Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
Καρντια μου στην ντουλαπα την εχω, αλλα να ειναι χυμα δεν μου παει.![]()
![]()
Αν και με χαλαει λιγο το dainese, φαινεται πολυ καλη.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Δες εδώ
Την έχω πάρει και είναι μία χαρά.Έχει μικρές τρυπούλες για να αερίζεται χωρίς να... σκονίζεται.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Υπάρχει κι ένα μέρος που λέγετε νουλάπα..... την κρεμάς εκεί μέσα και κλείνεις την πόρτα να μην μπαίνει η σκόνη μέσα....
Δεν χωράει ρε μάστορα στην ντουλάπα..είναι τίγκα στο κουστούμι![]()
![]()
Και εγώ έψαχνα ένα τέτοιο για να την κρεμάω στο γκαράζ.![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
sniperΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
sorry ρε γιατρέ μου.... αλλά βάζεις μέσα κι αυτά τα αρωματικά να μυρίζει όμορφα η φόρμα;![]()
![]()
![]()
Κάτι δεν πάει καλά σ' αυτόν τον τόπο.....![]()
Για δερμάτινες φόρμες μηχανής λέμε τόση ώρα, έτσι;
υπαρχουν ανθρωποι που εχουν περισσοτερες απο μια φορμες
υπαρχουν ανθρωποι που δε φορανε συχνα τη φορμα (πχ μονο πιστα)
υπαρχουν ανθρωποι που ειναι υπερβολικα "ψειρες" με τα υπαρχοντα τους
![]()
![]()
εγω πάντως έχω μια ολομέταξη ...
Σωστο και αυτο, αλλα αυτο το διαστημα δεν εχω μηχανακι για να τη φορεσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
θα πάθει πολύ λιγότερα εκεί μέσα από όταν την φοράς και καβαλάς το μηχανάκι σου.....![]()
![]()