Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Περιοχές της αθήνας με εμπόρους μεταχειρισμένων

Νέο μέλος

Περιοχές της αθήνας με εμπόρους μεταχειρισμένων

Καλημέρα σε όλους και όλες.
    Σύντομα ελπίζω να μπω και εγώ στον κόσμο των 2 τροχών. Πριν ανησυχήσετε πάντως, δεν θα σας ρωτήσω τι μοντέλο μου προτείνετε. Το θέμα αυτο μου το κάλυψαν γύρω στα 15 άλλα παλιότερα topics που διάβασα. Οπότε ως δήλωση και μόνο θα σας πω ότι είμαι ανάμεσα στα GS500 , ER-5 και CB500, μεταχειρισμένα 3-4 ετών. Η τελική απόφαση θα παρθεί αφού τα δω από κοντά ώστε να έχω μια πιο εμπεριστατομένη άποψη.
    Και έτσι ερχόμαστε στον πραγματικό λόγο ύπαρξης αυτού του θέματος. Επειδή δεν μένω αθήνα, αλλα σε μια κοντινή περιοχή και δεν μπορώ να κατεβαίνω συχνα, θέλω να μου πείτε εάν υπάρχει καμία περιοχή που να έχει μαζεμένες εκθέσεις μεταχειρισμένων μηχανών και εαν ξερετε αν θα είναι ανοιχτά αυτήν την περίοδο. Επίσης, συνήθως αφήνουν να κάνεις test ride η όχι;

Να'στε καλά και περιμένω απαντήσεις.

Περίμενε να μπεί ο Σεπτέμβρης για τα καλά γιατί όλοι υπολειτουργούν.
    Μαζεμένα καταστήματα έχει στην Λ. Μιχαλακοπούλου στο ύψος του πύργου Αθηνών και στην Καλλιρόης προς Καλλιθέα μεριά.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ φίλε.
    Το σεπτέμβρη δεν με πολυ βολεύει να σου πω την αλήθεια, αλλά επειδή θα κατέβω την δευτέρα αθήνα θα τα κοιτάξω.
    Μια διευκρίνηση μόνο, αυτά στην μιχαλακοπούλου είναι προς την μεριά της μεσογείων; Γιατί είχα δει κάποια αλλά σαν συνεργεία μου κάνανε.

Να' στε καλά

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Και στη Θησεως εχει καποια.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: Περιοχές της αθήνας με εμπόρους μεταχειρισμένων

Αρχικά δημιουργήθηκε από MeX1Co
    Καλημέρα σε όλους και όλες.
    Σύντομα ελπίζω να μπω και εγώ στον κόσμο των 2 τροχών. Πριν ανησυχήσετε πάντως, δεν θα σας ρωτήσω τι μοντέλο μου προτείνετε. Το θέμα αυτο μου το κάλυψαν γύρω στα 15 άλλα παλιότερα topics που διάβασα. Οπότε ως δήλωση και μόνο θα σας πω ότι είμαι ανάμεσα στα GS500 , ER-5 και CB500, μεταχειρισμένα 3-4 ετών. Η τελική απόφαση θα παρθεί αφού τα δω από κοντά ώστε να έχω μια πιο εμπεριστατομένη άποψη.
    Και έτσι ερχόμαστε στον πραγματικό λόγο ύπαρξης αυτού του θέματος. Επειδή δεν μένω αθήνα, αλλα σε μια κοντινή περιοχή και δεν μπορώ να κατεβαίνω συχνα, θέλω να μου πείτε εάν υπάρχει καμία περιοχή που να έχει μαζεμένες εκθέσεις μεταχειρισμένων μηχανών και εαν ξερετε αν θα είναι ανοιχτά αυτήν την περίοδο. Επίσης, συνήθως αφήνουν να κάνεις test ride η όχι;

Να'στε καλά και περιμένω απαντήσεις.

Να παρεις κανα δυο εφημεριδες αγγελιων να μην κανω και διαφημιση παρε κανα τηλεφωνακι ιδιωτες για μοντελα που σε ενδιαφερουν και μολις βρεις κατι σε καλη κατασταση και απο αποψη τιμης πηγαινε το σε ενα μηχανικο και οταν παρεις το ΟΚ αγορασε το και τελειωσες.

Μπορεις βεβαια να πας και σε εμπορους να δεις τα μοντελα που σε ενδιαφερουν και αν παιζει και τεστ ραιντ ακομη καλυτερα αλλα για αγορα μονο απο ιδιωτη.... προσωπικη μου γνωμη

Νέο μέλος
    Μα όταν θα είναι να αγοράσω απο ιδιώτη θα πάρω όπως το είπες. Απλά θέλω να τις δω από κοντά. Το ER-5 το ξέρω, με αυτό έβγαλα δίπλωμα, το suzuki και το honda είναι που θέλω να δω.

Να'στε καλά

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2010, 10:06
  2. Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας...
    από vas_sia στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 127
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2008, 13:47
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 21:11
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2006, 12:28