Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: φοραμε κρανοσ????

φοραμε κρανοσ????

σημερα περιμενω να μου ερθει το καινουριο κρανοσ που εχω παραγγηλει...... μου κλεψανε το παλιο πριν μερικεσ μερεσ....!

αυτο που θελω να πω πωσ ημουνα αθηνα πεμπτη -παρασκευη -σαββατο και συγγεκριμενα στην γλυφαδα...... επειδη εχω διαβασει πολλεσ φωρεσ για threads εδω μεσα για τα κρανη , θα ηθελα να πω οτ η αστυνομια τησ αθηνασ δεν κανει τπτ γιαυτο! 9 στουσ 10 μια η ωρα το βραδι και σφαιρα στην παραλιακη ξεκρανωτοι!

απο την αλλη γυρηζω λαρισα το σαββατο και μου τρωνε το κρανοσ! την κυριακη εχω ενα ζητα στον δρομο απο τον πλαταμονα να με σταματαει! βεβαια ειχα κανει προφορικη δηλωση στην αστυνομια οτι μου το κλεψανε και με λιγο τυχει γλητωσα την κληση!!!

αυτο που θελω να πω οτι ο μπατσοσ δεν ητανε κανενασ γκαυλακοσ , επεσα σε γνωστο τελικα αλλα ετρεξε να με φτασει για να με γραψει για την ασφαλεια μου.. απλωσ του εξηγησα πωσ εχω παραγγηλει και πωσ το πρωι ημουνα στο ταδε τμημα με τον ταδε....!

στην λαρισα το 9 στουσ 10 ειναι αναποδα ....9 φωρανε κρανοσ 1 δεν φωραει......!

ο καθενασ εχει το δικαιομα να κανει οτι γουσταρη αλλα ο μπατσοσ ειναι υπευθηνωσ για την ασφαλεια του πολιτι....... μεγαλα και ασχημα τα προστιμα αλλα εδω ειχε αποτελεσμα!

υ.γ ο μπατσοσ στο τμημα οταν το αναφερα αυτο ειπε πωσ ειχανε ξεκηνησει ενα προγραμα μαζι με την αθηνα και ολοι την ελλαδα και οτι στην αθηνα το εγκαταλιψανε!

αυτην την φοτο την εβγαλα γλυφαδα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01866.jpg 
Προβολές:	450 
Μέγεθος:	43,0 KB 
ID:	139741
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Και στην Πάτρα το εγκαταλείψαν.

1 στους 20 φοράει κράνος. Χωρίς πλάκα και υπερβολή τώρα, είναι απίστευτη η κατάσταση σε αυτή την πόλη. Κανείς δεν νοιάζεται για τίποτα, ούτε καν για την ατομική του ασφάλεια ή της συνεπιβάτριας που κουβαλάνε πίσω τους.

Ήθελα να μάθω, αν πέσουν και χτυπήσει η κοπέλα πίσω, τι θα πουν στους γονείς της μετά ...

Ας μην λέω πάλι τα ίδια και γίνομαι βαρετός.

Σε αυτούς που δεν φοράνε εύχομαι να περάσουν όμορφα το υπόλοιπο της ζωής τους, όσο τους απομένει τουλάχιστον.

Δεν θα στεναχωρηθώ άλλο ... ούτε και θα στείλω λουλούδια.

I had a dream ...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Όντως η κατάσταση στην Πάτρα με τα κράνη είναι τραγική. Πολλοί "μάγκες" ""μηχανόβιοι"" σιδεροκέφαλοι μαζεύτηκαν σε αυτή την πόλη! Πέρα όμως από το να το γράφουμε σε ένα φόρουμ και να το ακούμε μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο δυστηχώς
    Chris

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Όντως η κατάσταση στην Πάτρα με τα κράνη είναι τραγική. Πολλοί "μάγκες" ""μηχανόβιοι"" σιδεροκέφαλοι μαζεύτηκαν σε αυτή την πόλη! Πέρα όμως από το να το γράφουμε σε ένα φόρουμ και να το ακούμε μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο δυστηχώς

Φίλε Eric Cartman έχεις απόλυτο δίκιο. Αν είναι όμως να το φάνε το κεφάλι τους τότε να το φάνε πέρα για πέρα.

Αναπηρίες και μαλακίες τις πληρώνουμε εγώ κι εσύ.

Είναι σκληρά αυτά που λέω αλλά στην τελική χέστηκα κιόλας. Έχω ανοίξει ολόκληρο Thread με αυτά που έβλεπα για πολλές εβδομάδες στην εντατική Link.

Δικό τους θέμα.

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε ? Τίποτα. Απλά τους αφήνουμε. Δικά τους τα κεφάλια. Αφού το θέλουν ας κοιτάξουν τα ραδίκια ανάποδα. Δε με ενδιαφέρει.
    I had a dream ...

Μα αυτό λέω φίλε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα δυστυχως. Πολλές φορές έχω σκεφτεί να πώ κανα δυο λόγια σε κανα πιτσιρικά στα φανάρια (με τους μεγαλύτερους δεν ασχολούμαι) μπάς και καταλάβει 1-2 πράγματα, αλλά τελικά κολώνω και δεν το κάνω...στην τελική μπορεί να φταίμε και εμείς για τον λόγο αυτό...δεν ξέρω
    Chris

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    φίλε www, μόλις διαβασα όλο το ποστ απο το link που έχεις, νομίζω πως δεν κατέβηκε η τρίχα μου όσο περιέγραφες τα του νοσοκομείου.

Σε μένα απο όταν ήμουν 15 χρονών περίπου και έφαγε τα μούτρα του ο αδελφος μου (20 χρονών τότε) μαζί με τον μικρό αδελφό μας επάνω, και έιδα τα μούτρα του μέσα στο αίμα, δεν διανοούμε να φύγω με την μηχανη χωρίς κράνος.

Νομίζω οτι μία προσωπική εμπειρια πάντα ξεκαθαρίζει αυτα τα "διλλήματα" για άλλους.

ευτυχώς η δικια μου δεν ηταν μοιραια...
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

τι να πω.......

εχω λιγα χρονια που ασχολουμε με μηχανη παντα ειχα ενα κουτακι και επεζα,,,,,,ελεγα αμα παρω μηχανη τη ςραια θα ειναι να κθκλοφορεισ ξεκρανατοσ αλιτια κτλ....οπωσ καναμε μικρη .

αλλα ρε σει σκεφτομαι πωσ δεν μπορεισ να βαλεισ μυαλο τον αλλον αμα δεν θελει , απλα θα γηνεισ κακοσ! εμενα ευτηχωσ δεν μου εχει τυχει πτωση αλλα και αν μου τυχει να γλειτωσω με τησ λιγοτερεσ ζιμιεσ ,,,,,,,και να ελπιζω να μην μου τυχει με δευτερο!

πωσ εγω με 2-3 χρονια μηχανη καταλαβα πωσ πρεπει να φωραω συνεχεια κρανοσ?

1) γιατι απο την μερα που καβαλησα μηχανη φωρουσα κρανοσ
    2) η αστυνομια δεν κανει πλακα και μια πολι σαν την λαρισα πατρα ,,,,αν στησουναι μπλοκο κατα 30% αν εισαι εξω θα πεσεισ στο μπλοκο!

το thread το εγραψα για τον μπατσο (που συνεχεια βρηζουμε) που αφισε το μεροσ κυκλοφοριασ που τον ειχανε βαλει και με κηνυγησε για να με γραψει και να μου πει να μην κυκλοφορω χωρισ διπλομα!!! μπραβο του και μπραβο του που δεν με εγραψε κιολασ!!!!

στην υγεια σου αλεκο !

Μέλος Το avatar του/της snowman
    Γιατί μήπως στην Πάτρα υπάρχει αστυνομία?? Ο καθένας ότι του κατέβει κάνει...Κυριολεκτικά όμως!

Όσων αφορά τους "μάγκες μηχανόβιους" ας είναι καλά τα δάνεια!

-Πάρτο το τώρα και μας το φέρνεις πίσω σε ένα χρόνο που δεν θα έχεις να πληρώσεις ούτε την πρώτη δόση!

Αλλά έτσι είναι... Γιατί οι πατρινοί αγοράζουν μοτοσυκλέτες 9000?++ για να τις μοστράρουν δίχως αύριο, δίχως κράνος, δίχως λεφτά, δίχως μοτοσυκλετιστική παιδεία, δίχως καμία εμπειρία .

Έχουμε κλάψει για αρκετά παιδιά σε αυτήν την πόλη, που οδηγούν RR με πέδιλο LAK. , λινή βερμούδα και ζελέ στο μαλί!

Σε μια πόλη που η "μούρη" είναι σημαντικότερη απο οτιδήποτε άλλο!

Υ.Γ. Αι σιχτήρ...τσαντίστικα πάλι!
    It's sad that you're not here...To open up your eyes and watch me disappear!

Re: τι να πω.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    εχω λιγα χρονια που ασχολουμε με μηχανη παντα ειχα ενα κουτακι και επεζα,,,,,,ελεγα αμα παρω μηχανη τη ςραια θα ειναι να κθκλοφορεισ ξεκρανατοσ αλιτια κτλ....οπωσ καναμε μικρη .

αλλα ρε σει σκεφτομαι πωσ δεν μπορεισ να βαλεισ μυαλο τον αλλον αμα δεν θελει , απλα θα γηνεισ κακοσ! εμενα ευτηχωσ δεν μου εχει τυχει πτωση αλλα και αν μου τυχει να γλειτωσω με τησ λιγοτερεσ ζιμιεσ ,,,,,,,και να ελπιζω να μην μου τυχει με δευτερο!

πωσ εγω με 2-3 χρονια μηχανη καταλαβα πωσ πρεπει να φωραω συνεχεια κρανοσ?

1) γιατι απο την μερα που καβαλησα μηχανη φωρουσα κρανοσ
    2) η αστυνομια δεν κανει πλακα και μια πολι σαν την λαρισα πατρα ,,,,αν στησουναι μπλοκο κατα 30% αν εισαι εξω θα πεσεισ στο μπλοκο!

το thread το εγραψα για τον μπατσο (που συνεχεια βρηζουμε) που αφισε το μεροσ κυκλοφοριασ που τον ειχανε βαλει και με κηνυγησε για να με γραψει και να μου πει να μην κυκλοφορω χωρισ διπλομα!!! μπραβο του και μπραβο του που δεν με εγραψε κιολασ!!!!

στην υγεια σου αλεκο !
    Ωραίος μπράβο στο παιδί, αλλά αν σε έγραφε θα ήταν ακόμη πιο σωστός, αφού ούτε η περίπτωσή σου δικαιολογείται ώστε να κυκλοφορείς ξεκράνωτος. Σκέψου να γινόταν κάτι...

Για τα άλλα που είπες, δεν χρειάζονται χρόνια για να καταλάβει κάποιος ότι το κράνος είναι αναγκαίο. Χρειάζεται κάποια στοιχειώδη παιδεία και ωριμότητα. Να βάλει δηλαδή ο μοτοσυκλετιστής την ζωή του πάνω από την μόστρα και την μ@λ@κία (για άνεση δεν μιλώ επειδή η οδήγηση με κράνος είναι πιο άνετη απ`ότι είναι χωρίς! Αν νομίζετε το αντίθετο, πάρτε ένα καλό κράνος).

Αντε πάρε ένα καινούργιο κράνος και καλά χλμ!

Υ.Γ: Μιας και μιλάμε για μπάτσους, να πω ένα στον μπάτσο με την υπηρεσιακή Transalp που πέρασε με κόκκινο ενώ εγώ από πίσω του περίμενα σαν τον μαλάκα στον ήλιο με κορτούρα να ανάψει το πράσινο, αλλά και στα παιδιά στο περιπολικό που όταν άναψε το πράσινο σε εμένα και ξεκίνησα, μου κορνάρανε επειδή πέρασα και δεν σταμάτησα να περάσουν αυτοί με κόκκινο!!! Φυσικά θα μου πείτε βιαζόντουσαν τα παιδιά να πάνε στο καθήκον (με σβηστούς του φάρους)! Δεν πειράζει, χαλάλι...μακάρι να μην συνηθίσουν όμως και τους φάνε καμιά μέρα η φάνε αυτοί κανέναν άλλον...όσο για το υπόδειγμα που θα έπρεπε να αποτελούν...ε δεν βαριέστε ρε παιδιά και αυτοί ανθρωπάκια είναι σαν όλους μας με αδυναμίες κ.τ.λ, απλά αυτοί έχουν και εξουσία ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
    Chris

δικαιο.....

εχεται ολοι πεδια και που καταληγουμε ,,,,πωσ παιδια δεν υπαρχει,,,,,και οπου δεν υπαρχει παιδια επικρατει ο βουρδουλασ και το κοψιμο χεριων,,

εμεισ εδω ημαστε παντα στην μεση . ουτε προοδοσ αλλα ουτε μυαλο!! σε αλλα ειναι καλο σε αλλα ειναι κακο αυτο!

η λυση ειναι η αστυνομια να κανει σωστα την δουλεια τησ! οχι απαραιτητα με προστιμα κτλ , φτανει να στηνεται και να φοβερησει λιγο ....αλλα οχι μια εβδομαδα , να το κανει σαν προγραμα! αυτοσ που πηρε με 9000 την μηχανη δανειο κτλ,,,,θα τον τσουξι το κολαρακι του πολυ....!

Re: δικαιο.....

...η λυση ειναι η αστυνομια να κανει σωστα την δουλεια τησ! ...
    Αμήν και πότε (άσχετο που αν κάνει την δουλειά της οι μισοί θα φωνάζουμε για τις κλήσεις λόγω υπερβολικής ταχύτητας, απουσίας πινακίδας, καθρέπτων κ.τ.λ. κ.τ.λ )

Chris

Re: Re: τι να πω.......

Ωραίος μπράβο στο παιδί, αλλά αν σε έγραφε θα ήταν ακόμη πιο σωστός, αφού ούτε η περίπτωσή σου δικαιολογείται ώστε να κυκλοφορείς ξεκράνωτος. Σκέψου να γινόταν κάτι...

καμια δικαιολογια το οτι πηγα πλαταμονα χωρισ κρανοσ μου εφυγε το κεφαλι!!! αλλα ητανε προγραματισμενο να παω να αφησω την κοπελα μου στην αδερφη τησ για μια δουλεια!

CARTMAN

ΕΧω σχεδον καμια 50 ρια επεισοδια southpark.........

Μέλος Το avatar του/της snowman

Re: Re: δικαιο.....

Αμήν και πότε (άσχετο που αν κάνει την δουλειά της οι μισοί θα φωνάζουμε για τις κλήσεις λόγω υπερβολικής ταχύτητας, απουσίας πινακίδας, καθρέπτων κ.τ.λ. κ.τ.λ )

Ότι και να κάνει η αστυνομία ο μαλάκας είναι πάντα μαλάκας.... Αν ο ίδιος δεν νοιάζεται για τον εαυτό του/συνεπιβάτη του/οικογένεια του... Το μόνο που θα κάνει είναι το ελληνικό κράτος πλουσιότερο!

Μυαλό δεν έχει ο νεοέλληνας.....!!!
    It's sad that you're not here...To open up your eyes and watch me disappear!

καμια δικαιολογια το οτι πηγα πλαταμονα χωρισ κρανοσ μου εφυγε το κεφαλι!!! αλλα ητανε προγραματισμενο να παω να αφησω την κοπελα μου στην αδερφη τησ για μια δουλεια!

Ναι αλλά όταν λέμε πάντα κράνος, εννοούμε πάντα!!

ΕΧω σχεδον καμια 50 ρια επεισοδια southpark.........
    Δές τα!!! Επίσης δες Family Guy με ρίσκο καρδιακής από τα γέλια :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από snowman
    Ότι και να κάνει η αστυνομία ο μαλάκας είναι πάντα μαλάκας.... Αν ο ίδιος δεν νοιάζεται για τον εαυτό του/συνεπιβάτη του/οικογένεια του... Το μόνο που θα κάνει είναι το ελληνικό κράτος πλουσιότερο!

Μυαλό δεν έχει ο νεοέλληνας.....!!!
    Ναι αλλά αν τον αναγκάσει να πληρώσει μια φορά 700 ευρώ για κράνος και την επόμενη φορά μαζί με τα χρήματα του πάρει το δίπλωμα για κανα εξάμηνο, θα σου πώ εγώ για πότε φοράει κράνος και ο μ@λ@κ@ς. Τώρα θα μου πείς θα φοράει μια καζάνα από το Practiker...έστω μειώνει κατά ένα μικρό έστω ποσοστό την πιθανότητα να σκοτωθεί
    Chris

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟ 2013 !?
    από diogenis στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2013, 19:52
  2. ΑΣ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!
    από tilo_wolff στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2007, 17:53
  3. ΑΣ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!