γεια χαρα παιδια
ποιος ξερει που μπορω να βρω πισω γραναζι 45 δοντια?
ευχαριστω
γεια χαρα παιδια
ευχαριστω
Τασουλης καλλιροης λιγο πιο πανω απο τζωρτζωπουλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από belibas
γεια χαρα παιδια
ευχαριστω![]()
Keep spamming!!!:a13:
sxedon pantou vasika.....psixogios,peristeras se poles antiprosopies/exousiodotimena magazia kai den simazeve vres ena konta stin perioxisou kai na sto topothetisoune kiolas :P
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
Εχω ψαξει παντου
σε αλυσιδα 530 δηλαδη μαμας δεν εχει κανενας απο τους εισαγωγεις
ψωνισε ενα valter moto απο τον βασσαλο στη νεα σμυρνη ή οπου αλλου τελοσπαντων πουλανε valter.
* W A R N I N G *
To ιδιο εψαχνα και εγω και δεν βρηκα πουθενα και ετσι αλαξα ενα μπρως.....Αρχικά δημιουργήθηκε από belibas
Εχω ψαξει παντου
σε αλυσιδα 530 δηλαδη μαμας δεν εχει κανενας απο τους εισαγωγεις![]()
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
τελικα και ενω εψαξα ολη την αθηνα και το ebay το βρηκα το γραναζι στη θεσσαλονικη στο δημητριου ο οποιος εχει ολη την γκαμα ετοιμοπαραδοτη.
Αληθεια τι μαρκα?Ατσαλι?530 ε?Με ενδιαφερει μπορεις να μου δωσεις τηλ και διευθυνση?![]()
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
στον αλεξοπουλο στην δημητρακοπουλου κοιταξες?
Ο αλεξοπουλος δεν το ειχε ενω υπαρχει σαν κωδικος και στην jt και στη renthal, το βρηκα στο δημητριου στη θεσσαλονικη τηλ 2310535361 ειναι 45δοντια 530 βημα ατσαλι 25,70 ευρω.
panagiwta k mixalis 19.10.04.sagapaw kardoula m k as eisai makria mou
panagiwta k mixalis....
Ti egine re mike , ti epa8esΑρχικά δημιουργήθηκε από nirve
panagiwta k mixalis 19.10.04.sagapaw kardoula m k as eisai makria mou![]()
![]()
![]()
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
Σε ευχαριστω πολυ....Αρχικά δημιουργήθηκε από belibas
Ο αλεξοπουλος δεν το ειχε ενω υπαρχει σαν κωδικος και στην jt και στη renthal, το βρηκα στο δημητριου στη θεσσαλονικη τηλ 2310535361 ειναι 45δοντια 530 βημα ατσαλι 25,70 ευρω.![]()
![]()
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
giati den petas ena set 525 afam alisidogranza na vris tin igiasou? kai tha vriskis kai pantou granazia![]()
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
Ναι εχεις δικιο αλλα...Aν εμπαινα σε αυτη τη διαδηκασια θα εβαζα 520....αλλα αφου εχει παρα πολυ ψωμι ακομα την αφηνω προς το παρον....καλυτερα 30 παρα 180 ευρω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
giati den petas ena set 525 afam alisidogranza na vris tin igiasou? kai tha vriskis kai pantou granazia![]()
![]()
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away