Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: Suzuki Gladius

Suzuki Gladius

Καλησπέρα σε όλους!! Με λένε Αγγελική, και είμαι καινούρια στο forum. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τη νέα SUZUKI GLADIUS. Σκέφτομαι να την αγοράσω, αλλά το πρόβλημα μου είναι το εξής: ενώ ο θεός με προίκισε με μεγάλη πόρωση για τις μηχανές, δε μου έδωσε το κατάλληλο ύψος για να τις καβαλάω: δοκίμασα λοιπόν την GLADIUS και είναι ψηλή για τα μέτρα μου (1.52). Ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι μπορεί να την κατεβάσει άνετα 10 πόντους, οπότε θα είναι οκ....Μπορείτε να μου πείτε αν αυτό όντως γίνεται, κι αν είναι ασφαλές, ή απλά με παραμυθιάζει για να την πάρω? Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση....
    angimedia

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Suzuki Gladius

Αρχικά δημιουργήθηκε από angimedia
    Ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι μπορεί να την κατεβάσει άνετα 10 πόντους, οπότε θα είναι οκ....

καλωσηρθες...
    αυτο το "ανετα" δεν ξερω....

ειναι η πρωτη σου μοτοσυκλετα? γιατι εχω συνηθισει να βλεπω γυναικες να προτιμουν YAmaha TrailWay 200 ή DT sherrow λογω υψους....

και αν χαμηλωσει το SFV τι θα χαμηλωσει? θα παρει μερικα (3-4εκ.) απο τα Dogbones (συνδεσμο αναρτησης) το οποιο θα σου χαμηλωσει την ουρα ...αντε να μαζεψει-σκληρυνει λιγο και το αμορτισερ.... μπροστα? ποσο μπορει να κερδισει? θα αλλαξει τα ελατηρια? το μπροστινο δεν νομιζω να εχει ρυθμισεις προφορτισεις κλπ ( μιλαμε για bbudget bike)
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis

Re: Suzuki Gladius

Με λένε Αγγελική,

200 apanthseis...

Re: Re: Suzuki Gladius

Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    200 apanthseis...
    σελιδες...

Δεν είναι η πρώτη μου μοτοσικλέτα, έχω ένα σκούτερ DD 50, και είχα και μια virago 250....γιατί είχα κόλλημα με τις τσόπερ...Τώρα όμως θέλω να αλλάξω κατηγορία μηχανής, γι' αυτό προσανατολίζομαι στο GLADIUS....Η αλήθεια είναι όμως πως είναι ακριβό, οπότε πριν πω το οκ, πρέπει να είμαι σίγουρη ότι θα γίνει στα μέτρα μου.....Ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι θα αλλάξει κάτι στο μοχλικό (για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται), και στις αναρτήσεις....Για το μπροστινό μέρος δεν ανέφερε κάτι....Αν έχετε πάντως να προτείνεται και κανένα άλλο, πιο low cost μοντέλο, είμαι ανοιχτή (τα YBR, ER και CBF τα δοκίμασα, επίσης ψηλά και μου είπαν ότι δε χαμηλώνουν κιόλας)
    angimedia

Δεν είναι η πρώτη μου μοτοσικλέτα, έχω ένα σκούτερ DD 50, και είχα και μια virago 250....γιατί είχα κόλλημα με τις τσόπερ...Τώρα όμως θέλω να αλλάξω κατηγορία μηχανής, γι' αυτό προσανατολίζομαι στο GLADIUS....Η αλήθεια είναι όμως πως είναι ακριβό, οπότε πριν πω το οκ, πρέπει να είμαι σίγουρη ότι θα γίνει στα μέτρα μου.....Ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι θα αλλάξει κάτι στο μοχλικό (για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται), και στις αναρτήσεις....Για το μπροστινό μέρος δεν ανέφερε κάτι....Αν έχετε πάντως να προτείνεται και κανένα άλλο, πιο low cost μοντέλο, είμαι ανοιχτή (τα YBR, ER και CBF τα δοκίμασα, επίσης ψηλά και μου είπαν ότι δε χαμηλώνουν κιόλας)
    Street απαραιτητα? το ER δεν σου κανει??

εχω να σου προτεινω καναδυο , αλλα δεν ειναι τοσο "εμπορικα" δηλαδη ΔΕΝ τα συναντας ευκολα στον δρομο....

http://www.cityauto.gr/moto/article.citymoto.gr?aid=572

υψος σελας (800-825μμ)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bmw_g-650-xcountry-2006_main.jpg 
Προβολές:	555 
Μέγεθος:	39,0 KB 
ID:	166329

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Μεταφοραι-μετακομισεις ο ΜΗΤΣΟΣ!

για να πατας καλα πρπ να ειναι και χαμηλη και λεπτη η σελα

εγω πηρα το cbfaki με 78εκ αλλα φαρδια κ για να πατησω κ με τα 2 ποδια μονο μυτες
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    πράγματι, πολύ καλη επιλογή για γυναίκα το μηχανάκι που επέλεξες...

με την διαφορά ότι δεν στέκει αυτό που σου είπε ο μάγκας.

Φίλε SVX, αυτά που μου προτείνεις, δηλαδή το DERBI και το BMW, τα έχω δει....Είναι επίσης πολύ ψηλά.....Εγώ θέλω κάτι με ύψος σέλας κάτω από 750, κι από ό, τι έψαξα δεν υπάρχει. Οπότε η μόνη λύση είναι το χαμήλωμα....Το θεμα είναι όμως, ποιο χαμηλώνει, και ποιο θα είναι ασφαλές, μετά από μια τέτοια κίνηση....Πάντως, αρκετά χαμηλό, είναι το BMW F 650 GS ή CS, αλλά πάλι θέλει κάποια τροποποίηση, και δεν ξέρω αν γίνεται, και κατά δεύτερον θα πρέπει να βρω ένα καλό μεταχείρα, γιατί καινούριο δεν παίζει....
    angimedia

Μέσα στο ψάξιμο, βρήκα κι ένα σκούτερ με εμφάνιση μηχανής. YMC V3. Εντυπωσιακό σε εμφάνιση, χάλια σε επιδόσεις (250αρι και βγάζει μόνο 11 άλογα, αλλά δε με χαλάει κιόλας). Μήπως τελικά να πάρω αυτό?? Ή η YMC είναι για τα μπάζα???
    angimedia

exeis skeftei to endexomeno na kaneis ligo ipomoni kapoia xronia oste na psiloseis kai na ftaneis?????!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kai pine polu gala

q.s.sorry alla de mporesa na kratitho

Thumbs down

Xa, xa, xa.....Bar-code!! Δε μου λες, αν πίνω γάλα και ψηλώσω, θα αποκτήσω και την εξυπνάδα σου???
    angimedia

tin eksipnada mou sigoura oxi!
    to airetiko(?) xioumor omos mporei!!!!!

re aggeliki,de sikoneis miga sto gladius sou,e????

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. SUZUKI Gladius 650
    από nik7119 στο forum Suzuki
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2010, 19:47
  2. Suzuki Gladius Supermoto
    από nakedorange στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2009, 14:17
  3. Suzuki Gladius V2 650
    από pantheo στο forum Νέα