καλησπερα σε ολους!σαν νεο μελος οφειλω να δωσω συγχαρητηρια για το τοσο ενδιαφερον forum.το θεμα εχει ως εξης...ειμαι 30 ετων και εντελως ασχετος(πρακτικα) απο μηχανες..η αληθεια ειναι οτι η οικογενεια τις θεωρει επικινδυνες και γι' αυτον εστρεψαν εμενα και τον αδερφο μου στα τετρατροχα οχηματα..εχω ενα audi tt t.q. και η ζωη μου κυλουσε υπεροχα θεωρωντας τους τυπους που κανουν σφηνες με τις μηχανες τους στην εθνικη με 200+ απλα θεοτρελους(ποια μανα θα σας κλαιει...)ολα αυτα μεχρι τον αυγουστο οπου εμαθα οτι αλλαζουν οι συνθηκες της δουλειας μου οποτε το ττ μου ειναι αχρηστο και χρειαζομαι κατι πιο ευελικτο και μου εσκασε η φλασιαγια μηχανη!!!!λογω σωματοτυπου δεν θα μπορουσα να συμβιβαστω με κατι λιγοτερο απο μια μεγαλη on/off(ειμαι 1.95m) πχ v strom 650 ή την κανουρια μου φαντασιωση varadero...και εδω ειναι που ζηταω τα φωτα σας σαν παλαιοτεροι:μπορει ενας ανθρωπος στην ηλικια μου να τα καταφερει με μια τετοια μηχανη με δεδομενο την μηδενικη μου εμπειρια ή απλα εχω αρρωστημενη φαντασια και θα γεμισω κανενα χαντακι..
αν ναι ποια απο τις δυο θα ηταν η προταση σας δεδομενων των συνθηκων?
ευχαριστω προκαταβολικα για τις γνωμες σας και ευχομαι ασφαλεις βολτες
φιλικα Αντωνης