Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 97

Θέμα: GSX600F ερωτηση->βοηθεια ασχετος :D

Μέλος Το avatar του/της aspirini

GSX600F ερωτηση->βοηθεια ασχετος :D

Ειχα ανοιξει το θεμα σε αλλο τομεα του φορουμ και δεν βοηθηθηκα γιαυτο κανω ενα ποστ εδω για πιθανες λυσεις!αν χρειαστει να δωσω το λινκ για να διαφραφει ενα πμ παρακαλω.
    Το θεμα ειναι πως προσφατα εχω αγορασει ενα gsx600f '01 η μηχανη ειναι σαν καινουρια χρωμα απειραχτο, μηχανικα ξυραφι ολα κομπλε! απλως μιας και ασχετος εχω προβλημα οταν την βαζω μπροστα..Για να παρει μπρος πρεπει να γυρισω το γκαζι τερμα και αρπαζει πολυυυυυ σιγα πολυ μεχρι το σημειο που αρπαζει οπως ειναι φυσικο οταν εχεις τερμα το γκαζι!(το τσοκ δεν βοηθαει οπως πρεπει ,χωρις γκαζι δεν περνει)επισης αφου παρει μπροστα μυριζει βενζινη οποτε λογικα υπερχειλιζουν τα καρμπς..το γεγονος οτι υπερχειλιζουν ειναι ξεχωριστο γεγονος? η αυτο τα προκαλει ολα? παρακαλω λιγη βοηθεια!

υ.γ: υπενθυνμιζω πως ειμαι ασχετος εντελως με την μηχανολογια γιαυτο λιγη επιικεια :P

υ.γ : μπορει καποιος να μου κανει καποιες προτασεις για καποια εξατμιση χαμηλου κοστους χωρις καποιο υπερβολικο θορυβο?(γυρω στα 200 ευρω μαξ)

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Πρώτα τσεκάρεις τα εύκολα, που είναι το φίλτρο αέρα και το φιλτροκούτι γενικότερα και μετά πας σε λύσιμο, καθαρισμό και ρύθμιση των καρμπυρατέρ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

ευχαριστω τον oldMan για την απαντηση αλλα ουτε στο ελαχιστο βασιζομαι να ανοιξω καρμπς...απο το πατα πατα εκαψα την μιζα...γυρισα σχεδον ολα τα μαγαζια σερρες ,κ θεσσαλονικη σημερα στην οδυσσεως(7-8 μαγαζια με ανταλακτικα διπλα - διπλα) ολα τα μαγαζια για να ανακλυψω με μεγαλη λυπη πως κανεις ΜΑ κανεις δεν εχει μιζα για το gsx600f μονο απο πολυ παλαιοτερα μοντελα....
    Εμεινα αυπνος απο χθες με μεγαλη προσδοκια πως θα οδεψω προς την θεσσαλονικη με δανεικο οχημα για τελευταια φορα ,μιας και η μηχανη ειναι το πρωτο και το μονο δικο μου οχημα,μονο για να γευτω την απογοητευση και τωρα με μεγαλη κουραση την αυπνια να με χτυπαει στο κατα κουτελα πρεπει να δουλεψω με χαμογελο ενα 9ωρο στανταρ!!

ξερω πως πολλοι απο εσας θα εχετε περασει και πολυ χειροτερα σε σημειο αηδιας για ορισμενους.. αλλα γιατιιιι γιατιιιιιιι να εχω κανει μονο 300 χιλιομετρα με το νεο μου πρωτο μου και μοναδικο οχημα να παθω τετοια κακουχια αυγουστιατικα!!απο οσο με ενημερωσαν τα μαγαζια στην θεσσαλονικη απο την αλλη δευτερααααααα θα εξυπηρετηθω στανταρ γτ γυρνανε τα μαστορια απο διακοπες...καλες διακοπες αυτοι @@ εγω

Αν οποιοσδηποτε ξερει οτιδηποτε παρακλω ας μου στειλει ενα πμ! το πηγα σε μαστορα και θελει 100 ευρω για να την κανει ανακατασκευη (για μιζα μιλαμε)!!Αν οποιοσδηποτε παει σε καποιο μαγαζι με ανταλλακτικα ας κανει ενα κοπο να ρωτησει για μιζα gsx600f '01 tenzo,senzo καπως ετσι λεγετε η μαρκα ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aspirini
    tenzo,senzo καπως ετσι λεγετε η μαρκα ...
    Denso

Sent from my iPhone using Forum Runner

Βρηκα κατι μιζες στο e-bay μεταχειρισμενες φυσικα και η τιμη αγιζει τα 85 ευρω με τα μεταφορικα, οποτε λεω δεν γα..... και πηρα την αποφαση να δωσω 100 ευρω να την φτιαξει ο μαστορας ανακατασκευη με καινουρια υλικα!!Επισης οπως προειπε ο OldMan τα μαστορια μου ειπαν οτι αν δεν ρυθμισω τα καρμπς συντομα παλι θα την καψω :P οποτε ετοιμαζω αλλα 100 δεν ξερω ποσα για καθαρισμο και ρυθμισμα ...
    Επισης μου ειπαν πως τα suzuki θελουν σπασιμο(τρεξιμο) τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα!μιας και νεος οδηγος εγω δν μπορω να το σπασω ακομη κανας εθελοντης?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokar
    γιατί θέλουν σπάσιμο ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kokar Προβολή μηνύματος
    γιατί θέλουν σπάσιμο ?
    Ο προηγουμενος κατοχος ηταν ενας ησυχος ανθρωπος που ποτε δεν ξεπερασε τα 140χιλ και αμφιβαλλω εαν περασε τις 7-8χιλ στροφες.Εγω νεος οδηγος οδηγω σχετικα ηρεμα ακομη κ η μηχανη μπουκωσε θελει τρεξιμο θελει ανοιγμα πολλες στροφες!οταν οδηγεις μια μηχανη με καποια στανταρ και τελικες 200+ αν την πηγαιενεις σαν παπακι ε μπουκωνει..
    Εγω αυτα καταλαβα δηλαδη, δεν ειμαι ουτε ειδημονας ουτε καθετος σε αυτα που λεω,λογια 3ων μεταφερω,και επιδεχομαι κουβεντα επι του θεματος.

οταν το μοτέρ είναι σωστό δεν εχει ανάγκη από ξεκολ...σματα !

υ.γ
    για την μιζα εισαι σίγουρος οτι την εκαψες η απλά τα έχει φτύσει ο ρελες ?

οταν το μοτέρ είναι σωστό δεν εχει ανάγκη από ξεκολ...σματα !

υ.γ
    για την μιζα εισαι σίγουρος οτι την εκαψες η απλά τα έχει φτύσει ο ρελες ?
    100% σιγουρος την ελενξε ηλεκτρολογος με τα καταλληλα εργαλεια παρουσιαν μου .Αφου εβγαλε την μιζα περιτοο να πω οτι μυριζει απο τα 2 μετρα.

Δεν ειναι δυνατον απλα.. ο μαστορας που ανελαβε να την κανει τελικα μου την επεστρεψε πισω γιατι οπως ειπε η μιζα αυτη εχει τελιωσει και δν θελει να γινει ρεζιλι φτιαχνοντας την κ μετα να με αφησει....HELP ME δεν βρισκω μιζα!! ο αριθμος της ειναι 31180-32C11 και απο κατω 220000-6791!!!! Δεν βρισκω ουτε στο e-bay.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    http://www.ebay.com/itm/2006-Suzuki-...a37c41&vxp=mtr

και βρίσκω και άλλες στο ebay, δεν ξέρω βέβαια αν κάνουν για το μοντέλο του 2001 που λες ότι έχεις αλλά αυτό μπορείς να το βρεις, πότε έγιναν αλλαγές στον κινητήρα ή στη μίζα.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

το παρακάτω site το γνωρίζεις ?

http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm

επιλέγεις την χρονιά που ειναι η μηχανή σου, το μοντέλο του και μετά ανοίγει ολα τα μέρη που το απαρτίζουν
    επιλέγεις STARTING MOTOR και βου-α-λα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgio Προβολή μηνύματος
    http://www.ebay.com/itm/2006-Suzuki-...a37c41&vxp=mtr

και βρίσκω και άλλες στο ebay, δεν ξέρω βέβαια αν κάνουν για το μοντέλο του 2001 που λες ότι έχεις αλλά αυτό μπορείς να το βρεις, πότε έγιναν αλλαγές στον κινητήρα ή στη μίζα.
    αυτην κοιταξα και εγω ειναι ιδια με την δικη μου (οπτικα παντα) απλως με προβληματιζει που εχει διαφορετικο αριθμο πανω της.
    το παρακάτω site το γνωρίζεις ?

http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm

επιλέγεις την χρονιά που ειναι η μηχανή σου, το μοντέλο του και μετά ανοίγει ολα τα μέρη που το απαρτίζουν
    επιλέγεις STARTING MOTOR και βου-α-λα
    USD Price 439.52<----- βουαλα η τιμη

Δεν εχω την παραμικρη ιδεα για να σε βοηθησω με το προβλημα σου αλλα ρε φιλε σε νιωθω να ξερεις.
    Θεσσαλονικη ειμαι,αν μπορω να κανω κατι να σε βοηθησω εδω ειμαι.
    Καλη τυχη και καλα ξεμπερδεματα.
    Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια-Ασχετος
    από antonio30 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2009, 15:22
  2. Ασχετος = θελω βοηθεια!!!
    από geogreekmotoman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2008, 14:47