Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει.
    Την Τετάρτη πάω να πάρω μηχανή από Λάρισα & θα έρθω οδικώς Αθήνα.Μάλλον δεν θα έχω άδεια & πινακίδες, αλλά μόνο το τιμολόγιο αγοράς, καλύπτομαι εάν με σταματήσουν ;
    THX

αν χτυπησεις με καποιον η χτυπησεις καποιον καλυπτεσαι?

καλοριζικο...

Τις προάλλες πήρα και εγω ενα scooter και είχα μόνο το τιμολόγιο.Μπλόκο μπροστά μου , με σταματάνε και μου ζητάνε τα χαρτιά.Τους δείχνω το τιμολόγιο και οτι μόλις τώρα την αγόρασα , χατηρικώς με αφήσανε εξηγώντας μου οτι δεν καλύπτομαι σε τίποτα με το τιμ...Για παράδειγμα εαν συμβεί κάποιο ατύχημα την έχω πατήσει.
    Παλαιότερα είχα ακούσει για κάποιες δοκιμαστικές πινακίδες που μπορείς να βάλεις μέχρι να γίνει σωστά η ταξινόμηση.
    Πιθανόν να είναι και στην κρίση του "οργάνου".

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν καλύπτεσαι γιατί δεν έχεις ασφάλεια... νομίζω οτι παλιότερα σου έκαναν με το τιμολόγιο αγοράς και τον αριθμό πλαισίου αλλά οχι πλέον.

Υπόψη οτι οδήγηση άνευ ασφάλειας = 500€ αφαίρεση άδειας και πινακίδος. Αν δεν τα έχεις.. ΒΡΑΣΤΑ!!!.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αν δεν έχεις ασφάλεια μην το ρισκάρεις γιατί είσαι εκτεθειμένος και σε περίπτωση ατυχήματος και σε μπλόκο.
    Επίσης στη διαδρομή που αναφέρεις είναι πολύ πιθανό να σε σταματήσουν αν σε δουν χωρίς πινακίδα και να πληρώνεις τζάμπα.

Νομίζω πως κάποιες ασφαλιστικές μπορούν να σου βγάλουν ασφάλεια προσωρινή με το τιμολόγιο της αγοράς και μόνο αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιά ασφαλιστική είναι...Ρώτα τον ασφαλιστή σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,είναι μεγάλη απόσταση,μη ρισκάρεις..

Από ποιόν θα την πάρεις τη μηχανή;Παπαργύρη;Λαρισαίος είμαι..
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZ1S
    Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει.
    Την Τετάρτη πάω να πάρω μηχανή από Λάρισα & θα έρθω οδικώς Αθήνα.Μάλλον δεν θα έχω άδεια & πινακίδες, αλλά μόνο το τιμολόγιο αγοράς, καλύπτομαι εάν με σταματήσουν ;
    THX

ΟΧΙ

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δεν καλύπτεσαι γιατί δεν έχεις ασφάλεια... νομίζω οτι παλιότερα σου έκαναν με το τιμολόγιο αγοράς και τον αριθμό πλαισίου αλλά οχι πλέον.

Υπόψη οτι οδήγηση άνευ ασφάλειας = 500€ αφαίρεση άδειας και πινακίδος. Αν δεν τα έχεις.. ΒΡΑΣΤΑ!!!.

Gandalf

σε μηχανή που πήρα το καλοκαίρι έβγαλα προσωρινή ασφάλεια με την άδεια κυκλοφορία του πωλητή και η άδεια έγγραφε και τα δικά μου και τα δικά του στοιχεια πάνω βεβαια η μηχανή είχε κανονικά πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας δεν ξέρω αν είναι ίδια ακριβώς περίπτωση

Σας ευχαριστώ παίδες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZ1S
    Μάλλον δεν θα έχω άδεια & πινακίδες, αλλά μόνο το τιμολόγιο αγοράς

γιατί?

Re: Re: ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    γιατί?
    Δεν ξέρω τις διαδικασίες στη Λάρισα αλλά μου είπε αυτός που έχει το κατάστημα ότι ναι μεν έχει δώσει τα χαρτιά της μηχανής από σήμερα για τις πινακίδες αλλά είναι 50-50 να τα έχει την Τετάρτη.

και γιατί δεν κάνετε μεταβιβαση σε ένα κεπ, να πάρεις άδεια επιτόπου (προσωρινή) και να στείλεις με ένα φαξ τα χαρτιά σου στον ασφαλιστή σου να σε ασφαλισει επιτόπου?
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    και γιατί δεν κάνετε μεταβιβαση σε ένα κεπ, να πάρεις άδεια επιτόπου (προσωρινή) και να στείλεις με ένα φαξ τα χαρτιά σου στον ασφαλιστή σου να σε ασφαλισει επιτόπου?
    έλα μου ντε...

Κ πάλι ρε FZ1S δεν μπορείς να πας μετά την Τετάρτη?

Στην ανάγκη βρε αδερφέ κάτσε εκεί που είσαι και στο φέρνω εγώ :rotflmao: :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    H μηχανή είναι καινούργια, για προσωρινή άδεια δεν νομίζω να μπορεί να βγει έχω ρωτήσει.
    Εν τω μεταξύ δεν μπορώ καμία άλλη μέρα να πάω & χαλάει πάλι ο καιρός.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέος Οδηγός - Κάτοχος Δικύκλου - Προφίλ
    από Prince-Garbage στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2006, 15:19
  2. Ενοικίαση δικύκλου
    από anf125 στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2006, 06:19
  3. ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    από live_2_ride στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2005, 07:38
  4. Ελλειψη απο H&B crass bars
    από motoforever στο forum BMW
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2005, 13:40
  5. Ενδιαφέρον για αγορά δικύκλου
    από Godfather στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ