Γεια χαρά σε όλους. Σας παρακολουθώ και διαβάζω τα posts σας αρκετό καιρό μέχρι που σκέφτηκα ότι δεν είναι ό,τι πιο ευγενικό να συνεχίζω να σας παρακολουθώ χωρίς να παρουσιαστώ / συστηθώ. Είμαι 27, είμαι νέος οδηγός (3-4 μήνες περίπου) και αφού έλαβα υπόψη μου τις απόψεις σας περί επιλογής μοτο για νέους οδηγούς (new, used, πόσα CC κλπ) έκανα και εγώ την επιλογή μου την οποία θέλω να καταθέσω... Αγόρασα ένα καινούριο KLE για το οποίο δεν έχω μετανιώσει καθόλου, εφόσον είχα συμβιβαστεί με την ιδέα πως δεν θα με πειράξουν οι γρατζουνιές στα πλαστικά και λοιπές ζημιές από χαζο-πτώσεις (είχα ήδη δύο με 0Km μέσα σε ένα μήνα!) ενώ θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο σαν πρώτος ιδιοκτήτης. Αναφορικά με τα κυβικά, χαίρομαι που δεν επέλεξα το CBF250 (αρχική επιλογή) γιατί θα άρχιζα να σκέφτομαι πως δεν με ικανοποιεί σχετικά νωρίς (όχι ακόμα πάντως).
Anyway, χαίρομαι που απολαμβάνω το μηχανάκι μου, το μαθαίνω αργά και με τη συντηρικότητα που με διακατέχει στην οδήγηση (10 χρόνια τώρα με το τουτού) και επίσης απολαμβάνω τις συζητήσεις σας, μαθαίνω αρκετά πράγματα από αυτές, κυρίως για θέματα τα οποία είχα ως απορίες (π.χ. τι κάνουμε στα διόδια???) και πάνω από όλα γουστάρω να διαβάζω πανέξυπνες ατάκες από τους περισσότερους εδώ!
Να είστε καλά, καλώς σας βρήκα...
![]()