Αγαπητοι συναγωνιστες,
θα ηθελα να θεσω ενα ερωτημα σχετικά με την τοποθετησης ενος Topcase στην R1200 GS. Ειμαι κατοχος ηδη το δυο πλαινων βαλιτσων της BMW για το συγκεκριμενο μοντελο, επειδη ερχεται καλοκαιράκι και θα παω διακοπες αποφασησα να αγορασω και το Topcase της ΒΜW για το εν λογο μοντελο, βρεθηκα όμως στην δυσαρεστη θεση να ανακαλυψω οτι δεν μπορω να βάλω δύο κράνοι σε αυτό το Topcase, καθώς ειναι στενό και ψηλό,ετσι λοιπον προσανατολιζομαι στην αποκτηση ενος Topcase απο άλλον κατασκευαστή, το οποίο θα χωράει τα δύο κρανοι, (GIVI Maxia 52lt, GIVI V48lt,). Οπως και για το Topcase της BMW ετσι και για τα Topcase της GIVI χρειάζεται σχάρα-βαση για να τοποθετηθούν πάνω στην μοτοσυκλέτα, οι οποίες είναι και οι δύο σχεδόν ιδιες. Το δήλημά μου, που θα χρειαστώ την συμβολή σας, ειναι το παρακάτω. Να αγοράσω το Topcase της BMW το οποιό ειναι όμορφο κατ'εμε και στοιβαρό εξασφαλίζοντας ομοιομορφία στην μηχανη καθώς και σταθερότητα στο ταξιδι λογο του Variable συστήματος που διαθέτει(κλειστη μικροτερη αντισταση στο αερα), χώρις όμως να χωράει δύο κρανοι ή την τσαντα του Laptop μου ή να αγοράσω μια από τις βαλιτσες της Givi που προανεφερα, οι οποίες χωράνε δυο κρανοι ή το Laptop μου θυσιαζοντας την ομοιομορφία της μηχανής και την πιθανη επιδραση τους στη σταθερότητα της λογο του μεγεθούς τους καθώς και την στοιβαροτητά τους ως προς το υλικό που ειναι φτιαγμενες. Τελος να επισημανω και την σημαντική διαφορά στη τιμή τους , BMW Vario Topcase + Βαση 480 Euros από το Imported Bikes ενώ Givi Maxia + Βαση 300 Euro και Givi V48 + Βαση 260 Euro.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας και την βοηθεία σας.