Προσφατα πηγαμε με την κοπελα μου να της αγορασουμε κρανος σε ενα μαγαζι στη Μιχαλακοπουλου.
Δοκιμασαμε διαφορα κρανακια και καταληξαμε στο Shark s 800 fantasy blue. Το νουμερο που της εκανε ηταν το xs. Εκεινη τη στιγμη δεν υπηρχε διαθεσιμο στο μαγαζι, οποτε παραγγειλαμε να μας το φερουν. Οντως, μετα απο 3 μερες πηρα τηλεφωνο και με ενημερωσαν οτι το κρανος ειναι εκει και να παω να το παραλαβω.
Παω εκει χωρις την κοπελα μου γτ δουλευε και ο πωλητης μου δειχνει το κρανος και εγω το παιρνω. Το παω σπιτι , ερχεται η κοπελα μου, το δοκιμαζει ....και της ητανε μεγαλο.
Κοιταω απο πισω το κρανος και βλεπω Small.Λεω κοιτα να δεις τη μαλακια παιχτηκε. Μου εδωσε ο πωλητης κατα λαθος το small που ειχε στη βιτρινα και κρατησε το xs.
Παω την επομενη να το αλλαξω...αλλα...
του εξηγω τι ειχε συμβει και μου λεει....
Δεν επαιρνες ενα τηλεφωνο ρε φιλαρακι.Το κρανος ειναι σωστο.Ειναι το καλυφος του S, αλλα τα μαξιλαρακια μεσα ειναι του xs.Δεν ειχαμε το xs και το καναμε ετσι. Το ιδιο πραγμα λεει ειναι.
Τον κοιταω καλα καλα εγω και δεν μπορω να αρθωσω κουβεντα. Του λεω "μα ειναι μεγαλο αυτο, δεν της κανει, ενω το xs που ειχαμε δοκιμασει εδω της εφαρμοζε τελεια. Κρατηστε το κρανος του λεω και φερτε μου το xs. Εκεινος επεμενε οτι ειναι το ιδιο πραγμα και εγω του ελεγα οτι δεν μπορει γτ αυτο κουνιεται περα δωθε στο κεφαλι της.
Τελος παντων του λεω κρατηστε το κρανος και θα ερθουμε με την κοπελα τη Δευτερα να δουμε τι θα κανουμε.Μου λεει οτι δε γινεται να κρατησει το κρανος και να το παρω εγω. Σημειωτεον οτι το κρανος ειχε πανω στη ζελατινα το ταμπελακι με την τιμη που ειχε το καταστημα, ειναι δηλαδη το εκθεσιακο...
Τι προτεινετε να κανω?
Δωστε καμια συμβουλη να παω υποψιασμενος τουλαχιστον