Πας στο φαρμακείο και ζητάς HELIXDERM. Είναι ότι καλύτερο για επουλώσεις πληγών. Είναι αλοιφή σε κόκκινο κουτάκι και είναι σαν κόκκινο γράσο.
Υ.Γ.: Λόγω αγοράς αρκετών οικοπέδων στην εγγυούμαι ανεπιφύλακτα...![]()
Πας στο φαρμακείο και ζητάς HELIXDERM. Είναι ότι καλύτερο για επουλώσεις πληγών. Είναι αλοιφή σε κόκκινο κουτάκι και είναι σαν κόκκινο γράσο.
Υ.Γ.: Λόγω αγοράς αρκετών οικοπέδων στην εγγυούμαι ανεπιφύλακτα...![]()
Δυστυχώς είναι πολύ επώδυνο και χάλια και πιο βαθύ σε σημεία και πονάει και υγρά βγάζει και υποφέρω όταν το λυγίζω και όταν ανεβαίνω σκάλες και όταν ανεβαίνω στο μηχανάκι και η επιγονατίδα είναι από πίσω χτυπημένη και έχει πρηστεί όλο το γόνατο και η γάμπα και ο αστράγαλος (αυτός γλίτωσε τα πολλά χάρη στη μπότα) και ασταναπάνεγενικώς. Έχω ήδη γίνει η χαρά του φαρμακείου από χθες (είπα, θα τα δοκιμάσω ΟΛΑ).
@ sniper: Σωστά φαντάστηκες, ΔΕΝ έκανα κηδεία στο γατί που δεν ήταν γατί, γάτος τετράπαχος ήταν. Βλέπεις, μαζεύω χρήματα για καινούργια καμπαρτίνα, ζελατίνα, μπότες και τα συναφή και δε δύναμαι...
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλους πολύ.
Α, και ίσως είναι καιρός να αλλάξω το άβατάρ μου.![]()
Dura lex, sed lex.
Δεν έχεις κι άδικο
http://www.youtube.com/watch?v=nTasT5h0LEg
να, σου βρήκα και με στυλ
![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Για το έγκαυμα να πας σε έναν πλαστικό χειρουργό, δεν είναι μόνο το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά ελλοχεύει και ο κίνδυνος λοίμωξης από τη στιγμή που έχεις υγρό. Και για τα υπόλοιπα πήγαινε σε έναν ορθοπεδικό. Μην το καθυστερείς. Έτσι όπως το περιγράφεις μπορεί να είναι διάφορα (δεν θα αναφερθώ γιατί μπορεί να σε τρομάξω άδικα). Τα οποία μπορεί να έχουν και επιπλοκές. Μην ανεβαίνεις στο μηχανάκι, μην το κουράζεις. Αν θέλεις να αποκλείσεις τη πιθανότητα να ταλαιπωρείσαι για καιρό, πρέπει να το κοιτάξεις άμεσα. Όσο για το πρήξιμο, σήμερα ψηλά και να κουνάς πάνω-κάτω την ποδοκνημική σου. Όπως το "Γκάζι-φρένο" στο αυτοκίνητο. Και πάγο για 15-20' κάθε 2 ώρες. Τύλιξέ τον σε μια πετσέτα μην έχουμε και άλλο έγκαυμα αν δεν έχεις ειδικό επίθεμα. Και αύριο το πρωί πρώτα στον ορθοπεδικό.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε