Σε σενα αναφερομαι απαραδεκτε "μοτοσυκλετιστη" που χτυπησες τον αδερφο μου την Πεμπτη το βραδυ.
Εισαι τυχερος που λογω του αγχους για την πορεια της υγειας του κ της διαδικασιας αντιμετωπισης αυτων που επρεπε να γινουν, δεν ειχα την ευκαιρια να ποσταρω τα σχετικα, αλλιως οι χαρακτηρισμοι δεν θα ηταν τοσο ευγενικοι.
Για την ιστορια. Την πεμπτη το απογευμα στην διασταυρωση Πλατωνος κ Βασιλικων [στον Κολωνο] ο αδερφος μου ενω οδηγουσε την μηχανη του συγκρουστηκε ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ !!!!!! η οποια κινουνταν στο αντιθετο ρευμα κα αποφασισε να να στριψει στο στενο κοβωντας τον δρομο του αδερφου μου την ωρα που περναγε....
Αποτελεσμα ολων αυτων ηταν ο αδερφος μου να διακομισθει στο νοσοκομειο με σπασμενο ισχυο [ακριβως στο σημειο της ενωσης με την λεκανη]. Τη συνεχεια την μαντευετε ολοι σας. Επειδη στο σημειο δεν μπαινει γυψος θα εχουμε υποχρεωτικη ακινησια για 40 μερες μεχρι να δεσει. Τα καλα νεα ειναι οτι το καταγμα ειναι ρωγμωδες κ γλυτωσαμε το χειρουργειο. Μεταφερθηκε σπιτι σε ειδικο κρεβατι με βαρουλκα τροχαλιες κ λοιπα μεσαιωνικα βασανιστηρια κ κανουμε υπομονη.
Να την βρασω τη συγνωμη του τυπου. Ειναι αληθεια οτι ειναι συνεχεια στο πλευρο του, εκανε δηλωση στην ασφαλιστικη, ενω κ στην καταθεση του στην τροχαια πηρε ολο το φταιξιμο [τι αλλο θα μπορουσε να κανει αραγε;]
Τι να το κανω ομως; ειδικα απο μοτοσυκλετιστη κ οταν η δικαιολογια του ηταν: "Δεν ξερω τι εγινε.... δεν καταλαβα γιατι το εκανα.... δεν ειδα τιποτα"
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΚΙΝΗΤΟΣ 2 ΜΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ. ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.
ειχα πολλες καταρες στο στομα ολες αυτες τις μερες, κ οι περ/ρες παρα πολυ βαριες αλλα πια το μονο που εχω να πω ειναι το εξης ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ Κ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ
$#@^%*^$#*^#
Επειδη ισως καποιοι εδω μεσα εχουν καποια ιδεα για τις κινησεις που πρεπει να γινουν, θα εκτιμουσα παρα πολυ οποια βοηθεια.
Λογω πανικου του κοσμου, κανενας δεν σκεφτηκε να φωναξει την αστυνομια, παρα μονο το ασθενοφορο, το οποιο εφτασε αμεσως [ευχαριστω παρα μα παρα πολυ τα παιδια]. Καλεστηκε η αστυνομια για καταθεση στο νοσοκομειο, δεν πηγε ποτε ομως, καθως υποστηριξαν οτι μπορει να δωσει καταθεση κ 3 μηνες μετα. Ο τυπος που εφαιγε εκανε δηλωση στην ασφαλιστικη του αποδεχομενος ολη την ευθυνη, ενω αντιστοιχη ηταν κ η καταθεση που εδωσε. Απο την δικη μας μερια, εγινε αγωγη τοσο εναντιον της ασφαλιστικης οσο κ του οδηγου [για παν ενδεχομενο]. Για καλο κ για κακο ψαχνουμε κ για μαρτυρες, κατι που "λογικα" θα αποδειχτει ευκολο αφου το συμβαν εγινε μπροστα στο καφενειο που βρισκεται ακριβως πανω στην γωνια του ατυχηματος.
Μηπως μας εχει ξεφυγει κατι; Μηπως πρεπει να κανουμε κατι αλλο;
Ευχαριστω κ....
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ
![]()
![]()