Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Να την βρασω τη συγνωμη σου %$@^

Καραμελος Το avatar του/της kalesin

Να την βρασω τη συγνωμη σου %$@^

Σε σενα αναφερομαι απαραδεκτε "μοτοσυκλετιστη" που χτυπησες τον αδερφο μου την Πεμπτη το βραδυ.

Εισαι τυχερος που λογω του αγχους για την πορεια της υγειας του κ της διαδικασιας αντιμετωπισης αυτων που επρεπε να γινουν, δεν ειχα την ευκαιρια να ποσταρω τα σχετικα, αλλιως οι χαρακτηρισμοι δεν θα ηταν τοσο ευγενικοι.

Για την ιστορια. Την πεμπτη το απογευμα στην διασταυρωση Πλατωνος κ Βασιλικων [στον Κολωνο] ο αδερφος μου ενω οδηγουσε την μηχανη του συγκρουστηκε ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ !!!!!! η οποια κινουνταν στο αντιθετο ρευμα κα αποφασισε να να στριψει στο στενο κοβωντας τον δρομο του αδερφου μου την ωρα που περναγε....

Αποτελεσμα ολων αυτων ηταν ο αδερφος μου να διακομισθει στο νοσοκομειο με σπασμενο ισχυο [ακριβως στο σημειο της ενωσης με την λεκανη]. Τη συνεχεια την μαντευετε ολοι σας. Επειδη στο σημειο δεν μπαινει γυψος θα εχουμε υποχρεωτικη ακινησια για 40 μερες μεχρι να δεσει. Τα καλα νεα ειναι οτι το καταγμα ειναι ρωγμωδες κ γλυτωσαμε το χειρουργειο. Μεταφερθηκε σπιτι σε ειδικο κρεβατι με βαρουλκα τροχαλιες κ λοιπα μεσαιωνικα βασανιστηρια κ κανουμε υπομονη.

Να την βρασω τη συγνωμη του τυπου. Ειναι αληθεια οτι ειναι συνεχεια στο πλευρο του, εκανε δηλωση στην ασφαλιστικη, ενω κ στην καταθεση του στην τροχαια πηρε ολο το φταιξιμο [τι αλλο θα μπορουσε να κανει αραγε;]

Τι να το κανω ομως; ειδικα απο μοτοσυκλετιστη κ οταν η δικαιολογια του ηταν: "Δεν ξερω τι εγινε.... δεν καταλαβα γιατι το εκανα.... δεν ειδα τιποτα"
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΚΙΝΗΤΟΣ 2 ΜΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ. ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.

ειχα πολλες καταρες στο στομα ολες αυτες τις μερες, κ οι περ/ρες παρα πολυ βαριες αλλα πια το μονο που εχω να πω ειναι το εξης ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ Κ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ

$#@^%*^$#*^#

Επειδη ισως καποιοι εδω μεσα εχουν καποια ιδεα για τις κινησεις που πρεπει να γινουν, θα εκτιμουσα παρα πολυ οποια βοηθεια.
    Λογω πανικου του κοσμου, κανενας δεν σκεφτηκε να φωναξει την αστυνομια, παρα μονο το ασθενοφορο, το οποιο εφτασε αμεσως [ευχαριστω παρα μα παρα πολυ τα παιδια]. Καλεστηκε η αστυνομια για καταθεση στο νοσοκομειο, δεν πηγε ποτε ομως, καθως υποστηριξαν οτι μπορει να δωσει καταθεση κ 3 μηνες μετα. Ο τυπος που εφαιγε εκανε δηλωση στην ασφαλιστικη του αποδεχομενος ολη την ευθυνη, ενω αντιστοιχη ηταν κ η καταθεση που εδωσε. Απο την δικη μας μερια, εγινε αγωγη τοσο εναντιον της ασφαλιστικης οσο κ του οδηγου [για παν ενδεχομενο]. Για καλο κ για κακο ψαχνουμε κ για μαρτυρες, κατι που "λογικα" θα αποδειχτει ευκολο αφου το συμβαν εγινε μπροστα στο καφενειο που βρισκεται ακριβως πανω στην γωνια του ατυχηματος.

Μηπως μας εχει ξεφυγει κατι; Μηπως πρεπει να κανουμε κατι αλλο;

Ευχαριστω κ....

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ

.........Περαστικα στον αδερφο σου και καλο ΚΟΥΡΑΓΙΟ

~

Unhappy

dyskoli katastsi ....

na proetoimazesai psyxologika gia gaidourini ipomoni k treximo...

nomizo otan erxetai asthenoforo enimeronei to nosokomeio to TOTA.
    Kalou -kakou na pas esy afou den irthan (TOTA) na kaneis (i na epivevaioseis) dilosi atixymatos gia na kinithei i adistixi diadikasia k dikografia gia to symvan epeidi oso pio noris ginei toso pio sidoma tha exeis to xarti.
    Perithorio exeis 3 mines apo ti mera pou egine na to kaneis.

perastika k kali dynami

περαστικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Κοίτα να δείς ρε φίλε τί μπορείς να πάθεις!

Καλό κουράγιο και υπομονή! Πάλι καλά που δεν είναι κάτι πιό σοβαρό!

Εμπειρία προσωπική ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ για να σε διαφωτίσω...

Προσοχή σε όλους (μας) από όλους (μας)!

.............περαστικα φιλε .............και κατι ακομη ....τελικα θα πρεπει να φοβομαστε περισσοτερο στην πολη τους γκαζακηδες πακεταδες που δεν υπολογιζουν τιποτα

Περαστικά στον αδερφό σου ρε Ηλία, λυπήθηκα πολύ όταν μου το είπες και τηλεφωνικώς, αν και δεν μπορώ να βοηθήσω κάπως αφού δεν έχω έρθει ποτέ αντιμέτωπος με τέτοια υπόθεση, εύχομαι ολόψυχα να έχετε γρήγορα ξεμπερδέματα.. κι ας είναι το τελευταίο για όλους.

Να είστε καλά φίλε και ας έχουμε όλοι το νου μας εκεί έξω.

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    Περαστικα στον αδερφο σου ρε φιλε, και οσο πιο γρηγορη αναρρωση γινεται....

victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    περαστικα στον αδερφο σου.σε τετοιες περιπτωσεις χρειαζεται δικηγορος.οτι και να σου πουμε εμεις η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη ως προς την αντιμετωπιση της.

...και παλι περαστικα
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Περαστικά να είναι όλα ...

Που την έδωσε την κατάθεση? εγγράφως? καλύτερα όπως είπε και η Mystique να πάς στην τροχαία να τους πεις για ατύχημα με τραυματισμό να μιλήσουν και με το καφενείο, να πάρουν κατάθεση και απο τον αδερφό σου και απο τον φταίχτη...

Το θέμα -και πάλι επαναλαμβάνομαι και το λέω και θα το λέω- είναι να μην βιαζόμαστε καθημερινά για να γλυτώσουμε 10δευτερόλεπτα... γμτ... έτσι απο συνήθεια και ρουτίνα πιστεύω έστριψε μηχανικά και έγινε ότι έγινε...

Περαστικα και απο μενα ρε φιλε...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    περαστικά του

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Να την βρασω τη συγνωμη σου %$@^

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    Τα καλα νεα ειναι οτι το καταγμα ειναι ρωγμωδες κ γλυτωσαμε το χειρουργειο. Μεταφερθηκε σπιτι σε ειδικο κρεβατι με βαρουλκα τροχαλιες κ λοιπα μεσαιωνικα βασανιστηρια κ κανουμε υπομονη.

Ειναι αληθεια οτι ειναι συνεχεια στο πλευρο του, εκανε δηλωση στην ασφαλιστικη, ενω κ στην καταθεση του στην τροχαια πηρε ολο το φταιξιμο [τι αλλο θα μπορουσε να κανει αραγε;]

Καταρχιν καλημερα και περαστικα και ευχομαι να μην ξανασυναντησης ουτε εσυ ουτε κανενας μας τετοιο περιστατικο.

Οσο αφορα το υσχιο αυτο που χρειαζεται ειναι γαιδουρινη υπομονη(εχω κατσει 40 μερες με βαρουλκα κτλ σε νοσοκομειο και πολλες φορες ειδικα τον πρωτο καιρο εκλαιγα τα βραδυα μονος μου απο το συναισθημα καθηλωσης που αισθανομουνα).Ειναι μια κατασταση πολυ δυσκολη αλλα με υπομονη και δυναμη ξεπερνιεται.
    Να εισαστε κοντα του γιατι το βασικοτερο προβλημα που ειναι πολυ ψυχοφθορο ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις τις πρωτες αναγκες μονο σου.
    (αυτο ειναι το χειροτερο απ όλα.)

Δεν θα δικαιολογησω το τυπο που δημιουργησε αυτη την κατασταση,αλλα η σταση του βασικα εχει καλυψει ολο το νομικο και οικονομικο προβλημα.(πολλοι ορκιζονται οτι θα κανουν δηλωση και την επομενη μερα λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι για να μην κανουνε δηλωση).
    Ειμαι σιγουρος οτι και αυτος θα ειναι πολυ συγκλονισμενος και οτι σιγουρα δεν θα ηθελε να κανει κατι τετοιο.

Βεβαια αφου γινει το κακο μια συγνωμη φαινεται τοσο μικρη και λιγη για αυτα που θ ακολουθησουν για το θυμα.Το καταλαβαινω απολυτα.

Περαστικα υπομονη και καλο κουραγιο.

Μεινε εσυ και οι πιο φιλοι/ες κοντα στον αδερφο σου ειναι πολυ σημαντικο.(ειδικα τα βραδυα).

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Περαστικά του και να είστε δίπλα του!

Οι μέρες στο κρεβάτι είναι δύσκολες! Οι ώρες ατελείωτες!

Θέλει άτομα γύρο του ακόμα κι αν δε το ζητήσει! Είναι δύσκολο να βλέπεις για τόσες ώρες, μέρες, τους ίδιους τοίχους, τα ίδια πράγματα! Να θες να πιάσεις, κάτι, που έπεσε και να ξέρεις ότι δε μπορείς! Είναι δύσκολες ώρες!

Καλή και γρήγορη ανάρωση!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Περαστικά.. Σιδερένιος. Και ποτέ ξανά τέτοιο σκηνικό.
    safety doesn't happen by accident

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σιγά να μη δαγκώσεις τη μύτη σου.
    από vangelis 64 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2008, 07:40
  2. Δείξε μου τη μηχανη σου να σου πω ποιος είσαι...
    από Dirty_Gas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2006, 17:13
  3. Που να την πηγαινω?
    από derd στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2004, 13:12
  4. Παραλίγο να την πατήσω...και να με πατήσει!
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:03
  5. Κανείς να του βαρύνω τη σέλα;
    από Alkis στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2004, 10:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας