Σελίδα 15 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 289

Θέμα: ο μοτοσυκλετισμος ειναι αντρικο αθλημα?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pinky
    E μη μου πεις ότι δε σου αρέσει το μηχανάκι!:rotflmao:

Anyway, τα γούστα είναι γούστα και οι αδυναμίες είναι αδυναμίες what can we do!

εμενα πειραζει που το εχω ο τριγκερ ειναι και γαμω τα παιδια λιγο κοντος βεβαια

:hypnotize :rotflmao: (2 μετρα λεμε )
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pinky
    Πριν από κανά μήνα είχα πετύχει μιά κοπέλα με z750
    και της έλεγα ότι είναι η λατρεία μου κ πόσο τυχερή είναι!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger

:rotflmao: :rotflmao:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εμενα πειραζει που το εχω ο τριγκερ ειναι και γαμω τα παιδια λιγο κοντος βεβαια

:hypnotize :rotflmao: (2 μετρα λεμε )
    Να το πω ή να μην το πω,

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

αφου θες να το πεις γιατι μας κανεις τον δυσκολο?
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    αφου θες να το πεις γιατι μας κανεις τον δυσκολο?
    Δεν κάνω τον δύσκολο , αλλά ντρέπομαι

Όπως είναι διατυπωμένο το ποστ της pinky, ένα πονηρό μυαλό θα καταλάβαινε ότι λατρεία της είναι η κοπέλα με το Ζ και όχι το Ζ που είχε η κοπέλα

Ορίστε , το πα. Ελπίζω μόνο μη με βαρέσετε πολύ δυνατά και μου κάνετε μελανιές ,γιατί από δευτέρα ανοίγει ο καιρός και έλεγα να δοκιμάσω την καινούρια μου φουστίτσα

ΥΓ. pinky πιστεύω να καταλαβαίνεις πως κάνω πλάκα και να μην στραβώσεις, η EVI είναι νιντζακι και δεν ανησυχώ τόσο ( μόνο για το ξύλο που θα μου ρίξει λίγο)

:rotflmao:
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

evi..

nomizw oti eisai ligo yparbolikh...

prwta apo ola de xeroume an h filenada sou petaxe kamia blakeia otan milouse to oti agorase ena mhxanaki de shmainei oti kerdise aytomata kai to sebasmo twn synomihtwn ths

gia na exhgoumaste dld...

twra les oti oi antres koitane kai sxoliazoun tis gynaikes mhxanobious...e egw tha sou pw oti OI ANDRES PANTA KOITANE KAI SXOLIAZOUN TIS GYNAIKES EITE EINAI PANW SE MHXANH EITE OXI!! apla giaytoys einai mia epipleon aformh na asxolithoun mazi mas kai an theleis...giati oxi??

asxolitheite re paidia den exoume problhma...kai an kapoia den odhgaei kala...kako diko ths
    Ακόμα κι ένα ταξίδι χιλίων μιλίων αρχίζει με ένα μόνο βήμα.
    itsclassifiedgr.blogspot.com

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY

Re: evi..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thelw_Gazi

prwta apo ola de xeroume an h filenada sou petaxe kamia blakeia otan milouse to oti agorase ena mhxanaki de shmainei oti kerdise aytomata kai to sebasmo twn synomihtwn ths

twra les oti oi antres koitane kai sxoliazoun tis gynaikes mhxanobious...e egw tha sou pw oti OI ANDRES PANTA KOITANE KAI SXOLIAZOUN TIS GYNAIKES EITE EINAI PANW SE MHXANH EITE OXI!! apla giaytoys einai mia epipleon aformh na asxolithoun mazi mas kai an theleis...giati oxi??

asxolitheite re paidia den exoume problhma...kai an kapoia den odhgaei kala...kalo diko ths

+625 στη thelw_Gazi
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos

Re: Re: evi..

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    +625 στη thelw_Gazi
    βαλε αλλα 135 απο μενα :rotflmao: :rotflmao:

τσου ρε λακη που θα γελασεις με το ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ λεμε τωρα

Συγγνώμη δεν ήξερα οτι λέγαμε για το Typhoon! Συγγνώμη και πάλι και

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Re: evi..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thelw_Gazi

asxolitheite re paidia den exoume problhma...kai an kapoia den odhgaei kala...kako diko ths

το να ρωτας οντας ασχετος πραγματα για να μαθεις -εστω και αν ακουγοντε γελοιοτιτες για πιο εμπειρους- γνωριζοντας οτι δε ξερεις και θελεις να μαθεις και οχι παιζωντας το ξερολας και ασχετος τοτε δεν ειναι καθολου σωστο να σχολιαζετε η να κοροιδευετε

και σορυ κιολας αλλα εγω ειμαι σε αλλη φαση της ζωης μου που ΔΕΝ θελω να με σχολιαζουν -πειραζουν και τα λοιπα

απαντω μονο σε οσους ειναι πολυ ευγενικοι και τους απομακρυνω ωραια

τα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα

και δε θεωρω οτι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε εναν ανθρωπο προερχετε απο ρηχα πραγματα οπως αν ξερει τα παντα για τις μοτοσυκλετες παραδειγμα

δε πα να ξερει και τα παντα δε πα να ειναι και ο ροσι αν ειναι μαλακας ο ανθρωπος τι να τον κανω?

σεβομαστε οσους θελουμε απο πολλα πραγματα και οχι απο τις γνωσεις τους ειδικα πανω στο χομπυ τους

ετσι το βλεπω εγω πρωσοπικα χωρις να κατακρινω πως το αντιλαμβανοντε αυτο οι αλλοι,

γιατι αν σε συναντησω εγω και μου πεταξεις μια κοτσανα για τις ροδες δε θα σε κοροιδευω ουτε θα σε υποτιμησω γιατι δε ξερεις και θα πεταξω ολοκλρηρο το χαρακτηρα σου στα σκουπιδια γιατι ειμια κολλημενη με καποια πραγματα

αν ερθεις και μου πεις ΔΕΝ ΞΕΡΩ θελω να μαθω ΠΕΣ ΜΟΥ εχεις κερδισει τον σεβασμο μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Συγγνώμη δεν ήξερα οτι λέγαμε για το Typhoon! Συγγνώμη και πάλι και

:rotflmao:

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    ....
    Ε καλά θέλει φαντασία για να καταλάβει κανείς ότι θα μπορούσα να εννοοώ την κοπελιά!!

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Την ξεχασα την φωτο .....
    το τακούνι που ακριβώς κολλάει???:a31:
    θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:

Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
    το τακούνι που ακριβώς κολλάει???:a31:
    Αν δεν καταλαβαινεις δεν σου φταιω εγω....

Και οσο για το :a31:

για ξανασκεψου καλυτερα στην συγκεκριμενη περιπτοση σε ποιον κολλαει
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Αν δεν καταλαβαινεις δεν σου φταιω εγω....

Και οσο για το :a31:

για ξανασκεψου καλυτερα στην συγκεκριμενη περιπτοση σε ποιον κολλαει
    όχι δεν καταλαβαίνω.. τακουνια, τσοκαρα, σαγιονάρες ειναι ακυρα πανω σε μηχανή... και άκρως επικύνδινα...
    θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:

Παρόμοια θέματα

1. ο ποδοσφαιρο ειναι αντρικο αθλημα ε?....last year...
    από tools στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2006, 11:41
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 10:28
  3. Ειναι Σωστο...
    από XTMPAM στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 14:57
  4. Τι ομορφιες ειναι αυτες
    από bsari στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 0