Δηλαδη αμα γουσταρισω μια γυναικα με κρανος,δερματα,σουζες,ροχαλες,κλοτσιες,μπουνιες θα ειναι πιο υγειες???ακουσε να δεις..στη μηχανη ολοι μοιαζουμε και αμα ερωτευτω γυναικα που να μοιαζει με αντρα νομιζω οτι δεν θα ειναι και τοσο υγειες..ή φρονιμο..ή τεσπα ομαλο..Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
καλά ένα έχω να πω... όλοι αυτοί που κατακρίνουν τις γυναίκες μηχανόβιες είναι κομπλεξικοί... να ξέρετε ότι εκεί έξω είναι πολλές που σας έχουν...
όποιος θέλει κάποια να μαγειρεύει, να πλένει πιάτα, να σκουπίζει, να σφουγγαρίζει, ψάχνει για δούλα και όχι για γυναίκα... επίσης όποιος θέλει κάποια να μην οδηγεί, να μην έχει δικιά της προσωπικότητα και απλά να ομορφαίνει το περιβάλλον μπορεί να πάρει μία γλάστρα...
κ κοιτα το και απ την αλλη πλευρα..θα σου αρεσε να χεις διπλα σου εναν γυναικωτο??εναν ο οποιος να φτιαχνεται στον καθρεπτη περισσοτερες ωρες απο σενα,να κανει μανικιουρ/πεντικιουρ,να ξυριζει την κορμαρα του και να κανει πλαστικη σε τρυπες που ειναι μαυρες για να ασπρισουν??
εγω με ποιο σκεπτικο τοτε να θελω μια αληταρια για γυναικα??αφου ειμαι αληταμπουρας!!σπιτι θελω ν ανοιξω..οχι σωφρονιστικο ιδρυμα!!τα ετερονυμα ελκονται ετσι για να υπαρχει και μια ισορροπια σ αυτην την αδικη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους ριχνει στα ταρταρα
τα συγχαριτηρια μπορειτε να μου τα στειλετε στο www.serniko.gr
ευχαριστω:a44: :a44: :a44:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()