Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Κλήσεις δημοτικής αστυνομίας...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    δεν ξερω παντως εμενα με βρηκαν μεσω της εφοριας για απληρωτες κλησεις της δημοτικης αστυνομιας. Οποτε η εγω ειμαι γκαντεμης [παιζει αυτο το σεναριο] η στο mail που σου εστειλαν κατι δεν μας λενε καλα.

Οσο για το ποιος πληρωνει, ο ιδιοκτητης η ο οδηγος, αν δηλαδη σου δωσω το αμαξι μου [εχεις διπλωμα κτλ, ολα οκ] κ πας κ τσακισεις κανενα χριστιανο, ποιος θα φταιει; Η για να μην το κανω ΤΟΣΟ μακαβριο, αν στο δωσω κ σε πιασει στο αλκοτεστ, θα φταιω εγω;

Εσύ είσαι σε κράτος που κάτι γίνεται...
    μην ξεσινορίζεσαι τα δικά μας...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Εσύ είσαι σε κράτος που κάτι γίνεται...
    μην ξεσινορίζεσαι τα δικά μας...

δεν καταλαβες... για κλησεις που ειχα φαει στην αθηνα ολα αυτα... κ για ελληνικη εφορια

απλα νομιζα οτι ητανε μαλακιες ολα αυτα κ πληρωσα την 500αρα τα χριστουγεννα που ημουνα ελλαδα

κλαψ

επαναφέρω το θέμα.

Δήμος Βουλιαγμένης

Μου ζητάει 40 ευρώ για παράνομη στάθμευση προστά στο waffle house μετά από καλοκαιρινό μπάνιο τον Ιούνιο του '11.

Από κάτω αναφέρει απειλητικά ότι: Μετα τη λήξη της πληρωμής (έχει λήξει ήδη) το ποσό θα πληρώνεται ΜΟΝΟ στα ταμεία του Δήμου και θα έχει και τις νόμιμες προσαυξήσεις. Εαν δεν εξοφληθεί θα ακολουθήσει η διαδικασία "ΠΕΡΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ) Ν.Δ. 356/74.

Τί κάνουμε.....?

ισχύει ότι ο Δήμος δεν έχει δικαίωμα μετακύλησης του προστίμου στην ΔΟΥ....?

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    επαναφέρω το θέμα.

Δήμος Βουλιαγμένης

Μου ζητάει 40 ευρώ για παράνομη στάθμευση προστά στο waffle house μετά από καλοκαιρινό μπάνιο τον Ιούνιο του '11.

Από κάτω αναφέρει απειλητικά ότι: Μετα τη λήξη της πληρωμής (έχει λήξει ήδη) το ποσό θα πληρώνεται ΜΟΝΟ στα ταμεία του Δήμου και θα έχει και τις νόμιμες προσαυξήσεις. Εαν δεν εξοφληθεί θα ακολουθήσει η διαδικασία "ΠΕΡΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ) Ν.Δ. 356/74.

Τί κάνουμε.....?

Ενας γνωστος μου εδω Λαρισα δεν τις πληρωνε για χρονια..και ετυχε να παει στην εφορια για να παρει κατι χαρτια που χρειαζοταν..και δεν του τα εδωσαν επειδη χρωστουσε τα χρημματα απο τις κλησεις...οποτε...
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    επαναφέρω το θέμα.

Δήμος Βουλιαγμένης

Τί κάνουμε.....?

Εχουνε γράψει και ενα φιλο μου εκεί μπροστά τα αρχίδια και καλά γιατί πάταγε λίγο η πίσω ρόδα σε θεση ανάπηρου.Μάλλον το χουνε στεκι εκεί!Πάντως ο φίλος την πλήρωσε την κλήση 40€ (ηταν 80€ αλλά πήγε σε 10 μέρες κι έτσι)

μου εσκασε ραβασακι απο την κρητη πριν κατι χρονια...

αν δεν πληρωθουν πανε εφορια... παθων και μαθων..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    επαναφέρω το θέμα.

Δήμος Βουλιαγμένης

Τί κάνουμε.....?

πληρωσε την

Η κληση εγινε ή ειναι λαθος?
    Εαν σωστα σας εχουνε γραψει και δεν την πληρωσετε τοτε παει εφορια απλα τα πραγματα. Και δεν εχει ο φιλος του φιλου τω φιλο...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Εχουνε γράψει και ενα φιλο μου εκεί μπροστά τα αρχίδια και καλά γιατί πάταγε λίγο η πίσω ρόδα σε θεση ανάπηρου.Μάλλον το χουνε στεκι εκεί!Πάντως ο φίλος την πλήρωσε την κλήση 40€ (ηταν 80€ αλλά πήγε σε 10 μέρες κι έτσι)

Και καλά του κάνανε! Αν η πίσω ρόδα πάταγε την γραμμή, το αμάξι ήταν "μέσα" κατά περίπου 1 μέτρο. Εσύ μπορείς να παρκάρεις σε θέση που είναι όσο ακριβώς και το μήκος του αυτοκινήτου σου?
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Και καλά του κάνανε! Αν η πίσω ρόδα πάταγε την γραμμή, το αμάξι ήταν "μέσα" κατά περίπου 1 μέτρο. Εσύ μπορείς να παρκάρεις σε θέση που είναι όσο ακριβώς και το μήκος του αυτοκινήτου σου?
    Κατσε ρε,μπορει να ητανε κανα smart-ακι,που εχει τον τροχο πολυ πισω.

2001 ή 2002 "έχασα" μια κλήση για παράνομο παρκάρισμα από τη δημοτική αστυνομία στη Κέρκυρα (δε θυμάμαι αν την άξιζα ή όχι).

Από τότε έχω αλλάξει σπίτι, περιοχή, πλανήτη. Ρε λες να με θυμηθούνε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Για μηχανακι μιλαμε, και ουτε που παταγε καλα καλα.Εννοειται φυσικα πως δεν εμποδιζε τιποτα και κανενα.Μαλλον αυτος ο μαλακας με το παρκινγκ την κανει τη δουλεια.
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Για μηχανακι μιλαμε, και ουτε που παταγε καλα καλα.Εννοειται φυσικα πως δεν εμποδιζε τιποτα και κανενα.Μαλλον αυτος ο μαλακας με το παρκινγκ την κανει τη δουλεια.
    Πάσο. Νόμιζα πως ήταν τετράτροχο.
    Sent from me using a computer.

επί του θέματος....

δεδομένης της περικοπής πόρων προς τους δήμους από το κράτος, να μην εκπλήσσεστε που έρχονται κλήσεις του πάλαι ποτέ.... κάπου πρέπει να βρουν φράγκα....

μου ήρθε τετραετίας και την πλήρωσα μία χαρά και είπα και ευχαριστώ....

αυτή την εποχή, ρίσκο για μπλέξιμο με εφορία δεν παίρνω....

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    2001 ή 2002 "έχασα" μια κλήση για παράνομο παρκάρισμα από τη δημοτική αστυνομία στη Κέρκυρα (δε θυμάμαι αν την άξιζα ή όχι).

Από τότε έχω αλλάξει σπίτι, περιοχή, πλανήτη. Ρε λες να με θυμηθούνε;

To ΑΦΜ σου δεν το έχεις αλλάξει όμως! ...... αν και πριν το 2004 οι κλήσεις της δημοτικής ήταν λίγο περίεργη φάση! Για καλό και για κακό κάνε μια ερώτηση στην εφορία για τυχόν οφειλές!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κληση δημοτικης Αστυνομιας
    από sfigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2012, 21:13
  2. κληση δημοτικης αστυνομιας
    από power hornet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2010, 10:57
  3. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2007, 12:27