Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 52

Θέμα: κληση δημοτικης αστυνομιας

κληση δημοτικης αστυνομιας

καλημερα παιδια.να κανω μια ερωτηση?οι κλησεις απο την δημοτικη αστυνομια πιανοντε?πηγα εχθες με κατι φιλους στην βουλιαγμενης κλασικα για βαφλα στο βαφλα house,εκει εχουν παρκινιγκ για μηχανακια αλα ηταν πιασμενες ολες οι θεσεις, εψαχνα απο απο εκει τιποτα και αναγκαστικα να την παρκαρω στο πεζοδρομιο, εοταν γυρισα για να φυγω ειδα μια ωραιοτατη κληση των 40ευρω!ξερω αμα πας σε 10 ημερες ειναι τα μισα,αλα θα ηθελα να μαθω αλα σιγουρα μηπως της δημοτικης αστυνομιας ειναι ακυρες οι κλησεις.

παντος μια παρατηρηση εκει συνεχεια γραφουν τους εχει βαλει ο καραγκιοζης ο δημαρχος της βουλιαγμενης καθε και λιγο να κανουν περιπολιες,το ξερω οτι γραφουν αλα δυστηχως δεν μπορουσα να βρω που να παρκαρω την μηχανη.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Re: κληση δημοτικης αστυνομιας

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    καλημερα παιδια.να κανω μια ερωτηση?οι κλησεις απο την δημοτικη αστυνομια πιανοντε?[...]αλα θα ηθελα να μαθω αλα σιγουρα μηπως της δημοτικης αστυνομιας ειναι ακυρες οι κλησεις.[...]
    γιατι να είναι άκυρες;

Ρε σεις, τι ρωτάτε; :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σε αυτην τη χωρα μονο οταν ειναι να παρεις λ7 ειναι ακυρο. Οταν ειναι να πληρωσεις, τοτε ειναι σιγουρο...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Re: Re: κληση δημοτικης αστυνομιας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    γιατι να είναι άκυρες;

Ρε σεις, τι ρωτάτε; :rotflmao:
    ρωταμε γιατι δεν ξερουμε απλα τα πραγματα
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Re: Re: Re: κληση δημοτικης αστυνομιας

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    ρωταμε γιατι δεν ξερουμε απλα τα πραγματα
    Τι δεν ξέρεις; Κληση ειναι. Κανονική. Το αν θα ρισκάρεις να την πληρώσεις ειναι δικό σου θέμα, παντως εμένα μου έχει έρθει ειδοποίηση στο σπιτι για τετοια κληση.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Πολλα εχουν ακουστει για αυτες τις κλησεις

Αλλα για 20ε θα το ρισκαρεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Πληρωσε το αγαπητε.....
    Πλεον δεν ειναι οπως στις αρχες που μπορουσες να πας να κανεις ενα παράπονο στο δημαρχειο (πχ δεν εχω λεφτα) και στην εσβηναν.
    Θα το στρωσω που θα παει..

Re: Re: Re: Re: κληση δημοτικης αστυνομιας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Τι δεν ξέρεις; Κληση ειναι. Κανονική. Το αν θα ρισκάρεις να την πληρώσεις ειναι δικό σου θέμα, παντως εμένα μου έχει έρθει ειδοποίηση στο σπιτι για τετοια κληση.

μωρε κληση ειναι το ξερω,αλα επειδη εχουν ακουστει πολλα οσο αφορα τις κλησεις απο δημοτικη αστυνομια οτι δεν πιανοντε και τετοια γιαυτο ανοιξα το ποστ,για να ρωτησω.
    στον φιλο πιο κατω οχι δεν το ρισκαρω για 20 ευρω αλα δεν γουσταρω και το νταβαντζιλικη,επειδη εχει παιξει σκηνικο να εχω τσακωθει με τον δημαρχο της βουλιαγμενης,να εχει σκασει με το μερσεντικο το καμπριο την slk και με ενα υφακι να λεει παρτε τα μηχανακια σας απο εδω θα φωναξω την δημοτικη αστυνομια να σας γραψει,και επειδη δεν τα παω καλα με την εξουσια δεν μου αρεσει αυτο.

τεσπα εγω ηξερα οπως γραφω πιο πανω οτι γραφουν αλα οποιος εχει παει απο εκει ξερει οτι δεν υπαρχει χωρος να βαλεις καπου την μηχανη αμα εχουν πιαστει ολες οι θεσεις.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    40€ ;;;;;... είσαι σίγουρος;

Διότι οι κλήσεις για παρκάρισμα είναι εναρμονισμένες στην τιμή του προστίμου , όπως αυτές που θα έδινε η τροχαία... κάπου 80€ αν θυμάμαι καλά. Ανεξάρτητα αν είναι άσπρη(τροχαία) ή κόκκινη (Δ.Αστυνομία).

Το ποσό μετακομίζει στην Εφορία και σου έρχεται ή διπλό ή τριπλό αν θυμάμαι καλά στην δήλωση σου κάποια στιγμή, αν δεν το πληρώσεις.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Διότι οι κλήσεις για παρκάρισμα είναι εναρμονισμένες στην τιμή του προστίμου , όπως αυτές που θα έδινε η τροχαία... κάπου 80€ αν θυμάμαι καλά. Ανεξάρτητα αν είναι άσπρη(τροχαία) ή κόκκινη (Δ.Αστυνομία).

Το ποσό μετακομίζει στην Εφορία και σου έρχεται ή διπλό ή τριπλό αν θυμάμαι καλά στην δήλωση σου κάποια στιγμή, αν δεν το πληρώσεις.

Gandalf
    ναι ναι 40ευρω την εχω μπροστα μου 40ευρω λεει.οχι και 80ευρω καρδιακο θα παθω αμα ηταν 80ευρω

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

του Δ. Αθηναιων ειναι άσπρη πάντως και στην περιοχη εκατερωθεν της μιχαλακοπουλου οταν παρκαρεις σε θεση ελεγχομενης (αρ.4 παρ.9, Ρ69) χωρίς κουπονι το προστιμο ειναι 20...

προφανως η σταθμευση επανω σε πεζοδρομιο για τον δημο βουλιαγμενης ειναι 40 γιουρια...

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    40ε ηταν και σε μενα ,στην πατησιων....

και που πας και την πληρωνεις?σε οποιασδηποτε τραπεζα?γιατι πρωτη φορα τρωω κληση,πισω στο χαρτι δεν λεει για ποια τραπεζα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    νομιμοτατη ειναι.
    την πληρωνεις μεσα σε 10 μερουλες και εισαι οκ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    ΕΛΤΑ φιλος...πλεον εκει πας και την πλερωνεις....
    Θα το στρωσω που θα παει..

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήσεις δημοτικής αστυνομίας...
    από Aggelos_SV στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2014, 11:07
  2. Κληση δημοτικης Αστυνομιας
    από sfigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2012, 21:13
  3. Απαντήσεις: 24