Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 193

Θέμα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ...(πάλι πλάισιο από gsx-r)...

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Παίδες ότι και να είναι η δύναμη που πρέπει να ασκηθεί σε ένα κομμάτι αλουμινίου ώστε αυτό να κοπεί είναι πάρα πολύ μεγάλη.Ειδικά δε στην κόληση.Μην ξεγελιέστε από το γεγονός του ότι είναι κολλημένο άρα θα έιναι και πιο ευαίσθητο.Κατα πάσα πιθανότητα είναι κάποια αστοχία υλικού εκεί.Πρέπει να το πάει δικαστικά και να ζητήσει αποζημίωση επιπλέον για ηθική βλάβη
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από StarSailor
    Ορίστε? Αυτό που το άκουσες?
    Κάπου το διάβασα, είτε εδώ ή κάπου αλλού δεν θυμάμαι ακριβώς. Πάντως έχει λεχθεί.

edit:
    Έλα το βρήκα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από rc31
    μια εκδοχή που μου εχει πει εξουσιοδοτημενο suzuki γενικα για τα κ5 κ6 ειναι οταν εχει ζεσταθει αρκετα το πλαισιο (απο θερμοκρασία) και το σκασεις αγρια απο σουζα εχει την ταση να σπαει .

Καλο ?
    Σε άλλο θρέντ με....τι σύμπτωση, σπασμένο πλαίσιο από GSXR.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Πριν λίγο κατέβασα όλες τις φωτογραφίες

1.Τα σπασίματα στα πλαστικά και το βάθος των γδαρσιμάτων εμένα κάτι μου λένε για 140km/h και όχι 40km/h.

2.Το πίσω λάστιχο έχει σκάσει πράγμα που μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα.Είτε ότι το λάστιχο είχε πρόβλημα και αυτό ήταν που προκάλεσε εξαρχής την πτώση(με αρκετά km/h όπως είπα και παραπάνω),είτε το λάστιχο έσκασε μετά την πτώση προφανώς χτυπόντας κάπου πολύ δυνατά (και όχι με 40km/h).

3.Η γενικότερη εμφανισιακή κατάσταση της μοτοσυκλέτας εμένα δεν μου κάνει για απλή πτώση (ούτε καν πτώση αφού όπως αναφέρεται στο 1ο post η μοτοσυκλέτα έκατσε στην καρίνα και οι αναβάτες ούτε καν έπεσαν κάτω),έχω δει πολλές μοτοσυκλέτες μετά απο ατυχήματα και πτώσεις απο 10 εως 250km/h και το συγκεκριμένο δεν ανήκει σε αυτά που γίνανε με λίγα km/h
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αν μπορεί κάποιος ας βάλει και τις υπολοιπες photo μιας και
    δεν μπορουμε να δουμε όλοι το rapidshade.

Για να βγάλουμε και έμεις πόρισμα, οχι τιποτα άλλο..

Γρήγορο και ασφαλές...είναι μόνο το Πόνυ Εξπρές

www.alpha-doors.gr

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Einai to 4° K pou vlepo na kovete to plaisio.
    Akoma kai an pigene me 240km einai aparadekto!
    Foto den eida alla gia to piso lastixo pou lene oi alloi...to lastixo den klatarei me tin mia,afou den exei sambrela.
    Kai se kratira na epese den eprepe na spasei ant na stravone!

P:S
    Pou exei forum sto site tou symore kai den to vlepo?
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

σκεφτηκε κανεις ότι το πίσω το λάστιχο παίζει να το ξεφούσκωσε ο οδηγός από την express για να μπορεέσει να σταθεροποιήσει την μηχανή καλυτερα μιας και το πλαίσιο είναι κομένο και δεν στέκετε η μηχανή ορθια?(δεν μπορει να την σφιξει με ιμάντες λόγω αδυναμίας πλαισίου) Δείτε τις φωτο να δειτε πως εχει ανήξει το τιμόνι! Επίσης τα πλαστκά έχουν σπάσει έτσι λόγω της μετατόπισης που έχει δεχτεί το τιμόνι με αποτέλεσμα την πίεση να την φάνε τα πλαστικά!

Μην βιάζεστε τόσο γρήγορα να κατηγορίσετε έναν άνθρωπο!

όσο για το άνοιγμα που έχει κάνει το πλαίσιο το θεωρώ απαράδεκτο όποια και αν ειναι η αιτία και από την στιγμή που δεν έχει φάει μετωπική σύγκρουση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Einai to 4° K pou vlepo na kovete to plaisio.
    Akoma kai an pigene me 240km einai aparadekto!

P:S
    Pou exei forum sto site tou symore kai den to vlepo?

Δεν μπορώ να καταλάβω από που βγάλατε το συμπέρασμα εσείς ότι το πλαίσιο πρέπει να μένει αλώβητο ότι και να του κάνεις.Δηλαδή αν εσύ κατάφερνες να σπάσεις ένα πλαίσιο στουκάρωντας με 240 θα ζητούσες τα ρέστα από την Suzuki;Ας σοβαρευτούμε λίγο...Ή μήπως αν ήταν Yamaha,Honda,Kawasaki,Ducati,X,Ψ,Ω δεν θα έσπαγε το πλαίσιο μετά από τέτοιο χτύπημα...

to lastixo den klatarei me tin mia,afou den exei sambrela.
    Αν σπάσει η ζάντα το λάστιχο κρατάει αέρα θές να μου πεις;

Kai se kratira na epese den eprepe na spasei ant na stravone!
    Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά αυτή είναι μία από τις ιδιότητες του αλουμινίου (αλουμινένιο είναι το πλαίσιο του Κ6).Δεν στραβώνει αλλά σπάει...

Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    σκεφτηκε κανεις ότι το πίσω το λάστιχο παίζει να το ξεφούσκωσε ο οδηγός από την express για να μπορεέσει να σταθεροποιήσει την μηχανή καλυτερα μιας και το πλαίσιο είναι κομένο και δεν στέκετε η μηχανή ορθια?(δεν μπορει να την σφιξει με ιμάντες λόγω αδυναμίας πλαισίου) Δείτε τις φωτο να δειτε πως εχει ανήξει το τιμόνι! Επίσης τα πλαστκά έχουν σπάσει έτσι λόγω της μετατόπισης που έχει δεχτεί το τιμόνι με αποτέλεσμα την πίεση να την φάνε τα πλαστικά!

Μην βιάζεστε τόσο γρήγορα να κατηγορίσετε έναν άνθρωπο!

όσο για το άνοιγμα που έχει κάνει το πλαίσιο το θεωρώ απαράδεκτο όποια και αν ειναι η αιτία και από την στιγμή που δεν έχει φάει μετωπική σύγκρουση!

Κανείς μας δεν ήταν μπροστά στο ατύχημα οπότε κανείς δεν μπορεί να ξέρει τί πραγματικά έγινε,όλοι κάνουμε υποθέσεις...
    Fortis Fortuna Adiuvat

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Δεν μπορώ να καταλάβω από που βγάλατε το συμπέρασμα εσείς ότι το πλαίσιο πρέπει να μένει αλώβητο ότι και να του κάνεις.Δηλαδή αν εσύ κατάφερνες να σπάσεις ένα πλαίσιο στουκάρωντας με 240 θα ζητούσες τα ρέστα από την Suzuki;Ας σοβαρευτούμε λίγο...Ή μήπως αν ήταν Yamaha,Honda,Kawasaki,Ducati,X,Ψ,Ω δεν θα έσπαγε το πλαίσιο μετά από τέτοιο χτύπημα...
    αν επεφτα με 240...και μετα το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ...

ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟς ΑΝΘΡΩΠΑΣ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    αν επεφτα με 240...και μετα το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ...

ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟς ΑΝΘΡΩΠΑΣ..

Σωστός,το τελευταίο πράγμα που θα σε ενδιέφερε θα ήταν αυτό.Εκεί θέλω να καταλήξω...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    λοιπον ....μην ακουω βλακειες για την ταχυτητα...

εγω επεσα με 50χλμ επειδη μου πεταχτηκε ενας στη θηβων , η μηχανη συρθηκε και επεσε πανω του(στο αυτοκινητο) και πηγε για ολικη...

το υποπλαισιο εγινε ενα με τη σελα (απο RR εγινε F)....

εσπασε το καρτερ ...κτυπηθηκε το πισω ψαλιδι...κ.λ.π...κ.λ.π..

οσοι περναγαν ρωταγαν αν σκοτωθηκα....

δεν μετραει με ποσα θα πεσεις αλλα πως θα πεσεις.....

μπορει να εσπασε το πλαισιο και η μηχανη να ειχε τετοιο ατσαλο πεσιμο και κτυπημα που να γιναν ολα αυτα....

δεν μπορει να ειναι ολα τυχαια τα περιστατικα με το Κ5....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    λοιπον ....μην ακουω βλακειες για την ταχυτητα...

εγω επεσα με 50χλμ επειδη μου πεταχτηκε ενας στη θηβων , η μηχανη συρθηκε και επεσε πανω του(στο αυτοκινητο) και πηγε για ολικη...

το υποπλαισιο εγινε ενα με τη σελα (απο RR εγινε F)....

εσπασε το καρτερ ...κτυπηθηκε το πισω ψαλιδι...κ.λ.π...κ.λ.π..

οσοι περναγαν ρωταγαν αν σκοτωθηκα....

δεν μετραει με ποσα θα πεσεις αλλα πως θα πεσεις.....

μπορει να εσπασε το πλαισιο και η μηχανη να ειχε τετοιο ατσαλο πεσιμο και κτυπημα που να γιναν ολα αυτα....

δεν μπορει να ειναι ολα τυχαια τα περιστατικα με το Κ5....

SPORAKIAS το θέμα είναι πως δεν γίνεται να σπάσει στα καλά του καθουμένου το πλαίσιο μίας μοτοσυκλέτας.Μπορεί στο συγκεκριμένο μηχανάκι να υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην κόλληση.Όσο για αυτό που είπες για τα Κ5 όλες οι περιπτώσεις αφορούσαν μοτοσυκλέτες που σπάσανε το πλαίσιο ή το υποπλαίσιο ΜΕΤΑ την πτώση.Εδώ λέγεται ότι η πτώση προκλήθηκε από ένα πλαίσιο που έσπασε στα καλά του καθουμένου.Δεν προσπαθώ να κάνω τον συνήγορο της Suzuki απλά δεν μου αρέσει να βλέπω κάποιους να βγαίνουν και να ψάχνουν ευκαιρία να θάψουν τις "αντίπαλες" εταιρίες παίζοντας με την ψυχολογία των ανθρώπων που καβαλάνε GSXR στην συγκεκριμένη περίπτωση...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Πτώση με 140χ.α.ω. και τα πλαστικά να είναι γυαλισμένα και στην θέση τους......δεν πιστεύω να γινόταν αυτό.

Αλλά σωστά λένε και τα παιδιά για το ΠΩΣ θα χτυπήσει το μοτόρι. Βέβαια δεν μπορώ να δεχθώ πως έστω και με το παραμικρό ή το παραμεγάλο να κόβοντε σαν χαρτί.

Δεν κατάλαβα! Γιατί να πρέπει να πληρώσω ΚΑΙ το πλαίσιο εκτός από τα πλαστικά ή ότι άλλο.

Τέσπα....πάλι καλά που δεν έπαθαν τίποτα οι αναβάτες και κρίμα γι'άυτήν την άτυχη στιγμή. Μακάρι να μην βρίσκεται κανείς σε αυτή τη θέση.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Καλως η κακως με την ολη ιστορια ΔΕΝ μπορουμε να παραβλεψουμε οτι ακουγονται σχετικα συχνα παραπονα για τα πλαισια του συγκεκριμενου μοντελου.
    Ειτε προκειται για πραγματικα περιστατικα η για στημενες και γενικα περιεργες και αμφιλεγομενες φασεις, αυτη η υποθεση βρωμαει πιο πολυ και απο εντουρα που διασχιζει για 5 συνεχομενη μερα τα Αγραφα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    ....αυτη η υποθεση βρωμαει πιο πολυ και απο εντουρα που διασχιζει για 5 συνεχομενη μερα τα Αγραφα.

γι' αυτό είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες μέρες ο oldman?

όπου υΦάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...

Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2009, 16:00
  2. απιστευτο και ομως αληθινο!!!
    από nikostz9 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 13:21
  3. Απίστευτο και όμως αληθινό
    από latris mixanis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2005, 15:03