Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ .... !!!

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ .... !!!

ο ΘΕΟΣ αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νοικοκυρη λενε...

Διαβαστε τι συνεβη ...

Την Παρασκευή 9/1/09 το βραδυ περιπου 8 μμ ο Κωστας (Kostas NL) σταματησε σε ενα απ τα περιπτερα της πλατειας Νεας Κηφισιας για ενα περιοδικο. Τα κλειδια στο τιμονι, η μηχανη αναμμενη και ο κλεφτης να κανει φτερα. Οταν γυρισε ο Κωστας το αυτοκινητο αφαντο.
    Οι απαραιτητες διαδικασιες με δηλωση στην αστυνομια κτλ κτλ. Η στεναχωρια μεγαλη !

Χθες Τεταρτη 14 /1/09 καθως εφτασα στην δουλεια μου 9πμ ενα πιτ μπουλ με πλησιασε για χαδια, και η ματια του καρφωθηκε στο μυαλο μου. Του εδωσα λιγη σπανακοπιτα και καμμια ωρα αργοτερα πηγα σε σουπερ μαρκετ και του πηρα 2 κονσερβες. Οταν επεστρεψα η πιτμπουλινα ειχε φυγει , ειπα λοιπον πως οταν σχολασω θα γυρισω με το παπι τα στενα και καπου θα το πετυχω εδω κοντα στη δουλεια , ετσι και εκανα.
    Ξεκινησα ψαχνωντας με μεγαλη προσοχη δεξια και αριστερα αναμεσα απ τα αμαξια και μικρη ταχυτητα . Στα 200 μετρα ο δρομος τελειωνε κοβω δεξια και πεφτει το ματι μου αναμεσα απο τα πρωτα 2 αυτοκινητα οπου βλεπω το νουμερο της πινακιδας του Κωστα , λεω αδυνατον ... μπαααα.... προχωρω να δω την μπροστινη πινακιδα λιγο καλυτερα !!! ΓΡΑΜΜΑΤΑ και ΑΡΙΘΜΟΙ ΙΔΙΑ με του Κωστη. Αρχισα να τρεμω , προχωρω 10 μετρα πιο κατω και κρυβω το παπι σε ενα φορτηγο. Το πρωτο που εκανα ηταν να παρω το 100 και μετα φυσικα τον Κωστη !

Στην ιδια οδο με τη δουλεια μου , το αυτοκινητο στον αριθμο 2 και η εταιρεια μου στον αριθμο 16.
    Ηρθε και η ασφαλεια, το πηγαμε στο τμημα και σημερα θα παει η σημανση και αποτυπωματα.
    Σημερα θα εκανε δηλωση στην ασφαλιστικη για την κλοπη και θα παρεδιδε τα κλειδια για αποζημιωση κλοπης 3 μηνες μετα . Ευτυχως .

Να σημειωσω οτι στα 10 μετρα βρισκεται ενα συνεργειο OPEL , το αυτοκινητο του Κωστα ειναι ενα OPEL....... Τα συμπερασματα δικα σας .....

Τελος καλο .... Λινα καλα .... Κωστης καλυτερα.

Μενει μονο να βρω την πιτ μπουΛΙΝΑ.... ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ

Η ελπιδα δεν πεθαινει ποτε !

Απλά απίστευτο... να ΄ναι καλά η πιτμπουLINA.
    safety doesn't happen by accident

Λίνα.... δεν μου ρίχνεις με ένα πιμί 5 νουμεράκια απ'το 1 μέχρι το 49 κι άλλο 1 απ'το 1 μέχρι το 20 ;

Ποτέ ξανά τέτοιες στεναχώριες κι εύχομαι να βρεθεί και το γούρι σου !

Ο φιλος σου σου χρωσταει....μεγγγγαααααααλλλλοοο κερασμα...

ισα με ...20 ευρώ!!!!!

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Λίνα.... δεν μου ρίχνεις με ένα πιμί 5 νουμεράκια απ'το 1 μέχρι το 49 κι άλλο 1 απ'το 1 μέχρι το 20 ;

Ποτέ ξανά τέτοιες στεναχώριες κι εύχομαι να βρεθεί και το γούρι σου !
    Σημερα μεχρι της 5 δεν ειναι το joker ?

Η πιτ μπουLINA θα βρεθει ο κοσμος να χαλασει , ολοκληρο αυτοκινητο βρηκα αλλωστε ... και δεν θα ειναι πια αδεσποτο !!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παλι καλα που το βρηκατε....προτεινω αλλαγη κλειδαριων,με οτι εξυπακουεται (immobilizer κτλ).Εχουν την πινακιδα και τα κλειδια αλλωστε (αν το βρηκες κλειδωμενο κανονικα και οχι με τα κλειδα παρατημενο.).Οποτε καλο ειναι να το προφυλαξετε απο επομενη προσπαθεια.
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος
    Σε μια τέτοια περίπτωση, δε θα ήταν προτιμότερο να στηθεί η ασφάλεια κάπου και να περιμένει τον κλέφτη όταν θα πάει να το πάρει, για να τον τσιμπήσει; Μπορεί να είναι απλός κλεφτάκος, αλλά μπορεί να είναι και τρομοκράτης ή ληστής τραπεζών! Έτσι κάνουν;

βολτάδικο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Σε μια τέτοια περίπτωση, δε θα ήταν προτιμότερο να στηθεί η ασφάλεια κάπου και να περιμένει τον κλέφτη όταν θα πάει να το πάρει, για να τον τσιμπήσει; Μπορεί να είναι απλός κλεφτάκος, αλλά μπορεί να είναι και τρομοκράτης ή ληστής τραπεζών! Έτσι κάνουν;
    +1.... Και κάτι μου λέει οτι αν ζήταγες ένα ανταλλακτικό απ το συγκεκριμένο μοντέλο, θα πήγαινε ο μαστρομήτσος απ την διπλανή Οπελ να το τσιμπήσει
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Ναι, δυστυχώς φίλε μου έτσι κάνουν.
    Δυστυχώς η αστυνομία ενίοτε χρησιμοποιεί μικροκλεφτρόνια για πληροφορίες για μεγαλύτερα ψάρια και ως εκ τούτου δείχνει ανοχή στο μικρότερο έγκλημα.
    Τους ξέρουν όλους και που μένουν, και τι και πότε κλέβουν κτλ. Είναι θέμα πολιτικής και θέμα πολιτικό.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

ολα καλα !!
    ταϊσε το σκυλακι ενα μεγαλο λουκανικο και ενα μεγαλο κοκκαλο!!

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Μπραβοοοο
    Αντε και λιγη τυχη σε ολους μας ,αντε και λιγη τυχηηηηη
    Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
    Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
    :a015:

Re: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ .... !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    ...Τα κλειδια στο τιμονι, η μηχανη αναμμενη και ο κλεφτης να κανει φτερα. Οταν γυρισε ο Κωστας το αυτοκινητο αφαντο.
    ΓΙΑΤΙ???????

Τουλάχιστον ο Κώστας πιστεύω δεν θα το ξανααφήσει έτσι.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    αυτο ειναι τυχη παιδια! Μπραβο,χαιρομαι!

Καλα ξεμπερδεματα και...

..κοιτα να δεις που ολα γυρω μας ειναι!

καλά όλα αυτά, αλλά ξεφευγουμε απο το θέμα.....το μπουσάκι, το παραγγείλατε τελικά?:wacko:

μπράβο ρε παιδιά , τυχεροί μεσα στην ατυχία σας!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    κι εγω που νομιζα οτι η πιτμπουλινα εφαγε τον κλεφτη...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ