Michelin δεν νομιζω να παράγει γι πισω λαστιχο. Σε γενική ιδεα οτι παράγεται τωρα βελτιώνει το προηγούμενο άρα tkc 70 h Dunlop και τα δυο θα ειναι καλυτερα απο τς παλια
Michelin δεν νομιζω να παράγει γι πισω λαστιχο. Σε γενική ιδεα οτι παράγεται τωρα βελτιώνει το προηγούμενο άρα tkc 70 h Dunlop και τα δυο θα ειναι καλυτερα απο τς παλια
καλυτερα ομορφος και πλουσιος
παρα φτωχος και ασχημος
Mε βλέπω για τα καινούργια dunlop,απο σαμπρέλες?ποιές?
Βαλε Michelin εχουν μηδενικές διαρροές, κανονικές οχι enduro
Λοιπόν με τα Dunlop Trail attack και επιστρέφω από ολοήμερη εργασία service στο 950Adv. Είμαι στα 135χαω βράδυ και βρέχει. Στην Εγνατία κοντά στην Κουλούρα και ξαφνικά το μηχανάκι ψαρεύει, σν να πατάω σε γράσο. Κόβω στα 115 και όλα καλά. Υδρολίσθηση, στον πίσω τροχό μάλλον. Στο δρόμο πρέπει να είχε μαζεμένα νερά, αν και η Εγνατία γενικά δεν μαζεύει νερά. Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι παλιό, ανακαινισμένο. Νομίζω οτι έχει την άσφαλτο που ξερνάει πάνω από τα αδρανή.
Αργότερα, πρίν τα διόδια των Μαλγάρων, ξανά υδρολίσθηση, ανεπαίσθητη αυτή τη φορά, στα 115χαω.
Οπότε πιστευώ οτι το Trailmax δεν έχει αρκετά αυλάκια... αν το ρίξουμε στο λάστιχο.
Γειά χαρά.
Τελευταία τροποποίηση από gefr; 28/11/2015 στις 20:27.
Εγω παντως ποτε δεν συμπάθησα τα Dunlop
Γιωργη κανε Facebook να σε βρισκει ο κοσμος !
Στα αγγλικά George Frangopoulos
Γιωργη κανε Facebook να σε βρισκει ο κοσμος ![/QUOTE]
Συγγνώμη για το μνημονικό μου το ανύπαρκτο αλλά παραπάνω και σε όλα τα προηγούμενα ποστ μιλάω για τα Continental trail attack 2 και ΟΧΙ για Dunlop trail max. Και συμπεραίνω οτι είναι λάστιχο για πολλα χιλιόμετρα (που σημαίνει σκληρή γόμα) και για βαρύ αναβάτη με φορτίο (που σημαίνει σκληρή γόμα) . Φίλος ύψους 208 και σε ταξίδια Ευρώπη ή Ελλάδα δικαβάλος και φορτωμένος τα λάτρευε. Εγώ ύψους 185 μονος και χειμωνιάτικα τα απορρίπτω.
Γεια χαρά
Το φαινόμενο που περιγράφεις το επαθα στο ίδιο σημείο περίπου με ίδιες συνθήκες με tourance.
Τα dunlop θα τα περιέγραφα ως μαλακά δυο ζεύγη στο ΤΑ 700 και αρκετές βόλτες με βαρκαντερο φίλου