Εχει βαλει κανενας τα conti trial attack της continental ?
Εχει βαλει κανενας τα conti trial attack της continental ?
φιλε? χωματινα δεν ειναι αυτα? δοκιμασε τα Metzeler Karoo ....θα παθεις πλακα....
georgeD
Εμένα με ενδιαφέρει που είναι ο δρόμος γιατί σε τέτοιο δρόμο μπαίνεις έτσι και με τα scorpion.
Τα Σαχαρα της bridgestone τα έχει φορέσει κανένας?
Me gusta la moto, me gustas tu....
στην φωτο φοραει τα μανησια τα continental τα βρηκα στο συνεργειο μου
δεν νομιζω να ταιριαζει καποιο λαστιχο της bridgestone στο adventure
Φαίνεται καθαρά από τα αυλάκια του πίσω ελαστικού. Τα Scorpion είναι τα πιό ασφάλτινα που μπορεί να χρειαστείτε.
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=395043
Παρ'όλα αυτά στο παραπάνω site παρουσιάζονται οι εξής επιλογές:
Πίσω 150/70/18 Μπροστινό 90/90/21
AVON VENUM AVON VENUM
AVON AM23 BRIDGESTONBT-045
CONTINENTAL TKV 12HR CONTINENTAL TK16
DUNLOP K700 PIRELLI MT75
DUNLOP V250 K275 HEIDENAU K76
METZELER ME1COMPK METZELER ME880 MARATHON
MICHELIN MACADAM 100X MICHELIN COMMANDER
Η σειρά είναι τελείως τυχαία και σημειώνω οτι δεν τα έχουν δοκιμάσει αυτοί που τα παρουσιάζουν.
Τα Pirelli Scorpion μερικοί Advεντουράδες τα πάνε με 230χλμ.... Τα Continental TKC 80 είναι πιό χωμάτινα και τα Sahara επίσης, αλλά δεν έχουν τύχει μεγαλύτερης εκτίμησης από ότι έχω διαβάσει στο Advrider. Είναι πιό σκληρά από τα Scorpion και άρα γλυστράνε σε βρεγμάνη άσφαλτο πιό πολύ, ενώ μόνο το Continental έχει καλύτερη ελκτική πρόσφυση στο χώμα-λάσπη-άμμο. Επίσης τα Dunlop D908.
Σε τέτοιεσ extreme καταστάσεις, είναι καλό να επιστρατεύονται ειδικές τεχνικές όπως ξεφούσκωμα ελαστικών, αλλά τότε πρέπει να έχουμε ετοιμαστεί από πρίν. Εκτός από τρόμπα τα ελαστικά μας θα πρέπει να διαθέτουν και δεύτερο beat, ώστε να μην γλυστρήσει η ζάντα σε σχέση με το λάστιχο και κουρέψει τη βαλβίδα.
Κατά συνέπεια Scorpion και πάλι Scorpion.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Δεν τα έχω βάλει προσωπικά αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα απο φίλους. Βγαίνει και σε 21? έχω δεί μόνο 19.
Όποιος δεν πάει χώμα , όπου τα καρού και τα tkc σκίζουν πάτους ....Μην κάνει τη μλακια να βάλει κάτι άλλο πέραν από τα Σκόρπιον .
Aν πάλι κάποιος τα κάνει όλα όπως εγώ , τότε ας προτημήσει τα Heidenau k60 scout που σε πάνε παντόυ ... Όχι τάπα ,αλλά είναι για όλα τα τεραίν πάνω του μετριου .
Το κοντινέταλ τρέιλ ατάκ είναι ελαστκό καθαρά δρομίσιο και θα το προτημούσα μόνο αν μου την βίδωνε κάποια στιγμή να βάλω το μηχανάκι σε καμιά πίστα και να κυνηγάω ss .
Τα adv είναι μηχανάκια πολλών δυνατοτήτων και πιστεύω πως με ένα τέτοιο ελαστικό το μηχανάκι περιορίζεται . Από τη στιγμή που υπάρχουν τα σκόρπιον (που οι περισσότεροι τα τερματίζουνε) δεν βλέπω το λόγω να πάει κανείς και πιο πέρα ... Περί ορέξεως βέβαια ....
Αν κάποιος τώρα θέλει να μπαίνει ακόμα πιο κάτω , ας πάει να τα βάλει .
Έχω την εντύπωση όμως (και επειδή έχω τερματίσει σκόρπιον) πως για να ευχαριστηθείς τα τρέιλ ατάκ περισσότερο από τα σκόρπιον ...πρέπει να έχεις 3 κλιλά @@
H αλήθεια είναι οτι τα Scorpion όταν πλησιάζει η ώρα τους, στο τελευταίο τέταρτο της ζωής τους, γλυστράνε. Η διαφορά είναι αισθητή. Ίσως τα πιό δρομίσια να έχουν καλύτερη συμπεριφορά στα τελευταία τους. Τα trail attack για κάποιον που κάνει πολλά ασφάλτινα χιλιόμετρα καί γρήγορα καί φορτωμένος πρέπει να είναι και πιό οικονομικά σε καύσιμο και πιό σταθερά. Φίλος τα βάζει δεύτερη φορά.
Τα trailattack έχουν ανώτερη συμπεριφορά σε μεγάλες ταχύτητες απ'οτι τα scorpion και έχουν πολύ μεγαλήτερη διάρκεια. Τα scorpion τα άλλαζα κάθε 12-14 και με τα conti βγαζω εύκολα 20 χιλιάδες χμ. Επίσης η συμπεριφορά του conti στο βρεγμένο είναι επίσης καλύτερη. Δεδομένου λοιπόν πως κάνω πολλά χιλιόμετρα και χώμα το βάζω μόνο με τακούνια που φοράω σε 2ο σετ τροχών προτιμώ να βάλω κάτι εντελώς ασφάλτινο όπως τα conti η τα Dunlop.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett