Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Λαστιχα για 990 adventure ?

Παλαιό μέλος

Λαστιχα για 990 adventure ?

Εχει βαλει κανενας τα conti trial attack της continental ?

φιλε? χωματινα δεν ειναι αυτα? δοκιμασε τα Metzeler Karoo ....θα παθεις πλακα....
    georgeD

Παλαιό μέλος
    αυτα ειναι δρομου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	0000_continental_manufacturing_conti_trail_attack_dual_sport_front_tire_--.jpg 
Προβολές:	582 
Μέγεθος:	12,0 KB 
ID:	200535

Ψάχνομαι και εγώ για κάτι πιο ασφάλτινο από τα Pirelli Scorpion.
    Τα έχεις βρει εδώ τα continental; (αν ναί, κόστος; )

Θα με ενδιέφερε και αυτά που φοράει στην φώτο το 990 αλλά δεν ξέρω μάρκα και τύπο.

Όνομα:	29724_990_adventure_1024.jpg 
Προβολές:	583 
Μέγεθος:	84,6 KB 
ID:	200542

Εμένα με ενδιαφέρει που είναι ο δρόμος γιατί σε τέτοιο δρόμο μπαίνεις έτσι και με τα scorpion.
    Τα Σαχαρα της bridgestone τα έχει φορέσει κανένας?
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Παλαιό μέλος
    στην φωτο φοραει τα μανησια τα continental τα βρηκα στο συνεργειο μου

Παλαιό μέλος
    δεν νομιζω να ταιριαζει καποιο λαστιχο της bridgestone στο adventure

Στη φωτό βλέπετε το μανίσιο Pirelli Scorpion

Φαίνεται καθαρά από τα αυλάκια του πίσω ελαστικού. Τα Scorpion είναι τα πιό ασφάλτινα που μπορεί να χρειαστείτε.

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=395043

Παρ'όλα αυτά στο παραπάνω site παρουσιάζονται οι εξής επιλογές:

Πίσω 150/70/18 Μπροστινό 90/90/21

AVON VENUM AVON VENUM
    AVON AM23 BRIDGESTONBT-045
    CONTINENTAL TKV 12HR CONTINENTAL TK16
    DUNLOP K700 PIRELLI MT75
    DUNLOP V250 K275 HEIDENAU K76
    METZELER ME1COMPK METZELER ME880 MARATHON
    MICHELIN MACADAM 100X MICHELIN COMMANDER

Η σειρά είναι τελείως τυχαία και σημειώνω οτι δεν τα έχουν δοκιμάσει αυτοί που τα παρουσιάζουν.

Τα Pirelli Scorpion μερικοί Advεντουράδες τα πάνε με 230χλμ.... Τα Continental TKC 80 είναι πιό χωμάτινα και τα Sahara επίσης, αλλά δεν έχουν τύχει μεγαλύτερης εκτίμησης από ότι έχω διαβάσει στο Advrider. Είναι πιό σκληρά από τα Scorpion και άρα γλυστράνε σε βρεγμάνη άσφαλτο πιό πολύ, ενώ μόνο το Continental έχει καλύτερη ελκτική πρόσφυση στο χώμα-λάσπη-άμμο. Επίσης τα Dunlop D908.
    Σε τέτοιεσ extreme καταστάσεις, είναι καλό να επιστρατεύονται ειδικές τεχνικές όπως ξεφούσκωμα ελαστικών, αλλά τότε πρέπει να έχουμε ετοιμαστεί από πρίν. Εκτός από τρόμπα τα ελαστικά μας θα πρέπει να διαθέτουν και δεύτερο beat, ώστε να μην γλυστρήσει η ζάντα σε σχέση με το λάστιχο και κουρέψει τη βαλβίδα.
    Κατά συνέπεια Scorpion και πάλι Scorpion.

Παλαιό μέλος
    αυτα ειναι τα continental trail atack και ειναι δρομου

Όνομα:	0000_continental_manufacturing_conti_trail_attack_dual_sport_front_tire_--.jpg 
Προβολές:	500 
Μέγεθος:	12,0 KB 
ID:	201101

Ρε συνάδελφοι, έχει δοκιμάσει κανείς το Dunlop trailmax TR91 σε adventure να μας πει καμια γνώμη? Mετά απο 2 θητείες σε continental trailattack σκέφτομαι να δοκιμάσω στο ασφάλτινο σετ τα dunlop.

Όνομα:	Dunlop_TrailmaxTR91.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	46,9 KB 
ID:	292063
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Μέλος Το avatar του/της tntyliss
    Δεν τα έχω βάλει προσωπικά αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα απο φίλους. Βγαίνει και σε 21? έχω δεί μόνο 19.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    φυσικα και βγαινει σε 21 ζαντα!!

Όποιος δεν πάει χώμα , όπου τα καρού και τα tkc σκίζουν πάτους ....Μην κάνει τη μλακια να βάλει κάτι άλλο πέραν από τα Σκόρπιον .

Aν πάλι κάποιος τα κάνει όλα όπως εγώ , τότε ας προτημήσει τα Heidenau k60 scout που σε πάνε παντόυ ... Όχι τάπα ,αλλά είναι για όλα τα τεραίν πάνω του μετριου .

Το κοντινέταλ τρέιλ ατάκ είναι ελαστκό καθαρά δρομίσιο και θα το προτημούσα μόνο αν μου την βίδωνε κάποια στιγμή να βάλω το μηχανάκι σε καμιά πίστα και να κυνηγάω ss .

Τα adv είναι μηχανάκια πολλών δυνατοτήτων και πιστεύω πως με ένα τέτοιο ελαστικό το μηχανάκι περιορίζεται . Από τη στιγμή που υπάρχουν τα σκόρπιον (που οι περισσότεροι τα τερματίζουνε) δεν βλέπω το λόγω να πάει κανείς και πιο πέρα ... Περί ορέξεως βέβαια ....

Αν κάποιος τώρα θέλει να μπαίνει ακόμα πιο κάτω , ας πάει να τα βάλει .

Έχω την εντύπωση όμως (και επειδή έχω τερματίσει σκόρπιον) πως για να ευχαριστηθείς τα τρέιλ ατάκ περισσότερο από τα σκόρπιον ...πρέπει να έχεις 3 κλιλά @@

H αλήθεια είναι οτι τα Scorpion όταν πλησιάζει η ώρα τους, στο τελευταίο τέταρτο της ζωής τους, γλυστράνε. Η διαφορά είναι αισθητή. Ίσως τα πιό δρομίσια να έχουν καλύτερη συμπεριφορά στα τελευταία τους. Τα trail attack για κάποιον που κάνει πολλά ασφάλτινα χιλιόμετρα καί γρήγορα καί φορτωμένος πρέπει να είναι και πιό οικονομικά σε καύσιμο και πιό σταθερά. Φίλος τα βάζει δεύτερη φορά.

Τα trailattack έχουν ανώτερη συμπεριφορά σε μεγάλες ταχύτητες απ'οτι τα scorpion και έχουν πολύ μεγαλήτερη διάρκεια. Τα scorpion τα άλλαζα κάθε 12-14 και με τα conti βγαζω εύκολα 20 χιλιάδες χμ. Επίσης η συμπεριφορά του conti στο βρεγμένο είναι επίσης καλύτερη. Δεδομένου λοιπόν πως κάνω πολλά χιλιόμετρα και χώμα το βάζω μόνο με τακούνια που φοράω σε 2ο σετ τροχών προτιμώ να βάλω κάτι εντελώς ασφάλτινο όπως τα conti η τα Dunlop.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λαστιχα για 990 adv?
    από sonik στο forum KTM
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2016, 11:44
  2. κάγκελα για 990 adventure
    από pan_ski στο forum KTM
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2013, 09:58
  3. Ψαχνω μπαγαζιερες αλουμινιου για 990 adventure
    από g.kounoupis στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη