Σελίδα 17 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 249 από 249

Θέμα: Τσίπ Rfid...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    ο συγχρονος τροπος ζωης ειναι μεγαλυτερη αυταπατη απο ολες τις θρησκειες, αν θελεις να το παμε εκει...
    Δε διαφωνώ. Αλλά με παρεξήγησες. Δε θέλω να το πάμε πουθενά. Δε γυρνάω στους δρόμους όλη μέρα, χτυπώντας κουδούνια, κηρύττοντας κατά των θρησκειών, όσο κι αν σιχαίνομαι τον σύγχρονο χριστιανισμό. Όχι, δε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Κρατάω τα καλύτερα για την πάρτη μου. Απλά διευκρινίζω/σχολιάζω όταν θεωρώ ότι κάτι διατυπώνεται λάθος ή όχι αρκετά ξεκάθαρα*, ειδικά σε τέτοια "ευαίσθητα" θέματα. Ο Μένος μίλησε για θρησκεία και τεχνολογία κι εγώ απλά σχολίασα με μια ξεκάθαρη ουδέτερη πρόταση.

* Επίσης όταν βαριέμαι πάρα πολύ και δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω :P
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menos Προβολή μηνύματος
    Συνεχιζω να σύμφωνω...
    Ειναι σε όλους γνωστό πως η θρησκεία στις περισσοτερες μορφές της.. βρωμαει.
    Μόνο πού δεν μιλαω για την γνωστή κόντρα εκκλησίας, επιστήμης/τεχνολογίας.. αλλα για την πάγιδα που μας ετοιμαζουν (Πες τους πολιτικους, μασονους η οτι άλλο θες) εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία..
    Δηλ που συμφωνείς?
    Απο τη μιά γράφεις πως "η θρησκεία στις περισσοτερες μορφές της.. βρωμαει" κι απ την άλλη μας κατέβασες τη μισή αποκάλυψη του Ιωάννη σαν επιχείρημα..

Μια μετάβαση από τις θρησκευτικές εξουσίες στις πολιτικές συμβαίνει.
    Οι πιο αρχαίες , οι θρησκευτικές δηλ , βλέπουν να χάνεται η ισχύς τους και ανησυχούν , η διαχείριση του αρχέγονου φυσικού φόβου του ανθρώπου για τον θάνατο δεν επαρκεί πλέον να πείσουν τις μάζες και ειδικά τις σύγχρονες κοινωνίες που έχουν ισχύ μα και γνώση του τι υπάρχει εκεί έξω..
    Οι γραφές , οι προφήτες κλπ χρησιμοποιήθηκαν και ερμηνεύτηκαν κατά το δοκούν όλες τις εποχές . Δεν βάζω λινκ αλλά πολύ εύκολα θα βρείτε τα μηχανήματα βασανισμού που χρησιμοποιήθηκαν τον μεσαίωνα στο όνομα της πίστης, επίσης στο όνομα της «ορθής» πίστης έχουν γίνει τα πιο φριχτά εγκλήματα, ειδικά οι μονοθεϊστές Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι ( παρακλάδια του Ιουδαϊσμού) ευθύνονται για τα μύρια όσα σε βάρος της ανθρωπότητας, δεν τα λέω εγώ , η ιστορία τα γράφει!
    Να κάνω κι εγώ μια προφητεία..
    Οι εγκέφαλοι των μηχανών μας , αδελφοί, θα εξελιχθούν τόσο που θα έρθει η εποχή εμείς να θέλουμε να πάμε στη Λούτσα και θα μας πηγαίνουν……

….Στη Νέα Μάκρη .
    Έλεος πια με την θρησκοληψία και την τεχνοφοβία .

Η τεχνολογία αίρεται με τεχνολογία.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Όπως είπα σε προηγούμενες απαντήσεις μου, η θρησκεία καθαυτή(δέν αναφέρομαι σε κάποια συγκεκριμένη) ΔΕΝ είναι κάτι κακό. Τουλάχιστον οι Αβρααμικές θρησκείες τις οποίες μελετάω λόγω του αντικειμένου μου(για άλλες δέν ξέρω πολλά) έχουν αρκετά καλά στοιχεία-κανόνες για την καθημερινή ζωή. Όπως επίσης ισχύει κατα την ταπεινή μου άποψη το ότι η θρησκεία δέν είναι η αιτία, αλλά η δικαιολογία για πχ έναν πόλεμο. Άν δεχτούμε τη θεωρία ότι τα κείμενα είναι Θεόπνευστα βλέπουμε εύκολα πως τη 'μαγιά' τη χαλάει ο ανθρώπινος παράγοντας-βλέπε ο κάθε επικεφαλής(αυτοχριζόμενος 'εκπρόσωπος' του Θείου) ο οποίος επεξηγεί με βάση το δικό του μυαλό το κάθε τί θεωρητικά Θεόπνευστο(πάει να παίξει το ρόλο του Θεού δηλαδή). Και βέβαια επειδή η θέση του κάθε 'εκπροσώπου' έχει και μία εξουσία στις λιγότερο σκεπτόμενες μάζες, και επειδή η εξουσία είναι γλυκειά, αμέτρητες φορές στην ιστορία έχει χρησιμοποιηθεί με τραγικά αποτελέσματα. Και επειδή οι λιγότερο σκεπτόμενοι(ή οι μή κριτικά σκεπτόμενοι) άνθρωποι δέν είναι η πλειοψηφία, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τη δύναμη που έχουν οι θρησκευτικοί παράγοντες. Και οι 'αντιπρόσωποι του Θεού' είναι οι πρώτοι που θα ψάξουνε να βρούνε τον επόμενο 'αποδιοπομπαίο τράγο'/στόχο(βλέπε πχ μασόνους) ώστε να κατευθύνουν την οργή τους μέσω του 'ποιμνίου' τους. Συνήθως αυτοί είναι που λένε στο ποιμνίο τους(και έχουν όλα τα δυνατά μέσα να το κάνουν αυτό) ότι ετοιμάζεται κάποια παγίδα. Να θυμήσω το πανηγύρι με τις ταυτότητες χωρίς θρήσκευμα που απαιτούσαν οι παπάδες να αναγράφεται το θρήσκευμα όλων; Με την απογραφή; Τα παραδείγματα είναι πολλά και παγκόσμια.

Όταν ακούτε για διεθνείς και όχι μόνο συνομωσίες, καλύτερα ψάξτε ποιός είναι αυτός που σας τα λέει και τί ατζέντα κουβαλάει. Θα εκπλαγείτε. Ή όχι και τόσο.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menos Προβολή μηνύματος
    .. αλλα για την πάγιδα που μας ετοιμαζουν (Πες τους πολιτικους, μασονους η οτι άλλο θες) εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία..
    Εδώ είσαι...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από takis-kk Προβολή μηνύματος
    Δηλ που συμφωνείς?

Έλεος πια με την τεχνοφοβία .
    http://www.youtube.com/watch?v=T7vH9iPvOp8
    Accipere quam facere praestat injuriam

Εξυπνες και "πληρωμένες" απαντήσεις!

Αλλά το καμμένο ντουί... "ολα τα λεφτά"

Μόνο όποιος το έχει μυρίσει... Ξέρει!!!

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    από μικρό παιδί θυμάμαι την έννοια του «φακελώματος» και τον τρόμο που προκαλούσε, που θα μας είχαν όλους φακελωμένους στην ΕΥΠ και θα ήξεραν πότε αγοράσαμε, πότε πουλήσαμε και τι, πότε πηδήξαμε (και τι), πότε κατουρήσαμε και πότε χέσαμε και τι.. και τι; γιατί δηλαδή κάτι τέτοιο προκαλεί φόβο και τρόμο;

έχουμε φοβία καταδίωξης; κλειστοφοβία; αγοραφοβία; πατουσοφοβία; όλοι έχουμε μια φοβία, πολλοί έχουμε πολλές, άλλοι έχουμε μια-δυο. δεν τη γλυτώνουμε.

όμως γιατί να με ταλαιπωρεί κι εμένα η φοβία του άλλου; γιατί να προσπαθεί κάθε τόσο να με πείσει με «επιχειρήματα», «σημεία των καιρών», «τέρατα» και φανταστικά μυθιστορήματα της αρχαιότητας;

δεν πρέπει.. απλά ο άλλος την έχει τη φοβία και θέλει ψυχίατρο, αλλά δεν θα του τον κάνω εγώ τζάμπα.

λοιπόν, τι έχουμε να κρύψουμε; τι έχω και τι κάνω που δεν θέλω να γνωρίζει ο πρωθυπουργός; τι είναι αυτό που κάνω και δεν θέλω να ξέρει ούτε ο Θεός; που προσπαθώ να πείσω εαυτόν και αλλήλους ότι δεν υπάρχει κανείς που με βλέπει παντού και πάντα, ότι δεν υπάρχει κανείς που με ξέρει πραγματικά ποιός είμαι, που μέσα στο μυαλό μου είμαι ολομόναχος. αυτή τη φοβία, τη λέω αθεϊσμό (όχι αντι-θρησκεία, ή αθεΐα). αθεϊσμός, το να υποστηρίζεις με πεποίθηση ότι δεν υπάρχει ανώτερο ον από εσένα και να έρχεσαι σε αντίθεση και αντιπαλότητα με θρήσκους.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Rfid chip και πάλι στην επιφάνεια... υποχρεωτική εγκατάσταση σε οχήματα μέσω σχετικής νομοθεσίας.

Περισσότερα: http://www.newsbeast.gr/car/arthro/3...apo-ton-odigo/

Σελίδα 17 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617

Παρόμοια θέματα

1. νεα διπλωματα με RFID chip απο 2009
    από SpineshankD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2008, 16:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας