Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 176

Θέμα: Γνώμες για πρόσθετο λιπαντικό Polytron

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ktm.Prestige Προβολή μηνύματος
    Μετά απο ενα γρήγορο τσακωμό στο μαγαζί μου με τον lioulio για το θέμα του υλικού, ναι εγω ειμαι ο δεύτερος που φοράει το poly στο KTM.Και όχι , δεν εχω λεφτά για πέταμα να πειραματίζομαι με διάφορα υλικά με σκοπό να μου γ@μήσουν το κινητήρα....

Στους υπόλοιπους , απο την ημέρα που το εβαλα , προσωπικά , επαναλαμβάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , εχω δει καλυτέρευση στη μηχανή μου και εξηγώ:
    1 , εχει μειωθεί κατα ελάχιστο η κατανάλωση μου , μιλάω για τις ίδιες διαδρομές-ίδιο βενζινάδικο-καιρικές συνθήκες-φόρτωμα μηχανής-ταχύτητα.
    2.Το βεντιλατέρ εχει πολύυυυυ καιρό να πάρει μπροστά την ιδια στιγμή βρισκόνταν και τα 3 ΚΤΜ της παρέας με την ίδια διαδρομή και με την ιδια ταχύτητα τα οποία είχαν ανάψει!!!Και για τους καχύποπτους , ναι το βεντιλατέρ δουλεύει δεν εχει χαλάσει.
    Το νούμερο 3 θα γραφτεί οταν θα αλλάξω τα λάδια και θα δω εαν υπάρχει μείωση ρινισμάτων στους μαγνήτες-βίδες του κάρτερ.
    Επίσης , πατινάρισμα δεν εχει παρατηρηθεί παρότι τον δουλεύω αρκετά στις βόλτες στο βουνό!
    Λογικό , όλοι σας όπως και εγω να είμαστε καχύποπτοι!!Κανένας δεν σας το πουλησε ουτε σας εβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να το αγοράσετε!
    Οποιος γουστάρει , το βάζει!!

Όσο για τον Ducas που μπήκε στο φορουμ , δε το κατάλαβα....Απαγορευέται να ποστάρει κάποιος που μόλις εχει κάνει εγγραφή??Η μήπως πρέπει να περάσει απο συγκεκριμένα τεστ για να αποδείξει κάτι?
    Τι να πω ρε παιδιά , ανεργία , ακρίβεια , η γκόμενα που μας παράτησε , η βενζίνη που εχει πάει στα ύψη , ο ερμής που είναι ανάδρομος κτλ κτλ μας εχει βαρέσει.

Εβίβα
    Αγαπητέ Ktm.Prestige

Μην παραξενευτείς αν ο μαγνήτης σου πιάσει γρέζια και δεν δεις μείωση ρινισμάτων στους μαγνήτες-βίδες του κάρτερ την πρώτη φορά.
    Επειδή το Polytron καθαρίζει τα μέταλλα την πρώτη φορά κατεβάζει στοιχεία μετάλλου και άνθρακα που είναι συσσωρευμένα στα ελατήρια, στα λούκια των ελατηρίων και σε άλλα μέρη του κινητηρα, μέσα στο λάδι οπότε τα πιάνει και ο μαγνήτης και το φίλτρο. (Γι' αυτό το Polytron την πρώτη φορά χρησιμοποιείται στα παλιά λάδια και για 500-1000 χιλιόμετρα για πλύσιμο της μηχανής. Εσύ αν το έβαλες για πρώτη φορά στα καινούργια λάδια τότε άλλαξέ τα νωρίτερα και μόνο την πρώτη φορά).

Σου εγγυώμαι όμως ότι στις επόμενες αλλαγές δεν θα δεις γρέζι πουθενά, γιατί η μηχανή σου θα είναι κατακάθαρη και τα μέταλλά της πολύ αναβαθμισμένα. Το Polytron θα πρέπει να καθαρίσει εντελώς τα μέταλλα για να μπορέσει να αναβαθμίσει πλήρως τις επιφάνειές τους.
    Όταν λέω να αναβαθμίσει πλήρως τις επιφάνειές τους εννοώ να τις κάνει πολύ πιο λείες, ακόμα πιο ανθεκτικές και πολύ πιο αντιτριβικές έτσι ώστε τα μέταλλα να μην τρίβονται και να μην φθείρονται. Η βελτίωση στην απόδοση όταν βάζεις Polytron οφείλεται στο μέταλλο που φτιάχνει κατά πρώτο λόγο (μέταλλο που έχει εξαιρετικά χαμηλό, σχεδόν μηδενικό συντελεστή τριβής).

Όσον αφορά την ποιότητα λαδιού το Polytron βελτιώνει ένα λιπαντικό που ανήκει στην μεσαία κατηγορία. Ένα πολύ υψηλής ποιότητας λιπαντικό δεν έχει τόσο την ανάγκη βελτίωσης από το Polytron. Την έχει όμως το μέταλλο του κινητήρα και ειδικά όταν είναι επιβαρυμένο με πολλά χιλιόμετρα και με σκληρή χρήση και όχι καινούργιο.
    Να ξέρεις η μηχανή σου θα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, όσο περνάει ο καιρός γιατί το Polytron θα αναβαθμίζει συνεχώς περισσότερο τις επιφάνειες των μετάλλων που λιπαίνει στον κινητήρα σου με σκοπό να τις κάνει υπεραρίστης ποιότητας ανθεκτικότητας και αντιτριβικής ικανότητας.
    Θα παρατηρήσεις επίσης βελτίωση και στην ποιότητα του ιξώδες του λαδιού σου, δηλαδή δεν θα πέφτει η συνεκτικότητα και η ρευστότητα του λαδιού με τα πολλά χιλιόμετρα σκληρής χρήσης και θα εντυπωσιαστείς στο οτι μετά την δεύτερη αλλαγή και στις επόμενες αλλαγές με Polytron τα λάδια δεν θα μαυρίζουν εύκολα, επειδή ο κινητήρας σου θα είναι κατακάθαρος, θα δουλεύει πολύ πιο άνετα και με χαμηλότερες θερμοκρασίες γεγονός που θα οφείλεται στην εξαιρετική ποιότητα, ανθεκτικότητα και αντιτριβική των επιφανειών που θα έχει φτιάξει το Polytron.

Το Polytron θέλει προσοχή σε χρήση σε μηχανές. Υπάρχει περίπτωση να πατινάρει ο συμπλέκτης ειδικά στις μηχανές μικρού κυβισμού.

Κώστας.

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    [QUOTE=bilcon;2307474].

Σου εγγυώμαι όμως ότι στις επόμενες αλλαγές δεν θα δεις γρέζι πουθενά, γιατί η μηχανή σου θα είναι κατακάθαρη και τα μέταλλά της πολύ αναβαθμισμένα. Το Polytron θα πρέπει να καθαρίσει εντελώς τα μέταλλα για να μπορέσει να αναβαθμίσει πλήρως τις επιφάνειές τους.

Όταν λέω να αναβαθμίσει πλήρως τις επιφάνειές τους εννοώ να τις κάνει πολύ πιο λείες, ακόμα πιο ανθεκτικές και πολύ πιο αντιτριβικές έτσι ώστε τα μέταλλα να μην τρίβονται και να μην φθείρονται. Η βελτίωση στην απόδοση όταν βάζεις Polytron οφείλεται στο μέταλλο που φτιάχνει κατά πρώτο λόγο (μέταλλο που έχει εξαιρετικά χαμηλό, σχεδόν μηδενικό συντελεστή τριβής).

Η πλάκα ότι είσαι και μηχανολόγος υποτίθεται..........

Συγνώμη κιόλας .....αλλά ξέρεις τι γράφεις ?????? απο που και ως που ο καθαρισμός βελτιώνει τής μοριακές δομές ενός μετάλου !!!!!!

φτιάχνει μέταλο ????? δηλαδή δημιουργεί νέους μοριακούς δεσμούς

Κ. μηχανολόγε σας παρακαλώ απαντήστε μου ποιές είναι αυτές η ιδιότητες που αλλάζουν και κατα πόσο

επίσεις να σου θυμίσω ότι τριβή υπάρχει παντου θα σε παρακαλούσα να μου απαντήσεις το συντελεστή τριβής που δημιουργεί ή το ποσοστό αλλαγής του συντελεστή (να σου θυμίσωγιατί μάλλον στήν μηχανική ρευστών έκανες κοπάνα ότι το νερό έχει 0.1 και παρακάτω ξέχνα το ) , εκτός και άν μετά τήν θεωρεία τών πάγων για τήν δημιουργεία του σύμπαντος έχουμε και απο εσένα νέα φυσική και χημεία.......)
    Πάντος θα το έκανε πιο πιασάρικο άν έλεγες ότι είναι προιόν νανοτεχνολογίας
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Νέο μέλος
    [QUOTE=imitrelos;2307740]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bilcon Προβολή μηνύματος
    .

Η πλάκα ότι είσαι και μηχανολόγος υποτίθεται..........

Συγνώμη κιόλας .....αλλά ξέρεις τι γράφεις ?????? απο που και ως που ο καθαρισμός βελτιώνει τής μοριακές δομές ενός μετάλου !!!!!!

φτιάχνει μέταλο ????? δηλαδή δημιουργεί νέους μοριακούς δεσμούς

Κ. μηχανολόγε σας παρακαλώ απαντήστε μου ποιές είναι αυτές η ιδιότητες που αλλάζουν και κατα πόσο

επίσεις να σου θυμίσω ότι τριβή υπάρχει παντου θα σε παρακαλούσα να μου απαντήσεις το συντελεστή τριβής που δημιουργεί ή το ποσοστό αλλαγής του συντελεστή (να σου θυμίσωγιατί μάλλον στήν μηχανική ρευστών έκανες κοπάνα ότι το νερό έχει 0.1 και παρακάτω ξέχνα το ) , εκτός και άν μετά τήν θεωρεία τών πάγων για τήν δημιουργεία του σύμπαντος έχουμε και απο εσένα νέα φυσική και χημεία.......)
    Πάντος θα το έκανε πιο πιασάρικο άν έλεγες ότι είναι προιόν νανοτεχνολογίας
    Απάντηση:
    Το Polytron θα πρέπει να καθαρίσει εντελώς τα μέταλλα για να μπορέσει να αναβαθμίσει πλήρως τις επιφάνειές τους.
    Περισσότερες πληροφορίες στο www.polytron.gr στο πεδίο τεχνολογία, υπάρχει η διαδικασία και σε video.
    Και δεν μου αρέσουν οι ειρωνίες αγαπητέ φίλε. Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να ειρωνεύεσαι κανέναν.
    Κώστας

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac

Η ειρωνία είναι ότι καιρό τώρα ξεκινώντας βάζοντας μπροστά μια ιδιότητα
    προσπαθείς να πουλήσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Σαν μηχανολόγος θα ξέρεις ότι η έκφραση σου "βελτιώθηκε ¨δέν υπάρχει .......
    Δέν θα δώ κανένα βίντεο που αλήθεια αλλά αφου το έθεσες γιατι στο mobil1 (0.52 του βίντεο σας) και στο polytron (1.08 του βίντεο σας ) έχουμε διαφορετικές ποσότητες ????

Ειρωνικός γίνομε όταν ακούω έναν επιστήμονα να χρησιμοποιει τήν ιδιότητα του λανθασμένα και προσπαθεί χωρίς στοιχεία (Δέν έχετε ουτε τής βασικές πιστοποίησης ) Παραθέτοντας ψευδή στοιχεία

Στα λέω αυτα πραγματικά φιλικά γιατί πιθανόν κάποιο τσακάλι σου είπε να τα λές αλλά μήπως να τήν έψαχνες λίγο με τους καθηγητές σου ή τα βιβλία σου ???

γιατί φίλε μου αυτό στο χωριό μου λέγετε απάτη
    θα μπορούσα να ήμουν πελάτης σας και να δοκίμαζα αλλά συγνώμη οι απαντήσεις σου δέν συνάδουν με τούς όρους μηχανολόγος και τεχνικός διευθυντής
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος

Δέν θα δώ κανένα βίντεο που αλήθεια αλλά αφου το έθεσες γιατι στο mobil1 (0.52 του βίντεο σας) και στο polytron (1.08 του βίντεο σας ) έχουμε διαφορετικές ποσότητες ????

Ειρωνικός γίνομε όταν ακούω έναν επιστήμονα να χρησιμοποιει τήν ιδιότητα του λανθασμένα και προσπαθεί χωρίς στοιχεία (Δέν έχετε ουτε τής βασικές πιστοποίησης ) Παραθέτοντας ψευδή στοιχεία

Στα λέω αυτα πραγματικά φιλικά γιατί πιθανόν κάποιο τσακάλι σου είπε να τα λές αλλά μήπως να τήν έψαχνες λίγο με τους καθηγητές σου ή τα βιβλία σου ???

θα μπορούσα να ήμουν πελάτης σας και να δοκίμαζα αλλά συγνώμη οι απαντήσεις σου δέν συνάδουν με τούς όρους μηχανολόγος και τεχνικός διευθυντής
    +οσα θες. και στην τελικη και δουλεια να κανει με τοσο παπατζιλικι σε απομακρυνει αν εχεις στοιχειωδεις γνωσεις.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος

Απάντηση:

Για να φύγουμε από τη θεωρία και να πάμε στην πράξη σου παραθέτω την απάντηση του φίλου Ktm.Prestige του Lioulios και του ducos 999 ανθρώπων που το έχουν δοκιμάσει και είπαν την γνώμη τους.
    Θα ήθελα να είμαι μέλος της κοινότητας του moto.gr για να συζητήσουμε θέματα και ιδιαιτερότητες σχετικά με τα πρόσθετα αλλά δεν μπορώ να αντιμετωπίσω συμπεριφορές από κάποιους imitrelous ,trelous και theotrelous και δυστυχώς θα εγκαταλείψω κάθε επαφή με το site.

Σας εύχομαι καλή τύχη και καλά χιλιόμετρα. Να οδηγείτε πολύ προσεκτικά.
    Κώστας

και κάτι άλλο ΔΕΝ είναι νέο προιόν ( στα αυτοκινητο φόρουμ το δοκιμάζαν απο το 10 )
    επίσεις για τήν εταιρία που το βγάζει παραθέτω

η εταιρία λέγεται eptech με έδρα το newport τής california για περισσότερα στοιχεία εδώ http://www.tradekey.com/company/Epte...n-1608003.html

και το sait τής μητρικής εταιρίας http://www.polytron-lubes.com/

αν προσέξει κανένας τι γράφει στα lubricants λένε ότι είναι ανάλογο με λάδι με όλες τις γνωστές προδιαγραφές αλλά ΔΕΝ έχει καμία

Απάντηση:

Για να φύγουμε από τη θεωρία και να πάμε στην πράξη σου παραθέτω την απάντηση του φίλου Ktm.Prestige του Lioulios και του ducos 999 ανθρώπων που το έχουν δοκιμάσει και είπαν την γνώμη τους.
    Θα ήθελα να είμαι μέλος της κοινότητας του moto.gr για να συζητήσουμε θέματα και ιδιαιτερότητες σχετικά με τα πρόσθετα αλλά δεν μπορώ να αντιμετωπίσω συμπεριφορές από κάποιους imitrelous ,trelous και theotrelous και δυστυχώς θα εγκαταλείψω κάθε επαφή με το site.

Κώστας
    άσε φεύγω εγώ απο τήν κουβέντα

η απαντηση των μελων ειναι επιστημονικη εξηγηση? σορυ αλλα στην μηχανολογια μαθαμε πως για να ελλαξεις την μορφη των επιφανειων χρειαζεσαι κατεργασια οπως βαφη κοπη σφυριλατηση κ.α. εσυ μας λες τα δικα σου.. και κολας με το νικνειμ του μελους που στη λεει.. κι αμα λεει γαυρος θα κολαγες στα πρωταθληματα? ναι οι μαρτυριες των μελων ειναι πιο σημαντικες απο τα λεγομενα σου. το καταλαβες οτι μονος σου το παραδεχτηκες αυτο?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Εγώ πάλι αγαπητέ κύριε bilcon (Κώστα) έχω ένα παπάκι που άρχισε να κάνει έναν θόρυβο (στην αρχή νόμιζα πως σκαμπίλιζε το πιστόνι στον κύλινδρο, αλλά μάλλον έχασε αρκετό λάδι και άρπαξε η μπιέλα) κι έχω διάθεση να δοκιμάσω το προϊόν σου. Γι' αυτόν τον λόγο θα επικοινωνήσω μαζί σου αύριο (Δευτέρα) για να μου στείλεις 1 μπουκάλι (προσπάθησα κι εχθές στο σταθερό που λέτε στη σελίδα σας αλλά δεν το σήκωνε κανείς). Το παπί είναι το καθημερινό μου μέσο μετακίνησης και θα ήμουν ευτυχισμένος αν γλίτωνα την επισκευή. Έχει μόνο 22000 χιλιόμετρα και το ξέρουν (το έχουν καβαλήσει) τουλάχιστον 4 μέλη του φόρουμ κατά καιρούς. Θα προσπαθήσουμε να τραβήξουμε βίντεο για ν' ακουστεί ο θόρυβος, θα βάλουμε το πρόσθετο και θ' ακολουθήσουμε ευλαβικά τις οδηγίες σας. Θα περιμένουμε όσο καιρό μας υποδείξετε για να δουλέψει το προϊόν και θα γράψουμε τις εντυπώσεις μας στο φόρουμ μαζί με καινούριο βίντεο. Παρ' όλο που εγώ προσωπικά δεν πιστεύω σε θαύματα, να είσαι σίγουρος πως θα γράψουμε ότι ακριβώς διαπιστώσουμε χωρίς εμπάθειες. Από καιρό σε καιρό θα το παίρνουν και τα υπόλοιπα μέλη (που ήδη το ξέρουν) για να διαπιστώνουν την όποια πορεία του κινητήρα και τα όποια αποτελέσματα της δράσης του προϊόντος, θετικά ή μη.
    Έτσι κι αλλιώς δεν έχω τπτ να χάσω παρ' εκτός τα χρήματα της αξίας του προϊόντος και τπτ άλλο, οπότε είμαι διατεθειμένος να το δοκιμάσω. Μακάρι να κάνει δουλειά και να το συστήσουμε και σε άλλους, ποιος άραγε είναι εκείνος που δεν θέλει το καλύτερο για το μηχανάκι του??
    Μπορεί να μην τα καταφέρνεις καλά στα μηχανολογικά, αλλά να είσαι σίγουρος πως αν το προϊόν σας κάνει ότι υπόσχεται, δεν θα κολλήσουμε στις γνώσεις σου.

Φιλικά Βασίλης.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Το Polytron θα πρέπει να καθαρίσει εντελώς τα μέταλλα για να μπορέσει να αναβαθμίσει πλήρως τις επιφάνειές τους.
    Φίλε Κώστα - και με το συμπάθειο κιόλας - αλλά:

ΑΝ πιστευεις αυτά που λες, είσαι απλά ΑΦΕΛΗΣ...

Αν όχι, είσαι απλά ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ...

Υ.Γ.
    Τα στοιχεία μου στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε μορφής νομική διένεξη επιθυμείς...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Απάντηση:

Κώστας
    Bέβαια, μόνος σου μπήκες μέσα για να υποστηρίξεις το προϊόν που πουλάτε, οπότε αν θες απαντάς.

Ερώτηση: Με το Nikasil τι γίνεται; Κάνει κάτι το προϊόν σας;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αγαπητέ Ktm.Prestige

Όσον αφορά την ποιότητα λαδιού το Polytron βελτιώνει ένα λιπαντικό που ανήκει στην μεσαία κατηγορία. Ένα πολύ υψηλής ποιότητας λιπαντικό δεν έχει τόσο την ανάγκη βελτίωσης από το Polytron. Την έχει όμως το μέταλλο του κινητήρα και ειδικά όταν είναι επιβαρυμένο με πολλά χιλιόμετρα και με σκληρή χρήση και όχι καινούργιο.
    Να ξέρεις η μηχανή σου θα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, όσο περνάει ο καιρός γιατί το Polytron θα αναβαθμίζει συνεχώς περισσότερο τις επιφάνειες των μετάλλων που λιπαίνει στον κινητήρα σου με σκοπό να τις κάνει υπεραρίστης ποιότητας ανθεκτικότητας και αντιτριβικής ικανότητας.

Κώστας.
    Με όλο το θάρρος αλλα υπάρχει όριο που θα φτάσεις στην "λειανση" του μετάλλου. Μια αγριαδα στην επιφάνεια των μετάλλων πάντα χρειάζεται ώστε να συγκρατεί το λάδι και να έχεις λιπανση.

Φιλικά

Βαγγέλης

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vag950 Προβολή μηνύματος
    Με όλο το θάρρος αλλα υπάρχει όριο που θα φτάσεις στην "λειανση" του μετάλλου. Μια αγριαδα στην επιφάνεια των μετάλλων πάντα χρειάζεται ώστε να συγκρατεί το λάδι και να έχεις λιπανση.
    Δεν κατάλαβες λέμεεεεεεεε....

Το εν λόγω θαυματουργό προϊόν καθαρίζει εντελώς τα μέταλλα αναβαθμίζοντας (ότι και αν σημαίνει αυτό..) πλήρως τις επιφανειές τους ώστε να δημιουργήσει μέταλλο με μηδενικό (μη σου πω αρνητικό..) συντελεστή τριβής...

(μιλάμε δηλ. για ένα συνθετικό πολυμερές μακρομόριο του οποίου ένα μέρος μετασχηματίζεται σε πρώτη φάση σε ένα μίγμα πολυαμινοκαβοξυλικών οξέων και ιονικών τασιενεργών και το υπόλοιπο αποκτάει μοριακή δομή μεταλλικού πλέγματος - και δεν μας έχουν πάρει ακόμη με τις πέτρες..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζητουντε Γνωμες Για Xt600!!!!!
    από nickmonstro στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 07:55
  2. Γνωμες για το Suzukomania???
    από fallenheaven στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 19:22
  3. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  4. Γνώμες για Kymco Spike 125
    από pontiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2006, 12:32
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ