Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η'ΟΧΙ?ΑΝ ΝΑΙ,ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η'ΟΧΙ?ΑΝ ΝΑΙ,ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ?

ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΟΣ FZ6 '04. ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΜΙΚΡΟ ΣΑΝ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΕΙΧΑ ΕΝΑ TRANSALP '01 ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ TDM 850. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΗ, ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΛΕΤΕ Η' ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΦΑΡΔΥ???? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ----ΤΟ ΜΑΣΚΑΚΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Η' ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ FAIRING? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ .
    FAZERΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΟΤΟ.GR ΕΝΝΩΘΕΙΤΕ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΝΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΣΑΣ!!!!!!!

Όταν λες βαρύ αναφέρεσαι στο τιμόνι;
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    αν το θες για ταξιδια κοιτα καλυτερα κανενα φειζερ με φερινγκ για να μην ψαχνεσαι με μασκακια που ετσι κι αλλιως την δουλεια του φερινγκ δεν την κανουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Όταν λες βαρύ αναφέρεσαι στο τιμόνι;
    ΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ,ΣΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΔΗΛΑΔΗ,ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ. ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    αν το θες για ταξιδια κοιτα καλυτερα κανενα φειζερ με φερινγκ για να μην ψαχνεσαι με μασκακια που ετσι κι αλλιως την δουλεια του φερινγκ δεν την κανουν
    ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΣΑΜΑΡΙΑ-TANKBAG) ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΣΕ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ?
    ΤΑ ΛΕΜΕ,ΑΝΑΜΕΝΩ!!!!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
    ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΣΑΜΑΡΙΑ-TANKBAG) ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΣΕ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ?
    ΤΑ ΛΕΜΕ,ΑΝΑΜΕΝΩ!!!!

το γυμνο φιλε οσο να πεις κουραζει σε ταξιδια και δεν μπορεις να πας ανετα μεγαλο ταξιδη

αλλα αν συμβιβαστεις με την ιδεα του αερα και αντεχει ο σβερκος σου παρτω

ΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ,ΣΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΔΗΛΑΔΗ,ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ. ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ?
    Πήγαινε σε ένα συνεργείο πρώτα να το δούνε! Συνήθως αυτά είχαν πρόβλημα στο ρουλεμάν του σταυρού όταν τα έπλεναν με πιεστικό (με την πίεση φεύγει το γράσσο και σκουριάζει) με αποτέλεσμα να νιώθεις πολύ βαρύ το τιμόνι! Φούσκωσε το λάστιχο και αν το δοκιμάσεις ενώ είναι σταματημένο και είναι ακόμα βαρύ τότε κοίτα αυτό που σου είπα!
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η'ΟΧΙ?ΑΝ ΝΑΙ,ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ?

' ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ FAIRING?

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΟΣ FZ6 '04. ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΜΙΚΡΟ ΣΑΝ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΕΙΧΑ ΕΝΑ TRANSALP '01 ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ TDM 850. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΗ, ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΛΕΤΕ Η' ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΦΑΡΔΥ???? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ----ΤΟ ΜΑΣΚΑΚΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Η' ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ FAIRING? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ .

Αν αναφερεσαι σε ''αισθηση'' σαφως και σου φαινεται πιο βαρυ το FZ απο το Transalp που οδηγουσες....αν ειναι αυτο συνηθιζεται και δεν θα εχεις κανενα προβλημα... θα διαπιστωσεις μαλιστα οτι δεν ειναι ακριβως βαρυ, απλα παρεχει πιο στιβαρη αισθηση και πιο σιγουρα πατηματα το μηχανακι.

Αυτο σημαινει μεγαλυτερη εμπιστοσυνη σε πιο ψηλες ταχυτητες που σιγουρα πιανει το FZ.

Τωρα αν ειχες προβλημα στο να στριψεις το τιμονι π.χ. σε χαμηλες ταχυτητες 20-30χ.α.ω.κατι πρεπει να παιζει με τον λαιμο και μαλλον ειναι προβλημα της μοτοσικλετας που οδηγησες.

Παρε το φερινγκατο. Τι να το κανεις το γυμνο;

Καλες βολτες

Re: Re: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η'ΟΧΙ?ΑΝ ΝΑΙ,ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αν αναφερεσαι σε ''αισθηση'' σαφως και σου φαινεται πιο βαρυ το FZ απο το Transalp που οδηγουσες....αν ειναι αυτο συνηθιζεται και δεν θα εχεις κανενα προβλημα... θα διαπιστωσεις μαλιστα οτι δεν ειναι ακριβως βαρυ, απλα παρεχει πιο στιβαρη αισθηση και πιο σιγουρα πατηματα το μηχανακι.

Αυτο σημαινει μεγαλυτερη εμπιστοσυνη σε πιο ψηλες ταχυτητες που σιγουρα πιανει το FZ.

Τωρα αν ειχες προβλημα στο να στριψεις το τιμονι π.χ. σε χαμηλες ταχυτητες 20-30χ.α.ω.κατι πρεπει να παιζει με τον λαιμο και μαλλον ειναι προβλημα της μοτοσικλετας που οδηγησες.

Παρε το φερινγκατο. Τι να το κανεις το γυμνο;

Καλες βολτες
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΓΑ,ΕΣΤΡΙΒΕ ΚΑΛΑ,Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΕΡΙΝΓΚΑΤΟ Η' ΟΧΙ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ.ΑΝΗΣΥΧΩ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΕΡΑ. Α!ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΙ ΛΕΤΕ?4600E,'04, 18000km,naked με καρινα και DNA ΦΊΛΤΡΟ, αντιπροσωπείας αλλα δεν εχει βιβλιο service,ειναι δεύτερο χερι.εμφανησιακα αγρατσουνιστο,μονο ενα γδαρσιμο στην αριστερή πλευρά του κινητηρα απ΄την καγκελοπορτα(οπως το εβγαζε,είπε).ΔΕ ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ. ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΛΕΤΕ?

beer drinker Το avatar του/της nakedorange

τα fazer γενικα ειναι αξιοπιστα μηχανακια ,παρολαυτα πηγαινε με το μηχανακι σε ενα μηχανικο που εσυ εμπιστευεσαι να σου κανει μια γενικη μηχανολογικη εκτιμηση (υπαρχουν και καποια πραγματα που δυστυχως δεν φαινονται...)

πραγματι υπηρχε προβλημα σε πολλα fazer με τα ρουλεμαν του λαιμου,στα μοντελα της επισημης αντιπροσωπειας την αλλαγη την καλυπτε η εγγυηση της μηχανης (εφ οσον δεν ειχε ληξει εννοειται),για παραεισαγωγη χρειαζεται αγωνας .

σε καθε περιπτωση παντως αλλη αισθηση το τιμονι του transalp και αλλη του fazer...

τωρα το τιμονι απο την μανα του στο fazer ειναι μεν στενο αλλα σε οδηγηση μεσα στην πολη...ειναι ιδανικο (διηθησεις!)

ενα after market τιμονι τυπου fat bar περα απο καλυτερο αισθητικο αποτελεσμα,κανει καλυτερο μοχλο λογω αυξημενου μηκους και δινει στιβαροτητα λογω παχους...

η καρατιμονα κατα την γνωμη μου θα σε βοηθησει κυριως σε συνθηκες ταξιδιου...

οτι και να παρεις καλοριζικο και καλα χιλιομετρα ναχεις!

υ.γ το "μηκος" και το "παχος" παιζουν παντα ρολο τελικα!

Re: Re: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η'ΟΧΙ?ΑΝ ΝΑΙ,ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
    τα fazer γενικα ειναι αξιοπιστα μηχανακια ,παρολαυτα πηγαινε με το μηχανακι σε ενα μηχανικο που εσυ εμπιστευεσαι να σου κανει μια γενικη μηχανολογικη εκτιμηση (υπαρχουν και καποια πραγματα που δυστυχως δεν φαινονται...)

πραγματι υπηρχε προβλημα σε πολλα fazer με τα ρουλεμαν του λαιμου,στα μοντελα της επισημης αντιπροσωπειας την αλλαγη την καλυπτε η εγγυηση της μηχανης (εφ οσον δεν ειχε ληξει εννοειται),για παραεισαγωγη χρειαζεται αγωνας .

σε καθε περιπτωση παντως αλλη αισθηση το τιμονι του transalp και αλλη του fazer...

τωρα το τιμονι απο την μανα του στο fazer ειναι μεν στενο αλλα σε οδηγηση μεσα στην πολη...ειναι ιδανικο (διηθησεις!)

ενα after market τιμονι τυπου fat bar περα απο καλυτερο αισθητικο αποτελεσμα,κανει καλυτερο μοχλο λογω αυξημενου μηκους και δινει στιβαροτητα λογω παχους...

η καρατιμονα κατα την γνωμη μου θα σε βοηθησει κυριως σε συνθηκες ταξιδιου...

οτι και να παρεις καλοριζικο και καλα χιλιομετρα ναχεις!

υ.γ το "μηκος" και το "παχος" παιζουν παντα ρολο τελικα!

[/QUOTE
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΜΠΙΣΤΩ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΚΕΙ.
    ΟΠΩ Σ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΩ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΛΑΧΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Η΄ΜΗΠΩΣ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΤΕΡ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ,ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Φίλε και εγώ το γυμνό έχω το FZ6 2005 μοντέλο με μια μασκούλα της yamaha και μέχρι τώρα δεν με προβλημάτισε πολύ ο αέρας. Δεν έχω οδηγήσει σε ταξίδι άλλο μηχανάκι με fairing για να συγκρίνω, αλλά με 150km/h και λίγο σκυφτός είμαι σχετικά οκ. Φυσικά ο αέρας υπάρχει και είναι αρκετός, αλλά το συνήθησα...αν όπως είπες σου αρέσει το γυμνό και το θές περισσότερο για γρήγορες βόλτες, πόλη και λίγο για ταξίδια (με όχι πολύ μεγάλες ταχύτητες) πάρτο!!! Αν όμως θές κατά πρώτη βάση ταξίδια, πάρε με fairing!

Άντε καλοσώρισες στην παρέα και καλές αγορές!!
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Φίλε και εγώ το γυμνό έχω το FZ6 2005 μοντέλο με μια μασκούλα της yamaha και μέχρι τώρα δεν με προβλημάτισε πολύ ο αέρας. Δεν έχω οδηγήσει σε ταξίδι άλλο μηχανάκι με fairing για να συγκρίνω, αλλά με 150km/h και λίγο σκυφτός είμαι σχετικά οκ. Φυσικά ο αέρας υπάρχει και είναι αρκετός, αλλά το συνήθησα...αν όπως είπες σου αρέσει το γυμνό και το θές περισσότερο για γρήγορες βόλτες, πόλη και λίγο για ταξίδια (με όχι πολύ μεγάλες ταχύτητες) πάρτο!!! Αν όμως θές κατά πρώτη βάση ταξίδια, πάρε με fairing!

Άντε καλοσώρισες στην παρέα και καλές αγορές!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΘΗΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ,ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕ FAIRING,ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Δεν έχω οδηγήσει σε ταξίδι άλλο μηχανάκι με fairing για να συγκρίνω, αλλά με 150km/h και λίγο σκυφτός είμαι σχετικά οκ.

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λές γιατί εγώ μέχρι καί τα 150 ένοιωθα πολύ άνετα στην Εθνική οδό και δέν χρειαζόταν να σκύψω καθόλου και δέν είχα κανένα απολύτως μασκάκι μπροστά. Ντίπ για ντίπ γυμνό. Άν ο φίλος δέν θέλει να πηγαίνει τάπα πιστεύω πως θα είναι μιά χαρά. Επίσης το γυμνό είναι σαφώς ομορφότερο του ντυμένου.

Για το τιμόνι, το S2 έχει φαρδύτερο, πιό χαμηλό και πιό ίσιο από αυτό που έχει το '04 και το πρόβλημα με το τιμόνι-ρουλεμάν και το TPS έχει εξαλειφθεί . Καλή ιδέα είναι να σκεφτείς την αγορά ενός S2 γυμνού γιατί πέραν των πολλών και σημαντικών βελτιώσεων θα κρατήσει πολύ περισσότερο την αξία του.

Άλλη μαγκιά το γυμνό... Κακία σκέτη χωρίς ζάχαρη.

Το φεριγκάτο μου φαίνεται δίχως προσωπικότητα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να το παρω η οχι το κινεζικο το παπι?
    από petros047 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2012, 09:24
  2. Να πάρω μηχανή και αν ναι ποιά?
    από anathema13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2010, 11:07
  3. να το πάρω ή οχι
    από adonissp στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2008, 21:38
  4. R6 να την παρω η οχι?
    από Raiden στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2008, 16:22
  5. Να το πάρω; Aprilia ETV100 Caponord
    από zalaros στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2004, 12:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •