Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 73

Θέμα: Παρακαλώ βοηθήστε με. Υποφέρω από κουφάλλογη γειτόνισσα

Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
    Nτυσιμο του τοιχου με ηχομονωτικο αφρολεξ και απο πανω γυψοσανιδα για να μην φαινεται ...

Αφου εχεις μονο ενα τοιχο ειναι ευκολο

Πιστεψε με με τους κωλοπακιστανους και τους Αφρικανους που εχω μπλεξει εχω σκεφτει ολες τις πιθανες λυσεις απο σφεντονα μεχρι δωματιο πανικου
    +1

ΑΜΑ ΘΕΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΤΥΧΕΡΕ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

Το σπίτι είναι δικό μου και της Εθνικής. Εχω σκεφτεί το θεμα την μόνωσης αλλά είναι μεγάλο μερεμέτι, θα πάρει μέρες, έχει πολύ σκόνη και ρε παιδιά έχω και ένα παιδάκι 1 έτους.

Όχι μωρέ, σιγά το μερεμέτι. Γυψοσανίδα-μόνωση-γυψοσανίδα-μόνωση-γυψοσανίδα, στοκάρισμα και βάψιμο. Μερεμέτι μιας μέρας (ουσιαστικά, προκειμένου για 1 τοίχο θα χρειαστεί κάτι λιγότερο από ένα μεροκάματο, το πολύ!). Τα κάνουμε κάθε μέρα στη δουλειά μου, αξίζει. Με τριπλό τοίχωμα και 2 μονώσεις δε θα ακούγεται ΤΙΠΟΤΕ! Και δεν κοστίζει και τα πολλά λεφτά. Σιγα μην πουλήσεις το σπίτι για το ραμολυμέντο.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
    Το σπίτι είναι δικό μου και της Εθνικής. Εχω σκεφτεί το θεμα την μόνωσης αλλά είναι μεγάλο μερεμέτι, θα πάρει μέρες, έχει πολύ σκόνη και ρε παιδιά έχω και ένα παιδάκι 1 έτους.

Εχω φτάσει σε τέτοιο σημείο που σκεφτομαι σοβαρά να πουλήσω το σπίτι (έχω καλή γειτονιά).

Dodok η γριά έχει εσωτερική κεραία αλλά πες μου κάτι, αυτό με τις καρφίτσες πιάνει σύγουρα? Τις βάζω περιμετρικά στο καλώδιο ή τις σκορπώ κατά μήκος? Πιάνει και σε εξωτερική κεραία?

Βοηθάτε ωρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    Της είπες να βάλει την τηλεόραση σε άλλο δωμάτιο; Πες της ότι σας ενοχλεί τρομερά! Κι αν επιμείνει στις μπούρδες του στυλ "δε θέλω να την αλλάξω θέση γιατί δεν ταιριάζει το χρώμα της τηλεόρασης με το κάδρο που έχω στον άλλο τοίχο", ποια άλλη λύση σου μένει, πέρα από την αστυνομία; Μην καταφεύγεις σε ακραίες λύσεις! Είναι πιο ακραίο να της σαμποτάρεις τη λήψη και θα χάσεις και το δίκιο σου!

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Της είπες να βάλει την τηλεόραση σε άλλο δωμάτιο; Πες της ότι σας ενοχλεί τρομερά! Κι αν επιμείνει στις μπούρδες του στυλ "δε θέλω να την αλλάξω θέση γιατί δεν ταιριάζει το χρώμα της τηλεόρασης με το κάδρο που έχω στον άλλο τοίχο", ποια άλλη λύση σου μένει, πέρα από την αστυνομία; Μην καταφεύγεις σε ακραίες λύσεις! Είναι πιο ακραίο να της σαμποτάρεις τη λήψη και θα χάσεις και το δίκιο σου!
    Και όταν σου λέει να αλλάξεις την κρεββατοκάμαρα και να την πας σε άλλο δωμάτιο εσύ στην θέση μου θα έβρισκες ακραία λύση να σαμποτάρω την tv της?

Βοηθάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αυτό με τον πομπό θα πιάσει???

Θα βρω στο εμπόριο ή θέλει πολύ ψάξιμο?

Φαντάζομαι το κόστος θα είναι κανένα 60άρι?
    www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

Παλαιό μέλος
    Δοκίμασε αυτό του Εχετλαίου. Εμένα μου ακούγεται καλή λύση και αξίζει τον κόπο η αναστάτωση μιας-δυο ημερών, αν το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που περιγράφει.

Παλαιό μέλος
    Και όταν σου λέει να αλλάξεις την κρεββατοκάμαρα και να την πας σε άλλο δωμάτιο εσύ στην θέση μου θα έβρισκες ακραία λύση να σαμποτάρω την tv της?

Βοηθάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αυτό με τον πομπό θα πιάσει???

Θα βρω στο εμπόριο ή θέλει πολύ ψάξιμο?

Φαντάζομαι το κόστος θα είναι κανένα 60άρι?
    Κατάλαβα. Πρόκειται για άτομο που δε μπορείς να συνεννοηθείς. Ότι και να πούμε από 'δώ, δε μπορούμε να μπούμε στη θέση σου. Έχω περάσει παρόμοιες καταστάσεις και ξέρω από πρώτο χέρι πως αν μπλέξεις με τέτοιου είδους ανθρώπους είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί λύση με συμβατικές μεθόδους (συνεννόηση, συζήτηση, συμφωνία).

Παλαιό μέλος
    προσωπικά νοίκιασα το ιδιόκτητο σπίτι μου για να μην ακούω την Στεφανίδου και το υπόλοιπο κατιναρίο και καραπουταναριό... Το κατιναρίο και η αρχηγός τους η Τατιάνα!!!

Ήταν και είναι ένας γείτονας που δημιουργούσε και δημιουργεί το πρόβλημα.. Πήγα στην εξοχή και το σπίτι το νοίκιασα... Τι υπογραφές μαζέψαμε, τι του παραπονεθήκαμε... Αποτέλεσμα 0.

Ως προς την αστυνομία θα σου πούνε να καλέσεις μια αρχή, δεν θυμάμαι το όνομα της τώρα, η οποία με τη βοήθεια ντεσιμπελόμετρου σου φτιάχνει ένα ριπόρτο... Με αυτό έχεις υπόθεση, χωρίς αυτό τίποτα. Καταλαβαίνεις πως ο υπάλληλος πρέπει να είναι στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή... Δύσκολο; Το μόνο που κάνει η αστυνομία σε τέτοια περίπτωση (δίχως δικαστική απόφαση) είναι να της κάνει μια πολύ ήπια προφορική παρατήρηση. Αυτά γνωρίζω, ίσως να είμαι και λάθος...

Βλέπεις τα υποκειμενικά χαρακτηριστηκά του ήχου (μεταξύ αυτών και η ένταση) για να γίνουν αντικειμενικά χρειάζονται και τα κατάλληλα όργανα... Και αυτό παίζεται...

Προτείνω ηχομόνωση ή μετακόμιση!!! :rotflmao:

Θα μπορούσες αν είναι ψιλοαγαθή η γριούλα, να της τραβήξεις με κανα φίλο δικηγόρο μια εξώδικο διαμαρτυρία...
    Βέβαια, δεν θα σημαίνει και κάτι, αλλά ίσως ψαρώσει και συμαζευτεί...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Και εγώ είμαι υπέρ της ηχομόνωσης...έχω κάνει στο δικό μου σπίτι κάποιες πατέντες λόγω drums και λέει...και γενικώς δεν πάει χαμένη....και τη μουσική σου μπορείς να βάλεις πιο δυνατά...μπορείς να μιλήσεις σαν άνθρωπος χωρίς να ακούγεσαι.....αν τα παιδιά που ξέρουν λένε ότι είναι εύκολο μερεμέτι και το κόστος σχετικά χαμηλό θα ήταν ένα καλό δώρο στην ψυχραιμία σου...
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

Καπεε μιλαμε για εναν τοιχο

Η γυψοσανιδα κοβεται με το χερι
    Το αφρολεξ θα το κολλησεις με καποια κολα την οποια θα μπορεις να βρεις και μη τοξικη (για να μην βρωμισει ) η ακομα μπορεις να την στερεωσεις με ταινια διπλης οψης ετσι και αλλιως η γυψοσανιδα θα το σφηνωσει ...

Οτι σκονη θα ειναι οι αρμοι οταν θα τους στοκαρεις και τριψεις αλλα και εκει μπορεις να τους περασεις με ακρυλικη σιλικονη που βαφεται ...

Τωρα που το σκεφτομαι το μονο που θα μυρισει θα ειναι το πλαστικο χρωμα που θα βαψεις αυτο το κομματι μονο ....

Ποπο εγραψα τοσα πολλα που ψηθηκα να ξεκινησω το δωματιο μου
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Οντως αυτο με την ηχομονωση ειναι καλη λυση..Κι εμενα ενας κολλητος εχει βαλει στο δωματιο του γιατι βαζει τη μουσικη τεντα και ειναι ανετοοοτατος...

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

Re: Παρακαλώ βοηθήστε με. Υποφέρω από κουφάλλογη γειτόνισσα

(...) και από της 06:00-08:00 ακούμε τον Αυτιά και από 15:00-17:00 τις υπόλοιπες παπαριές. (...)
    14:30-17:00 και 23:00-7:00 είναι ώρες κοινής ησυχίας... αστυνομία, μήνυση, ησυχία

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    καπέουλααααααααααααααααα τα βρήκες σκούρα με τη γιαγια εεεεεεεεεεεεεε??????

μαλάκ@ η καλυτερη λύση είναι η ηχομόνωση, και φτηνή σχετικά, οι γυψοσανίδες θα κοπούν έξω από το σπίτι οποτε ούτε σκόνη ούτε τίποτα......αλλιώς ρίξε με σφεντόνα μια καραμέλα στο λαιμό της γιαγιάς να την πνίξεις.............. φυσικό αίτιο λέμεεεεεεεεε.........
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
    καπέουλααααααααααααααααα τα βρήκες σκούρα με τη γιαγια εεεεεεεεεεεεεε??????

.....αλλιώς ρίξε με σφεντόνα μια καραμέλα στο λαιμό της γιαγιάς να την πνίξεις.............. φυσικό αίτιο λέμεεεεεεεεε.........

Και μια μπανανοφλουδα στη σκαλα μπορει να κανει ανετα τη δουλεια...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    την έψαχνα πολύ ώρα αλλά τη βρήκα.....

πάρε να δεις αυτή την ταινία ακριβώς η περιπτωσή σου λεμεεεεεεεε.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	258919_det.jpg 
Προβολές:	259 
Μέγεθος:	11,5 KB 
ID:	116021
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν ξέρω με τη μηχανή να ξεκινήσω..Σας παρακαλώ ως έμπειροι βοηθήστε με..
    από aggelos_thess στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2008, 12:28
  2. Παρακαλώ βοηθήστε με να...
    από dirtbird στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2007, 11:13
  3. Βοηθήστε με να καταλήξω παρακαλώ.
    από Newbie στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2006, 18:56
  4. Πως να φτιάξετε αεροπλανάκι με κινητήρα απο μύγες
    από stratospr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2004, 15:25
  5. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία