Χρόνια Πολλά παίδες (πρώτο ποστ 2008)
Χωρίζει το υπνοδωμάτιο μου με το σαλόνι της 70χρονης γειτόνισσας μια μεσοτοιχία. Το πρόβλημα είναι ότι κολλητά στον τοίχο έχει βάλει την τηλεόρασή της και από της 06:00-08:00 ακούμε τον Αυτιά και από 15:00-17:00 τις υπόλοιπες παπαριές.
Την έχω πιάσει με το καλό αλλά δεν…. Της εξήγησα ότι τα βράδυα δεν κοιμόμαστε λόγω του πιτσιρικά αλλά στα παπάρια της.
Μου είπε ότι μπερδεύει τα κουμπιά (+ και -), της αγόρασα (φυσικά με δικά μου έξοδα) super τηλεκοντρόλ αλλά για 1 βδομάδα κράτησε η ηρεμία μας.
Της είπα να την πάω σε ιατρό (κουφολόγο) να τον πληρώσω εγώ και μου είπε ακουστικά δεν πρόκειται να βάλει ποτέ.
Η ερώτηση είναι τι μπορώ να κάνω για να της χαλάσω το τηλεοπτικό σήμα ή (και γιατί όχι, από το να γκρεμίσω την μεσοτοιχία) την τηλεόρασή της????????
Η τηλεόραση είναι με εσωτερική κεραία, είναι Philips, και έχει απόσταση από τον τοίχο μου 0,50 έως 1,00 μέτρο.
Ψάχνω στα ηλεκτρονικά μαγαζιά και στο internet μήπως βρω κάποια πατέντα αλλά δεν μπορώ να βρω.
Σας παρακαλώ βοηθήστε και μην αρχίσετε να μαλακο-spamαρετε γιατί τα νεύρα μου έχουν γίνει στρινγ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()