Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 73

Θέμα: Παρακαλώ βοηθήστε με. Υποφέρω από κουφάλλογη γειτόνισσα

Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
    την έψαχνα πολύ ώρα αλλά τη βρήκα.....

πάρε να δεις αυτή την ταινία ακριβώς η περιπτωσή σου λεμεεεεεεεε.....

Ωραία ταινία αλλά στο τέλος τους τρελλανε η γριά και φύγανε από το σπίτι

και το καλύτερο είχε κάνει κόμμα με το γιό της και ξαναπουλούσε το σπίτι σε άλλους

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    όντως η μόνωση φαίνεται το καλύτερο

καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι ηττημένος με το να αναγκαστείς να κάνεις εσύ αυτό που θα πρεπε να κάνει ο άλλος αλλά από την άλλη είναι μια μόνιμη λύση και θα σε γλιτώσει πιθανώς από μελλοντικά άλλα θέματα πού ξέρεις μετά τη γιαγιά τι γείτονα θα χεις;

παίζει και το άλλο
    να της πεις ότι επειδή αυτή κάνει τη φασαρία να μπει η μόνωση από τη μεριά της και ενδεχομένως να πληρώσει και ένα μέρος για να φάει στη μεριά της τα λίγα εκατοστά που τρώει
    δεν ξέρω κιόλας ας μας πουν αν αντί για τριπλή μόνωση μπει μονή αλλά και στις δύο πλευρές του τοίχου θα υπάρχει διαφορά;

Με το να ηχομονώσεις την μεσοτοιχία, μπορεί εν μέρη ο Αυτιας και οι υπόλοιποι να ακούγονται λιγότερο...αλλά...
    ΜΗΝ ξεχνάς ότι παίζουν και παράθυρα...
    Όλο κλειστά θα έχεις?

Όσο αφορά άλλες μεθόδους για παρεμβολές και τέτοια, κάποια στιγμή θα φωνάξει μάστορα και θα ξεπεράσει το όποιο τεχνικό πρόβλημα..

Και επειδή έχω προσωπική εμπειρία με ανθρώπους κάποιας ηλικίας ..δυστυχώς άκρη ΔΕΝ βγάζεις.. και στο κάτω κάτω ΔΕΝ το κάνουν και επίτηδες..
    Εκεί που είσαι ήταν και εκεί που είναι θα είσαι..

Ήδη έχεις κάνει πολλές κινήσεις με το γάντι... απλά κουράγιο..
    Η καλύτερα άνοιξε και εσύ το ίδιο κανάλι για να έχεις εκτός από ήχο ΚΑΙ εικόνα!

Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

Ο λόγος που δε χωνεύω τις πολυκατοικίες και τα άλλα παρόμοια πάντως είναι αυτός.

Χρεώνεσαι το πάτο σου και ξαφνικά ο δίπλα κάνει κάτι που δε το αντέχεις.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Νέο μέλος
    ρίξε μια ματιά εδώ, είναι η μόνη σίγουρη λύση για να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο...

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από azanka
    ρίξε μια ματιά εδώ, είναι η μόνη σίγουρη λύση για να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο...
    Ρε παιδιά δεν παίζει η μόνωση.

Ακουμπάει στον τοίχο εντοιχισμένη ντουλάπα (η πλάτη της 4φιλης ντουλάπας, ακουμπάει στον διπλανό τοίχο). Δηλ όταν ανοίγω τη τελευταία πόρτα της ντουλάπας έρχεται (η πόρτα) παράλληλη με τον εν λόγω τοίχο της γριάς.

Αρα όταν μιλάμε για μόνωση τουλάχιστον 8 cm σημαίνει ότι ή καταργώ την τελευταία πόρτα ή φωνάζω επιπλέον και μαραγκό για ράβε-ξήλωνε.

Επιπλέον, στον εν λόγω τοίχο, χαμηλά περνάνε χαλκοσωλήνες καλοριφέρ που μπήκε πριν 15 χρόνια. Αν τους «κλείσω» και κάτσει καμία διαρροή την έκανα.

Στο τέλος θα γκρεμίσω το σπίτι για μια γαμω τηλεόραση.

Επιμένω στα ηλεκτρονικά. Κάτι σαν το παρακάτω gadget ?

http://www.e-gadgets.gr/product.asp?catid=546
    www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Είχα ένα πρόβλημα στο παλιό μας σπίτι καθώς είχε παλιά μονά παράθυρα - όχι αλουμινένια - καθώς από κάτω ήταν λεωφόρος. Το βράδυ προσπαθούσα να κοιμηθώ και πότε πέρναγε κάποιο φορτηγό, πότε κάποιο ΧΤ ξεκίναγε από το φανάρι με "εξάτμιση-πυροβόλο άνευ οπισθοδρομήσεως" και καταλαβαίνεις.

Είχα βρει την εξής προσωρινή λύση. Αγόρασα καμιά δεκαριά κουτάκια κέρινες ωτασπίδες(1 Ε το κουτάκι-ζεύγος) από το φαρμακείο και τις φόραγα πριν πέσω για ύπνο. Είχα αγοράσει ένα ξυπνητήρι που κουδούναγε δυνατά και το είχα δίπλα στο προσκέφαλο μου. Το ίδιο είχα κάνει και με το τηλέφωνο που βρικόταν ακριβώς δίπλα του, οπότε άκουγα και τα δύο ... ΣΥΝΗΘΩΣ. Όπως όμως προείπα είναι προσωρινή λύση μέχρι να δεις τι θα κάνεις.

Χωρίς σημαντική επέμβαση στην μεσοτειχία δεν βλέπω κάποια λύση .
    Πάντα όρθιοι

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Είχα ένα πρόβλημα στο παλιό μας σπίτι καθώς είχε παλιά μονά παράθυρα - όχι αλουμινένια - καθώς από κάτω ήταν λεωφόρος. Το βράδυ προσπαθούσα να κοιμηθώ και πότε πέρναγε κάποιο φορτηγό, πότε κάποιο ΧΤ ξεκίναγε από το φανάρι με "εξάτμιση-πυροβόλο άνευ οπισθοδρομήσεως" και καταλαβαίνεις.

Είχα βρει την εξής προσωρινή λύση. Αγόρασα καμιά δεκαριά κουτάκια κέρινες ωτασπίδες(1 Ε το κουτάκι-ζεύγος) από το φαρμακείο και τις φόραγα πριν πέσω για ύπνο. Είχα αγοράσει ένα ξυπνητήρι που κουδούναγε δυνατά και το είχα δίπλα στο προσκέφαλο μου. Το ίδιο είχα κάνει και με το τηλέφωνο που βρικόταν ακριβώς δίπλα του, οπότε άκουγα και τα δύο ... ΣΥΝΗΘΩΣ. Όπως όμως προείπα είναι προσωρινή λύση μέχρι να δεις τι θα κάνεις.

Χωρίς σημαντική επέμβαση στην μεσοτειχία δεν βλέπω κάποια λύση .
    Ιππέα, στον πιτσιρικά δεν μπορώ να βάλω οτοασπίδες.

Οταν με το καλό κάνεις παιδάκι, θα καταλάβεις ότι η ακουεί σου πιάνει ακόμη και το πέσιμο της πιπίλας του

Να αγοράσω οτοασπίδες και να τις χώσω στις γρίλιες της tv της κυρας Ασπασίας.
    www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
    Επιμένω στα ηλεκτρονικά. Κάτι σαν το παρακάτω gadget ?

http://www.e-gadgets.gr/product.asp?catid=546
    δεν πρεπει ομως να εχει οπτικη επαφη με το δεκτη της tv για να λειτουργησει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    http://www.protectivo.gr/index.php?p...te=product.htm
    το ρικοφων ειναι ηχοδιασπαστικο - οχι ηχομονωτικο
    και λειτουργει στο χωρο τον οποιο βρισκεται, δεν μονωνει απο τους εξωτερικους ηχους
    εκτος αν εννοουσες να ντυσει η γιαγια τον τοιχο της με αυτο
    wasting space via Architecture

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Δεν την τυλίγεις τη γιαγιά σε κανένα ricofon να την αμολήσεις πουθενά να τελειώνεις??
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Κανε της δωρο ενα DVD player κανα 40αρι ? και καταβασε απο κανα τορρεντ τιποτα Σαρλο και Χοντρο-Λιγνο (τις original, οχι αυτες που τσονταρανε λογια) , να θυμιθει και τα νιατα της.

Περα απο την πλακα ειναι χοντρο πακετο. Δοκιμασε με αστυνομια μπας και φοβηθει και εαν οχι βλεπεις τη κανεις.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

δεν θυμάμαι ρε Δημήτρη αν είχες μιλήσει με τους δικούς της.
    Αλλα η λύση είναι να συνεννοηθείς με τους δικούς της και να βάλουν μόνωση στο δικό της δωμάτιο

Εγω πάντως θα έχω το νου μου για καμιά φτηνή μονοκατοικία

Μανιβελάτο μέλος
    Έλεος.. Αυτιά μου θύμισες το Συγκατοικοι με το ζόρι.. Μπεν Στίλερ Γκουίνεθ Πάλτρου.. εκεί της έβαλε ένα μηχανισμό και χτυπώντας παλαμάκια της έκλεινε την τηλεόραση από τον κάτω όροφο...

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    λοιπον για πομπο που να εκπεμπει εκει ξεχνατο διοτι ειναι παρα πολυ ακριβοι!!!
    ασε που θα χαλας σε ολη την γειτονια το σημα......

ενας ποιο απλος τροπος ειναι να βαλεις αυτα που ειναι απο κατω στην εικονα.....

βαζεις το ενα στην τηλεοραση της,και το αλλο σε εσενα.....αυτο το σετ πομποδεκτων,κανει κατι πολυ
    απλο.....μπορεις απο αποσταση να ελενχεις την τηλεοραση που ειναι μακρια.....εγω το εχω βαλει αυτο
    στο nova για να μην απλωνω καλωδια στο σπιτι,γιατι θελω να βλαπω και στο δωματιο.

οποτε εσυ βαζοντας αυτο θα της χαμηλωνεις την ενταση-θα της αλλαζεις καναλι οποτε βαζοντας το ιδιο προγραμμα που βλεπεις εσυ δεν θα τα περνεις στο κρανιο!!!!ασε που θα ακους και ντολμπι σαραουντ!!!!!

που ξερεις ετσι μπορει να τρελαθει η γρια και να την σπασει!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	465yuw46ut.jpg 
Προβολές:	241 
Μέγεθος:	30,3 KB 
ID:	116034
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν ξέρω με τη μηχανή να ξεκινήσω..Σας παρακαλώ ως έμπειροι βοηθήστε με..
    από aggelos_thess στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2008, 12:28
  2. Παρακαλώ βοηθήστε με να...
    από dirtbird στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2007, 11:13
  3. Βοηθήστε με να καταλήξω παρακαλώ.
    από Newbie στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2006, 18:56
  4. Πως να φτιάξετε αεροπλανάκι με κινητήρα απο μύγες
    από stratospr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2004, 15:25
  5. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία