Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Δάνεια

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr

Δάνεια

Πριν λίγες μέρες με πλησίασαν κάποιοι τύποι από μια εταιρεία η οποία αναλαμβάνει να σου μεταφέρει το δάνειο που έχεις από μια τράπεζα σε κάποια άλλη με χαμηλότερη δόση. Εσύ δεν έχεις να πληρώσεις τίποτα. Απλά αυτοί ξέρουν κόλπα και μπορούν να σου βρουν τράπεζα (ελληνική) με χαμηλότερο επιτόκιο. Έτσι μειώνεται η δόση που έχεις κάθε μήνα. Έχει ακούσει κανένας τίποτα σχετικά με αυτή την φάση??? Αξίζει να μεταφέρω το δικό μου δάνειο ή μήπως είναι απάτη και πληρώνω τα μαλλιοκέφαλα μου μετά???

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Η δόση είναι όντως χαμηλότερη (και λόγω επιτοκίου)...

Ο αριθμός των δόσεων είναι ΛΙΓΟ μεγαλύτερος....

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

αν και εφοσον δινεις μονο ενα δανειο δινε την δοσουλα σου εκει που εχεις βγαλει το δανειο και αστες αυτες τις εταιρειες που στο κατω κατω τοσα γινονται και βγαινουνε στην φορα.Τωρα αν εχεις πολλα διαφορετικα δανεια τοτε μπορεις να τα μεταφερεις σε αλλη τραπεζα στην μορφη του ενος.
    ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koutsikos
    αν και εφοσον δινεις μονο ενα δανειο δινε την δοσουλα σου εκει που εχεις βγαλει το δανειο και αστες αυτες τις εταιρειες που στο κατω κατω τοσα γινονται και βγαινουνε στην φορα.Τωρα αν εχεις πολλα διαφορετικα δανεια τοτε μπορεις να τα μεταφερεις σε αλλη τραπεζα στην μορφη του ενος.
    δηλ αν εχεις 3 δανεια ας πουμε τα κανεις 1?

καλη φαση! δε πας και σε 3 τραπεζες-3 ουρες καθε μηνα...

χμμμμ για λεγε για λεγε... και καλυτερο τοκο?

σοβαρα θελω να μαθω

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Δάνεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
    Πριν λίγες μέρες με πλησίασαν κάποιοι τύποι από μια εταιρεία η οποία αναλαμβάνει να σου μεταφέρει το δάνειο που έχεις από μια τράπεζα σε κάποια άλλη με χαμηλότερη δόση. Εσύ δεν έχεις να πληρώσεις τίποτα. Απλά αυτοί ξέρουν κόλπα και μπορούν να σου βρουν τράπεζα (ελληνική) με χαμηλότερο επιτόκιο. Έτσι μειώνεται η δόση που έχεις κάθε μήνα. Έχει ακούσει κανένας τίποτα σχετικά με αυτή την φάση??? Αξίζει να μεταφέρω το δικό μου δάνειο ή μήπως είναι απάτη και πληρώνω τα μαλλιοκέφαλα μου μετά???
    gia ma8e mipos to xamilo epitokio ine gia ena i dio xronia as poume...
    ke meta ine to idio me afto pou exis
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Η διαδικασια εχει ως εξης πας στην χ τραπεζα και λες οτι θες να κανεις τα υπολοιπα των δανειων σου σε ενα κοινο (δανειο) δηλαδη με λιγα λογια σου βγαζουνε ενα δανειο τοσυνολικο ποσο που χρωστας και εσυ απλα κανονιζεις το υψος της δοσης και τον αριθμο αυτων.Τωρα οσον αφορα τη επιβαρυνση θα εχεις το ρωταω και σου απαντω συντομα.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δηλ αν εχεις 3 δανεια ας πουμε τα κανεις 1?

καλη φαση! δε πας και σε 3 τραπεζες-3 ουρες καθε μηνα...

χμμμμ για λεγε για λεγε... και καλυτερο τοκο?

σοβαρα θελω να μαθω

idi, αυτο το προσφέρουν πια σχεδόν όλες οι τράπεζες. Μεταφέρεις τα δάνεια σε μια από αυτές και πληρώνεις μία δόση σε αυτούς αντί για 3 ας πούμε σε 3 διαφορετικούς (μια για το μηχανάκι, μια για τις Acrapovic ktl ktl )

Στην ουσία είναι σαν να πέρνεις ένα καινούριο δάνειο...με το κεφάλαιο ξεπληρώνεις τους άλλους και συνεχίζεις να πληρώνεις 1 δόση. Καμιά φορά, για να σε προσελκύσουν βάζουν κι ένα λίγο χαμηλότερο επιτόκιο, το οποίο όμως δεν είναι για πάντα.
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Re: Re: Δάνεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    gia ma8e mipos to xamilo epitokio ine gia ena i dio xronia as poume...
    ke meta ine to idio me afto pou exis
    Από ότι μου έχουν πει το επιτόκιο είναι χαμηλότερο για όλες τις υπόλοιπες δόσεις. Αυτή η εταιρεία προσπαθεί να στείλει σε δικές της τράπεζες πελάτες από άλλες τράπεζες. Έτσι μπορεί και διαπραγματεύεται καλύτερα επιτόκια και βγάζει και την προμήθεια της. Για παράδειγμα εγώ έχω ένα δάνειο σε μια γνωστή ελληνική τράπεζα. Αυτή η εταιρεία θα κανονίσει να μου μεταφέρει το δάνειο σε άλλη τράπεζα, μπορεί και στην ίδια ακόμη, σε καλύτερο πρόγραμμα με χαμηλότερο επιτόκιο. Το θέμα είναι ότι δεν μου λένε ότι θα πάει σε καμιά τράπεζα στην Ουγκάντα!!! Αλλά σε κάποια μεγάλη ελληνική τράπεζα

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Η δόση είναι όντως χαμηλότερη (και λόγω επιτοκίου)...

Ο αριθμός των δόσεων είναι ΛΙΓΟ μεγαλύτερος....

Όχι, μιλάμε για τις ίδιες δόσεις με μικρότερο ποσό!!!

Ρωτησα και οντως τα επιτοκια εινια μικροτερα και σε ορισμενες τραπεζες μηδενικα, αλλα για τον πρωτο καιρο συνηθως για 6 μηνες και μετα προσαρμοζεται με τα επιτοκια που εχει η καθε τραπεζα.Οπως φαινεται συμφαιρει οταν καποιος εχει μαμησει τις πιστωτικες καρτες και επηδη καμια τραπεζα δεν σου εδινε δανειο εαν εισουν χρεωμενος βγηκε αυτο το προγραμμα και σε βγαζει απο την δυσκολη θεση.Τωρα σε περιπτωση δανειων ειναι καθαρα για διευκολυνση.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Μάθε σε ΠΟΙΑ τράπεζα μπορούν να σε πάνε αυτοί. Η μόνη λογική που βρίσκω σε όλο αυτό είναι οτι οι τύποι αυτοι λειτουργούν ως μεσάζοντες, μεσίτες δηλαδή, και πάνε καινούρια πελατεία στις τράπεζες οι οποίες προκειμένου να πιάσουν τον πελάτη, ρίχνουν λίγο το επιτόκιο και δίνουν και μια μικρή μεσιτεία ή κάτι στους τυπάδες...

Όπως και να 'χει, η δόση δεν μπορεί να έιναι και ΤΟΣΟ μικρότερη... νούμερα σου είπαν ??
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Re: Re: Re: Δάνεια

Από ότι μου έχουν πει το επιτόκιο είναι χαμηλότερο για όλες τις υπόλοιπες δόσεις. Αυτή η εταιρεία προσπαθεί να στείλει σε δικές της τράπεζες πελάτες από άλλες τράπεζες. Έτσι μπορεί και διαπραγματεύεται καλύτερα επιτόκια και βγάζει και την προμήθεια της. Για παράδειγμα εγώ έχω ένα δάνειο σε μια γνωστή ελληνική τράπεζα. Αυτή η εταιρεία θα κανονίσει να μου μεταφέρει το δάνειο σε άλλη τράπεζα, μπορεί και στην ίδια ακόμη, σε καλύτερο πρόγραμμα με χαμηλότερο επιτόκιο. Το θέμα είναι ότι δεν μου λένε ότι θα πάει σε καμιά τράπεζα στην Ουγκάντα!!! Αλλά σε κάποια μεγάλη ελληνική τράπεζα
    Νομιζω ετσι με το φτωχο μου το μυαλο οτι αυτο ειναι λιγο δυσκλο και να το εξηγησω.Οταν θα γινει η αποπληρωμη του δανειου ο τοκος θα πληρωθει ολος,αρα μου φανταζει λιγο δυσκολο να δινεις για το ιδιο ποσο μικροτερη δοση και να παιρνει και η εταιρεια προμηθεια.Λεω εγω τωρα ετσι;;;;;;;;;

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ εάν το καινούριο δάνειο έχει επιτόκιου δανεισμού μικρότερο από το παλιό.

Συμπεριλαμβανομένου το ότι η πρώτη τράπεζα σου εκχώρησε "μπραφ" το ποσό του δανείου, ενώ η δεύτερη θα το αποπληρώνει στην πρώτη σταδιακά (και του ότι οι τράπεζες πλέον ΔΕΝ θέλουν λεφτά, αλλά πελατολόγιο και υποχρεώσεις)

Γίνεται, αλλά αν το κάνεις, με την υπογραφή της νέας σύμβασης να δηλώσεις (εγγράφως) ότι ΔΕΝ επιθυμείς την προβλεπόμενη τακτική αλληλογραφία (Hold -mail) καθώς και ότι ΔΕΝ επιθυμείς τα στοιχεία σου να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς πέραν της συγκεκριμμένης σύμβασης (τηλέφωνα από τον κάθε πο@στη για οτιδήποτε άσχετο ...).

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ εάν το καινούριο δάνειο έχει επιτόκιου δανεισμού μικρότερο από το παλιό.

Συμπεριλαμβανομένου το ότι η πρώτη τράπεζα σου εκχώρησε "μπραφ" το ποσό του δανείου, ενώ η δεύτερη θα το αποπληρώνει στην πρώτη σταδιακά (και του ότι οι τράπεζες πλέον ΔΕΝ θέλουν λεφτά, αλλά πελατολόγιο και υποχρεώσεις)

Γίνεται, αλλά αν το κάνεις, με την υπογραφή της νέας σύμβασης να δηλώσεις (εγγράφως) ότι ΔΕΝ επιθυμείς την προβλεπόμενη τακτική αλληλογραφία (Hold -mail) καθώς και ότι ΔΕΝ επιθυμείς τα στοιχεία σου να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς πέραν της συγκεκριμμένης σύμβασης (τηλέφωνα από τον κάθε πο@στη για οτιδήποτε άσχετο ...).

koita ti mauenoyme edv mesa.Σωστωςς

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Μάθε σε ΠΟΙΑ τράπεζα μπορούν να σε πάνε αυτοί. Η μόνη λογική που βρίσκω σε όλο αυτό είναι οτι οι τύποι αυτοι λειτουργούν ως μεσάζοντες, μεσίτες δηλαδή, και πάνε καινούρια πελατεία στις τράπεζες οι οποίες προκειμένου να πιάσουν τον πελάτη, ρίχνουν λίγο το επιτόκιο και δίνουν και μια μικρή μεσιτεία ή κάτι στους τυπάδες...

Όπως και να 'χει, η δόση δεν μπορεί να έιναι και ΤΟΣΟ μικρότερη... νούμερα σου είπαν ??
    Ναι, πράγματι. Έτσι μου είπαν πως λειτουργούν. Θα τους δώσω τα στοιχεία μου και θα δω τι θα μου πουν.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δάνεια-Τράπεζες και κατασχέσεις....
    από sakis_200sx στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 132
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2015, 21:01
  2. Σχετικα με σταγαστικα δανεια
    από PortisHead στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2008, 12:02
  3. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2006, 16:46