Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 133

Θέμα: Δάνεια-Τράπεζες και κατασχέσεις....

Δάνεια-Τράπεζες και κατασχέσεις....

Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και αν κάποιος ξέρει να μου πει την γνώμη του.Πρόσφατα πήγα στην eurobank και προσπάθησα να κάνω εναν διακανονισμό για τις οφειλές μου.Έχω ενα καταναλωτικό δάνειο και άλλο ενα αυτοκινήτου.Η απάντηση ηταν αρνητική με την δικαιολογία οτι στο δάνειο του αυτοκινήτου δεν γίνεται διακανονισμός γιατί υπάρχει και άλλη εταιρεια στην μέση και κατι άλλες δικαιολογίες.Δεν είναι εκεί το θέμα.Απλά επειδή βλέπω τους επόμενους μήνες να μην μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου μπορώ να τους επιστρέψω το αυτοκίνητο απο μόνος μου χωρις να μπούμε σε διαδικασίες κατάσχεσης κλπ?Να ενημερώσω πως δεν είμαι κανένας ανευθυνος που πήρε δάνειο για πολυτελή αυτοκίνητο και τώρα δεν γουστάρει να πληρώσει.Ενα 1400 toyota έχω που το πληρώνω εδώ και δυο χρόνια απλά τα μεροκάματα μειωθήκανε αισθητά και προτιμώ να πέρνω το λεοφωρείο παρά να μην έχω να φάω.Σας ευχαριστώ.
    Zήσε τις όμορφες στιγμές γιατι αύριο δεν θα μπορείς...

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    πούλα το φιλαράκι,
    τώρα αν σώνει και καλά θες διακανονισμό,
    μπορείς να κάνεις το εξής,
    κάθε μήνα αν πχ έχεις δόση 100 ευρώ
    εσύ θα βάζεις 50, κάθε μήνα το ίδιο ακριβώς,
    έτσι ώστε να δείξεις αδυναμία αποπληρωμής, αλλά το δάνειο να παραμένει ενήμερο...
    κάποια στιγμή θα σε πάρουν να σου ζητήσουν διακανονισμό οι ίδιοι μετά από κάνα τετράμηνο-εξάμηνο...
    οπλίσου με υπομονή και άλλαξε τηλέφωνο γτ θα σου απάσουν τα @ρχιδι@
    αν τώρα στο κατασχέσουν το ποιο πιθανό είναι να μην ξεχρεώσεις και συνάμα θα μπεις Τειρεσία, οπότε πάλι δεν ξεμπλέκεις...
    Αν θες διακανονισμό άμεσα, πάνε βγάλε μια κάρτα ανεργίας (μη με ρωτήσεις πως, βρες τρόπο) και είναι υποχρεωμένοι να σου κάνουν διακανονισμό με περίοδο χάριτος αν θέλεις...
    καλή υπομονή
    Made in Greece...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    πούλα το φιλαράκι,
    τώρα αν σώνει και καλά θες διακανονισμό,
    μπορείς να κάνεις το εξής,
    κάθε μήνα αν πχ έχεις δόση 100 ευρώ
    εσύ θα βάζεις 50, κάθε μήνα το ίδιο ακριβώς,
    έτσι ώστε να δείξεις αδυναμία αποπληρωμής, αλλά το δάνειο να παραμένει ενήμερο...
    κάποια στιγμή θα σε πάρουν να σου ζητήσουν διακανονισμό οι ίδιοι μετά από κάνα τετράμηνο-εξάμηνο...
    οπλίσου με υπομονή και άλλαξε τηλέφωνο γτ θα σου απάσουν τα @ρχιδι@
    αν τώρα στο κατασχέσουν το ποιο πιθανό είναι να μην ξεχρεώσεις και συνάμα θα μπεις Τειρεσία, οπότε πάλι δεν ξεμπλέκεις...
    Αν θες διακανονισμό άμεσα, πάνε βγάλε μια κάρτα ανεργίας (μη με ρωτήσεις πως, βρες τρόπο) και είναι υποχρεωμένοι να σου κάνουν διακανονισμό με περίοδο χάριτος αν θέλεις...
    καλή υπομονή
    Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση.Να το πουλήσω λίγο δύσκολο μιας και έχει παρακράτηση κυριότητας η τράπεζα.Να βγάλω κάρτα ανεργίας δεν μπορώ γιατι απλά δεν είμαι άνεργος..(ακόμη).Το να κρυφτώ δεν το βρίσκω σωστό και είναι μια προσωρινή λύση.
    Το θέμα είναι αν γίνεται να τους το δώσω πίσω.Βέβαια θα μου πεις μπορεί και να μην πιάσει την αξία της οφειλής και να μείνουν 2-3 χιλιάρικα ακόμα χρέος.2-3 χιλιάρικα παλεύονται με δόσεις.13 όμως με τίποτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Μπορεις ισως να κανεις μεταφορα δανειων σε αλλη τραπεζα...

Αν και υπαρχουν μελη που τα γνωριζουν καλυτερα εδω μεσα και θα σε βοηθησουν.

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    το κακο ειναι οτι αυτη την περιοδο μεχαχειρισμενο
    αμαξι δεν πουλιεται ευκολα,υπαρχει δηλαδη μεγαλη
    πιθανοτητα να σου το παρουν κοψοχρονια!

δεν εχω ασχοληθει με το θεμα,αλλα μου φαινεται οτι
    ο idomeneas στα λεει καλα για το τι να κανεις με την τραπεζα,
    ψαξ'το λιγο ακομα,αλλα φοβαμαι οτι δυσκολα θα πουληθει (για αξιοπρεπη τιμη λεμε παντα)
    αρα κατι πρεπει να κανεις για καινουριο διακανονισμο η
    καποια μεταφορα του χρεους σε αλλη τραπεζα!!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Banned Το avatar του/της WebD
    Δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρει πίσω και να σου μειώσει το χρέος.

Έτσι κι αλλιώς θα σου το πάρει στο τέλος!! αφού πρώτα σε φεσώσει με τρελούς τόκους και στο τέλος σε βάλει και στον Τειρεσία... Οπότε η λύση είναι να τους βάζει συνεχώς λιγότερα για να κάνουν αυτοί την κίνηση...

Εγώ έχω σταματήσει εδώ και ένα χρόνο να τους πληρώνω... ένα αυτοκίνητο παλιό που είχα δεν ασχολήθηκαν ποτε να το πάρουν... κι απλά με παίρνουν τηλέφωνο κάθε μέρα για σπάσιμο νεύρων.

Έχω αλλάξει τηλέφωνα - διευθύνσεις κι απλά με ψάχνουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
    Μπορεις ισως να κανεις μεταφορα δανειων σε αλλη τραπεζα...

Αν και υπαρχουν μελη που τα γνωριζουν καλυτερα εδω μεσα και θα σε βοηθησουν.
    Δύσκολα σου κάνουν μεταφορά δανειών σε άλλη τράπεζα.Είναι σα να πάρεις νεο δάνειο.Άσε που η eurobank πλεον στα ενημερωτικά που στέλνει στο σπίτι σε πληροφορει μόνο για το τι χρήματα έβαλες και όχι για το υπόλοιπο του χρέους έτσι ώστε να μην μπορεις να το χρησιμοποιήσεις για μεταφορά δανείου σε άλλη τράπεζα.Και μόλις πήγα σε υποκατάστημα τους να ζητήσω το υπόλοιπο των δανείων μου δεν μου έδωσαν.Έπρεπε να κάνω αίτηση και θα έπερνα απαντηση το λιγότερο σε 20 εργάσιμες.Μιλάμε για ξεφτιλισμό της ανθρώπινης υπομονής καθώς και για υποτίμηση της νοημοσύνης μας.

Μεταφορά δανείων σε άλλες τράπεζες τέλος.Το έψαξα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis_200sx
    Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση.Να το πουλήσω λίγο δύσκολο μιας και έχει παρακράτηση κυριότητας η τράπεζα.Να βγάλω κάρτα ανεργίας δεν μπορώ γιατι απλά δεν είμαι άνεργος..(ακόμη).Το να κρυφτώ δεν το βρίσκω σωστό και είναι μια προσωρινή λύση.
    Το θέμα είναι αν γίνεται να τους το δώσω πίσω.Βέβαια θα μου πεις μπορεί και να μην πιάσει την αξία της οφειλής και να μείνουν 2-3 χιλιάρικα ακόμα χρέος.2-3 χιλιάρικα παλεύονται με δόσεις.13 όμως με τίποτα.
    μα μόλις βρεθεί αγοραστής,του εξηγείς οτι υπάρχει παρακράτηση,πηγαίνετε παρέα στη Τράπεζα πληρώνει εκεί το ποσό που χρωστάς,παίρνεις την άρση κυριότητας,μετα στο ΚΕΠ για μεταβίβαση και σου δίνει (αν υπάρχουν) τα υπόλοιπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    μπορεις στην ιδια τραπεζα να βγαλεις ενα δανειο συνολικο με τα δυο που εχεις και να μεγαλωσεις τον χρονο αποπληρωμης και συναμα να μικρινεις την δοση. θα ανεβει βεβαια η ολικη αποπληρωμη αλλα τουλαχιστον θα ξαλαφρωσεις
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
    μπορεις στην ιδια τραπεζα να βγαλεις ενα δανειο συνολικο με τα δυο που εχεις και να μεγαλωσεις τον χρονο αποπληρωμης και συναμα να μικρινεις την δοση. θα ανεβει βεβαια η ολικη αποπληρωμη αλλα τουλαχιστον θα ξαλαφρωσεις
    To έκανα εγώ στην ίδια τράπεζα. Δεν υπήρξε πρόβλημα, έχω τη μότο και 1 μικρό καταναλωτικό. Η μλκια είναι πως θα ανέβει η ολική αποπληρωμή και κατά συνέπεια θα παραταθεί η παρακράτηση κυριότητας. Πιο συγκεκριμένα για τη μότο χρωστούσα ακόμη 4000? και ανέβηκα στα 5500? μετά την συγχώνευση, που σημαίνει οτι και καλά για να άρω την παρακράτηση θα πρέπει να ξεχρεωθούν και τα 5500?.

Re: Δάνεια-Τράπεζες και κατασχέσεις....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis_200sx
    Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και αν κάποιος ξέρει να μου πει την γνώμη του.Πρόσφατα πήγα στην eurobank και προσπάθησα να κάνω εναν διακανονισμό για τις οφειλές μου.Έχω ενα καταναλωτικό δάνειο και άλλο ενα αυτοκινήτου.Η απάντηση ηταν αρνητική με την δικαιολογία οτι στο δάνειο του αυτοκινήτου δεν γίνεται διακανονισμός γιατί υπάρχει και άλλη εταιρεια στην μέση και κατι άλλες δικαιολογίες.Δεν είναι εκεί το θέμα.Απλά επειδή βλέπω τους επόμενους μήνες να μην μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου μπορώ να τους επιστρέψω το αυτοκίνητο απο μόνος μου χωρις να μπούμε σε διαδικασίες κατάσχεσης κλπ?Να ενημερώσω πως δεν είμαι κανένας ανευθυνος που πήρε δάνειο για πολυτελή αυτοκίνητο και τώρα δεν γουστάρει να πληρώσει.Ενα 1400 toyota έχω που το πληρώνω εδώ και δυο χρόνια απλά τα μεροκάματα μειωθήκανε αισθητά και προτιμώ να πέρνω το λεοφωρείο παρά να μην έχω να φάω.Σας ευχαριστώ.

Γινεται να το δωσεις στην αντιπροσωπια σαν μεταχειρα ?

Πολυ κριμα, ευχομαι να την βρεις την ακρη φιλε.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρει πίσω και να σου μειώσει το χρέος.

Έτσι κι αλλιώς θα σου το πάρει στο τέλος!! αφού πρώτα σε φεσώσει με τρελούς τόκους και στο τέλος σε βάλει και στον Τειρεσία... Οπότε η λύση είναι να τους βάζει συνεχώς λιγότερα για να κάνουν αυτοί την κίνηση...

Εγώ έχω σταματήσει εδώ και ένα χρόνο να τους πληρώνω... ένα αυτοκίνητο παλιό που είχα δεν ασχολήθηκαν ποτε να το πάρουν... κι απλά με παίρνουν τηλέφωνο κάθε μέρα για σπάσιμο νεύρων.

Έχω αλλάξει τηλέφωνα - διευθύνσεις κι απλά με ψάχνουν...
    δλδ κλεβεις τα λεφτα της τραπεζας?με λιγα λογια
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Banned Το avatar του/της WebD
    Όταν έχεις πληρώσει ένα σκασμό λεφτά αλλά το χρέος δεν πέφτει γιατί κάποια στιγμή σου πήγαν στραβά τα πράγματα (υγεία - δουλειά) και δε μπορούσες να πληρώσεις... αλλά κι όταν οι τράπεζες παίρνουν δισεκατομμύρια από το κράτος, δηλαδή πάλι από μένα και σένα... τότε ναι καταφεύγεις στην έσχατη λύση να κρύβεσαι και να λειτουργείς σαν κλέφτης.

Αλλά στην πραγματικότητα είσαι το θήραμα κι όχι το αρπαχτικό!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    να ρωτησω, οταν κρυβεσαι δεν προχωρουν στην κατασχεση απο μονοι τους;; Να ανακαλεσουν ξερω γω καπως την αδεια, και αν σε σταματησει κανα μπατσος στο δρομο για ελεγχο θα φανει οτι το αμαξι δεν σου ανηκει πια...
    Τί ακριβως κερδιζεις με το να κρυβεσαι;

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ