Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Μετανάστευση στο εξωτερικό

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Μετανάστευση στο εξωτερικό

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Διορθωση... το Ευρωπαϊκό Ελληνικό δίπλωμα, ισχύει σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.

Μην εμφανιστεί κανένας με προπολεμικό δίπλωμα και κάνει τον γύρο της Ευρώπης

υποθέτω αυτό έχω
    γράφει πάνω

υπόδειγμα ευρωπαϊκών κοινοτήτων

αλλά κάτι μου παν αγγλία ότι ισχύει για 6 μήνες και μετά πρέπει να κάνεις exchange γράφω το αγγλικό γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς εννοούν

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Μετανάστευση στο εξωτερικό

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    αλλά κάτι μου παν αγγλία ότι ισχύει για 6 μήνες και μετά πρέπει να κάνεις exchange γράφω το αγγλικό γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς εννοούν
    Κατι σου παν λαθος.

Κυκλοφορεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και στην Αγγλια

Προσοχη μοναχα τα roundabouts

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Μετανάστευση στο εξωτερικό

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Κατι σου παν λαθος.

Κυκλοφορεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και στην Αγγλια

Προσοχη μοναχα τα roundabouts
    θα το μελετήσω;
    γιατί ειδικά τα rounabouts;

Super Moderator

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Μετανάστευση στο εξωτερικό

θα το μελετήσω;
    γιατί ειδικά τα rounabouts;
    Γιατι καταρχας εδω δεν εχουμε τοσες κυκλικες πλατειες οσες εκει.

Και οσες εχουμε εδω τις δουλευουμε αναποδα απο οτι πρεπει

εχει πολλες εξοδους ενα roundabout και πρεπει να κινηθεις αναλογα σε ποια θες να πας.

Οδηγας και αναποδα με το δεξι σου χερι να μελανιαζει απο τα κοπανιματα στη πορτα οποτε

Γενικοτερα προσοχη και θα εισαι ΚΙΝΓΚ

προφανώς το δίπλωμα ισχύει και για μηχανή και για αυτοκίνητο δεν αλλάζει κάτι έτσι;

Super Moderator
    προφανώς το δίπλωμα ισχύει και για μηχανή και για αυτοκίνητο δεν αλλάζει κάτι έτσι;

ευχαριστώ

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Μετανάστευση στο εξωτερικό

Γιατι καταρχας εδω δεν εχουμε τοσες κυκλικες πλατειες οσες εκει.

Και οσες εχουμε εδω τις δουλευουμε αναποδα απο οτι πρεπει

εχει πολλες εξοδους ενα roundabout και πρεπει να κινηθεις αναλογα σε ποια θες να πας.

Οδηγας και αναποδα με το δεξι σου χερι να μελανιαζει απο τα κοπανιματα στη πορτα οποτε

Γενικοτερα προσοχη και θα εισαι ΚΙΝΓΚ
    + ότι σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου έχει προτεραιότητα αυτός που εισέρχεται στον κυκλικό κόμβο, στην Αγγλία, έχει προτεραιότητα αυτός που είναι ήδη μέσα σ'αυτόν.
    Θεωρητικά, μπορείς να κρατήσεις την εσωτερική λωρίδα του κυκλικού κόμβου μέχρι να τελειώσει η ξύστρα από το δεξί σου γόνατο ή η βενζίνη.
    Θεωρητικά πάντα. Πρακτικά να μην το δοκιμάσεις.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    DILADI me elliniko pas se olo to europe kirile
    afti i istoria tis elpa pou epektinei to diploma praktika xrisimevei gia ektos E.E?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    DILADI me elliniko pas se olo to europe kirile
    afti i istoria tis elpa pou epektinei to diploma praktika xrisimevei gia ektos E.E?
    Δεν εχω ιδεα αν χρησιμευει καπου μιας και εχω παει τουρκια, βουλγαρια(προ Ε.Ε) και σερβια χωρις κανενα προβλημα με το διπλωμα

Δαγκώνω άσχημα....γρρρ Το avatar του/της Krokodilos001

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Μετανάστευση στο εξωτερικό

υποθέτω αυτό έχω
    γράφει πάνω

υπόδειγμα ευρωπαϊκών κοινοτήτων

ean mineis monima sto eksoteriko, grafties se ena dimo, exeis katikoikia kai ta lipa.,

tote prepei i na paradosis to diploma sou kai na to antikastrisoun me to topiko, i kalitera apla na to dilosis kai na katagrapsoun ton arithmo diplomatos sto mitroo tous. Tha exei pleon tin idia isxei me ta dika tous, gia periptosi eksakribosis.
    An to kaneis afto bebea, den mporeis na exeis stin katoxi sou elliniko mixanaki.

Opote, analogos gia poso kero tha minis ektos ellados, pratis.

An einai gia makroxronia egatastasti, poulas tin mixani sou kai me ta idia lefta perneis alli ekei pou tha eisai, kai diloneis to diploma sou sto kata topous dimarxeio.

An einai gia kanena xrono, to pezis touristas. Roz EU diploma, diabatirio, adeia kikloforias, kai prasini karta.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    1.Με το Ελληνικο διλπλωμα δεν εχεις κανενα προβλημα σε ΟΛΗ την Ευρωπη και ας ειναι στα ελληνικα γραμμενο.
    2.Με ελληνικες πινακιδες μπορεις να κυκλοφορεις και 200 χρονια χωρις να γυρησεις ποτε στην Ελλαδα το μοτο/αυτο κανεις δεν θα σου πει τιποτα...αυτα ειναι παλιες ιστοριες.
    3.Αν γινεις μονιμος κατοικος παλι δεν εισαι αναγκασμενος να "γυρησεις" το διπλομα.
    4.Καλητερα να ΜΗΝ παρεις την μηχανη μαζι σου αλλα να την πουλησεις και να παρεις μια με τις πινακιδες της χωρας που εισαι γιατι αλλιως με ελληνικη ασφαλεια στο εξωτερικο εισαι σχεδον ξεβρακωτος.
    5.Πρασινη καρτα τελος απο το 2006
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

den diafono..apla gia na einai pio ksekatharoi i oroi.

1. Fisika to elliniko diploma isxei. Gia na glitoneis mpelades me eksakribosis apla to diloneis ston dimo.

2. Fisika mporeis na eisai opou thes me ellinikes pinakides, ektos an eisai monimos katikos se alli xora. To problima exei na kanei me tou forous kikloforias. Epeidei theloune na pernoune tous forous apo ta oximata pou briskonte monima sous dromous tous. An iparksie diamaxi den ksero pios tha kerdisei sto telos. Allo otan eisai touristas.

3. Den eisai anagasmenos. Apla bolebei se diafores periptoseis.

4. epafksano.

5. I asfaleia eksakolouthi na exei prasino xroma (to xarti)! Anagrafei se pios xores isxiei.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    1-3. Το διπλομα εχει εναν κωδικο αριθμο επανω και μονο με αυτον τον αριθμο δεν εχουν προβλημα...εισαι ηδη φακελλωμενος

2.Πιστεψε με πως δεν εχεις κανενα απολυτος προβλημα να εισαι μονιμος κατοικος και να εχεις μοτο/αυτο με Ελληνικες πινακιδες.Τα τελη κυκλοφοριας ειναι τα ελληνικα που πρεπει να εχεις.

4.Ειναι γιατι απλα τους εχουν ξεμεινει τα πρασινα χαρτια...εγω θυμαμαι οτι στην ασφαλεια της μηχανης μου μεχρι πριν δυο χρονια η πρασινη καρτα που μου εδιναν ειχε ακομα τον παλιο τροπο κλησης τηλε στην Ελλαδα δλδ..αντι πχ 2106999999 ειχε 016999999
    Γιαυτο τον λογω εχουμε πλεων Ευρωπαικες πινακιδες με την ενδειξη GR.

Παλια μεχρι πριν 2 χρονια μπορουσες να παρεις απειρες κλησεις και να μην πληρωσεις καμμια εχωντας τα παντα στα Ελληνικα....Τωρα με τα νεα συστηματα οταν πας να μπεις στο πλοιο στο λιμανι σου λενε κυριε εχετε μια κληση που αρπαξατε στην Σουηδια και την πληρωνεις επι τοπου η σου ερχεται κατευθειαν στο σπιτι στην Ελλαδα.

Εγω μενω στο εξωτερικο και πριν ενα χρονο αρπαξα κληση 160€,ευτυχως ειχα το ελληνικο διπλωμα και δεν μου το πηραν και ουτε points μου φωρτοσαν...ειναι και ο μονος λογος που αξιζει να το κρατησεις GR.Αν ειχα το Ιταλικο θα ηθελα ακομα εναν χρονο για να παρω πισω το διλπωμα.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

logika ola afta. elpizo kapia stigmi na ta diastabroso.

pantos stin italia exei diodia, opote gia forous kikloforias isos einai pio xalaroi, edo stin ollandia den exei diodia..kai oi foroi einai o theos tou! oi kliseis gia treksimo einai me foto kai pane sistimena sto spiti. giafto theloune na se exoune kategrameno! telos panton prepei na to kitakso, alla pou? sta episima topika site den grafei tipota.

pantos den exoun akoma oles oi xores sinergasia gia apostoli kliseon.

ante kala xiliometra.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2007, 16:26
  2. Ταξίδι στο Εξωτερικό - Πινακίδα
    από Pavlos01 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2006, 10:26
  3. Για όσους πάνε στο εξωτερικό με μηχανή
    από bonepeeler στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5