tifoefs exeis PM![]()
Κατάλαβα μάλλον με ποιά έννοια το λες. Δεν θα ήθελα να την αναλύσω γιατί θα μας την πέσουν οι νεανίεςΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αν τα σπασουν ολα δε θα μεινει τιπτα μετα ! Να δουμε ποιος θα φτιαξει κατι με τα μυαλα που υπαρχουν τωρα !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:.
Ανεξάρτητα από τα ανύπαρκτα βιώματα και τις άκρως βαρετές εποχές στις οποίεςι ωριμάζουν, δεν παύουν να νιώθουν πολύ μπερδεμένοι και ανασφαλείς για το μέλλον τους. Ακόμη και αυτά που κάνουν(που στους μεγαλύτερους φαίνονται κάπως..), τα κάνουν για να υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή τους. Άλλωστε δεν φταίνε οι ίδιοι. Η εποχή στην οποία ζουν, αυτά που τρώνε, αυτά που τους δείχνουν και αυτά που τους προβάλουν φταίνε.
Πάντα όρθιοι
Πήρατε ένα άρθρο κάποιας παραδοσιακά πράσινης εφημερίδας, η οποία πληρώνει τους συντάκτες της να συκοφαντούν την ΝΔ και βγάλατε συμπεράσματα για την Ελλάδα και το μέλλον της. Αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς διαβάζατε αυτήν την εφημερίδα επί πασόκ. Εγώ την διάβαζα και σύμφωνα με την εφημερίδα αυτή, όλα μα όλα επί Σημίτη ήταν ονειρικά. Ήταν άραγε; Αν βγει το πασόκ στις επόμενες εκλογές, ακριβώς τα ίδια θα διαβάσετε στην αντίστοιχη δεξιά εφημερίδα. Και πάει λέγοντας. Αερολογίες για γέμισμα των σελίδων. Μάτια όλοι έχουμε και κρίση επίσης. Δεν χρειάζεται να δανειζόμαστε τις απόψεις "επαγγελματιών" της σκέψης. Και η μεγαλύτερη αντίδραση δεν είναι να τα σπάσουμε όπως λέει ο κάθε λαοσωτήρας Λαζόπουλος, αλλά η ψήφος. Γιατί όλοι βρίζουμε το σύστημα αλλά 8/10 τους ξαναδίνουμε την δύναμη. Αυτο
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...9&lngDtrID=244
ξεσκεπάζει την υποκρισία μας. Ψήφος για ρουσφέτι. 20 στους 100 είπαν αλήθεια, οι υπόλοιποι άραγε;
10.500 είναι η βασική μηνιάια αποζημίωση των βουλευτών έπειτα από την αναπροσαρμογή στις αρχές του έτους. 30% αύξηση. Δεν είδα πολλούς αριστερούς να την καταψηφίζουν. Η Καννέλη ούρλιαζε στα κανάλια όταν αναφέρθηκε θέμα εξίσωσης της σύνταξης των «προνομιούχων» δημοσιογράφων με τις υπόλοιπες του απλού πόπολου. Δεν την φτάνεί η μία σύνταξη ως βουλευτής, θέλει και το κερασάκι.
Πάμε μαζί για άλλη μια τετραετία ανάπτυξης και προόδου, με Πασόκ και ΝΔ. Και μετά πάλι από την αρχή, πάλι εδώ, κάποιος άλλος θα το αναφέρει και θα τα ξαναλέμε σαν γέροι στο καφενείο, κάθε πέρσι και καλύτερα.
![]()
# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...
Αναφέρθηκε κανείς εδώ μέσα σε κόμματα? Σου θίξαμε τον πρωθυπουργό σου?
Τι να πω..... Δηλαδή θέλουν πολύ σκέψη όλα αυτά που γράψαμε εδώ μέσα? Δε τα βλέπεις καθημερινά...?
Να ένας από τους λόγους που δε πρόκειται ποτέ να φύγουμε από τη χαβούζα...
Ακριβώς ... για όλα φταίνε οι άλλοι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αναφέρθηκε κανείς εδώ μέσα σε κόμματα? Σου θίξαμε τον πρωθυπουργό σου?
Τι να πω..... Δηλαδή θέλουν πολύ σκέψη όλα αυτά που γράψαμε εδώ μέσα? Δε τα βλέπεις καθημερινά...?
Να ένας από τους λόγους που δε πρόκειται ποτέ να φύγουμε από τη χαβούζα...
![]()
# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Με συγχωρείτε αν θα το πω έτσι χοντρά αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι σαν να υπάρχει κάτι το διαβολικό που δεν μπορώ να προσδιορίσω.
Είναι ακριβώς αυτό, σαν να μας ζητούνε να σηκωθούμε και να φύγουμε από το τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. Αν κάποιος ήθελε να επιτύχει το προηγούμενο, από αυτές τις σημερινές δοκιμασίες θα μας έβαζε να περάσουμε.
Το είπε και ο Λαζόπουλος αλλά με άλλα λόγια. "Αυτής της νέας γενιάς που αμοίβεται με 350-700 Ε και ξέρει εκ των προτέρων ότι δεν μπορεί να κάνει οικογένεια και παιδιά και ότι δεν θα προλάβει να πάρει σύνταξη, δύο πράγματα της μένουν !!
"Είτε θα μεταναστεύσει είτε θα βγει έξω και θα τα σπάσει όλα. "
Δεν είμαι υπέρ της άποψης του να φύγουμε! Αλλά ούτε και του να τα σπάσουμε όλα! Ας μην πιάνουμε τα δύο άκρα και τα τραβάμε! Το Καλύτερο είναι να συζητά και να τα συζητάμε μεταξύ μας! Τα ξεσπάσματα πρέπει να είναι εκεί πυ δεν το περιμένουν και με τρόπο που δεν το περιμένουν! Αλλά πως να πείσουμε εμείς, τα 100,200 άτομα όλη την Ελλάδα να σταματήσει να δίνει φακελάκια, να σταματήσει να βάζει βενζίνη από ακριβά πρατήρια, να σταματήσει να μην παίρνει απόδειξη για ό,τι αγοράζει! Και να βγει στους δρόμους μια βδομάδα, καθηστική διαμαρτηρία και να μην κονιέται ούτε μύγα για 7 μέρες στα μεγάλα κέντρα! Και θα σου πω εγώ τι θα αλλάξει και τι όχι! Αλλά δυστυχώς αυτό που βλέπω κάθε μέρα είναι πως δεν είμαστε άξιοι για μια σωστή "εξέγερση"! Χωρίς σπασίματα και ξύλο! Με ησυχία και πλήρες μπλοσμα!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
1)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Χωρίς παρεξήγηση, ούτε εμένα μ' αρέσει αυτή η κατάσταση αλλά ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει κάποιος αν δεν μπορεί να ζήσει με τους "κανόνες" της Ελληνικής κοινωνίας είναι να μεταναστεύσει!!!!![]()
![]()
xmmmmmm
Αυτα τα λενε ολοι τωρα σα να μασανε τσιχλες παρτουζα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Ακριβώς ... για όλα φταίνε οι άλλοι ...
![]()
Οι αλλοι ποιοι ειναι ;; διαφορετικοι απο τους αλλους ;;
Αν ειμαι αλλος, εσυ δεν εισαι αλλος ;
Και αν εισαι αλλος, εγω τι αλλος ειμαι ;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καταλαβες φιλε μου γιατι εχει πατωσει η πατριδα μας η οχι ;;;
![]()
@megatim Φιλικα παντα,νομιζω πως εισαι αδικος προς τη συγεκριμενη εφημεριδα..Δειχνεις με αυτα που λες επισης πως δεν τη διαβαζεις κα8ημερινα--οσον αφορα το αρ8ρο,νομιζω οπως ειπαν και τα παιδια οτι αναφερεται σε πραγματα ηδη γνωστα και αποδεδειγμενα..Συμφωνω μαζι σου για την ψηφο και τη νοοτροπια με το ρουσφετι αλλα αλλο ειναι το 8εμα μας![]()
![]()
τοδα τοδα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
tifoefs exeis PM![]()
![]()
το προβλημα σε αυτην την χωρα ξεκιναει απο την ΠΑΙΔΕΙΑ.
οι εκαστοτε κυβερνοντες(και οχι μονο) σαμποταρουν την παιδεια.
αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μη μπορει να βγει μια γενεια νεων ελληνων,
που θα παρει τα πραγματα στα χερια της και θα τα γκρεμισει ολα, να τα κτισει
ξανα απο την αρχη. και οταν λεω ολα .ΟΛΑ
Ακόμα και αυτό θέλει πολύ συζήτηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
το προβλημα σε αυτην την χωρα ξεκιναει απο την ΠΑΙΔΕΙΑ.
Προς ποιά κατεύθυνση θα είναι η παιδεία ;
Θα δώσουν στα παιδιά κλασσική ελληνική παιδεία(φιλοσοφία-αρχαία ελληνικά) ;
Θα δώσουν στα παιδιά χριστιανική διδασκαλία ;
Θα δώσουν στα παιδιά γενική παιδεία και κριτική σκέψη;
Θα δώσουν στα παιδιά απλές βασικές γνώσεις και στην συνέχεια θα τους βάλουν σε μακροχρόνιες σχολές εξειδίκευσης για να είναι καλοί μόνο σε αυτό που θα κάνουν;
Θα δώσουν στα παιδιά την παιδεία που παίρνουν αυτοί που διευθύνουν ή θα δώσουν στα παιδιά την παιδεία που θα τα κάνει δούλους πολυτελείας ;
Θα δώσουν στα παιδιά την παιδεία που καλιεργεί εθνική συνείδηση ή θα τους δώσουν την παιδεία του ... κανένα ;
Tο είδος της παιδείας που θα παίρνει κάποιος θα εξαρτάται από το ποσό που θα ακουμπάει στο ταμείο του εκπαιδευτικού ιδρύματος ;
Υπάρχουν δεκάδες ερωτήματα ακόμη που ζητούν απάντηση και πάλι θα είναι υποκειμενικό τι είναι η ... σωστή παιδεία.
Πάντα όρθιοι
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Προς ποιά κατεύθυνση θα είναι η παιδεία
Θα δώσουν στα παιδιά γενική παιδεία και κριτική σκέψη;
αυτο σημαινει παιδεια.
γενικη μορφωση ,και αναπτιξη της ικανοτητας για σωστη κριση
Έχω την εντύπωση ότι αυτοί που συνήθως σχεδιάζουν την Παιδεία στη χώρα μας δεν θέλουν να βάλουν καθόλου από αυτό.
Πάντα όρθιοι
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Έχω την εντύπωση ότι αυτοί που συνήθως σχεδιάζουν την Παιδεία στη χώρα μας δεν θέλουν να βάλουν καθόλου από αυτό.
συμφωνω απολυτα