Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 72

Θέμα: A ρε Ελλαδαρα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis

A ρε Ελλαδαρα!!

http://www.enet.gr/online/online_fpa...95936,12042880

και μετα αναρωτιουνται γιατι εμεις οι μικροι τα σπαμε..

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Απο καπου αρχιζει η κατηφορα αλλα στη προκειμενη περιπτωση καποιος εκοψε το σκοινι του ασανσερ και η πτωση ειναι ανευ φρενου ασφαλειας !

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra

Re: A ρε Ελλαδαρα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    http://www.enet.gr/online/online_fpa...95936,12042880

και μετα αναρωτιουνται γιατι εμεις οι μικροι τα σπαμε..

δεν χρειαζεται να εισαι μικρος για να τα σπασεις!!!!!!!!

στο επομενο σπασιμο φωναξε με!!!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    πως νομιζεις οτι εχουμε γεμισει βιλες και πορσε?
    (ενταξει υπαρχουν και οι μαλακες που δανειζονται για να πουλησουν λιγο μουρη)
    ξερεις ποσοι σκαταδες περνουν πλουσιοπαροχα για να πηδιομαστε εμεις?
    ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!
    ...και που εισαι ακομα

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Φύγετε όλοι από την Ελλάδα & αφήστε τη στους σκατάδες! Φόβος να γίνει χειρότερα δεν υπάρχει. Έχει φτάσει πάτο ούτοσι άλλος. Όποιος μένει Ελλάδα είναι μαζόχας (ειδικά Αθήνα, Θεσσαλονίκη).
    Αυτά.

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Έχουμε πάρει την κάτω βόλτα γιατί μας τελείωσαν οι ιδεολόγοι. Όσο κοιτάμε όλοι το Εγώ μας και πατάμε επί των πτωμάτων των άλλων, κάποια στιγμή θα τελειώσουν οι πόροι που αρμέγαμε από τους δίπλα μας και το αποτέλεσμα των προηγουμένων, είναι τις επιπτώσεις να τις λουστούν τα παιδιά μας. Δεν αναφέρομαι στους παραδοσιακά ισχυρούς και πλούσιους ή αλλιώς την κληρονομική αριστοκρατία. Αυτοί υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα.

Αναφέρομαι στους νεόπλουτους που πίνουν το αίμα των δίπλα τους, ρουφιανεύουν και πατάνε στα κεφάλια των συναδέλφων τους για 200 και 300 Ε παραπάνω στο μισθό τους με αποτέλεσμα κάποια στιγμή αυτοί που είναι από κάτω τους όχι μόνο να υπολοίπονται κατά 200-300 Ε αλλά σταδιακά να απωλέσουν με τα γνωστά κόλπα πληθωρισμού-ετήσιων "αυξήσεων" και άλλο από την αγοραστική τους ικανότητα.

Οι ίδιοι σκάβουν το λάκο των παιδιών τους γιατί δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι η προσωρινή οικονομική τους άνεση-χλιδή που επιτυγχάνεται με ανακατανομή του πλούτου από τα φτωχά προς τα πλούσια κοινωνικά στρώματα θα γυρίσει σαν μπούμερανγκ κάποια στιγμή.

Για εμένα δεν χρειάζεται να προπαγανδίζει κάποιος για να ξεσηκώσει τα πλήθη. Καλύτερο είναι να αφήνεις τα πράγματα να εξελιχθούν όπως βλακωδώς τα έχουν σχεδιάσει οι πολλά έχοντες και κατέχοντες και κάποια στιγμή που δεν θα το περιμένουν, θα γίνει ένα μεγάλο μπάμ εκ του μηδενός και τότε θα τους δείτε να βάζουν "τα πόδια πάνω από το κεφάλι" και να τρέχουν να κρυφτούν. Οι επαναστάσεις είτε αυτές είναι κοινωνικές είτε είναι εθνικοαπελευθερωτικές γίνονται από απλούς ανθρώπους και όχι από εξαρτημένους πολιτικούς-υπαλλήλους , "ακαδημαϊκούς" και αριστοκράτες.
    Πάντα όρθιοι

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Έχουμε πάρει την κάτω βόλτα γιατί μας τελείωσαν οι ιδεολόγοι. Όσο κοιτάμε όλοι το Εγώ μας και πατάμε επί των πτωμάτων των άλλων, κάποια στιγμή θα τελειώσουν οι πόροι που αρμέγαμε από τους δίπλα μας και το αποτέλεσμα των προηγουμένων, είναι τις επιπτώσεις να τις λουστούν τα παιδιά μας. Δεν αναφέρομαι στους παραδοσιακά ισχυρούς και πλούσιους ή αλλιώς την κληρονομική αριστοκρατία. Αυτοί υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα.

Αναφέρομαι στους νεόπλουτους που πίνουν το αίμα των δίπλα τους, ρουφιανεύουν και πατάνε στα κεφάλια των συναδέλφων τους για 200 και 300 Ε παραπάνω στο μισθό τους με αποτέλεσμα κάποια στιγμή αυτοί που είναι από κάτω τους όχι μόνο να υπολοίπονται κατά 200-300 Ε αλλά σταδιακά να απωλέσουν με τα γνωστά κόλπα πληθωρισμού-ετήσιων "αυξήσεων" και άλλο από την αγοραστική τους ικανότητα.

Οι ίδιοι σκάβουν το λάκο των παιδιών τους γιατί δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι η προσωρινή οικονομική τους άνεση-χλιδή που επιτυγχάνεται με ανακατανομή του πλούτου από τα φτωχά προς τα πλούσια κοινωνικά στρώματα θα γυρίσει σαν μπούμερανγκ κάποια στιγμή.

Για εμένα δεν χρειάζεται να προπαγανδίζει κάποιος για να ξεσηκώσει τα πλήθη. Καλύτερο είναι να αφήνεις τα πράγματα να εξελιχθούν όπως βλακωδώς τα έχουν σχεδιάσει οι πολλά έχοντες και κατέχοντες και κάποια στιγμή που δεν θα το περιμένουν, θα γίνει ένα μεγάλο μπάμ εκ του μηδενός και τότε θα τους δείτε να βάζουν "τα πόδια πάνω από το κεφάλι" και να τρέχουν να κρυφτούν. Οι επαναστάσεις είτε αυτές είναι κοινωνικές είτε είναι εθνικοαπελευθερωτικές γίνονται από απλούς ανθρώπους και όχι από εξαρτημένους πολιτικούς-υπαλλήλους , "ακαδημαϊκούς" και αριστοκράτες.
    +1000
    με καλυψες πληρως

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Από όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα αυτά που διάβασα δεν υπήρχε κάτι που να μην είναι γνωστό!!!!

Δε νομίζω ότι είναι πολλοί αυτοί που δεν τα ξέρουν!

Δε νομίζω ότι ο κόσμος δε γνωρίζει τι γίνεται μπροστά του, (γιατί πίσω από την πλάτη του γίνονται ακόμα πιο πολλά!)

Κι όμως όλοι βρίζουμε και φωνάζουμε και δεν αντέχουμε!!!!!!!!!!

ποιός τους ξαναψήφισε μου λέτε?????????????????

Γιατί κάποιοι τους έβγαλαν πληοψηφία!!!!!!!!!!!!!!!!1

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Από όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα αυτά που διάβασα δεν υπήρχε κάτι που να μην είναι γνωστό!!!!
    Δε νομίζω ότι είναι πολλοί αυτοί που δεν τα ξέρουν!
    Δε νομίζω ότι ο κόσμος δε γνωρίζει τι γίνεται μπροστά του, (γιατί πίσω από την πλάτη του γίνονται ακόμα πιο πολλά!)
    Κι όμως όλοι βρίζουμε και φωνάζουμε και δεν αντέχουμε!!!!!!!!!!
    ποιός τους ξαναψήφισε μου λέτε?????????????????
    Γιατί κάποιοι τους έβγαλαν πληοψηφία!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωάννα, δεν έχει να κάνει μόνο με του πολιτικάντες. Έχει να κάνει πρωτίστως με το σύνολο της κοινωνίας. & όπως λες σχεδόν όλοι τα ξέρουν αλλά ταυτόχρονα αυτοί οι ίδιοι που βρίζουν & τα χώνουν συμπεριφέρονται με αυτό το τρόπο σχεδόν καθημερινά. Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις.

Άρα λοιπόν και μόνο που ονομαζόμαστε Έλληνες, ανήκουμε από την μέρα που γεννιόμαστε σε ένας σάπιο λαό με σάπιες λειτουργίες!!!!

Ρε ξυπνήστε! Η Ελλάδα έπιασε πάτο πολλές φορές μέχρι σήμερα! Ε άλλη μια είναι και τώρα!!!!

Αλλά αυτοί είμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε! Ο Έλληνας δεν άλλάζει!!!!

Λούφα και Παραλλαγή μια ζωή! Από τον πάτο μέχρι την κορυφή! Τα παιδιά γεννιούνται με το σκεφτικό πώς να την φέρουν στους γονείς τους!

Έτσι λειτουργούμε από π.Χ.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα θα αλλάξουμε? Ή μήπως νομίζουν ότι η τεχνολογία θα μας βάλει σε κλούπια και θα γίνουμε ξαφνικά Ευρώπη?????

Η Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη! Είναι κάτι παράξενο, ανεξήγητο και γουστάρω που είμαστε σκατά!!!!!!

Γιατί μαθαίνουμε να το διασκεδάζουμε ακόμα κι όταν μας παίρνει από κάτω!!!!!!!

Άρα λοιπόν και μόνο που ονομαζόμαστε Έλληνες, ανήκουμε από την μέρα που γεννιόμαστε σε ένας σάπιο λαό με σάπιες λειτουργίες!!!!

Ρε ξυπνήστε! Η Ελλάδα έπιασε πάτο πολλές φορές μέχρι σήμερα! Ε άλλη μια είναι και τώρα!!!!

Αλλά αυτοί είμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε! Ο Έλληνας δεν άλλάζει!!!!

Λούφα και Παραλλαγή μια ζωή! Από τον πάτο μέχρι την κορυφή! Τα παιδιά γεννιούνται με το σκεφτικό πώς να την φέρουν στους γονείς τους!

Έτσι λειτουργούμε από π.Χ.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα θα αλλάξουμε? Ή μήπως νομίζουν ότι η τεχνολογία θα μας βάλει σε κλούπια και θα γίνουμε ξαφνικά Ευρώπη?????

Η Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη! Είναι κάτι παράξενο, ανεξήγητο και γουστάρω που είμαστε σκατά!!!!!!

Γιατί μαθαίνουμε να το διασκεδάζουμε ακόμα κι όταν μας παίρνει από κάτω!!!!!!!

Πρώτον πες μου τι πίνεις γιατί εδώ Κρήτη δε πιάνουν τόσο αυτά που παράγουμε
    Δεύτερον, αν σου αρέσει αυτή η κατάσταση, τότε πάσσο. Προσωπικά την απεχθάνομαι, όπως & τον σημερινό Έλληνα. Αυτά. Τελεία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Πρώτον πες μου τι πίνεις γιατί εδώ Κρήτη δε πιάνουν τόσο αυτά που παράγουμε
    Δεύτερον, αν σου αρέσει αυτή η κατάσταση, τότε πάσσο. Προσωπικά την απεχθάνομαι, όπως & τον σημερινό Έλληνα. Αυτά. Τελεία.

1) Δε σου λέω , δε σου λέω, δε σου λέω!!!!

2) Χμμμμμμμμμμμμμμ, είσαι ο σημερινός Έλληνα όπως είμαι κι εγώ!!!!

1) Δε σου λέω , δε σου λέω, δε σου λέω!!!!

2) Χμμμμμμμμμμμμμμ, είσαι ο σημερινός Έλληνα όπως είμαι κι εγώ!!!!

1) Πρέπει όμως.

2) Είμαστε δηλαδή ίδιοι με όλους αυτούς που κράζουμε? Αυτό μου λες?

* Το σημερινός Έλληνας κατάλαβες νομίζω πως το έθεσα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    σκατα

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    σκατα

+ άπειρο

Η Ελλάδα πλέον έχει ακόμα κάποια πολύ ωραία μέρη που σιγά σιγά τα χαλάμε και αυτά & ελάχιστους πλέον ωραίους ανθρώπους. Ευτυχώς πολλοί είναι εδώ μέσα.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. α ρε ελλαδαρα
    από p@nos στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2010, 14:49
  2. Ρε Παιδια...
    από anisoropos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:29
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14