Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Η συμπεριφορα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    θελω να πιστευω οτι ανηκω στους καλους, λεω εγω τωρα.. )
    Καλός είσαι

Σε συγκεκριμένα καταστήματα του δικτύου της BMW MOTORRAD οι υπάλληλοι έχουν μιά κατά την κακή έννοια δημοσιουπαλληλική νοοτροπία.Το ίδιο και στα καταστήματα με αυτοκίνητα της ίδιας μάρκας.Απλά αγνοήστε τους.Υπάρχουν και σοβαροί επαγγελματίες στο χώρο
    Και προσωπικά πιστευουν ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα προιόντα από αυτά της BMW και σε καλύτερες τιμές

Αρχικά δημιουργήθηκε από kseni
    οκ λοιπον
    Δεν μου αρεσε το υφος του πωλητη και το οτι με παραπεμψε σχεδον αμεσως σε άλλο που έχει και άλλες "μαρκες" γιατι εκει ειχανε μονο bmw. Kατι το οποιο ηξερα και γι' αυτο το λογο πηγα εκει. Δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο, εμενα δεν μου αρεσε. Στην τελικη μπορει να ειμαι εγω "παραξενη".
    Όπως τα παρουσιάζεις αρχικά έρχομαι με το μέρος σου όμως περνάει κι άλλη μια εκδοχή απ'το μυαλό μου.

Μήπως ο άνθρωπος ήθελε απλά να σε ενημερώσει ότι μπορείς έξω να βρεις πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε ήδη και τιμές και με έμμεσο τρόπο να σου πει ότι το δικό του "εμπόρευμα" απευθύνεται στο κοινό που πάει εν γνώση του να αγοράσει αυτής της κατηγορίας τα αξεσουάρ, αφού δεν του είχες δώσει να καταλάβει ότι γνωρίζεις πολύ καλά τι γίνεται στην αγορά και πήγες εκεί όντως για τις συγκεκριμένες μπότες ;

Πιθανολογώ δηλαδή (για να το πω πιο χοντρά χωρίς παρεξήγηση) ότι σε θεώρρησε σαν ένα πελάτη που είδε φως και μπήκε, κάπως έτσι τέλος πάντων..

Εσύ βέβαια τον αντίκρυσες κι εσύ ξέρεις καλύτερα απ'όλους μας τι πραγματικά συνέβει.

Νέο μέλος
    Με λιγα λόγια "δεν του φάτσαρα". Και αυτο είναι όλο. Και συμβαινει σε πολλά μέρη και έχει συμβει σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό σε όλους μας. Για μενα το θέμα έχει λήξει. Απλά πιστευω πως πρέπει τέτοιες συμπεριφορες (που οκ, μπορεί να έτυχε..) πρέπει να εξαληφούν... Αν θελετε σταματαμε το θέμα εδω... Κατανταει βαρετο και είναι κάτι που έχει γινει πολλες φορες και θα ξαναγίνει δυστηχως. Επειδη διαβασω αυτο το φορουμ ανελλειπως, ενημερωνομαι, ο μόνος λόγος που το ξεκίνησα είναι να ενημερωσω και εγω με τη σειρα μου :smilea:
    Αντε καλή σας μερα και πάντα ορθιοι/ες
    a mac user

Εγω ειμαι με το μερος του Τρυπερ. Κακως δινετε υπερβολικη σημασια.

Ειδικα στα μαγαζια της Καλλιροης και περιχωρων η αντιμετωπιση που εχω παρει κατα καιρους ειναι κακιστη. Για αυτο και δεν δινω σημασια. Αποφασιζω τι θελω, βρισκω ποιος εχει την καλυτερη τιμη και το παιρνω.

Οσο λιγοτερες παρτιδες ανοιγεις με μερικους πωλητες τοσο καλυτερα.
    Παντως οντως μερικοι θα επρεπε να μαθουν να φερονται καλυτερα. Και ο καλυτερος τροπος να μαθουν ειναι με το να πηγαινουμε αλλου εμεις.
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της chducos1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Εγω ειμαι με το μερος του Τρυπερ. Κακως δινετε υπερβολικη σημασια.

Ειδικα στα μαγαζια της Καλλιροης και περιχωρων η αντιμετωπιση που εχω παρει κατα καιρους ειναι κακιστη. Για αυτο και δεν δινω σημασια. Αποφασιζω τι θελω, βρισκω ποιος εχει την καλυτερη τιμη και το παιρνω.

Οσο λιγοτερες παρτιδες ανοιγεις με μερικους πωλητες τοσο καλυτερα.
    Παντως οντως μερικοι θα επρεπε να μαθουν να φερονται καλυτερα. Και ο καλυτερος τροπος να μαθουν ειναι με το να πηγαινουμε αλλου εμεις.
    σωστος.το παραδακι και σε αλλη παραλια!!!!!!!!.ρε θα τους παρακαλαμε να τους δωσουμε τα φραγκα μας???????
    απο την περασμενη τριτη περιμενω απο τον "αποκλειστικο"αντιπροσωπο να μου πει μια τιμη για ενα δωρακι που θα κανω στην μηχανη μου της ταξεως των 2000 και ο τυπος ακομα τιποτα.τον εχω παρει 3 τηλ και αυτος:a31:
    οποτε η παραγγελια εγινε απο εξωτερικο αφου εδω τους περισευουν!!!!!
    V POWER

Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
    σωστος.το παραδακι και σε αλλη παραλια!!!!!!!!.ρε θα τους παρακαλαμε να τους δωσουμε τα φραγκα μας???????
    απο την περασμενη τριτη περιμενω απο τον "αποκλειστικο"αντιπροσωπο να μου πει μια τιμη για ενα δωρακι που θα κανω στην μηχανη μου της ταξεως των 2000 και ο τυπος ακομα τιποτα.τον εχω παρει 3 τηλ και αυτος:a31:
    οποτε η παραγγελια εγινε απο εξωτερικο αφου εδω τους περισευουν!!!!!

Μπράβο φίλε...καλά του έκανες

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Όπως τα παρουσιάζεις αρχικά έρχομαι με το μέρος σου όμως περνάει κι άλλη μια εκδοχή απ'το μυαλό μου.

Μήπως ο άνθρωπος ήθελε απλά να σε ενημερώσει ότι μπορείς έξω να βρεις πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε ήδη και τιμές και με έμμεσο τρόπο να σου πει ότι το δικό του "εμπόρευμα" απευθύνεται στο κοινό που πάει εν γνώση του να αγοράσει αυτής της κατηγορίας τα αξεσουάρ, αφού δεν του είχες δώσει να καταλάβει ότι γνωρίζεις πολύ καλά τι γίνεται στην αγορά και πήγες εκεί όντως για τις συγκεκριμένες μπότες ;

Πιθανολογώ δηλαδή (για να το πω πιο χοντρά χωρίς παρεξήγηση) ότι σε θεώρρησε σαν ένα πελάτη που είδε φως και μπήκε, κάπως έτσι τέλος πάντων..

Εσύ βέβαια τον αντίκρυσες κι εσύ ξέρεις καλύτερα απ'όλους μας τι πραγματικά συνέβει.

Αυτος δεν λεγετε πωλητης αλλα ελευμοσηνατζης

Ο σωστος ο πωλητης ο προστυχος σε βλεπει που μπαινεις μεσα και δεν ειναι ικανοποιημενος αν δεν παρατησεις ΟΛΟ τον εξοπλισμο σου εκειπερα να παρεις καινουριο απο το καταστημα του

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Alcohol Test / Συμπεριφορά αστυνομικού
    από Kostas NL στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2006, 22:37
  2. Οδική συμπεριφορά πεζών
    από anf125 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2006, 05:38
  3. Συμπεριφορά οδηγών αυτοκινήτων
    από angels_gr στο forum Ιστορίες του δρόμου