gs 1150 r
Δες 2 σελίδες πίσω...Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει προταθεί ακόμα (από όσο είδα τουλάχιστον) το versys.
Θεωρώ και εγώ το ΧΤ ως καλή λύση για εισαγωγή στην μοτοσυκλέτα, αλλά το kawasaki είναι καλύτερη και πιο πλήρης μηχανή.![]()
Chris
versys..xmmmmmmmmmmΑρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει προταθεί ακόμα (από όσο είδα τουλάχιστον) το versys.
Θεωρώ και εγώ το ΧΤ ως καλή λύση για εισαγωγή στην μοτοσυκλέτα, αλλά το kawasaki είναι καλύτερη και πιο πλήρης μηχανή.
ενα σωρο πλαστικα,υδροψυκτο,καινουριο στην αγορα με τιμες μεταχειρο υψηλες,
και αν φαει πεσια να κλαιει χρονια.
ασε τα σερβις.
το χτ 600 90 μοντελολεμε οτι και (μακρυα απο ολους )στουκα να φαει (γερη),δεν θα παει στα σκουπιδια,
ολο και καποια ανταλλακτικα θα βγουν για πουλημα,αν δεν φτιαχνεται.τιμη αγορας 1500 περιπου.
και γω μανιβελα εχω,αλλα και η μιζα εχει την χαρη της.
απλα γνωμη λεω ετσι?
![]()
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από soteas
gs 1150 r.....το παιδι ειπε για κοντινες βολτες ,δεν θελει μπαγαζιερες ......
![]()
εχει το versys ακριβα service και ανταλλακτικα? που το ξερεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
versys..xmmmmmmmmmm
ενα σωρο πλαστικα,υδροψυκτο,καινουριο στην αγορα με τιμες μεταχειρο υψηλες,
και αν φαει πεσια να κλαιει χρονια.
ασε τα σερβις.
το χτ 600 90 μοντελολεμε οτι και (μακρυα απο ολους )στουκα να φαει (γερη),δεν θα παει στα σκουπιδια,
ολο και καποια ανταλλακτικα θα βγουν για πουλημα,αν δεν φτιαχνεται.τιμη αγορας 1500 περιπου.
και γω μανιβελα εχω,αλλα και η μιζα εχει την χαρη της.
απλα γνωμη λεω ετσι?
![]()
για πες μου ποσο εχουν καποια βασικα ανταλλακτικα του...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Mην παρεις vstrom. Oπως θα χεις ακουσει μια και ενδιαφερεσε, ειναι τοσο καλο και αξιοπιστο που κατανταη αηδια, Παρε ΚΤΜ να εχεις και λιγο αγωνια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Καλως ηρθες και φυσικα να παρεις VSTROM.:rotflmao:
![]()
σορυ για το ασχετο αλλα.......
γιατι ρε παιδια v-strom?? γιατι??? βιομηχανια με στρωματα μου κανει........δεν λεω οτι ειν κακο το μηχανημα ,αλλα ΓΙΑΤΙ????
αυτο βρηκε να κατεβασει η γκλαβα σας??![]()
ηραθαν οι αλλοι ,εβγαλαν .......ταιγκερ ......αυτο ειναι ονομα κυριοι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
.....το παιδι ειπε για κοντινες βολτες ,δεν θελει μπαγαζιερες ......
![]()
με το συγκεκριμενο μηχανακι ποτε δεν πευτεις!............
εχει τα βυζομπαλα που σε προστατεβουν απ τις πτωσεις και ταυτοχρονα κανεις και γυμναστικη
με τοσο βαρος, πρεπει να το παρει, πως θα μαθει το παιδι?
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Καταρχην thanx everyone!!![]()
Λοιπον εκανα μια βολτα σε αντιπροσωπειες και πρεπει να πω οτι εχω περιορισει τις επιλογες σε 3-4 μηχανες.
Κυριως ειμαι αναμεσα σε v-strom και cbf.Λιγο παρακατω ειναι bandit και versys.
Μονο το tiger που ειπε ο zolotas δεν ειδα ακομα.
Επειδη ομως εχω κανα μηνα μπροστα μου μεχρι να αγορασω σιγουρα θα το σκεφτω αρκετα ακομη.
Thanx again![]()
Το tiger φίλε είναι 1050 κυβικά! Τα υπόλοιπα 600-650! Πας σε άλλη κατηγορία!Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackBart
Καταρχην thanx everyone!!![]()
Λοιπον εκανα μια βολτα σε αντιπροσωπειες και πρεπει να πω οτι εχω περιορισει τις επιλογες σε 3-4 μηχανες.
Κυριως ειμαι αναμεσα σε v-strom και cbf.Λιγο παρακατω ειναι bandit και versys.
Μονο το tiger που ειπε ο zolotas δεν ειδα ακομα.
Επειδη ομως εχω κανα μηνα μπροστα μου μεχρι να αγορασω σιγουρα θα το σκεφτω αρκετα ακομη.
Thanx again![]()
Από τα ποιό πάνω που είπες ψηφίζω cbf 600![]()
![]()
Chris
Μιας και είσαι Θεσσαλονίκη φίλε ,ρίξε μια ματιά εδώ,μπορεί να σε ενδιαφέρει.
Monster 695<---
1-2-τρίο! The hooligan is coming...