Γεια σας αδερφια!
Ειμαι νεος οδηγος και νεος στο φορουμ.
Σκεφτομαι να αγορασω μηχανη και θελω τις αποψεις σας οσον αφορα ποια ειναι η καταλληλη μηχανη για εναν νεο οδηγο.
Ολες οι προτασεις θα αξιολογηθουν.
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Γεια σας αδερφια!
Σκεφτομαι να αγορασω μηχανη και θελω τις αποψεις σας οσον αφορα ποια ειναι η καταλληλη μηχανη για εναν νεο οδηγο.
Ολες οι προτασεις θα αξιολογηθουν.
Ευχαριστω εκ των προτερων!
καλως ηρθες στον κοσμο της μοτοσυκλετας
και WELCOME TO THE FORUM!!!!![]()
τι χρήση σκοπέυεις να κάνεις με την μηχανή?
εντός πολης κυριως και ισως καμια κοντινή βολτουλα?
κυριως βολτες?
τι ειδους μηχανες σου αρέσουν?
υπάρχουν ενα σωρο entry level μηχανες απο 125κεκ εως και 650κεκ και ολων των ειδών....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Και για τα δυο.Μεσα στην πολη αλλα και βολτιτσες.
Εξαλλου σαν φοιτητης εχω αρκετο ελευθερο χρονο!!!![]()
Κυριως μου αρεσουν οι touring αλλα και καποιες street και on-off.
Παρε καποιο street αφου σ αρεσουν. ειναι οτι πρεπει για καποιον με μικρη πειρα ενω κανει για ολα, ταξιδια, μεσα στην πολη κτλ. επιπλεον ειναι συνηθως και οικονομικα ενω υπαρχουν παρα πολλα μοντελα απο 600κ εως 750 που ειναι το λογικο να κινηθεις σαν αρχαριος. Αν εχεις και τα χρηματα για να το παρεις με ABS τοτε καν το σαν απειρο θα σε βοηθησει
πες μου οτι αστειευεσαι να σπαμαρω με εμοτικονςΑρχικά δημιουργήθηκε από lanselot
Παρε καποιο street αφου σ αρεσουν. ειναι οτι πρεπει για καποιον με μικρη πειρα ενω κανει για ολα, ταξιδια, μεσα στην πολη κτλ. επιπλεον ειναι συνηθως και οικονομικα ενω υπαρχουν παρα πολλα μοντελα απο 600κ εως 750 που ειναι το λογικο να κινηθεις σαν αρχαριος. Αν εχεις και τα χρηματα για να το παρεις με ABS τοτε καν το σαν απειρο θα σε βοηθησει
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
αντι να σπαμαρεις δε μας λες την αποψη σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πες μου οτι αστειευεσαι να σπαμαρω με εμοτικονς
busa κατευθειαν και ΚΑΡΥΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑρχικά δημιουργήθηκε από lanselot
αντι να σπαμαρεις δε μας λες την αποψη σου?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παει τα χει παιξει ο κοσμος...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
γεια σου φίλε κι από μας...
Αφού είναι η πρώτη μηχανή την θες μια εξικίωση με κανα "ψύχραιμο" μηχανάκι...
Εσένα σου έχει γιαλύσει κάποιο?
Όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν τόσα πολλά μηχανάκια πλέον, που αν δεν έχεις καταλήξει τουλάχιστον σε δυο τρια που σου αρέσουν περισσότερο άκρη από εδω δεν θα βγάλεις (με την καλή ένοια).
Λεφτά? Αν τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα... εγω δεν μπορώ να βοηθήσω...![]()
![]()
Υπαρχουν πολλες αποψεις σχετικα με το πρωτο μηχανακι που θα πρεπει να καβαλησει καποιος "αρχαριος" .
Καταρχας μετραει παρα πολυ,το αν εχει οδηγησει αυτοκινητο και εχει βιωσει σε πρωτη φαση τις κυκλοφοριακες συνθηκες, κατα την γνωμη μου.
Αλλοι πιστευουν οτι μπορει και να μην ειναι απαραιτητο αλλα εγω διαφωνω.
Απο την αλλη σαν πρωτο μηχανακι υπαρχουν αυτοι που προτεινουν το παπι.
Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που πιστευουν οτι το παπι ειναι ενα εξαιρετικα επικινδυνο οχημα για οπουδηποτε και προτεινουν κατι καλυτερο,καποιο μικρο μοτοσυκλετακι.
Βεβαια σαν αντιλογος ενα μικρο μοτοσυκλετακι εχει μεν καποιο γκαζι και καποια πραγματα που του δινουν μια ενεργητικη ασφαλεια,αλλα θεωρουνται ασυμφορες αγορες στα λεφτα τους.
Ετσι λοιπον ερχονται καποιοι αλλοι κυριοι που πιστευουν οτι καλο θα ειναι στα ιδια λεφτα να αγοραστει μια μεταχειρισμενη μοτοσυκλετα δεκαετιας,γιατι κοστιζει οσο ενα 250 η ενα φθηνο 500,αλλα οταν εισαι αρχαριος και δεν ξερεις την τυφλα σου δεν θελεις να πηγαινοερχεσαι στα ανταλλακτικαδικα και στα συνεργεια.
Οποτε καταληγουμε σε μια στρητ η ονοφ μεσαιας κατηγοριας.
Βεβαια κανενας δεν σε μαθαινει οτι τα ατυχηματα γινονται,οχι επειδη δεν εχεις καλα φρενα η καλες αναρτησεις, (οπως στα παπια) ,αλλα επειδη κανενας δεν σου εχει πει τι εστι διτροχο και τι σημαινει να ανοιγεις το γκαζι για ενα δευτερολεπτο και ξαφνικα να εισαι στην Σταδιου με καμια 140χλμ,οπως και δεν σου μαθαινει τι γινεται μετα.
Βεβαια ακομα και αν βρεθει αυτος που θα στο πει δεν παει να πει οτι θα μπορεσεις με το καλημερα να αγορασεις κανα θηριο με 180 αλογα,οσο σιγα και να το πηγαινεις...
Μπερδευτηκα ρε παιδες και εχω να κανω μια ερωτηση.
Nα το πουλησω το SV και να παρω παπι η την καινουργια Χαγιαμπουσα;;:hypnotize![]()
:hypnotize
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τεσπα για να μην γραφω μαλακιες και σε κουραζω αδικα αν θες εξηγησε μου αυτο το "νεος οδηγος"Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackBart
Γεια σας αδερφια!
και τι μηχανακια σου αρεσουν.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μπερδευτηκα ρε παιδες και εχω να κανω μια ερωτηση.
Nα το πουλησω το SV και να παρω παπι η την καινουργια Χαγιαμπουσα;;:hypnotize![]()
:hypnotize
Καλά και το ρωτάς.....φυσικά ρε συ.....![]()
Το παλικάρι που ρωτάει για 1η μχανή....πόσο χρονών είσαι και προς τα που μένεις αν επιτρέπεται.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ισως δεν το εθεσα σωστα στην αρχη.
Ειμαι νεος οδηγος μονο οσον αφορα τις μοτοσυκλετες μεγαλου κυβισμου.
Κατα τ'αλλα και παπακι(50αρι) οδηγουσα για χρονια και αυτοκινητο για 3 χρονια περιπου.
Να σας πω την αληθεια μου εχει γυαλισει το v-strom το 650 αλλα αυτο δεν σημαινει και τιποτα.
23 ειμαι και μενω Θεσσαλονικη
Αν έπαιρνα τώρα μηχανή για πρώτη φορά θα περίμενα λίγο και η επιλογή θα ήταν μια.....
http://www.kawasaki.gr/250r/
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!