Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 112

Θέμα: Η πεζη, ο βρωμογκαζος και η λογικη μας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    με εχεις εκνευρισει στελιο !!!
    η μπουρδολογια σου δεν εχει τελος !!!
    ακου οι πεζοι εχουνε δικιο γιατι ειναι απροστατευτοι σε σχεση με τα τροχοφορα !!!
    λογικη μπακαλη λεμε τωρα ετσι !!!
    δλδ και οι 2κυκλιστες εχουνε παντα δικιο εναντι των ιχ γιατι ειμαστε απροστατευτοι σε σχεση με αυτα !!! αρα...κοκκινο φαναρι, παραβιαζει η μηχανη, πεφτει πανω της το αμαξι ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΧΙΜΑΝΤΡΑ ΛΕΕΙ: <<ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ!!!>>
    αυτα οσον αφορα το πρωτο σκελος της απαντησης σου.

παμε στο 2ο που αναφερεις.

τους καταλαμβανουμε χωρο ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ και δεν θυμαμαι κανεναν να υποστηριζει οτι οποιος ειναι σε 2 ροδες ΔΕΝ ειναι σωνει και ντε ζωο !!!

3ον.
    ποιος διαμορφωνει την χωρα και την κοινωνια ???

το 2ο και το 3ο κομματι ομως δεν εχει να κανει με μοτοσυκλετισμο αλλα με γενικοτερη παιδεια.

το 1ο ειναι για γελια και για κλαματα, σε γενικες γραμμες λοιπον εχουμε να κανουμε με ενα αχρηστο ποστακι. σβηστο καλυτερα.

Τώρα είδα την απάντησή σου!
    Σαφώς και ΔΕΝ το σβήνω κι εννοείται πως το υποστηρίζω. Για σένα είναι μπουρδολογία δικαίωμα σου να το πιστεύεις.
    Τώρα για αυτό που λες που υποτίθεται ότι απαντάς στο 1ο μέρος μου ένα πράγμα θα σου πω. Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά ανάμεσα στον ΣΕΒΑΣΜΟ σε έναν πεζό και σε έναν με τροχοφόρο με ένα όχημα... δεν θα μπω στη λογική να την εξηγήσω και ούτε με ενδιαφέρει. Αυτό μπορείς αυτό καταλαβαίνεις.
    Για το 2ο... γενικολογίας και παπαρολογίες. Θεωρητικούρα και άγιος ο θεός. Τι θα πει ρε μόνο αν είμαστε ζώα; Τι θα πει αυτό; Δεν κυκλοφορείς; Δεν βλέπεις τι γίνεται; Εκτός αν ζεις σε άλλον πλανήτη ή σε άλλη χώρα. Για κάνε μια βολτίτσα να δεις τι γίνεται στα πεζοδρόμια και στις διαβάσεις.
    Τέλος για το 3ο φαντάζομαι ότι εννοείς πως εμείς όλοι μας διαμορφώνουμε την κοινωνία και τη χώρα. Ωραία!
    ΑΝ καταλάβαινες τι λες και τι γράφεις θα καταλάβαινες πως αυτόπου λες ενισχύει τη δική μου άποψη. Σε μία χώρα που ΟΛΟΙ (υπάρχουν και οι εξαιρέσεις εννοείται) μας κυκλοφορούμε λίγο-πολύ σαν τους κάφρους και αρκετοί με την εντύπωση πως... γαμούν και δέρνουν ε ρε έξυπνε σε μία τέτοια κοινωνία οι ΠΕΖΟΙ είναι οι πιο απροστάτευτοι!!!
    Hello!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    εγω συμφωνω με ολους και με ολα αυτα που ειπωθηκαν !!

το θεμα ειναι λοιπον η ΠΡΟΛΗΨΗ ....εμεις που κινουμαστε με μηχανες και σε δρομους που μπορει κατι να μας τυχει να ειμαστε υποψιασμενοι......
    δεν μπορω ρε παιδια καθε μερα το πρωι που ανεβαινω την αμφιθεας αναμεσα σε αυτοκινητα ( εναν δρομο που οι πεζοι τον διασχιζουνε απο παντου !!!) να εχω μονιμως ενα μηχανακι απο πισω μου να μου κορναρει......
    που πας ρε Καραμητρο με 70κμ την ωρα αναμεσα στα αυτοκινητα ?
    πως θα σταματησεις αμα σου πεταχτει ρε φιλε ενας μπροστα σου ?
    (παλι χθες ενα παλικαρι με ενα V-strom, του πεταχτηκε ενας κυριος, τον χτυπησε, επεσε, χτυπησε και αυτος, και με την μηχανη του προξενησε ζημιες σε 2 αυτοκινητα !..ειχε φαγωθει και μου αναβε τα φωτα να με περασει....μακαρι να μην τον αφηνα τελικα !!...και μην με ρωτησετε ποιος εφταιγε.......αυτος βεβαια !!!)

και μην μου πει κανενας οτι ας περασει ο πεζος απο την διαβαση ή απο φαναρι γιατι και εγω στην Αμφιθεας πχ θα περναγα απο εκει που ειμουνα και δεν θα εψαχνα για φαναρια !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
    εγω συμφωνω με ολους και με ολα αυτα που ειπωθηκαν !!

το θεμα ειναι λοιπον η ΠΡΟΛΗΨΗ ....εμεις που κινουμαστε με μηχανες και σε δρομους που μπορει κατι να μας τυχει να ειμαστε υποψιασμενοι......
    δεν μπορω ρε παιδια καθε μερα το πρωι που ανεβαινω την αμφιθεας αναμεσα σε αυτοκινητα ( εναν δρομο που οι πεζοι τον διασχιζουνε απο παντου !!!) να εχω μονιμως ενα μηχανακι απο πισω μου να μου κορναρει......
    που πας ρε Καραμητρο με 70κμ την ωρα αναμεσα στα αυτοκινητα ?
    πως θα σταματησεις αμα σου πεταχτει ρε φιλε ενας μπροστα σου ?
    (παλι χθες ενα παλικαρι με ενα V-strom, του πεταχτηκε ενας κυριος, τον χτυπησε, επεσε, χτυπησε και αυτος, και με την μηχανη του προξενησε ζημιες σε 2 αυτοκινητα !..ειχε φαγωθει και μου αναβε τα φωτα να με περασει....μακαρι να μην τον αφηνε τελικα !!...και μην με ρωτησετε ποιος εφταιγε.......αυτος βεβαια !!!)

και μην μου πει κανενας οτι ας περασει ο πεζος απο την δαιβαση ή απο φαναρι γιατι και εγω στην Αμφιθεας πχ θα περναγα απο εκει που ειμουνα και δεν θα εψαχνα για φαναρια !!

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ! Μπράβο!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Τώρα είδα την απάντησή σου! εισαι στραβαδι !!!αυτο το ξεραμε !!!
    Σαφώς και ΔΕΝ το σβήνω κι εννοείται πως το υποστηρίζω. λογω της εγκεφαλικης σου παραλυσης !!!
    Για σένα είναι μπουρδολογία δικαίωμα σου να το πιστεύεις. και το αποδυκνειω κιολας !!!
    Τώρα για αυτό που λες που υποτίθεται ότι απαντάς στο 1ο μέρος μου ένα πράγμα θα σου πω.δεν υποτιθεται...ΑΠΑΝΤΑΩ αλλο αν εσυ δε θες να παραδεχτεις τα λαθη σου αλλα για λεγε να δουμε...
    Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά ανάμεσα στον ΣΕΒΑΣΜΟ σε έναν πεζό και σε έναν με τροχοφόρο με ένα όχημα... δεν θα μπω στη λογική να την εξηγήσω και ούτε με ενδιαφέρει. Αυτό μπορείς αυτό καταλαβαίνεις. αν δε καταλαβαινεις οτι ο νομος πρεπει να ισχυει για ολους και οχι επιλεκτικα ειναι προβλημα σου και οχι δικο μου.ο νομος λεει οτι ο πεζος διασχιζει δρομο ΜΟΝΟ απο διαβασεις.και επειδη ειμαι και καλο παιδι εγω του επιτρεπω να περασει απο οπουδηποτε αρκει να ειναι σιγουρος για αυτο που παει να κανει.δε του φταιω σε τπτ να τον πληρωνω επειδη ειναι ανεκπαιδευτος η :a31:
    Για το 2ο... γενικολογίας και παπαρολογίες. Θεωρητικούρα και άγιος ο θεός. εγω τα λεγομενα μου τα κανω πραξη.δεν ανηκω στους θεωρητικους αλλα στους πρακτικους.εσυ??
    Τι θα πει ρε μόνο αν είμαστε ζώα; Τι θα πει αυτό; Δεν κυκλοφορείς; Δεν βλέπεις τι γίνεται; Εκτός αν ζεις σε άλλον πλανήτη ή σε άλλη χώρα. Για κάνε μια βολτίτσα να δεις τι γίνεται στα πεζοδρόμια και στις διαβάσεις. εχουμε γεμισει ζωα πεζους και ζωα οδηγους.διαφωνεις???αλλα αντι να κοαζεις δε μου λες και ποσες φορες εχεις τσακωθει επειδη ο κυριος με τη τζιπαρα που θα σε παρει παραμαζωμα εχει σταθμευσει στη ραμπα.δε μου λες ποσες φορες εχεις ερθει στα χερια με το αμαξι που ειναι πανω στο πεζοδρομιο και δε μπορει να περασει ο ηλικιωμενος,η μητερα,ο τυφλος.αλλος ειναι ο θεωρητικος της υποθεσης μου φαινεται τελικα στελακι.
    Τέλος για το 3ο φαντάζομαι ότι εννοείς πως εμείς όλοι μας διαμορφώνουμε την κοινωνία και τη χώρα. Ωραία!
    ΑΝ καταλάβαινες τι λες και τι γράφεις θα καταλάβαινες πως αυτόπου λες ενισχύει τη δική μου άποψη. Σε μία χώρα που ΟΛΟΙ (υπάρχουν και οι εξαιρέσεις εννοείται) μας κυκλοφορούμε λίγο-πολύ σαν τους κάφρους και αρκετοί με την εντύπωση πως... γαμούν και δέρνουν ε ρε έξυπνε σε μία τέτοια κοινωνία οι ΠΕΖΟΙ είναι οι πιο απροστάτευτοι!!!
    Hello!!!! ρε παιδι μου εχεις διανοητικη στερηση ???λεω πολυ απλα πως ολοι ΜΑ ΟΛΟΙ, πεζοι και εποχουμενοι εχουνε δικαιωματα ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ !!!αν λοιπον οι πεζοι ειναι σωστοι στις υποχρεωσεις τους και ο οποιοσδηποτε καταπατησει τα δικαιωματα τους, τοτε ΘΑ επρεπε να προστατευοντε απο τοι νομο.αλλα ποιο νομο ???αυτον που και οι ιδιοι καταπατανε μερικες φορες ???αποτελεσμα δεν δικαιουται τπτ ο πεζος που περναει απο οπου να ναι.
    τελος εγω εδω δεδομενου οτι παιζω στην εδρα σου και ως γνωστον η :a31: ειναι ανικητη.

τα υπολοιπα απο κοντα αν θες.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
    ....

και μην μου πει κανενας οτι ας περασει ο πεζος απο την διαβαση ή απο φαναρι γιατι και εγω στην Αμφιθεας πχ θα περναγα απο εκει που ειμουνα και δεν θα εψαχνα για φαναρια !!
    και επειδη εσυ δεν θα περναγες απο τα φαναρια εισαι και σωστος επειδη εισαι ΕΣΥ ???

τι λες ρε φιλε...!!!

τελικα η μεγαλομανια σε αυτη τη χωρα εχει παρει διαστασεις τρομακτικες !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ........
    μαγε τα ειπες λιγο λαθος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ο μοτοσυκλετιστης φταιει ΠΑΝΤΑ η εστω σχεδον παντα.

Ακομα και αν πεσει καποιος αλλος πανω του.

Το "φταιξιμο" εξαρταται τωρα πως το ερμηνευει ο καθενας.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ο μοτοσυκλετιστης φταιει ΠΑΝΤΑ η εστω σχεδον παντα.

Ακομα και αν πεσει καποιος αλλος πανω του.

Το "φταιξιμο" εξαρταται τωρα πως το ερμηνευει ο καθενας.
    φταιει που ζει !!!:hypnotize :hypnotize :hypnotize

Ειναι και αυτη μια ερμηνεια.
    Μπορεις να το δεις και αλλιως βεβαια.

Ζει γιατι ξερει οτι φταιει παντα αυτος.
    -..Not Yet!

Ειναι και αυτη μια ερμηνεια.
    Μπορεις να το δεις και αλλιως βεβαια.

Ζει γιατι ξερει οτι φταιει παντα αυτος.
    η φταιει παντα αυτος γιατι ξερει οτι ζει :hypnotize :hypnotize :hypnotize

η φταιει παντα αυτος γιατι ξερει οτι ζει :hypnotize :hypnotize :hypnotize
    Να σε πω καυλιαρη...
    Την κολοκυθια θα παιξουμε;
    -..Not Yet!

Να σε πω καυλιαρη...
    Την κολοκυθια θα παιξουμε;

θα την φερεις αποψε μαζι σου να την παιξουμε ??? (για την κολοκυθια μιλαω ετσι !!!)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    και επειδη εσυ δεν θα περναγες απο τα φαναρια εισαι και σωστος επειδη εισαι ΕΣΥ ???

τι λες ρε φιλε...!!!

τελικα η μεγαλομανια σε αυτη τη χωρα εχει παρει διαστασεις τρομακτικες !!!
    που το βλεπεις το περιεργο δεν καταλαβα !!!

δεν ειπα οτι ειμαι σωστος !

ειπα απλα οτι αμα ημουν καπου στην Αμφιθεας θα περναγα απο εκει που βρισκομουν και οχι οτι θα πηγαινα 100 μετρα πανω-κατω για να περασω απο φαναρι ή διαβαση !
    απλα ισως εμπειριας να κοιταγα αν περναει και καμια μηχανη, κανενας γρηγορος ξερεις......απο αυτους που πανε με 100κμ αναμεσα στα αυτοκινητα !

δεν μιλησα οτι ειμαι σωστος .......ειπα το τι θα εκανα !!
    θα μπορουσα να κρυφτω βεβαια και να πω..."Εγω ο καλος μοτοσυκλετιστης, περναω παντα απο τα φαναρια και τις διαβασεις των πεζων οταν ειμαι πεζος, και τηρω ακομα και πεζος ΠΑΝΤΑ τον ΚΟΚ !!" ( γιατι οταν οδηγαω την μηχανη μου δεν το σκεφτομαι ποτε να μην ακολουθησω τον ΚΟΚ.....τηρω παντα τα ορια ταχυτητας, δεν περναω ποτε με κοκκινο, και στην εξατμιση μου εχω ενα αυτοκολητο που λεει Yoshimoura πανω αλλα δεν καταλαβαινω γιατι κανει φασαρια !!!)

αμα ξαναδιαβασεις λοιπον αυτα που εγραψα θα καταλαβεις οτι :

1. πουθενα δεν ανεφερα οτι ειμαι σωστος.
    2. ανεφερα το τι κανω εγω, οπως σιγουρα και εσυ και ολοι μας...απλα στις συζητησεις που κανουμε ειμαστε παντα οι καλοι και οι δικαιοι που ολοι ειναι εναντιων μας !!
    3. τα περι μαγαλομανιας σε ατυην την χωρα που εχουν παρει διαστασεις τρομακτικες δεν τα σχολιαζω γιατι ..πραγματικα δεν καταλαβαινω τι εννοεις !!

Άσε μας ρε Γιώργη! όλοι έχουμε λάθος και δεν ξέρουμε τι λέμε και μόνο εσύ ξέρεις και έχεις δίκιο. ναι καλά ότι πεις.

ΥΓ Μια και... ξέρεις το νόμο δεν μας τον αναφέρεις να τον δούμε κι εμείς τι λέει; Α και που σαι... μια και τα γνωρίζεις τόσο καλά τα θέματα απάντησε μου σε κάτι. Αν χτυπήσω πεζό υπό νορμάλ συνθήκες (χωρίς να είναι νύχτα να έχει ομίχλη και αυτός να φορά σκούρα ρούχα σε κακοφωτισμένο δρόμο) και πάω στο δικαστήριο τι θα μου πει ο δικαστής;;;;;;;; Ξέρεις για να γνωρίζουμε κι εμείς δηλαδή...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Αν χτυπήσω πεζό υπό νορμάλ συνθήκες (χωρίς να είναι νύχτα να έχει ομίχλη και αυτός να φορά σκούρα ρούχα σε κακοφωτισμένο δρόμο) και πάω στο δικαστήριο τι θα μου πει ο δικαστής;;;;;;;;

έτσι όπως το περιγράφεις: ΤΙΠΟΤΑ,
    γιατί από αυτό που λες ΔΕΝ βγαίνει κανένα συμπέρασμα, γιατί απλούστατα έχει πολλά κενά στην περιγραφή.
    π.χ. Τί θα πει "νορμάλ συνθήκες";
    που βρισκόταν ο πεζός ;;κλπ κλπ

Με άλλα λόγια το ΠΡΩΤΟ που θα κάνει ο δικαστής είναι να εξακριβώσει τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Από κει και πέρα θα κρίνει ποιος από τους δύο είναι υπαίτιος του ατυχήματος και σε ποιο βαθμό.
    Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και η συνυπαιτιότητα

Υ.Γ. 1: Παρεμπιπτόντως, ο πεζός οφείλει (όταν δεν υπάρχει πεζοδρόμιο και δεν βρίσκεται σε μονόδρομο) να περπατά αντίθετα απο την φορά των αυτοκινήτων, προκειμένου να τα βλέπει.

Υ.Γ. 2: Ακόμα περιμένω την απάντησή σου σε προηγούμενες απαντήσεις μου ...

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σε καθε σπιτι ενας τρελος και στο δικο μας ΟΥΛΟΙ !!!
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 244
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 08:18
  2. Και αυτό εναντίον μας!!!
    από Alx 84 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2005, 14:12
  3. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 14:43
  4. Και στα δικά μας
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10